Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij jaagt je de stuipen op het lijf, Arsenal is nu een serieuze titelkandidaat'

Laatste update:
/

Als de voortekenen niet bedriegen, gaat Arsenal dit seizoen serieus meedoen om de Engelse landstitel. Dat denkt althans Ian Holloway, die in zijn column in de Daily Mirror buitengewoon te spreken is over de laatste aanwinst van de Londenaren: Alexis Sánchez. Hij noemt de komst van de Chileen 'een duidelijk signaal'. "Arsenal is nu een serieuze titelkandidaat", voorspelt de manager van Millwall.

"Het aantrekken van Alexis transformeert the Gunners van een team dat altijd in de top vier eindigt, tot een ploeg die in staat moet worden geacht om kampioen te worden", denkt Holloway. "Hij is van wereldklasse. Hij was een van de sterren op dit WK. Het vertrek van Luis Suárez bij Liverpool stelde Arsène Wenger in staat om deze echte match-winner te halen. Barcelona had het geld hard nodig."

Holloway is blij dat nu ook Arsenal om is. De club probeerde het jarenlang met jonge, onbekende talenten, maar kwam vaak net tekort tegen de echte top. "Niemand heeft ooit getwijfeld aan Wengers kwaliteiten, maar een speler als Alexis was noodzakelijk. Hij is een geweldige voorbereider en maker van doelpunten. Met zijn snelheid jaagt hij zelfs de snelste Premier League-verdediger de stuipen op het lijf."

Zie jij Arsenal als serieuze kandidaat voor de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu nog Aurier halen i.p.v. Debuchy, en een type Martinez als echte breker naast Wilshere of Ramsey en Arsenal is echt klaar. Enigste probleem is dat die andere clubs ook weer ziek ingekocht hebben in de PL.

13 juli 2014 om 13:43

Ben het met je eens,
Ze hadden een nieuwe back nodig een nieuwe spits en een sterke Cvm.
Als ze de CVM niet halen moeten ze weer vechten voor plek 4.
Anders hebben ze een kleine kans op de titel maar ook zoals je zegt. De ander team zijn er ook niet slechter op geworden (zelfs liverpool niet)

13 juli 2014 om 13:49

Martinez of een Nigel de Jong zouden eindelijk de balans perfectioneren bij Arsenal, iets waar het (denk ik) de laatste jaren vooral in de topmatchen aan ontbrak. Voetballend gezien heeft Arsenal de aller beste rondlopen, als ik die jongens bezig zie... om van te watertanden, echter heb je ook iemand nodig die de boel op kan jagen zoals Nigel, en die de soms nodige overtredingen kan maken en power in het spel kan leggen, zoals Nigel.

Als spits zou Giroud best kunnen voldoen, met Sanchez erbij zal de aanvoer weer beter zijn, als Özil zijn vorm hervind heb je één van de beste 10's ter wereld, zo niet de beste. En Giroud scoort nu toch ook vrij vlot en is vooral goed in de kaats, cruciaal voor een Arsenal spits vind ik.

Aurier is ook perfect voor Arsenal, een jonge kerel maar hij staat enorm ver voor zijn leeftijd, kan evengoed verdedigen als aanvallen en heeft power te over, echt nu al een heerlijke back die binnen 2 jaar bij de beste backs op aarde hoort als er niets geks gebeurd.

13 juli 2014 om 13:54

Ik vind dat Ozil vorig jaar vooral niet perfect uit de verf kwam door het ontbreken van snelle wingers. Toen Walcott fit was zette hij hem echt 3x per wedstrijd 1 op 1.

13 juli 2014 om 14:06

Martinez zou idd uitstekend zijn, maar is denk ik onhaalbaar.

Ik hoop dat we een poging doen om Nigel binnen te halen, hij heeft tijdens het WK laten zien dat hij zo veel meer kan dan alleen breken. Voetballen kon hij sowieso, maar hij was zichzelf iets te veel aan het profileren als schopper de afgelopen jaren.

Nigel de Jong, Remy, Debuchy, keeper en als het mij ligt de Vrij, dan zijn we klaar. Ik denk dat Wenger voor Schneiderlin gaat.

13 juli 2014 om 14:07

Aurier i.p.v. Debuchy? ik ben het met je eens dat Aurier een geweldige keuze zou zijn voor bijna elke club. Maar niet voor Arsenal. Jenkinson en Hector Bellerin zijn 22 en 19. Beide zijn het rechtsbacks en met nog een rechtsback die 21 jaar oud is zou dat de carrieres van Jenkinson en Bellerin geen goed doen. Jenkinson zal dan waarschijnlijk nooit van wereldklasse zijn, Bellerin lijkt uit te gaan groeien tot een van de beste. Dus heb ik liever Debuchy aangezien die een stuk ouder is en toch heel goed. Als Debuchy te oud wordt kan Bellerin aan de slag.

Je moet ook niet vergeten dat Theo Walcott prima als spits kan spelen, maar ik denk wel dat Arsenal nog een spits kan gebruiken. Van wereldklasse of niet. Aangezien Park en Bendtner zijn vertrokken zijn er nu alleen nog Giroud, Sanogo, Walcott en Akpom die op spits kunnen spelen. En Akpom en Sanogo zijn nog veel te jong om wedstrijd na wedstrijd in het eerste te spelen. Akpom heeft zelfs nog maar een keer gespeeld.

13 juli 2014 om 14:08

Jairarsenal

True, ik zie vaak voorbijkomen dat Mesut enkel top is wanneer het loopt en hij de juiste spelers rond hem heeft, en dat Özil hierdoor geen top is. Maar het is gewoon logica dat je beter presteert met betere spelers rond je die e begrijpen, dat geld voor elke voetballer. Een Özil die snelle en vooral slimme lopers rond hem heeft is gewoon wereldtop, niet voor niets heeft hij zoveel assists gehaald bij Real destijds.

13 juli 2014 om 14:10

Een nieuwe VM een RB en een 2e keeper voor achter Szsesny is wat er nu nog nodig is, Een spits is overbodig aangezien Wenger veel vertrouwen heeft in de toekomst van Campbell en Sanogo, Daarnaast vind ik het grappig dat VZ steeds meer aanname's en eigen meningen in artikelen verwerkt, Ze zeggen dat Holloway blij is dat Arsenal nu ook eindelijk om is maar elke leek weet dat Arsenal tot vorig seizoen gewoon niet de financiele middelen had om dit soort aankopen te doen wat een matig artikel weer.

13 juli 2014 om 14:12

@alexdelpiero10
Daarom, vooral als aangever ben je erg afhankelijk van wat de afmaker ermee doet.
Een afmaker is wat dat betreft net iets minder afhankelijk aangezien die zelf ook opeens kan schieten of iets dergelijks.

Ergens natuurlijk een open deur, maar het lijkt erop dat niet iedereen het helemaal doorheeft.

13 juli 2014 om 14:13

@friso

Jenkinson, daar zit geen enkele Gooner op te wachten denk ik, die is niet goed genoeg voor datgene waar Arsenal naar toe streeft, de top. En Bellerin moeten we nog zien, het kan best zijn dat dat een prima talent is maar als je Aurier haalt ben je er zeker van dat hij meteen wat toevoegt. Arsenal haar fout is dat ze te vaak voor de toekomst gekozen hebben in het verleden, nu er geld is kunnen ze voor een mix gaan, ervaring en jeugd, Aurier is zo'n voetballer die jong is maar als veteraan speelt. Ik denk zelfs dat hij kapitein van Toulouse is, en hij is amper 21 jaar.

13 juli 2014 om 14:13

Ohja tuurlijk, was Campbell even vergeten

13 juli 2014 om 14:17

@frisos14

Daarnaast heeft Aurier ook nog de Africa Cup.

Walcott in de spits is voor mij geen optie. En je vergeet Campbell.

Edit: ik zie dat je het al had neergezet, sorry

13 juli 2014 om 14:19

@alexdelpiero10
Daar sluit ik me bij aan. Wel heeft Aurier elk jaar de Africa Cup en
daarom reageerde ik ook dat er toch een extra RB nodig is.

Bellerin is toch nog te jong/onervaren en Jenkinson is niet goed genoeg.

Aurier en Debuchy zou voor mij prima zijn, maar ergens ook jammer... Dilemma.

13 juli 2014 om 14:28

@jair

Juist ja, Africa cup was ik vergeten dat is inderdaad een nadeel.

13 juli 2014 om 14:28

Walcott als spits geen optie? Herinner je die 7-3 thuis tegen Newcastle nog? Toen schoof Walcott vrij vaak naar het midden en speelde geweldig

13 juli 2014 om 14:33

Tegen sommige ploegen zou het inderdaad kunnen, maar in principe moet Walcott alleen optie zijn voor de rechtervleugel en moeten we gewoon betere spitsen hebben. Daarom is hij voor mij geen optie in de spits, ondanks dat hij het wel degelijk kan. Misschien dat hij fysiek sterker uit zijn blessure komt, dan zou het zomaar kunnen. Hij traint veel in het krachthonk en traint sinds begin juli ook zijn benen weer.

13 juli 2014 om 16:57

Die assists had die ook deels te danken aan de productiviteit van Ronaldo.

13 juli 2014 om 20:23

Tuurlijk, dat staat er ook. Als aangever ben je nog afhankelijker van de afmaker, voor je statistieken.

13 juli 2014 om 13:43

Clubs hebben ook wel ziek verkocht, zoals Suarez, de beste speler uit de PL naar het buitenland.

13 juli 2014 om 13:44

Dat is enkel Liverpool, City, Utd, Chelsea zijn allen (op het eerste zicht) sterker geworden.

13 juli 2014 om 13:48

Suarez zijn vertrek scheelt weer een titelkandidaat

13 juli 2014 om 13:50

Vooral Chelsea is er flink op vooruit gegaan met de aankopen Diego Costa en Fabregas, en dan komen Lukaku en Courtois ook nog terug van hun verhuurperiode.

Wel zuur voor Cech overigens..

13 juli 2014 om 14:01

Courtois ipv Cech zal denk ik niet veel schelen qua punten hoor. Cech deed het nog altijd super, ook al is Courtois voor de toekomst beter. En Fabregas hoeft helemaal geen versterking te zijn, dat ligt helemaal aan het spel wat Chelsea gaat spelen, Diego Costa en Fabregas zijn allebei nuttig voor verschillende stijlen, dus ik ben benieuwd! Chelsea is sowieso een titelkandidaat, ben benieuwd hoe Manu het gaat doen!

13 juli 2014 om 14:09

Kan zomaar zijn dat Liverpool er vooruit op gaat in combinatie met goede aankopen. Ze hebben ook nog Sturridge en die is als 9 minstens zo goed als Suarez.

Een El Shaarawy bijvoorbeeld zou een mooie vervanger zijn, ze moeten iemand met iets onvoorspelbaars aantrekken.

13 juli 2014 om 15:45

Hoezo scheelt t vertrek van Suarez een titel kandidaat?

13 juli 2014 om 13:47

Gewoon Debuchy halen. Dan heb je een goede leermeester voor Bellerìn, die het dan na een jaar of 3 kan overnemen.

13 juli 2014 om 13:53

Ik ben niet kapot van Debuchy, goeie back maar geen absolute topper voor mij dan persoonlijk. Misschien dat mensen dat anders zien, maar in de tijden van Sagnol zou Debuchy tweede keus zijn. Sagnol was een topper, Debuchy zit daar net onder en Aurier kan dat absoluut topniveau bereiken denk ik. Ook Sagna was in zijn topjaren gewoon beter dan Debuchy nu.

13 juli 2014 om 14:14

Klopt.

Debuchy heeft zich alsnog bewezen in de PL en is een vaste international. Sagnol heeft bij Bayern jarenlang furore gemaakt, toch iets ander dan Newcastle United. Met een beter team om je heen speel je vaak zelf ook beter.

Debuchy heeft zijn weg langzamer naar boven gevonden en ik ga ervan uit dat hij nog beter kan worden bij Arsenal. Bij ons heeft hij natuurlijk ook betere spelers om zich heen.

13 juli 2014 om 14:31

Ik zeg het, veel mensen vinden hem top, maar ik niet. Ik respecteer die mening ook en als hij het uitstekend doet bij Arsenal indien ie komt, snoert hij mij de mond uiteraard. Ik vind hem echter niet zo goed als men zegt, en als ik hem vergelijk met echte toppers van vroeger en nu zie ik dat verschil maar al te goed.

Lahm maakt ook al jaren furore bij Bayern, en toch is die 2 klasse beter dan Debuchy, een back is niet zo afhankelijk van mensen rond hem. Aurier onderscheidde zich ook op het WK, en die speelde nu ook niet in een land van de topcategorie.

Mannen zoals Lahm, dat versta ik onder top, Debuchy zit daar onder. Debuchy zou in de tijd van Sagnol tweede keus zijn.

13 juli 2014 om 14:02

Voor mij mist er nog wel meer hoor. In volgorde van prioriteit.

1. RB & CVM
2. Topspits
3. CV (voor de bank)
4. RB (ik vind het te vroeg voor Bellerin en ik acht Jenkinson niet goed genoeg om te concurreren met Aurier of Debuchy.
5. Keeper (voor de bank)

13 juli 2014 om 14:42

Sanchez is gehaald als topspits, heeft Wenger zelf gezegd.

13 juli 2014 om 15:10

Debuchy heeft zich al bewezen in de PL en meerdere seizoenen bij lille. Terwijl Aurier nog niet zo lang op het hoogste niveau komt kijken. En je weet nooit hoe een speler zich aanpast aan de PL. Dus is het verstandiger om Debuchy te halen.

13 juli 2014 om 16:43

Ze zijn al bezig met khedira en martinez vind ik voetballend juust veel beter dan verdedigend ( volgensmij niet echg een breker ).

Was tegen Nederland nauwelijks van de bal te zetten en werkt voor 10.
Waarom wil Barcelona zo graag van hem af?

13 juli 2014 om 13:47

Omdat ze Suarez hebben gehaald. Het geld moet ergens vandaan komen.

13 juli 2014 om 13:48

Ik zie het gaan tussen manu mancity chelsea en arsenal dus wordt 1mooi seizoen.dus we moeten afwachten dan maar he.maar wat ik al zij 1van die 4wordt kampioen zelf hoop ik op manu.haha

13 juli 2014 om 14:37

Liverpool kunnen we ook niet afschrijven want ze hebben suarez verkocht maar ze kunnen door het geld wel een team maken.

13 juli 2014 om 14:37

Liverpool vergeten?

13 juli 2014 om 15:44

Zou wel grappig zijn als Tottenham of Everton dan kampioen wordt.

Alleen Sanchez is niet genoeg vind ik, ze hebben duidelijk een breker nodig naast Ramsey en ik vind dat Szczesny beter moet presteren om Arsenal's eerste keeper te kunnen zijn. Anders hebben ze ook een nieuwe doelman nodig. Een nieuwe eerste spits is ook broodnodig, met Giroud ga je niet winnen van Chelsea, City en topclubs in de CL.

13 juli 2014 om 15:28

Wilshere?

13 juli 2014 om 15:53

Wilshere is te aanvallend om te fungeren als breker.

13 juli 2014 om 17:27

Dus je wil ramsey dan laten spelen en wilshere laten banken dat is toch zonde wilshere zou een grote kunnen worden hij heeft al veel gemist door zijn blessures anders zou hij nu veel verder zijn anders zou je hem moeten verkopen want zo een jongen moet spelen

13 juli 2014 om 20:29

Je kan ze wel allemaal (willen) laten spelen, maar niet in één team. Je hebt balans nodig. Ik ben een liefhebber van Wilshere, echt een groot fan, maar hij is ingehaald door Ramsey. Ramsey is overigens altijd al de de meest getalenteerde van de twee geweest. Maar het hoeft geen probleem te zijn. In Engeland speel je als topclub zo verschrikkelijk veel wedstrijden, soms zelfs 3 wedstrijden in een week. Die spelers komen echt wel aan hun minuten.

Om mee te doen met het kampioenschap, moet er eerst nog een goede breker op het middenveld bij, anders wordt het weer vechten om de 4e plaats.

13 juli 2014 om 13:55

Aan wie denk je dan? Wordt dat dan een type Nigel de Jong of bijvoorbeeld Khedira (niet echt een breker, wel een werker).

13 juli 2014 om 14:30

Om me er even mee te bemoeien: ik zie liever een echte breker, omdat Ramsey ook veel diepgaat. Ervan uitgaande dat Ramsey een basisplaats krijgt heb je dat dan wel nodig. Maar een Khedira in de vorm als bij Duitsland is zeker welkom. Als hij dan iets minder aanvallende impulsen heeft is dat niet erg. Bij Arsenal loopt Ramsey in die rol en die heeft daar meer kracht in. Khedira zou zich dan volledig op het verdedigende aspect kunnen richten en ook de backs kunnen dan meer aanvallen.

Het zal ook belangrijk zijn dat die selectie fit blijft, want dan heb je met Wilshere, Ramsey, Cazorla, oxlade en in mindere maten Arteta, Rosicky toch een goed middenveld, kan beter natuurlijk maargoed.

Denk ook echt dat Arsenal mee gaat doen. Zeker als ze Khedira nog kunnen halen kunnen er mooie dingen gaan gebeuren voor de ploeg van Wenger! Sanchez is natuurlijk een buitengewoon goede speler. Altijd 200% inzet en kan wedstrijden beslissen, denk alleen al aan die geweldige goal tegen Atletico in de kruising en het geweldige lobje over Casillas in El Clasico dit seizoen. Ja ik baal er van dat we hem verkocht hebben, maar Arsenal haalt een geweldenaar in huis.

In de voorbereiding wordt Arsenal ieder jaar kampioen, als je de supporters en media moet geloven.
Men vergeet dat de andere clubs (m.u.v. Liverpool) minimaal net zo sterk zijn gebleven ( Chelsea en City) of ook heel sterk hebben ingekocht (united).

Goede aankoop hoor, die Sanchez, maar het is net geen wereldtop, anders had Barcelona hem niet zo makkelijk en goedkoop laten gaan tenslotte.

13 juli 2014 om 14:05

Wat zeg jij nou? De meeste Gooners, de realistische althans, wisten ook vorig jaar dat we hoogstwaarschijnlijk geen kampioen zouden worden. Ook dit jaar rekenen we hier niet op, tenzij er een Cvm, RB en eventuele topspits komt. Een keeper, CV en goeie tweede RB zouden ook welkom zijn, maar geen prioriteit.

Edit: Oh ja, want Barcelona heeft een geweldig beleid?

13 juli 2014 om 15:08

Ik heb in mijn directe omgeving een aantal Arsenal supporters(waarschijnlijk niet de realistische, zoals jij stelt) en allemaal waren ze er van overtuigd dat Arsenal na de komst van Ozil vorig jaar, wel even kampioen zou worden. Ook o.a. hier(op voetbalzone) en in de media werd met regelmaat gesteld dat Arsenal titelkandidaat nummer 1 was.

Nu Sanchez is gekocht en er volgens de berichten in de media nog meer geld uitgegeven gaat worden, lees en hoor ik met regelmaat weer dat Arsenal de BPL gaat winnen, vandaar mijn reactie.

En over het beleid van Barcelona, daar weet ik niets van. ( ik heb erg weinig interesse in het Spaanse voetbal)

Ik neem enkel aan dat als Sanchez echt wereldtop zou zijn ( wat hij naar mijn mening niet is, gebaseerd op het WK en CL wedstrijden die ik hem heb zien spelen) hij niet voor slechts 36 miljoen verkocht zou worden, terwijl hij pas 25 is.

13 juli 2014 om 15:17

Als je hier kijkt naar de echte kenners, ik weet niet of je die hier een beetje volgt, dan weet je dat zij Arsenal ook vorig jaar niet als favoriet zagen. Wel als titelkandidaat, maar dat zullen we vrijwel altijd zijn. Het is vaak ook de waan van de dag waardoor mensen eerst even doordraaien en vervolgens weer wat realistischer kijken. Ik moet wel toegeven dat ik afgelopen seizoen ons steeds meer in een favorietenrol vond kruipen, maar dit vooraf aan het seizoen absoluut niet zo zag.

Barcelona heeft niet een geweldig beleid, als ik dat mag zeggen. Ze hebben Sanchez vooral verkocht om Suarez te kunnen kopen. Waarschijnlijk telde dat mee in het tevreden zijn met het bedrag.

13 juli 2014 om 14:12

Als je zo redeneert zijn Özil en Di Maria ook geen wereldtop, wat ze in mijn ogen zeker wel zijn, maar Song bijvoorbeeld wel...? Sánchez is een speler van wereldklasse, beste van Barca na Messi. Vreemd hoe sommige spelers opeens een stuk slechter gevonden worden, alleen omdat ze een transfer maken. Vooral mijn club heeft hier last van jammer genoeg. Maar goed, ik denk dat er een hoop supporters een beetje bang geworden zijn nu ze zien dat Wenger al die jaren misschien toch niet zoveel uit kon geven als er gezegd werd....

13 juli 2014 om 14:19

Elke realist weet dat Wenger niet kon uitgeven wat anderen wel konden in de top 5 van de PL, Wenger heeft altijd het maximum uit zijn groep gehaald. Dat hij telkens CL haalde en zo de club hielp om verder te groeien en het stadion sneller af te betalen is bewonderenswaardig. In de jaren dat Arsenal haar toppers kon behouden omdat ze geen stadion moesten afbetalen werden ze ongeslagen kampioen en stonden ze in de CL finale die ongelukkig verloren werd.

13 juli 2014 om 14:23

Inderdaad, het zijn meestal de mensen die het niet simpelweg niet willen zien. Ik denk dat sommigen stiekem ook wel een beetje bang worden voor Arsenal, zonder arrogant te doen, maar ze weten dat Arsenal nu ook gaat uitgeven.

Die CL-finale... Notabene Beletti scoorde, die tot dat moment nooit had gescoord... Ook nog een rode kaart... Het blijft een rotherinnering.

13 juli 2014 om 15:14

Je hebt gelijk als je zegt dat mijn redenatie niet klopt, als hij enkel op de transfer gebaseerd zou zijn. Ik heb me dan ook wat ongelukkig uitgedrukt.

Natuurlijk heb ik die mening ook voor een deel gebaseerd op wat ik aan wedstrijden gezien heb.
Jij stelt dat Sanchez na Messi de beste van Barcelona is/was, nou dan vraag ik me af op welke wedstrijden dat gebaseerd is? Zoals ik hierboven al zei, zie ik niet veel van Barcelona, maar die wedstrijden die ik heb gezien, was Sanchez nou niet zo bijzonder.
Ik vind ook dat je hier een Inniesta en Neymar te kort doet, beide zijn toch wel beter als Sanchez en zo lopen er volgens mij nog wel een aantal rond bij Barcelona.

13 juli 2014 om 17:33

Gebaseerd op statistieken en Barca fans. Hij heeft twee seizoenen nodig gehad om zich volledig aan te passen, maar was afgelopen seizoen 1 vd beste en statistisch gezien tweede beste. Hopelijk kan hij zijn vorm van Udinese hervinden, want daar was hij echt geweldig en heeft hij z'n transfer naar Barca verdiend. Helaas was hij niet helemaal geschikt voor het spel daar, maar Arsenal speelt denk ik meer zijn favoriete voetbal en in Engeland is er normaal gesproken meer ruimte. Eerst eens zien hoe lang hij nodig heeft om zich aan te passen, zie Özil.

Ik heb voorlopig toch liever Debuchy nog even, daarnaast is een verdedigende middenvelder echt wel nodig.

Sceszsny
Debuchy
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Lars Bender
Ramsey
Sanchez
Özil
Cazorla
Giroud/Joel
13 juli 2014 om 14:03

Elk jaar krijgen we weer te horen dat arsenal een titel kandidaat is maar zoals altijd gaan ze goed beginnen en haken ze uiteindelijk af. Arsenal heeft veel meer (top) spelers nodig. Ik zie dat chelsea en city pas echt goede spelers halen en dat man utd dat ook nog gaat doen. Volgend jaar gaat het gewoon tussen chelsea en city.

13 juli 2014 om 14:15

Cazorla zou bij mij banken. Walcott op rechts en Sanchez op links.

Overigens: waarom reageerd hazardmourinho op jou -_-

13 juli 2014 om 14:20

Geen idee lol, is Walcott trouwens wel fit voor de eerste wedstrijden van Arsenal?

13 juli 2014 om 14:27

Walcott isn’t expected to be available for first team duties until September but it will be a huge boost to have him back as he was sorely missed last season.

Hij zal dus rond september fit zijn. Hij doet wel veel krachttraining en traint sinds begin juli ook zijn benen weer.

Arsenal is bijna ieder jaar een serieuze titelkandidaat. Daar veranderd deze transfer weinig aan.

13 juli 2014 om 14:24

Precies, ik vind dit zulke onzin. Vorig jaar hebben vijf ploegen meegestreden om de titel. Dat de één meer favoriet is voor de titel dan de ander doet daar niks aan af. Volgend jaar zijn Arsenal, Liverpool, City, Chelsea en United titelkandidaat. De favorieten zijn City en Chelsea natuurlijk, maar dat zegt niks. Chelsea is elk jaar met haar massa-uitgaves favoriet, maar heeft al sinds 09/10 al geen BPL meer gewonnen om maar wat te noemen.

Sánchez alleen maakt je geen kampioen er moeten minimaal nog vier aankopen bij wil je echt meedoen om de prijzen mijn voorkeur gaat uit naar:

GK: John Ruddy.
RB: Debuchy.
DMF: Khedira.
SP: Rèmy/Benzema/Cavani.

13 juli 2014 om 15:24

Cavani is overschat en te duur. Benzema zou kunnen, maar ik denk dat Wenger voor Remy gaat of het gewoon bij Campbell houd. Waarschijnlijk afhankelijk van hoe hij presteert in de voorbereiding.
Verder ben ik het met je eens. Deze week moet Debuchy officieel aangekondigd worden. Daarna keeper, dan hopelijk Kheidira en dan pas een spits.

14 juli 2014 om 00:59

Ik zeg Begovic halen en Szsesney zit binnen no-time op de bank

1 topspeler gekocht en je bent gelijk titelkandidaat? Als het zo makkelijk was geweest..
Arsenal moet nog 1 a 2 spelers halen van zulke kalibers en verder hun sterke spelers intact houden.
Dan kunnen ze wel boven plaats 3 en 4 kijken.

Denk het niet een geweldige spits maar Arsenal moet een breker hebben en 1 top verdediger halen met khedira' kroos en hummels zie ik ze als nummer 1 voor de titel want Wenger weet wel hoe hij moet coachen

13 juli 2014 om 18:36

Wenger weet hoe hij spelers moet opleiden, ben je die tactische blunders vergeten afgelopen seizoen? Die Massa uitslagen (city, Chelsea, Liverpool, Everton) waren voor mij ook grotendeels de schuld van Wenger, die zelf volgens mij ook toegaf fout te zitten.

In tactisch opzicht kan Wenger nog wel wat leren van Giardiola, Van Gol, Mourinho en Benitez vind ik

13 juli 2014 om 20:32

Je weet dat Van Gol een bijnaam is van van Nistelrooy?

14 juli 2014 om 00:57

En ik maar denken dat ik lollig was

Sorry, maar Sanchez jaagt mij niet de stuipen op het lijf. Vind dat ook deze speler te veel lof krijgt. Waarom zou Barcalona hem anders weg doen?

Pedro en Sanchez heb ik altijd net niet spelers gevonden en dus zal een goede back hem wel onzichtbaar kunnen maken in de topwedstrijden.

Hij zal in de spits beter zijn dan Giroud, maar mij lijkt hij beter als winger te fungeren en dus zou ik nog wel een spits erbij halen als ik in Fifa'14 termen denk

13 juli 2014 om 20:33

Omdat ze geld nodig hadden voor Suarez en Barca al een tijdje slecht beleid voert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren