Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is een ruwe diamant, ik vind dat hij weg moet gaan bij PSV’

Laatste update:

Memphis Depay was zaterdagavond in het competitieduel tussen FC Twente en PSV (0-5) een van de uitblinkers. De aanvaller nam twee doelpunten voor zijn rekening en staat dit seizoen inmiddels op negentien treffers in competitieverband. Oud-international Peter Boeve acht het raadzaam dat de Oranje-international komende zomer uit Eindhoven vertrekt.

/

“Depay is een ruwe diamant”, vertelt Boeve, rapporteur voor De Telegraaf. “Hij heeft een geweldig schot, wil constant beter worden en is supersterk. Bij Oranje heeft hij zijn visitekaartje nog maar eens afgegeven en tegen Twente maakte hij twee goede goals.” Dat zal de buitenlandse clubs ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De aanvaller werd vorig jaar zomer al met een transfer in verband gebracht, maar hij verlengde uiteindelijk zijn contract met PSV.

“Ik vind dat Depay weg moet gaan”, zo vervolgt Boeve. “Dat is jammer voor PSV, maar Memphis moet worden uitgedaagd. Als hij de volgende stap in zijn ontwikkeling wil zetten, moet hij iedere week tot het gaatje kunnen gaan. Daarvoor zal hij naar het buitenland moeten. Datzelfde verhaal geldt eigenlijk ook voor Georginio Wijnaldum.”

Memphis Depay is de beste voetballer van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet naar een club waar hij wekelijks aan spelen toe komt. Als hij bijvoorbeeld naar United gaat moet hij wel die speelgarantie krijgen, puur voor zijn eigen ontwikkeling.

Over de poll: Depay de beste voetballer van de Eredivisie? Echt niet, voetballend gezien zijn Guardado en Clasie klasses beter dan Depay.

7 april 2015 om 08:32

Modric is voetballend toch ook beter dan ronaldo. Depay is een aanvaller en maakt acties en goals clasie en guardado verdepen het spel

7 april 2015 om 08:32

Alleen doen guardado en clasie bijna nooit iets beslissend aanvallend gezien. Depay is veel waardevoller. Guardado en Clasie zijn nuttige spelers in Nederland maar komen fysiek veel te kort om europees op de 6 positie te spelen

7 april 2015 om 08:48

Wat een domme opmerking, Depay staat in de aanval en die andere 2 niet, natuurlijk is hij dan vaker in de aanval beslissend!

7 april 2015 om 09:15

wat doet depay verdedigend dan beslissend?

7 april 2015 om 09:16

Wat ik probeer te zeggen is dat Clasie en Guardado ook voor hun positie erg weinig beslissends doen ze hebben volgens mij allebij een 1 doelpunt gemaakt en dat is veel te weinig voor een middenvelder zeker in nederland

7 april 2015 om 09:22

Vind je? Voor een verdedigende middenvelder? Hun primaire taken zijn het ondersteunen van de verdediging, maar Clasie en Guardado hebben iets extras, een goede opbouw. Al heeft Clasie een echt buffel naast zich in El Ahmadi, maar hij heeft een iets meer aanvallende/lopende rol en Guardado is van nature een linkshalf.

7 april 2015 om 09:45

Clasie die weinig beslissends doet op zijn positie? Hij doet juist enorm veel belangrijke dingen!

Een CVM staat niet op het veld om goals of assists te maken. Clasie is erg belangrijk bij het verdedigen en het verdelen van het spel. Naar mijn mening is een Depay makkelijker te vervangen dan een type speler als Clasie of Guardado.

7 april 2015 om 08:42

Puur voetballend vind ik Klaassen en Guardado beter dan Depay. Clasie is voetballend zeker niet slecht, maar moet toch ook vooral veel van zijn inzet hebben.

Depay moet naar een sterkere competitie, maar heeft nog niet de kwaliteiten om zich in de top in de basis te spelen. Vooral mentaal vind ik hem wisselvallig. Als er 1 of 2 dingen tegenzitten in de wedstrijd dan gaat zijn koppie naar beneden. Natuurlijk maakt hij ook dan nog vaak de beslissende goal, maar bij United gaat hem dat niet lukken.

7 april 2015 om 09:46

Dus Klaassen is voetballend beter dan Clasie?
Klaassen mag nog net de veters strikken van Clasie als het om voetballende klasse gaat.
Wil niet zeggen dat Klaassen later niet ver gaat komen, maar Clasie is gewoon stappen verder op dit moment.

Depay is gewoon de meest gevaarlijke speler van de eredivisie, dat staat gewoon buiten kijf. Depay = Manu + balgevoel

Ik vind dat hij nog een jaar moet blijven. Hij is zeker bepalen, is een ruwe diamant, maar zou dan volgend jaar de absolute uitblinker moeten worden, stabieler/constanter worden en dan pas moeten vertrekken.

Ik snap niet dat Nederlandse voetbalexperts een speler aanraden om zo vroeg te vertrekken. Ja, hij is nu al goed, maar met nog een jaar PSV wordt hij alleen maar beter naar mijn idee. Zeker als ze ook nog eens in de Champions League gaan voetballen.

7 april 2015 om 08:33

Ik begrijp je heel goed Icegold maar vaak zie je bij topspelers in de Eredivisie dat ze niet meer beter worden na een tijdje, de weerstand is niet hoog genoeg en ook als ze niet 100 procent inzet hebben zijn ze vaak nog de beste. Bij Ajax speelde Vertonghen op een gegeven moment zichtbaar wedstrijden niet op 100 procent en was hij nog steeds de beste op het veld.
Als Depay volgend seizoen naar een club als Tottenham of Liverpool gaat en in zich in de basis speelt dan zal hij binnen no-time beter en beter worden. Gewoon omdat de weerstand hoger is en hij altijd 100 procent moet geven.

7 april 2015 om 08:37

Maar volgend jaar maakt hij weer een verdere ontwikkeling, namelijk in de CL. Dit jaar was hij ook niet even dwingend in alle wedstrijden. En laten we beseffen dat hij pas 21 is. Wat is er mis met weggaan als hij 22 is en nog extra bagage heeft van de CL en een jaartje nog verder ontwikkelen, nog meer aanwezig zijn, nog meer goals, etc.

Hij zal bij die clubs die je noemt zeker beter worden, maar ik denk echt dat voor de lange termijn het beter is als hij nog een jaartje zich verder ontwikkelt in Nederland.

Hij kan nog beter blijven bij Psv.
Pas wanneer hij 24/25 is pas weggaan, want dan kom je binnen als een grote speler, mits je het de komende jaren blijft presteren als nu.

Hij kan nog veel leren en moet zeker nog indruk maken in de CL met Psv.

7 april 2015 om 09:00

Die 6 wedstrijdjes Champions League gaan hem ook niet echt verder helpen in zijn ontwikkeling. Als ik de kranten zo moet geloven dan wil Ajax haar troon volgend jaar heel snel weer terug dan denk ik dat Depay beter winnend kan afsluiten. leuker voor het publiek en voor hem zelf.

7 april 2015 om 09:28

Beetje onzinnig alsof Ajax volgend jaar wel even kampioen wordt.
dan is er echt wel meer nodig dan even 2 spelers erbij. moeten ze minimaal voor 30-40 mln spelers erbij kopen om het gat te dichten.

Als Depay blijft zie ik eerder PSV weer kampioen worden.

7 april 2015 om 09:02

Hij moet vertrekken, hij moet wekelijks spelen met spelers die beter zijn dan hem. Je ziet dit seizoen al dat hij het niveau ontstegen is, hij kan zich niet meer optrekken aan de betere spelers, want die zijn er dus niet.

Mee eens. Voor beide heb ik het idee dat ze niet op de volle 100 spelen waardoor ze er niet alles uithalen. Depay vind ik daar een perfect voorbeeld van. Wil altijd onderscheiden door Solo's acties en schoten. Je moet juist weten welke momenten je dat kunt doen om zo juist kracht te sparen. Maakt vaak nog steeds simpele verkeerde keuzes. Ik denk als hij bij Man Utd komt dat hij sneller zal aanhaken bij de top dan dat hij nog een seizoen bij Psv blijft. Wijnaldum moet ook lekker gaan na dit seizoen. Dit is al zijn 5e seizoen in de Eredivisie. Die jonge zal niet heel veel meer beter worden, moet gaan naar clubs als Lazio, Napoli en misschien Liverpool?

Ik ben benieuwd wie ze als vervanger gaan halen voor beide. Maher kan simpelweg nog niet die hele positie van Wijnaldum overnemen. En met Hendriks er bij is het zeer onstabiel. Maar we zullen zien.

Depay kan ik in komen maar wijnaldum staat al jaren stil en wordt echt niet beter.

7 april 2015 om 08:49

Dit jaar vind ik juist dat Wijnaldum stappen heeft gemaakt die hij de afgelopen jaren niet heeft gemaakt. Voetballend beter geworden en verdedigend ook zijn stappen gemaakt. Blijft 90 minuten gaan.
Hij is veel dwingender aanwezig dan afgelopen jaren. Dit seizoen eist hij de ballen op en dat deed hij afgelopen jaren veel minder.
Nu hij captain is maakt hij juist stappen in mijn ogen en neemt de leidersrol tot zich.

7 april 2015 om 14:22

Ieder zijn mening maar in oranje zit ik niet op wijnaldum te wachten. Beperkt zich op dat niveau tot terugspeel ballen en oranje wil vooruit ipv terug.

7 april 2015 om 10:03

Wel grappig dat er nu ineens een tendens lijkt te heersen waarin iedereen stelt dat Wijnaldum stilstaat en maar middelmatig is. Wat mij betreft is Wijnaldum namelijk de motor van dit PSV en steekt hij qua handelingssnelheid en creativiteit echt ver boven de rest van het team uit. Daarnaast is hij ongelooflijk sterk, werkt hij heel hard heeft hij ook scorend vermogen. Hij lijkt ook (ten onrechte) keihard afgerekend te worden op de wedstrijd tegen Turkije waarbij het hele team zeer slecht speelde en Afellay voortdurend op zijn positie liep en de opbouw over Sneijder ging.

Daarnaast beschikt Wijnaldum over de juiste mentaliteit en straalt hij ook vaak plezier uit in het spelletje. Gaat er dus ook zeker wel komen terwijl ik me dat bij Depay qua mentaliteit juist eerder in twijfel trek...

Eerlijk gezegd als Psv'er hoop ik het ook. Deze jongen is maar voor één ding aan het voetballen, voor zichzelf. Het team blinkt uit door een bepaalde onverzettelijkheid, alleen meneer Depay voelt zich daar te goed voor. Als hij dan wekelijks de beste van het veld is kun je je dat veroorloven, maar integendeel, na twee geweldige eerste maanden was het vaak drama.

Wijnaldum zal een fikse aderlating zijn, positieve jongen in de groep en de droomkandidaat om hem te vervangen gaat naar de concurrent. Een middenveld met Hendrix - Guardado - Maher is wel heel klein en licht, zullen de power van Gini gaan missen. Hopelijk wordt er in de Franse competitie oid. gescout voor een beer met box-to-box kwaliteiten om de selectie te complementeren.

Laat hem nog maar een naar PSV doen. Overschat zichzelf veel te veel in de media, maar speelde zaterdag erg goed. Als hij bij een andere club speelt, moet hij niet denken dat hij de sterspeler is.

7 april 2015 om 08:40

Overschat zich zelf te veel in de media?

Volgens mij is het juist de media die hem enorm op hyped.

Hij is topscorer van de competitie van de aanstaande kampioen maar zo'n geweldig seizoen heeft hij individueel niet gehad.

Veelste veel afstand schoten, acties en onnodig balverlies op verkeerde momenten. Als je de statistieken bekijkt en zijn huidige vorm dan kan je niet anders zeggen dat deze jongen het in zich heeft een absolute topper te worden.

Echter heb ik absoluut niet het idee dat hij zich geweldig vind en dat uitspreekt. Dat hij een arrogante kop heeft is waar, maar dat betekend niet dat hij zo in het leven staat.

Depay kan volgend jaar mooi basisspeler blijven bij PSV en ervaring tanken in de Champions League.
Als hij naar een buitenlandse club zal vertrekken bestaat de kans dat hij vaak op de bank beland, doordat hij nog moet wennen aan het niveau of cultuur.

In Engeland kom je als jonge speler niet zomaar binnenrollen, en Spanje is ook al meteen een aparte manier van voetballen.

Nog een jaartje PSV en wat Europese ervaring zal hem goed doen.

Het zou absoluut niet verkeerd zijn voor Depay om nog een jaartje te blijven in Eindhoven. Ik ben van mening dat pas als je 2 jaar lang de absolute uitblinker bent in de eredivisie, het tijd is om naar het buitenland te gaan. Memphis heeft uitstekende statistieken voor een linksbuiten, maar zijn spel valt me erg tegen. Ben momenteel nog niet zeker of hij wel gaat slagen in een Engeland of Spanje als hij deze zomer vertrekt.

Ik snap niet waarom mensen steeds zeggen dat Depay de beste speler van de Eredivisie is. Kan iemand dit uitleggen? HIj speelt al maanden als een natte krant. Vorig seizoen was hij ook niet de beste van PSV en dit seizoen ook niet. Hij speelt vaak voor zichzelf en ziet mede ploeggenoten over het hoofd. Lijdt te vaak balverlies. Hij heeft gewoon te hoog in zijn bol zitten. Hij moet zeker nog minimaal 2-3 rijpen in Nederland (net als Wijnaldum) en dan de overstap maken. Michiel Kramer heeft ook veel doelpunten gemaakt en is toch ook niet een topspeler??

7 april 2015 om 10:09

Michiel Kramer vergelijken met Memphis Depay? Sorry, maar Memphis heeft meer talent in zijn tenen zitten dan Kramers in zijn hele lichaam.
Memphis was voor zijn blessure echt in absolute topvorm en daarna is zijn spel inderdaad minder, maar desondanks blijft hij beslissend voor dit PSV. Hij staat op 19 goals als linksbuiten en wanneer hij zijn niveau van voor zijn blessure weer haalt, ben ik ervan overtuigd dat hij de wereldtop haalt.

Deze man heeft 100% gelijk. Als Depay naar een hoger niveau wil moet hij vertrekken. De enige reden dat Depay regelmatig een slechte wedstrijd speelt, is omdat hij er mee weg komt. 2 leuke momentjes per wedstrijd en Cocu / de PSV fans zijn weer tevreden. Hij kan het op 80% allemaal wel in de ED. Voorwaarde is wel dat hij bij zijn nieuwe club ook weer vertrouwen krijgt. Depay lijkt me geen speler om op de bank te zetten en in te laten vallen. Bij United komt hij er vroeg of laat waarschijnlijk naast te staan en dat zou zonde zijn. Een club als Tottenham, Liverpool, Schalke of Dortmund lijkt me ideaal voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren