Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hopelijk gaan ze om de tafel en komen ze er samen uit’

Laatste update:

In 2012 trad Roy Hodgson aan als nieuwe bondscoach van Engeland. Hij volgde Fabio Capello op en tekende voor vier jaar, tot het einde van het EK 2016 in Frankrijk. Over zo’n vijftien maanden zou Engeland weer een nieuwe coach kunnen aanstellen, maar Wayne Rooney hoopt dat de bond overgaat tot een nieuwe aanbieding voor de nu 67-jarige Hodgson.

/

FA-voorzitter Greg Dyke gaf recent aan dat de bond geen haast heeft met de samenstelling van de technische staf bij Engeland. Hodgson vindt die opstelling prima en zei vorige week dat hij nog niet weet, wat hem over vijftien maanden gelukkig maakt: blijven of stoppen. Rooney hoopt dat hij voor het eerste kiest. “Sinds ik met Roy werk, is hij echt fantastisch gebleken voor mij en het hele Engelse elftal”, aldus de aanvaller.

“Wat mij betreft blijft Roy, dus. Hopelijk gaan ze met elkaar om de tafel en komen ze er uit”, zegt de 101-voudig international. Hodgson zelf laat aan Sky Sports weten dat plaatsing voor het EK 2016 vele malen belangrijker is dan zijn eigen toekomst. “We zijn nog niet in Frankrijk. We hebben nog zes kwalificatieduels voor de boeg en die willen we allemaal winnen: dat is al een uitdaging op zich.”

Het zou goed zijn voor Engeland, als Roy Hodgson blijft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een goede coach, maar heeft nog niet denderend met Engeland gepresteerd. Misschien gaat dat in Frankrijk gebeuren.

26 maart 2015 om 17:37

Misschien niet denderend, maar hij heeft wel gepresteerd naar de middelen die hij heeft. Sinds zijn intrede speelt engeland bovendien aantrekkelijk voetbal, wat daarvoor toch niet te zeggen viel (vind je het gek met capello)

26 maart 2015 om 17:49

Zou echt wat zijn als ze het EK winnen.

26 maart 2015 om 18:59

Engeland is gewoon subtop kan niet tippen aan landen als Duitsland Spanje Argentinië en er zitten er nog een paar boven is sinds de aanstelling van deze trainer wat meer een eenheid geworden maar nog zeker geen top..

Het heeft niks met de manager te maken
Engeland is niet eens een grote speler op het internationale niveau al hun spelers zijn of overrated of '' The Next Big Thing''. Ze hebben niet een wereldspeler. Hun verwachtingen slaan nergens op.
BPL ''de beste competitie van de wereld'' AKA Foreign Premier Leauge. De engelsen vinden zichzelf te groot om naar het buitenland te gaan als die spelers dat deden had je veel betere spelers. Ze vinden zichzelf te groot waarom naar het buitenland gaan dit is de beste competitie. Variatie zou ze goed doen.

26 maart 2015 om 17:19

Het probleem is volgens henzelf juist dat buitenlandse voetballers de voorkeur krijgen en engelse spelers niet meer opgeleid worden en geen kansen krijgen in de BPL.

26 maart 2015 om 17:54

Nee kwaliteit krijgt de voorkeur. Engelse spelers zijn nou eenmaal niet zo goed. Gerrard , Lampard en Rooney zijn de uitzondering. De rest zou bij geen enkele andere grote club een basisplek hebben.

26 maart 2015 om 18:18

Beetje van beide. Ze kopen net zo makkelijk voor 10-20 miljoen een speler die zich bijvoorbeeld heeft bewezen in Nederland en die er gelijk staat dan dat ze een speler moeten opleiden en wachten totdat hij er rijp voor is. Geduld hebben ze daar niet en geld wel, dus dan kiezen ze ervoor om de miljoenen aan een transfer te besteden. De opleiding is een ondergeschoven kindje. Er zullen best aardige talenten zijn, maar zij moeten er gelijk staan en dat is voor een talent gewoon erg lastig.

Hodgson heeft naar mijn mening meer rust in Engeland gebracht en heeft een logisch selectiebeleid met de juiste spelers. Schroomt ook niet om wat jeugdige spelers op te roepen dus wat mij betreft zou verlengen een logische keuze zijn. Het wachten is natuurlijk al jaren op minimaal een halve finale bij een toernooi en eerlijk gezegd zie ik ze aankomend ek wel hoge ogen gooien want veel Europese toplanden zijn niet in heel beste vorm.

26 maart 2015 om 17:52

Zelfs Belgie heeft een veel sterkere selectie. Nee , Engeland kan ook dit toernooi net zo goed schriftelijk af doen. Zwaar overschatte competitie en spelers. Het tempo ligt hoog en alle teams spelen om te winnen , dat maakt het leuk om naar te kijken , maar zegt niks over de kwaliteit. Dat Arsenal verliest van Anderlecht en Monaco , dat zegt wel iets over kwaliteit. Groot gebrek aan.

26 maart 2015 om 18:20

Nou, ik zou er in ieder geval niet op wachten. Elke keer als Engeland een topland treft worden ze uitgeschakeld. Zelfs tegen wat mindere landen hebben ze al de nodige moeite. Nee, dit Engeland is net als het Engeland van 10-20 jaar geleden, paar aardige spelers maar uiteindelijk is een kwartfinale weer het eindpunt.

Bpl beste competitie? Vandaar dat ze altijd de CL domineren? Oh wacht , dan doen ze helemaal niet.

Nou, ken Hodgson niet goed maar het lijkt me slim om een trainer aan te stellen die goed is met jonge spelers. Engeland heeft heel veel goede jonge voetballers en als zij zich optimaal ontwikkelen heb je een sterk team.

hART
Clyne
Stones
Smalling
Shaw
Barkley
Henderson
Wilshere
Sterling
Sturrdige
Rooney

Ik denk dat Engeland de laatste jaren altijd zo matig presteert op Wk's en Ek's doordat alle spelers van de Engelse selectie ook in de PL spelen. Zo krijg je naar mijn mening niet echt een team met spelers die een verschillende speelstijl hanteren. Het zou dus goed zijn als bijvoorbeeld een speler als Sterling naar een club als Atletico zou gaan, maar dit zie ik helaas niet gebeuren doordat er in de PL genoeg valt te verdienen en er geen reden is om je vertrouwde plek op te zeggen voor een avontuur in het buitenland.

26 maart 2015 om 20:01

Engeland was paar jaar terug veel beter

Het probleem in Engeland is dat het Engelse talent weinig kans(en) heeft, omdat de korte termijnvisie overheerst. Dus heeft Hodgson een kleinere vijver om uit te vissen, weinig Engelse spelers in Bpl. Daarbij komt ook nog dat er amper een Engelsman is die in het buitenland voetbalt op hoog niveau.

Benieuwt of Rooney ook zo spreekt als hij op de bank zit :D

hart
clyne
cahill
terry
bertrand?
sterling
barkley
Ox
young
sturridge
kane

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren