Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij moet zich bij AZ in de kijker keepen en dan komt Oranje echt wel weer’

Laatste update:

Tim Krul maakte afgelopen winter op huurbasis de overstap naar AZ, waar hij afgelopen weekeinde voor het eerst onder de lat stond. Henk Timmer maakt zich geen zorgen over de 28-jarige sluitpost. Volgens de oud-doelman is hetzelfde scenario als in de loopbaan van Edwin van der Sar denkbaar.

/

Van der Sar vertrok van Juventus naar Fulham, om daarna nog jaren bij Manchester United te keepen. “Krul moet zich daaraan vasthouden. Hij moet zich bij AZ in de kijker keepen en dan komt Oranje echt wel weer in zicht voor hem. Hij heeft persoonlijkheid, Premier League-ervaring en is ook nog eens een goede gast. Het komt dus wel goed met hem”, stelt Timmer tegenover Voetbal International.

“Ik vind Krul echt een geweldige keeper en denk dat dit een heel verstandige stap is”, zegt de oud-doelman van onder meer AZ, Ajax en Feyenoord. Krul speelde de eerste seizoenshelft op huurbasis bij Ajax, maar kwam daar tot geen enkele wedstrijd in het eerste elftal. Afgelopen zaterdag maakte hij bij AZ direct zijn debuut in de Eredivisie, in de met 2-4 verloren thuiswedstrijd tegen PSV.

Vind jij dat Henk Timmer gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Krul had het al lastig in de jupiler league en was bij Newcastle altijd inconsistent. Op zijn best een geweldige keeper maar niet erg stabiel. Ik vraag het me af of hij bij AZ nou echt gaat imponeren.

8 februari 2017 om 16:11

Iniedergeval is hij wel een penaltykiller.

Ik snap nog steeds niet waarom Krul naar Ajax en AZ is gegaan. Dat je geen Championship voetbal wil spelen kan ik begrijpen maar was er dan geen andere PL club die hem wilde huren? Of een club uit Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje? Krul zit al vanaf zijn (volgens mij) 16e of 17e bij Newcastle. Waarom lieten ze hem zo makkelijk gaan? Tim is te goed voor de Eredivisie. Bij een PL club die middenmoot of lager speelt had hij in de basis gestaan. Hetzelfde verhaal met Vlaar. Een paar jaar terug nog 1 vd betere verdedigers van het WK en nu bij AZ. Ik snap nog steeds niet waarom hij daar speelt. Hij kan nog makkelijk op een hoger niveau mee.

8 februari 2017 om 16:22

Hij was natuurlijk ook gewoon zwaar geblesseerd en gedegradeerde ploegen saneren sowieso vaak in hun salarispost door spelers te verhuren of te laten vertrekken.

Krul is natuurlijk een relatief dure gast. Newcastle zag er blijkbaar heil in om hem elders te laten revalideren. Dat kan diverse redenen hebben. Indien ze bijvoorbeeld dit seizoen niet zouden promoveren dan zullen ze sowieso afscheid moeten gaan nemen van spelers die aardig wat verdienen. Dan is het natuurlijk beter als Krul zo veel mogelijk speeltijd pakt en zich ergens in de kijken kan spelen. Newcastle heeft natuurlijk een missie dit seizoen, dus het is logisch dat ze niet op Krul konden gaan zitten wachten.

Daarom zal Sels gehaald zijn, al is Sels door de mand gevallen.

8 februari 2017 om 16:30

Te goed voor de Eredivisie? Mag toch vier keer de bal uit het net pakken bij zijn debuut. Laat het eerst maar eens zien. Heeft voorlopig nog veel te bewijzen voordat hij in aanmerking komt voor een basisplaats bij een club in de PL.

8 februari 2017 om 17:59

Krul heeft al meer bewezen dan de meeste Eredivisie keepers. Niet doen of het een jongetje is dat net komt kijken. Als je tot vorig jaar altijd basisspeler bent geweest bij Newcastle, ook bij betere tijden, dan verdien je wel meer krediet. Hier boven werd al gezegd dat hij wedstrijdritme mist maar je speelt wel gelijk tegen PSV. Misschien was dit een fout van de trainer maar keepen kan hij wel hoor.

Ik hoop dat hij zijn belofte inlost, dat is echt alles waar ik aan denk en op inzet.

Vond hem tegen psv nog niet echt overtuigend, 1e goal was onhoudbaar, 2e goal had hij moeten hebben,
3e goal, hoge , diepe bal van guardado ,voor het doel, had hij uit moeten komen,maar bleef staan.
4e goal was een verdedigingsfout van rens van eijden.
Had inderdaad beter gekund, moet wedstrijdritme opdoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren