Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hoe ik Pogba vond? Eerlijk gezegd niet zo heel goed'

Laatste update:

Paul Pogba is pas 22 jaar, maar geldt nu al als een van de dragende spelers bij Juventus. Dat de Franse middenvelder zich als een komeet heeft ontwikkeld, wil echter niet zeggen dat hij er ook al aan toe is om aan alle verwachtingen te voldoen. “Hij moet de tijd krijgen om zich rustig te ontwikkelen”, zegt Chievo-verdediger Nicolas Frey.

/

Frey is van mening dat zijn landgenoot momenteel te veel aan zijn hoofd heeft. “Ik speelde laatst tegen hem. Hoe ik hem vond? Eerlijk gezegd niet zo goed. Je kunt zien dat hij de rust niet heeft. Ik twijfel er niet aan dat hij een topspeler wordt -zijn kwaliteiten staan buiten kijf- maar ik denk dat er te veel verantwoordelijkheden op zijn schouders rusten. Daar heeft hij het lastig mee.”

Vergeten wordt dat Pogba nog altijd pas 22 jaar is. “Iedereen verwacht veel van hem, zowel bij Juventus als de nationale ploeg, maar hij is nog maar een jonge jongen. We moeten hem rustig de tijd geven”, aldus Frey. Pogba is momenteel overigens geblesseerd en miste daardoor de interlands van Frankrijk met Armenië en Denemarken. Normaliter is hij volgende week wel inzetbaar tegen Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Pas 22 jaar hé.. Moet je nagaan als hij straks 26 is! Ik hoop dat hij naar Engeland komt.. Zonde dat hij in de Italiaanse competitie speelt want die volg ik eigenlijk nauwelijks!

14 oktober 2015 om 14:39

Nog voorkeur voor een club in Engeland?

14 oktober 2015 om 14:47

Afc wimbledon aan zijn naam te zien. Nee gekheid. Gewoon een topspeler.

14 oktober 2015 om 14:51

Die hebben Akinfenwa al. Er is maar 1 plek voor een vedette daar.

14 oktober 2015 om 15:34

Zie hem het liefst bij Man United. Maar denk dat hij eerder naar City of Chelsea komt!

14 oktober 2015 om 17:15

Of arsenal fc of afc uit amsterdam

15 oktober 2015 om 11:46

Akinfenwa speelt in de MLS, dus ze kunnen wel weer een vedette gebruiken

14 oktober 2015 om 14:47

Hij moet dus weg uit Italië omdat jij die competitie niet volgt?

14 oktober 2015 om 15:00

Nee, hij vindt het zonde omdat hij wekelijks van Pogba zou willen genieten en aangezien hij de serie A niet volgt is dat lastiger. Is dat zo lastig?

14 oktober 2015 om 15:36

WazioCF.. Is het zo onduidelijk wat is schrijf? Ajax3stars snapt het gelukkig wel!

14 oktober 2015 om 15:50

Ja ik begrijp hem wel, maar als ik hem een tip mag geven, koop abonoment of zoek een leuke stream en kijk naar de wedstrijden van Juventus!

14 oktober 2015 om 16:38

Ja dat zou ik kunnen doen. Maar ik kijk via Fox Sports en sla de Italiaanse wedstrijden altijd over. Ik volg Juventus wel in de CL maar ik vind de manier van voetbal in Italië niet leuk om naar te kijken.

14 oktober 2015 om 17:37

Eurosport zend de Italiaanse competitie uit toch?

14 oktober 2015 om 18:11

Maar waarom niet? Er zijn zoveel leuke wedstrijden in Italië waar constant wel iets gebeurd.

14 oktober 2015 om 18:22

Dan gaat die de serie a maar volgen hij weet iig niet wat die mist schitterende competitie

14 oktober 2015 om 18:21

Dus omdat jij de serie a niet volgt is het zonde? Ik volg de serie a juist wel dus ik zou hef zonde vinden als die in de bpl zou spelen

Ja ok, maar als je eerlijk bent? Hoe goed is de beste man? We praten altijd over Pogba, Veratti en Cleverley op deze positie, maar we vergeten in NL te kijken!! Kijk bijvoorbeeld naar Hendrix, die is op zijn leeftijd misschien al wel verder dan een Veratti. Pogba is misschien wel beter, maar Hendrix doet zeker niet onder voor Cleverey vindt ik!

14 oktober 2015 om 14:44

Hoe kom je in vredesnaam nou bij cleverly?

14 oktober 2015 om 14:47

Hendrix beter dan veratti.. Ja man

14 oktober 2015 om 14:47

Tom Cleverley bedoel je? Die komt toch niet in de buurt van Veratti en Pogba?? Ik hoop dat Hendrix het niveau haalt maar denk het niet. Veratti was veel verder op die leeftijd. Vaste basisspeler bij Pescara en na zijn transfer ook veel minuten gemaakt in Frankrijk.

14 oktober 2015 om 14:56

Beter dan Verratti ??? Kom op man zwijg dan gewoon....

14 oktober 2015 om 15:00

Jij weet het weer beter? Aan de bal is Veratti zeker beter, maar hij heeft het Van Bommel ssyndroom: Laat te vaak zijn man uit zijn rug lopen. Dat zal bij Hendrix nooit gebeuren!
Zo typisch om naar het salaris van spelers te kijken wanneer je ze vergelijkt.. Zuiverloon speelde ook primera en PL basis, maar ik zou hem zeker niet beter achten dan Brenet.

14 oktober 2015 om 15:07

Heeft niks met leeftijd te maken. Maar is wel wat anders bij Juve en PSG je staand ehouden of bij PSV en in Nederland.

Ik vind op dit moment Veratti zelf beter spelen dan Pogba. En dan zeggen dat Hendrix gelijk is nee kom op hoor. Bazoer zie ik eventueel op zijn 22ste ook dit niveau hebben. Maar de jongens die er nu lopen (van deze leeftijd) komen niet in de buurt van deze 2 jongens.

14 oktober 2015 om 16:09

Dat zal met Hendrix nooit gebeuren........laat Hendrix maar eens een halve competitie in de Lique 1 spelen, dan gaat hij huilend naar huis en stopt hij met voetballen. Verratti is in alle opzichten beter en verder dan Hendrix, Hendrix speelt wekelijks tegen clubs als Roda,twente,willem 2 enz. Als je dat niet begrijp.........

14 oktober 2015 om 22:40

Hij zegt op zijn leeftijd, niet op dit moment, en daar kan hij best wel eens gelijk in hebben.

14 oktober 2015 om 15:01

Eens, maar Pogba is wel echt twee klasses beter als Hendrix hoor!1

14 oktober 2015 om 15:04

Eveneens eens (whehe), maar je kan ook zegen? Wie kende Pogba een jaar geleden? Zelfde kan nu met Hendrix gebeuren, hij kan ineens gaan vlammen! Maar goed we gaan het zien.

14 oktober 2015 om 16:48

Als jij pogba pas een jaar kent, zegt dat hééél veel over jou voetbal kennis.

14 oktober 2015 om 15:22

Verratti had toen hij twintig was een basisplaats bij Psg, Hendrix heeft op zn twintigste sinds een paar weken een basisplaats bij Psv, omdat er geblesseerden en spelers uit vorm zijn. En volgens mij heeft niemand het over Cleverley.

En niet te vergeten, dat het een stuk makkelijker is om zijn niveau te halen als hij in een Juventus speelt, wat draait. Als je Pirlo naast je hebt staan en een scorende Tevez voor je dan speel jezelf ook een stuk beter. Als hij dit seizoen een wat minder niveau haalt, dan zal zijn prijs ongetwijfeld ook iets naar beneden gaan. Persoonlijk zie ik hem liever naar de PL verkassen dan naar de PD, Engeland past beter bij hem en zijn spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren