Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hull City winkelt bij PSV: ‘Altijd ambitie geweest om in Engeland te spelen’

Laatste update:

Jordy de Wijs vervolgt zijn loopbaan bij Hull City, zo maakt de club uit de Engelse Championship woensdag bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige centrale verdediger komt voor een verder niet geopenbaard bedrag over van PSV en heeft zijn krabbel gezet onder een driejarig contract bij the Tigers. Hull heeft daarnaast de optie om de verbintenis met nog een jaar te verlengen.

“Dit is een grote stap voor mij en ik ben blij dat ik een speler van Hull ben. Het is altijd een van mijn ambities geweest om in Engeland te spelen en dit is het goede moment om deze stap te zetten. Ik ben erg blij dat ik hier kan zijn en ik wil alles geven voor dit team”, reageert De Wijs opgetogen op de website van zijn nieuwe werkgever.

De Wijs, die werd opgeleid door PSV en in 2015 in een Champions League-duel met VfL Wolfsburg zijn debuut maakte voor de Eindhovenaren, speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Excelsior. De stopper is na Reece Burke, David Milinkovic en Eric Lichaj de derde aanwinst van Hull voor het aankomende seizoen.

Een goede stap voor Jordy de Wijs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik laat me graag verrassen, maar ik denk dat we hem over een jaar op huurbasis terugzien bij pak ‘m beet Sparta. Nochtans wens ik hem veel succes!

11 juli 2018 om 18:24

Veel potentie in deze jongen hoor, hij gaat je denk ik laten verassen.

11 juli 2018 om 18:29

Ik denk niet dat hij het gaat maken in Engeland want hij komt aanvallend te kort

11 juli 2018 om 18:31

Ik weet niet wat voor spel Hull city speelt, maar ik denk dat de Wijs met zijn fysiek wel geschikt is voor Engeland. Daar kijkt men toch anders naar verdedigers dan hier

11 juli 2018 om 21:21

Idd niet de beste inspeelpass, maar als je die jongen ooit vrije trappen zag nemen in de PSV jeugd... Met die techniek is in ieder geval niet veel mis. Tel daar zijn kracht, lengte en verdedigende kwaliteiten bij op en ik denk dat we die man eerder in de Prem terug gaan zien dan in de ED

12 juli 2018 om 12:23

Hendry_nl

Aanvallend tekort komen? Want ze spelen bij Hull een soort totaal voetbal waarbij van de Cv's wordt verwacht dat die de voetballende oplossingen bieden?

Ik vind het raar dat De Wijs niet naar een Nederlandse subtopper zoals Pec Zwolle gaat. Prima speler, weinig fouten, prima als opvolger van Sandler

11 juli 2018 om 18:54

Hierboven stel je dat hij aanvallend tekort komt, en ik vind dat PEC de laatste jaren juist positief en vooruit voetbalt, dus daar met een verdediger in mee kunnen. Dat zal dan niet het type spel zijn wat de Wijs goed ligt. Spelen bij een club als Hull, waar er van verdedigers verlangd wordt dat ze (kop)duels winnen en fysiek de beuk erin gooien, zou hem misschien wel veel beter passen. Dus als je stelt dat hij aanvallend tekort komt, dan zit hij prima op zijn plek in Engeland en niet op zijn plek bij de Blauwvingers

11 juli 2018 om 18:58

Nederlandse middenmoters en lager vertikken het om een transfersom te betalen. Hoeft niet hoog te zijn maar toch minimaal een half miljoen. Ploegen uit het Championship doen daar wat minder moeilijk over.

Ploegen buiten de top 7 (aja, Fey, Psv, AZ, Utr, Vi, Hee), hebben een beetje irreëel beeld over transfers van spelers. Als er een speler verkocht kan worden aan een top 7 club moet dat altijd direct miljoenen kosten. Als er een speler van een topclub kan worden aangetrokken moet dat altijd maar transfervrij want "we kunnen geen transfersommen betalen". Zelfs bescheiden transfersommen van enkele tonnen zijn dan vaak problematisch.

11 juli 2018 om 19:07

Raar van Zwolle of raar van de Wijs???

Denk dat het best een goede aankoop is voor Hull en het spel wat ze spelen. Fysiek en met een bal is ie sterk en het zou zo maar eens de opvolger van Maguire kunnen zijn (niet letterlijk, maar wel qua leegte achterin wat Maguire heeft achtergelaten bij Hull).

Blijf het zonde vinden dat deze jongen geen kansen kreeg bij PSV. Gaat zeker slagen in de Championship en, met wat geluk, kan hij de subtop van de Prem ook wel bereiken.

12 juli 2018 om 11:34

Hoe bedoel je, 'met wat geluk'?
Ik denk namelijk dat De Wijs inderdaad een prima speler voor de Championship is, maar dat hij in de Premier League gewoon overal te kort komt. Heeft een prima schot en is fysiek sterk maar heeft mij nooit kunnen overtuigen in de wedstrijden die hij bij PSV of bij Excelsior heeft gespeeld.

Interessante overgang. Fysiek zal hij zeker meekunnen. Ik gun het hem van harte. Jammer genoeg geen basisspeler bij PSV geworden.

Komt voetballend te kort voor PSV. Dit is een mooie stap voor hem. Weet iemand wat het PSV opleverde. Zag ergens 1,5 miljoen voorbij komen. Weet niet of dat klopt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren