Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Honderd duels voor PSV, maar men ziet alleen de mindere momenten’

Laatste update:

Jetro Willems speelde zich in de aanloop naar het EK van 2012 in de basis van het Nederlands elftal, maar daarna ging het lange tijd minder goed met de linksback van PSV. De vleugelverdediger heeft echter het idee dat hij die periode achter zich heeft gelaten en is momenteel vol zelfvertrouwen.

/

“Ik ben beter dan ooit”, maakt Willems duidelijk in gesprek met De Telegraaf. “Ik ben volwassener geworden en gegroeid in het maken van beslissingen. Vergeet niet dat dit al mijn vierde seizoen bij PSV is”, zegt de linksback, die in 2011 werd overgenomen van Sparta Rotterdam en sinds zijn overgang naar Eindhoven elf keer voor de nationale ploeg uitkwam.

In het elftal van trainer Phillip Cocu is hij een vaste waarde. Dat er desondanks regelmatig kritiek op hem is, doet Willems weinig. “Ik heb op mijn twintigste al honderd wedstrijden voor PSV gespeeld. Niemand ziet dat. Ze kijken alleen naar de mindere momenten. Ik ben dingen gaan accepteren en heb dingen losgelaten.” Toch zegt de talentvolle verdediger te hebben geleerd van het verleden. “Ik weet nu beter wat in de top van de voetbalwereld hoort.”

Vind je dat Jetro Willems een herkansing verdient bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voegt de laatste weken zoveel toe aan het spel. Gaat ook steeds meer voorzetten geven in plaats van een actie heeft echt een geweldige voorzet. Verdedigend hoop ik dat hij wat slimmer wordt, een faber of vd Weerden zou daar toch een rol in moeten kunnen spelen. In mijn ogen nog steeds de toekomstige linksback van Oranje (blind naar middenveld).

20 oktober 2014 om 09:58

Mee eens. Ik denk dat hij de potentie heeft om één van de betere backs in Europa te worden. Aanvallend is hij dat zonder twijfel al, maar verdedigend moet hij nog wel wat sterker worden.

Bij PSV wordt hij in ieder geval in dat aspect goed begeleid. En mocht hij verdedigend die stap niet kunnen maken, dan kan hij altijd Depay nog opvolgen als buitenspeler.

Overigens, wat wel wat onderbelicht blijft is de rol van Hendrix tegen AZ. Want zijn uitstekende spel zorgde er ook voor dat Willems kon stralen. Hendrix liep heel wat gaten dicht die Willems liet vallen door zijn aanvallende impulsen.

20 oktober 2014 om 12:49

Ben je aan het trollen? Of heb je echt geen voetbalverstand? Willems aanvallend een van de beste backs in Europa noemen. What a Joke!

On: nooit een fan geweest van deze speler. Maar is nog zeer jong en wie weet schopt hij het wel tot de (sup)top van Europa. Al heb ik zo mijn twijfels

20 oktober 2014 om 14:54

Hij zegt in potentie een van de beste. Dat zou zomaar kunnen. Als hij nu nog 2/3 jaar zo bij PSV blijft ontwikkelen kan hij zeker een stap hogerop, en wie weet wat er dan gebeurt.

Willems gaat een grote transfer maken in de komende jaren daar ben ik zeker van.
Die gaat psv nog heel veel geld opleveren.
Hopelijk kan hij deze lijn doortrekken.

20 oktober 2014 om 10:11

Hoop ik voor Psv, hoop ik voor Willems, maar dan zal ie toch nog wat stappen moeten maken in zijn ontwikkeling.....
1) Dat ie goed is in de aanval weten we nu wel, maar een back moet op internationaal niveau ook kunnen verdedigen en daarin is Jethro nog niet eens van PSV niveau.
2) Bovenstaande verongelijkte opmerkingen kan ie ook maar beter mee stoppen. Als je goed speelt krijg je de waardering echt wel. Daar hoef je niet om te vragen of proberen je gelijk achteraf te halen. Deal met dat je veel kritiek krijgt als profvoetballer, werk aan je ontwikkeling en geniet als het hele stadion je vervolgens op handen draagt en je in de stad elk meisje mee naar huis kan nemen.....
#waarderingnietforceren

20 oktober 2014 om 10:48

Hupperts had hij anders verdedigend aardig in zijn broekzak

20 oktober 2014 om 11:00

Even serieus...Hupperts....

Hij moet dat doen in europese wedstrijden tegen de subtop van Europa, niet alleen tegen Guus Hupperts

Hij is ouder geworden en wellicht verstandiger. Verdedigend is het nog niet altijd super, aanvallend vind ik hem beter. En hij is nog steeds jong natuurlijk.

Voor zijn blessure vond ik hem al geschikt voor het WK. Is gewoon in balbezit de beste linksback die we hebben. Alleen qua verdedigen moet het nodig beter, maar hij neutraliseert met zijn aanvalsdrang ook zijn tegenstander.

Willems heeft in principe alles. Een geweldig fysiek, snelheid en overzicht in zijn spel. Kan een mannetje passeren, heeft lange voorzet, diepe ballen en ook een splijtende pass zoals we zaterdag konden zien. Alleen puur verdedigen is niet zijn ding, maar er zijn maar weinig goede verdedigers op die leeftijd.

Deze lijn vasthouden, dan komt het helemaal goed met Jetro.

20 oktober 2014 om 11:07

Willems speelt een beetje als Dani Alves, die viel ook meer aan dan dat hij verdedigde maar hij is toch ook een tijd tot beste rechtsback van de wereld benoemd. Willems verdient zeker de kans in Oranje. Blind dan op het middenveld met Sneijder en De Jong.

20 oktober 2014 om 11:33

Leuk en aardig, maar hij was helemaal niet geschikt voor het wk. Omdat hij leuk aanvalt?
Man we hebben het over een wk en niet een paar wedstrijdjes tegen ED ploegen. Vaak genoeg stelt Jetro teleur @ europese wedstrijden. Hij zal in Oranje meteen verdedigend de zwakste schakel zijn en dat gun ik hem in ieder geval niet.
Als het puur om aanvallen ging, dan was Patrick de meest geschikte en ook hij ging niet mee.
Blind deed het overigens prima!

Voorzetten van Jetro zijn overigens belabberd. Vaker geluk dan een goeie voorzet.

PS: op dit moment verdiend hij denk ik wel oranje, maar ja wie nou niet?

20 oktober 2014 om 11:49

Want Kongolo was wel geschikt? Prima speler, maar niet voor de back positie. Willems stond al langer op de radar van Van Gaal, en zeker gezien zijn spel in de tweede seizoenshelft had hij een grote kans gemaakt, omdat hij gewoon ijzersterk speelde. PSV speelde overigens geen Europese wedstrijd in de tweede seizoenshelft.

Op basis daarvan had ik hem een geschikte kandidaat gevonden voor het WK, mede omdat Kongolo meer een centrumverdediger is.

Je laatste opmerkingen slaan natuurlijk nergens op. Als je geld voor een Fox sports abonnement hebt kun je hem wekelijks zien spelen en zien dat Jetro niet alleen splijtende passes geeft maar op lange ballen op de stropdas kan geven. Zijn voorzetten zijn uitstekend, Narsingh kan wat van hem leren. Want zelfs een mannetje passeren kan Willems, in tegenstelling tot Narsingh.

Wie geen Oranje verdiend? Narsingh.

20 oktober 2014 om 12:16

reageer jij nog serieus op die lee? haha die man kijkt alles door een ajax-bril en misgunt alles en iedereen wat met pav te maken, dat hij zegt dat aanholt aanvallend beter is dan willema ben ik gestopt met lezen

20 oktober 2014 om 14:33

Hij zal het in ieder geval niet veel slechter doen als Blind de laatste paar keer in Oranje.. Die speelde dramatisch op LB.

20 oktober 2014 om 17:45

Kongolo was toch ook niet geschikt of wel @ Hoodrich? Mij hoor je niet zeggen dat hij terecht erbij zat.

@ Memphis7.
Die nr in je naam verklaard al een hoop en dan heb ik het over je leeftijd. Ik kijk namelijk helemaal niet door een Ajaxbril en misgun PSV niets. Ik vond niet dat die Patrick mee moest. Hij is aanvallend beter dan Willems (zeker toen) en als we puur aanvallend kijken had hij mee moeten gaan. En ik vind het knap dat iemand die pas een dag lid is nu al weet hoe ik zogenaamd in mekaar zit omtrent Psv. Of ben jij die Memphis die eerst een ban kreeg? Lollll zo ja dan neem ik jouw dus echt niet serieus

@ Diemenaar. En daarom typ ik toch dat hij er nu terecht bij zal zitten of wat? Oranje speelt waardeloos, nou dan mag Willems er gerust bij. Erger dan dit kan haast niet.

20 oktober 2014 om 17:53

Als ik 1 Ajacied hier kan opnoemen die neutraal analyseert dan is het wel Lee112 dus waar jij het over hebt Memphis7 is mij een raadsel.

20 oktober 2014 om 18:05

@psv4321

Ik weet dat ik nooit kijk door een Ajaxbril. Leden die dat beweren neem ik sowieso niet serieus. Vooral niet als ze maar 1 dag actief zijn lolllll

Jetro is zoveel gegroeid dit seizoen. Echt een van de dragende krachten van het elftal geworden. Houdt zich minder bezig met de tegenstander en scheidsrechter, vorig seizoen had hij nogal wat vechtpartijtjes en onnodige gele kaarten. Hij is volwassen geworden deze zomer. Als hij verdedigend nog iets meer verantwoordelijkheid krijgt, zie ik hem uitgroeien tot de vaste back van het NL elftal. Hij is natuurlijk nog maar 20 jaar, genoeg tijd om te groeien!

20 oktober 2014 om 10:50

Inderdaad mensen vergeten vaak de leeftijd van zo'n speler. Van der Hoorn wordt bijvoorbeeld ook altijd beoordeeld alsof hij 26 is. Zo ziet hij er misschien uit, maar dat is ook nog maar gewoon een speler van Jong Oranje. Die vent is nog hartstikke jong. Voor beide (willems) en Van der Hoorn geldt eigenlijk hetzelfde. Ze hebben zeker hun kwaliteiten, maar hebben ook zeker een aantal zwakke punten. Meestal komt dat wel met de jaren. Als je ziet dat Van Rhijn die stappen bijvoorbeeld ook al heeft gemaakt/aan het maken is. Ik denk dat we de jongere spelers wat meer tijd moeten gunnen en vooral de media en die 'analytici' moeten eens stoppen met dat afbranden van een speler na een paar wedstrijden.

dat je 100 duels speelt betekend niks, hij staat er bij gebrek aan beter. het is gewoon een zeer matige speler die goed kan aanvallen maar niet eens verdedigen... van rhijn heeft ook 80 duels speelt en dat is ook geen geweldige speler maar wel aavallend ok.. we hebben gewoon matige backs

20 oktober 2014 om 09:59

Misschien toch weer een keer een wedstrijd kijken en je oordeel niet af laten hangen van wat je vorig jaar in de samenvatting van Studio Sport hebt gezien?

20 oktober 2014 om 10:52

hij is beter dan vorig jaar maar dat is ook niet zo moeilijk, hij heeft goede techniek en kan goed aanvallen maar verdedigend is het bagger, deze jongen gaat het nooit maken in het buitenland wordt echt zo'n gevalletje braafheid..
maar goed als jij willems echt zo goed vind dan zal ik maar niet naar het buitenland gaan kijken als ik jou was..

20 oktober 2014 om 11:02

Hahahaha. Dus je ziet meer in Brenet dan in Willems? Brenet is aanvallend en verdedigend gewoon niet goed. Willems is aanvallend ijzersterk, verdedigend is het inderdaad niet geweldig maar dat kan je hem nog aanleren. Als Willems dit seizoen dit niveau aanhoudt dan maakt hij binnen een aantal jaar een grote transfer naar een grote club.

20 oktober 2014 om 11:39

Brenet is de RB, Tezzy Tamata is de LB. Die is echter nog een tijdje geblesseerd. Willems speelt nu zelfs verdedigend ook beter dan Tamata, hij is nu een hele geschikte back.

20 oktober 2014 om 12:18

hahaha mijn eerste lachmoment van maandag, prachtige reactie

20 oktober 2014 om 10:13

Als PSV in die 4 jaar tijd een andere speler beter vond presteren op die positie hadden ze die wel gezet op die positie. Daar hebben ze jou slimheid niet voor nodig. Aangezien ze vertrouwen en potentie in die jongen zien. Jij zou het als scout niet ver maken in het voetbalwereldje jongen. Das nu wel duidelijk!!!

20 oktober 2014 om 10:49

als jij hier durft te beweren dat Willems een goede back is zal ik maar niet naar de BPL ofz gaan kijken als ik jou was want dan ga jij je wel achter de oren krappen jongen. Brenet vind ik veel meer ponentie hebben. willems is een lachterje in het buitenland

20 oktober 2014 om 10:34

Maurootje.....

Deze jongens hebben het wel verder als jou geschopt....
Buiten jouw domme opmerking zijn dit de toekomstige backs van oranje

20 oktober 2014 om 10:46

als dit onze toekomst is zie ik het somber in

20 oktober 2014 om 10:58

Beteknt niets moet je nou ook niet zeggen wand je staat daar niet zomaar honderd keer dan moet je wel iets van voetbal kunnen

20 oktober 2014 om 11:04

tuurlijk, dat snap ik ook wel, maar het is geen topper, ik bedoel laten we eerlijk zijn, deze man gaat top, zie het al voor je, willems bij Real Madrid ahaahahahah of iets daar onder Atletico? nee dat gaat niet gebeuren

20 oktober 2014 om 18:07

Hij is nog maar twintig hoe kun je dan al zeggen hij komt er niet

Willems is echt wel gegroeid de afgelopen jaren. Hij is gewoon, zeker bij afwezigheid van Depay, een van de belangrijkste spelers van Psv. Er zijn echt maar heeel weinig backs die zo'n techniek hebben als Willems, kam echt fantastisch passes geven en zijn overzicht wordt ook steeds beter. Ook verdedigend staat hij dit seizoen gewoon prima zijn mannetje nu hopen dat hij dit ook vast kan houden.

In Nederland en bepaalde landen hebben ze geduld en vinden ze een 20 jarige een talent.. In het buitenland zijn het dragende spelers tegenwoordig en spelen ze ook volwassener.. Ik vind persoonlijk dat als je zoveel jeugd elftallen heb doorlopen en je uiteindelijk in het 1e komt te spelen, dat je naar 1 jaar (mits je genoeg westrijden speelt) geen talent meer bent maar er moet staan.

Redelijke back, aanvallend vind ik hem erg veel toevoegen, vooral vanwege zijn goede trap. Verdedigend vind ik hem wat minder, maar ach. Die jongen is nog erg jong, tijd genoeg nog om daar aan te werken.

Het zou goed voor PSV en voor Jetro zijn als hij nog een seizoen of 2 - 3, misschien zelfs 4 lekker bij PSV blijft ballen. Bij PSV speel je toch eigenlijk altijd mee voor het kampioenschap, speel je vaak Europees en als je bij PSV je goed laat zien zie ik geen reden om hem niet op te roepen voor Oranje.

Maar we zullen zien, PSV kan in ieder geval blij zijn met zo'n speler.

20 oktober 2014 om 12:20

spelen sinds 1972 europees voetbalen(groepsfase el of cl) dus dat 'vaak' kun je weglaten haha

20 oktober 2014 om 12:31

Met de pet er naar gooien telt niet vind ik. ;-)

Ohja, als je met feitjes aan komt zetten. Check ze even. PSV had in 73 en 74 geen Europees voetbal.

20 oktober 2014 om 12:45

ookal gooi je er met de pet naar(meeste punten voor europa behaald, maar dat terzijde) toch speel je als talent weer minimaal 6 europese wedstrijden en vaak wel meer dan dat, en nou sinds 1974/75 elk jaar europees voetbal, geen een andere club in europa doet dat na

20 oktober 2014 om 13:33

Anderlecht en Barcelona doen dat na aangezien dat de enige 2 clubs zijn die een langere reeks dan PSV hebben wbt Europees voetbal.

20 oktober 2014 om 15:16

@memphis7

Hangt er vanaf over welke periode je kijkt natuurlijk. Over de laatste 5 jaar, wat ik vrij recent noem. Heeft Ajax toch echt de meeste punten binnengehaald.

Hij moet zich gaan concentreren op vebetering van z,n verdedigende taken en positionering als verdediger.
het komt nog steeds voor dat hij spelers achterlangs laat gaan en dat hij dat met snelheid compenseert.
Als hij zich daar weet te verbeteren,dan zal hij alleen maar sterker worden en completer.
Mischien moet hij een voorbeeld nemen aan de instelling en mentaliteit van Depay,dan weet ik zeker dat het goed komt met hem.

Haha precies Jetro! Ben blij met hem als back, want bij al die andere eredivisieclubs loopt er geen enkele rond die een waardig vervanger zou zijn op die posititie!

Jetro Willems had de pech opgeroepen te worden voor het EK, zonder enige Internationale ervaring. Uiteraard zakte hij daar door het ijs. Het seizoen daarna was hij erg slecht, wellicht had hij al het idee dat hij als International het allemaal ook op 70% wel afkon. Maar vorig seizoen was hij al een stuk beter en dit seizoen is hij gewoon erg goed. Hij moet nog wel een jaar of 2 minimaal bij PSV blijven en hopen bij psv ook Internationale ervaring op te doen. Het is een atletische speler, niet van zichzelf behept met veel voetbalintelligentie, maar die kan hij bijleren door veel wedstrijden te spelen. Hij is nog altijd pas 21...ik zie hem wel bij een goede club en Oranje komen uiteindelijk.

Het gaat om kwaliteit, geen kwantiteit. En je ziet hem nog steeds op de raarste plekken staan voor een linksback. Maar goed, Marcelo is ook ver gekomen ondanks het feit dat hij rondloopt als een 5-jarige die net uit de Starbucks komt, dus misschien heeft Willems hetzelfde geluk en maakt hij een grote stap puur om zijn aanvallende spel.

20 oktober 2014 om 12:18

Niet eens uit de McDonalds?

20 oktober 2014 om 13:10

Minder cafeïne bij de Mac.

Een van de betere backs op dit moment. Goeie drive naar voren. Getegeld goed en technisch. Zeker als je hem vergelijkt met Blind... dan is ie super. Snel voor Willems kiezen in oranje, kan Blind de bank op.

Nou, Willems, jij mag het zo zien en het zal ook wel dat je beter bent geworden, wil dat helemaal niet bestrijden. Maar verdedigend maak je nog wel van die foutjes, al is dat een stuk minder. En het is normaal dat de media alleen de foute dingen naar voor halen en niet alleen door de media ook door andere mensen, supporters (eigen club) en van andere clubs

20 oktober 2014 om 12:23

psv domineert vaak wedstrijden en heeft maar 7 goals tegen (minste van seizoen). hoe weet jij dat hij niet vooruit isngegaan in zijn verdedigende kwaliteiten want dat is hij duidelijk wel

21 oktober 2014 om 18:20

zei ik dan niet dat hij wel gegroeid zal zijn, maar ik zie het net iets anders en dat is mijn mening en de trainer zal het nog beter weten dan wij.

Willems is een leuke voetballer maar als back maakt hij te veel fouten. Hij moet leren vaker een simpele oplossing zien te vinden en niet vijf keer per wedstrijd proberen zn tegenstander uit te spelen.

Het is toch ook totaal niet vreemd wat deze jongen doorgemaakt heeft.
Extreem jong in het eerste van psv om vervolgens meteen de back van oranje te zijn op een eindtournooi.
Dan is een terugval logisch.

Verstand en kwaliteitontwikkelen komt met de jaren en Jetro heeft een gouden toekomst.

De back voor Oranje in de toekomst. Moet nog een paar stappen maken, maar is nu wel in vorm hoor. Zie hem liever dan blind op de LB positie.

Blind mag naar het middenveld of op de bank

Ik had mn twijfels vorig jaar of hij wel goed genoeg was. Maar als je zo jong bent kan je wel eens een minder jaar maken.
Maar als ik hem nu zie voetballen dan ziet dat er goed uit voor de toekomst

Bijna niemand heeft twijfels gehad over het talent van Willems. Hij is gewoon een prima linksachter. Hij kreeg alleen kritiek omdat er veel berichten in de media circuleerden over zijn gedrag buiten het veld. Willems kwam nogal negatief in het nieuws voor zijn uitlatingen tegen een keeperstrainer ofzo iets. Zodra een speler (onterecht) sterallures krijgt met een dergelijke jonge leefttijd en bar weinig ervaring, wordt dat kapot gemaakt in de media. En dat lijkt mij terecht.

Willems moet gewoon lekker door voetballen en dan komt het wel goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren