Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij wil tot de top behoren, dus dan moet hij die gekke dingen afleren’

Laatste update:

Sparta Rotterdam boekte zondag een cruciale zege in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Dick Advocaat won met minimaal verschil van Willem II (1-0) en de trainer stond dan ook opgelucht de cameraploeg van de NOS te woord.

“We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt. We kregen zoveel kansen, de één nog mooier dan de ander. Dan moet je op 2-0 of 3-0 komen en daar moeten we dus van leren. Al ben ik blij dat dat we geen gelijkspel hebben weggegeven. Dat het gat met de concurrentie nu kleiner is, geeft een goed gevoel”, aldus Advocaat voor de camera van de NOS.

Het winnende doelpunt werd gemaakt door Fred Friday, al kreeg hij genoeg kansen om vaker op het scorebord terecht te komen, vindt Advocaat: “Hij wil voor het nationale team van Nigeria spelen. Maar wil hij tot de top behoren, dan moet hij die gekke dingen toch afleren en simpel spelen.” Sparta gaat komende woensdag op bezoek bij FC Utrecht.

Denk jij dat Sparta Rotterdam zich gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht uiteindelijk toch dat Sparta kwaliteit te kort komt voor de Eredivisie dit seizoen. Verwacht niet dat advocaat daar nog iets aan kan doen.

Friday moet echt niet over een grotere club dan Sparta nadenken. Vind hem echt een matige spits die alleen fysiek goed is.

4 februari 2018 om 22:40

Ja ik zat vandaag te kijken dacht echt mijn hemel dat hij überhaupt wedstrijden voor AZ heeft mogen spelen dit seizoen

Advocaat heeft gesproken.

Advocaat heeft gesproken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren