Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan de Nederlandse top aan, maar Duitsland is op zijn lijf geschreven’

Laatste update:

Mitchell Dijks staat naar verluidt in de belangstelling van Feyenoord, AZ en Celtic, maar Jurgen Streppel hoopt de 22-jarige linkerverdediger voor Willem II te kunnen behouden. De trainer beseft echter ook dat Dijks ‘zijn prijs’ heeft.

/

“In de top van Nederland misstaat hij niet. Misschien zelfs wel meer op termijn”, zegt Streppel tegen Omroep Brabant. “Een paar weken geleden was ik bij Borussia Mönchengladbach tegen Sevilla. Die Außenbahn in Duitsland is echt op zijn lijf geschreven. Maar hij moet wel spelen. Dat is hier. Dus hij moet maar lekker hier blijven.”

Zaakwaarnemer Dick van Burik erkende vrijdagochtend in De Telegraaf dat er ‘veel belangstelling’ is voor zijn cliënt, maar hij wilde niet ingaan op namen. De bij Ajax opgeleide Dijks speelde dit seizoen 27 wedstrijden in de Eredivisie en heeft in Tilburg nog een contract tot medio 2016.

'In de top van Nederland misstaat Mitchell Dijks niet'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvolger poulsen! Of cavlan, vond ik vandaag ook sterk spelen

Matige speler. Leunt alleen maar op zijn fysiek want z'n techniek is niet al te best. Hij is daardoor bij het opkomen ook erg traag.

16 mei 2015 om 00:56

Ben blij dat je hem gevolgd hebt dit jaar.... Man man wat een hoop onzin in zo'n stukje tekst. Dijks is de snelste van het team. En dat zegt wat met jongens als Ondaan, Andrade en Cabral in het team. Daarnaast heeft hij een prima techniek voor iemand met zijn bouw. Dit zijn seizoen elke wedstrijd regelmatig op techniek en/of snelheid zijn man voorbij. Dus volgende keer eerst wat verdiepen in een speler graag als je onzin gaat verkondigen

16 mei 2015 om 01:26

Met een goede fysiek en snelheid ben ik het eens maar techniek? Echt veel techniek heeft hij niet. Het is een harde werker en verdediger. Voetballend schiet hij te kort voor de top. Vind AZ een prima club voor hem. Mocht hij zich nog ontwikkelen kan hij alsnog de stap naar de top maken.

16 mei 2015 om 09:05

Deze man is snel maar niet erg wendbaar. Te veel in de sportschool denk ik, want opstartsnelheid is laag. Heeft daarom altijd veel overtredingen nodig en houdt voortdurend vast. Techniek is ook matig, maar voor de subtop is hij goed genoeg.

16 mei 2015 om 11:17

Met lange benen ben je uiteindelijk wel het snelst ja... Over 200 meter maar dat werkt natuurlijk niet zo. "een prima techniek voor iemand met zijn bouw"? Je bedoelt dus eigenlijk gewoon een matige techniek vergeleken met menig speler op zijn positie. Volgende keer eerst je gekleurde bril afzetten voordat je bijna hetzelfde als ik zeg maar dan op een andere manier.

16 mei 2015 om 13:58

Vond het maar een wildebras bij ons. Moet het dan ook zeggen dat de scheidsrechters wel heel gemakkelijk kaarten aan heerenveen geven.

17 mei 2015 om 22:03

Matige verdediger leuk voor clubje als Willem II maar zal tekort komen voor AZ, zie ik ze liever nog Reinen terughalen.

16 mei 2015 om 01:13

Ik vind hem een redelijke back. Voor: Fysiek, Uitstraling, Snelheid en aardige trap.
Tegen: Wendbaarheid, Tactisch, Onbesuisd / Lomp.

Tactisch en onbesuisdheid valt er uit te trainen. Over zijn wendbaarheid twijfel ik.

Desalniettemin mag Feyenoord hem van mij wel halen. Is sowieso beter dan Nelom in mijn ogen.

16 mei 2015 om 10:56

Nog een tegen: Kopkracht.

Die jongen is ontzettend lang en kan van onschatbare waarde zijn in dode spelsituaties. Alleen duikt hij bijna weg als een bal in zijn buurt komt. Dat is toch iets Nederlands, de kunst van het koppen en timen van een bal wordt hier niet genoeg op waarde geschat.

16 mei 2015 om 11:28

Heeft dit jaar maar 6 gele kaarten gepakt. Valt best mee. Als je het vergelijkt met Willems die heeft er 9 gepakt. Ik vond hem dit jaar ook niet echt onbesuisd overkomen.

Arsenal 1994: volgens mij heb je hem nooit goed gevolgd.

16 mei 2015 om 02:34

Dit seizoen waarschijnlijk niet. Wat Arsenal1994 omschrijft is de Dijks van vorig seizoen bij Heerenveen. Dijks heeft grote stappen gemaakt en een club als AZ zou ideaal zijn voor hem.

Heeft zich dit seizoen goed ontwikkeld. Verdedigend ijzersterk en komt ook nog regelmatig op, zeker beter dan Nelom. Of Dijks echt bij ons past, ook door zijn verleden weet ik niet.

16 mei 2015 om 09:57

Ach Vermeer en Cruijff waren ook Ajacieden in het shirt van Feyenoord. Als Ajacied vind ik het wel jammer dat hij er niet in staat ipv die Boilesen, maar van welke club een speler komt hoort geen reden te zijn waarom je die niet zou willen.

Wat is tegenwoordig het niveau van het Nederlands voetbal als we Dijks een technisch goede voetballer vinden? Kom op. Het is een goede verdediger. Fysiek sterk, hard in de duels en kan een man uitschakelen maar voetbaltechnisch schiet hij te kort voor de top. Prima speler voor AZ en alle clubs eronder.

17 mei 2015 om 22:05

Wie is dan tegenwoordig top in Nederland Ajax en Psv..? weinig verschil tussen AZ, Feyenoord en Vitesse.

Tsja wat moet ik van Dijks denken. Bij Ajax kwam hij echt te kort en had hij pech dat Boilesen een schot in de roos bleek te zijn.
Bij Heerenveen kwam hij niet op mij over als een speler die het verschil kon maken.
Nu bij Willem II blinkt hij uit, en ik heb sterk het vermoeden dat dat komt door het lage niveau.
Ik denk dat hij nog steeds te kort komt voor de Nederlandse top.

16 mei 2015 om 08:59

Boilesen was echt een schot in de roos vind dijks veel beter dan die nicht die altijd gebleseerd is

16 mei 2015 om 09:09

Boilesen was op dat moment gewoon sterk of in ieder geval sterker. Helaas voor hem kwam er een blessure, gevolgd door een dikke vette vormdip.

16 mei 2015 om 09:07

Haha, kan je sarcasme waarderen. Je mening over dijks deel ik

16 mei 2015 om 17:01

Het lage niveau? Met spelers Ad Sahar, Messaoud, Armenteros en Stijn Wuytens zou ik dat niet durven zeggen. Jammer dat drie van de vier volgend seizoen waarschijnlijk elders spelen.

Heeft zich in de loop van het seizoen opgewerkt...heeft idd stappen gemaakt....jamnerlijk heeft hij nog te veel drang naar voren, zodat wanneer Willem ll een voorsprong vast moet houden, hij zijn man te veel ruimte geeft, waardoor we onnodig punten verloren

Een verdediger met aanvallende drang die in een vol seizoen 0 doelpunten en 1 assist achter zijn naam heeft. Dat is toch wel veelzeggend.

Zou prima in duitsland passen zijn loopvermogen is zijn voornaamste wapen en zijn hardheid. Komt heel veel tekort in de kleine ruimte en hij 'gokt' nogal eens in verdedigende situaties, waardoor hij nogal eens veel te laat is met tackles en veel te hard inkomt.

Daarnaast met zon lengte en dan niet met het hoofd kunnen scoren dat spreekt ook niet voor hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren