Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: ‘Erik ten Hag moet zijn mond houden’

Laatste update:

Erik ten Hag moet zich niet met de Eredivisie-plannen bemoeien", vindt Hugo Borst. "Laat hij zich lekker op looplijnen richten." Koert Westerman is meer bezig met Oranje: "Ik ben bang dat we beide interlands verliezen." Verder: "PSV wordt kampioen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar meneertje Borst mag wel altijd zijn vaak kansloze meningen verkondigen op elk mogelijk podium? Arrogante en zielige vent vind ik dit altijd. Met z'n zeikstem.

12 november 2018 om 19:47

Ten Hag verdedigd Ajax en De Looij bij Willem 2. Ieder ze ding en zo hoort het. Je moet geen dief van je eigen portemonnee worden. Maar Borst mag uitgesproken zijn en doen. Maar als Ten Hag als hem reageert krijgt hij dan ook respect of meer haat?

12 november 2018 om 22:46

Nou ik denk dat Ten Hag lekker moet doen zoals hij al die tijd al doet sinds hij bij Ajax is, namelijk amper reageren op de soms zelfs tenenkrommende kritiek. Hij houdt zijn focus op het belangrijke en schenkt niet tot weinig aandacht aan dit soort aandachtsgeile types als een Hugo Borst die in zowat elk programma dat hij aanwezig mag zijn onzin verkoopt. En dan met zijn jankerige stemgeluid en zijn zwerver look nog denkt serieus te worden genomen door ook.

Haha moet hij zeggen. Borst verkondigd altijd onzin en gaat anderen ook nog eens de maat nemen dat ze hun mond moeten houden.
Laat hem zelf zijn mond houden over voetbal gerelateerde zaken.

Laat Hugo Borst lekker zijn mond houden en voortaan ook maar niet meer reageren als iemand hem ooit nog een vraag stelt. Ten Hag geeft slechts antwoorden op vragen. Misschien nog maar een keer raaskallen over het campingelftal van Emmen dat na 12 wedstrijden al meer punten heeft gehaald dan het lachwekkende Sparta vorig seizoen.

Borst moet ook eens een gedurfde uitspraak doen, gelukkig heeft hij ook al een glazen bol.

PSV kampioen, Toornstra heeft gelijk er zijn nog 22 wedstrijden te gaan zelfs Feijenoord zou nog terug kunnen komen.

Verders vind ik de stukjes van de heer Borst bijzonder matig, was de eerste keer dat ik op een stukje van hem reageer.
Is ook de laatste keer.

Hugo borst houdt liever z'n mond, ben geen fan van Ten Hag, maar die riooljournalistiek is nog erger.

Zijn het niet de prestaties, zijn het wel de dingen waar hij een mening over geeft waar vervolgens de azijnzeikers die zich analist of journalist noemen over gaan vallen en tegen ten Hag aan willen schoppen. Je zou bijna denken dat bijvoorbeeld Hugo Borst een klein kind is die een mening van een ander kindje niet wil accepteren. Grow up! Ps. Groeten aan Messi

Hij heeft gelijk de andere clubs zouden meer geld moeten krijgen ....... Als we nu ipv van 16 naar 14 clubs gaan dan kan het zelfde geld over minder clubs verdeeld worden , wat dan automatisch betekend dat de andere clubs meer geld krijgen.....

Schijnbaar mag iedereen zijn mening geven over de Eredivisie hervormingen behalve Erik ten Hag omdat hij trainer van Ajax is. Dan ben je al een trainer van een club waar je heel moeilijk credits krijgt en dan gaan er een aantal analisten los omdat je niet hun standpunt onderschrijft.

Ook pure armoede, ''je moet je mond houden'' als argument. Ik heb niemand nog 1 goed argument horen geven waarom naar 20 clubs gaan een goed idee is. Sportief gaan die 2 clubs extra niks toevoegen plus dat alleen maar meer clubs recht hebben op een deel uit de pot met tv gelden.

Hoe anders is dat wanneer je terug gaat naar 16 clubs. Want dat terug naar 16 is louter zodat er genoeg ruimte ontstaat om nog 8/10 play-off wedstrijden te spelen. En dat zijn dan wedstrijden zoals Ajax - Feyenoord, PSV - Ajax, Feyenoord - Psv. Kortom, de wedstrijden die intressant zijn. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid met play-off voetbal dat de punten gehalveerd worden, waardoor de spanning tegen het einde weer wordt terug gebracht. Oh ja, en je hebt natuurlijk minder clubs om de tv gelden onder te verdelen dus ook de kleinere clubs profiteren financieel. Waarschijnlijk komt er dan ook een uitgebreid promotie/degradatie stelsel waardoor ook in de KKD draagvlak ontstaat. Er zitten ook nadelen aan, namelijk dat het eerste deel van de competitie minder spannend wordt omdat de punten nog door de helft gaan. Van 12 punten voor naar 6 punten voor is wel erg groot. Zo komt de nadruk de laatste fase van het seizoen meer op vorm dan continuiteit te liggen. Ook zullen minder kleinere clubs in de Eredivisie actief zijn en zal het lastiger worden voor een promovendus om in de competitie te blijven.

Ik snap dat iedereen een mening erover heeft en dat ook clubperspectief een boel uitmaakt. Maar ik vind het toch jammer dat Ten Hag nou ineens een lading kritiek over zich krijgt voor ofwel zijn persoonlijke mening ofwel de mening van de club die hij geeft. Als iedereen zich in deze discussie mag mengen, waarom Ten Hag niet?

Ten Hag mag zeggen wat hij wil als trainer van Ajax zijnde.
Begrijp de commotie dan ook niet zo goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren