Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is de eerste echte vrijetrappennemer van Frankrijk sinds Zidane’

Laatste update:

Dimitri Payet maakte dit seizoen in Engeland naam als vrijetrappenspecialist en in dienst van de nationale ploeg van Frankrijk scoorde de aanvallende middenvelder maandagavond opnieuw uit een vrije trap. Hij groeide daardoor in de laatste minuut van de officiële speeltijd uit tot de matchwinner tegen Kameroen (3-2).

/

Sportkrant L’Équipe schrijft dinsdag: 'Er kan niet langer twijfel over bestaan: hij is de eerste echte vrijetrappennemer in de Franse ploeg sinds Zinédine Zidane'. Payet waakt er echter voor dat het publiek te hoge verwachtingen van hem krijgt: “Als je één, twee of drie keer scoort, dan verwachten de supporters direct dat je iedere keer uit een vrije trap scoort.”

“Dat gebeurt alleen niet altijd, hoewel het vanavond wel lukte. Ik weet niet of mijn goal ons gered heeft, maar we hebben wel gewonnen. Het was voor mij bijzonder om in dit stadion terug te komen, want ik heb twee mooie jaren in Nantes gehad. Ik ben ook blij dat we de supporters achter ons voelden staan”, aldus Payet in de Franse media.

Dimitri Payet deed maandagavond waar hij goed in is: scoren uit een vrije trap. Frankrijk won daardoor nipt van Kameroen: 3-2!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 30 mei 2016

Denk jij dat Dimitri Payet op het EK een basisplaats heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie is beter op CAM? Denk dat deze man zonder twijfel een basisplaats moet krijgen op het EK

Hij heeft echt een geweldige trap! Het is ook mooi dat Frankrijk nu een extra wapen heeft met deze Payet (iets dat Turkije bijv. ook heeft met Hakan). Dan denken tegenstanders wel even na als ze een overtreding willen uitvoeren op een gevaarlijke plek.

de verdediging was niet zo sterk ik vond vooral Rami niet goed spelen kunnen ze niet iemand anders opstellen?

31 mei 2016 om 12:17

Varane is geblesseerd en sakho is geschorst. Dus dan heb je alleen Mathieu en de verdediger van Arsenal. Maar de backs (sagna en evra) zijn niet op het gewenste niveau. De verdediging van Frankrijk is dan ook overduidelijk de achilleshiel.

31 mei 2016 om 12:48

Mathieu is ook geblesseerd.

31 mei 2016 om 13:05

Niet het gewenste niveau? Evra laat nog altijd zien één van de beste ter wereld te zijn op zijn plek. Ook Sagna speelt basis bij City en hoort bij de sterkere backs. Zeker geen zwakke punten. Centraal missen ze er erg veel. Koscielny zou normaal ook basis staan als iedereen fit was denk ik, maar Rami, Umtiti en Mangala zijn toch beduidend zwakker. Erg jammer..

31 mei 2016 om 13:19

Umtiti is een goede CV hoor. Mangala is een kip zonder kop, en Rami komt gewoon kwaliteit tekort.

31 mei 2016 om 13:51

Rami heeft echt een super seizoen gespeeld bij Sevilla. Is de man met de meeste minuten bij Sevilla. Kwaliteit te kort.. dat zeker niet!

31 mei 2016 om 14:57

Hij heeft zeker een goed seizoen gedraaid. Maar vergeleken de andere opties vind ik hem kwaliteit te kort komen. Net als Mangala btw.

31 mei 2016 om 15:43

Umtiti geloof ik wel, maar het is geen topper. Normaal zou hij er niet bij zitten. Rami idem. Mangala is fysiek ijzersterk, maar idd een kip zonder kop.

De vrije trap van deze man is echt absurd. Ik heb zelden zo'n vrije trappen gezien in mijn leven. Hopen dat hij dit vol kan houden, want een aantal missen en het is snel vergeten. Hebben we wel bij meer spelers gezien.

Neem ook aan dat hij in de basis zal starten. Los van zijn trap is het natuurlijk ook een geweldige speler.

31 mei 2016 om 12:30

Honda op het WK toen, ook zoiets herinner ik me. Maar inderdaad geweldig. Voortaan 2 man op de lijn zetten a la FIFA

31 mei 2016 om 13:21

Bij mij werkt het altijd tegen mij. Botsen de keeper en verdediger weer op elkaar ofzo. :P

Wat mij altijd zo verbaasd is dat het zo bijzonder blijft dat je een goede vrije trap of corner kan nemen. Die jongens kunnen er meerdere uren per dag aan besteden om dit in te slijpen, net als basketballers dat doen met vrije worpen en driepunters. Gewoon alleen maar knallen en details inslijpen. Knap van Payet natuurlijk, maar mijn mening is dat er veel meer specialisten zouden moeten zijn. En dan niet van die Gudeljs die af en toe wel een lekkere trap heeft, maar gewoon iemand die continu goede corners en vrije trappen aflevert. De afzwaaiers zouden de uitzonderingen moeten zijn, maar te vaak zijn de goede dat.

31 mei 2016 om 11:12

nee nee...jij snapt er niks van. Voetballers kunnen max 1,5 uur per dag trainen, anders hebben ze au.
Dan moeten ze weer snel naar huis om muziek te luisteren, instagram foto's te plaatsen of op de ps4 te gamen.

Het is allemaal niet zo eenvoudig als je denkt.

31 mei 2016 om 11:49

Wat een kinderachtige reactie. Vrije trappen nemen is nou eenmaal erg moeilijk. De bal moet de juiste richting, hoogte en kracht meekrijgen. Bovendien is een goede keeper van afstand ook lastig te kloppen. Als het zo eenvoudig zou zijn ging elke vrije trap er wel in. Ten slotte vergeet je ook wel de druk. Een heek stadion stil op het moment dat jij achter de bal staat, daar mee omgaan lijkt me lastig zat.

31 mei 2016 om 11:56

@timmatavz7 natuurlijk kan niet elke vrije trap erin, maar shorty heeft gewoon helemaal gelijk dat er veel te veel slechte vrije trappen bij zitten, terwijl je dit gewoon kunt oefenen.

Ik zat een keer bij chelsea in het stadion...en de bal lag 20 meter vanaf de achterlijn en 1 meter vanaf de zijlijn. En drogba...toch niet de minste voetballer zou de bal wel even voorgeven uit de vrije trap. En werkelijk waar...zonder dat de bal de grond raakt vliegt ie over de andere zijlijn.

Dan zit je daar te kijken naar een prof...die 8 uur per dag kan trainen, veel talent heeft (ga ik dan maar vanuit) en er goed voor betaald krijgt.
Het is een vrije trap, dus hij heeft alle tijd..er komt dus geen geluk bij kijken...of de bal kan niet weg springen. Nee....het is gewoon standaard trainingsmateriaal.

En dan betaal je 60 euro entree om zoiets te zien.
Als je dat bij de amateurs zou doen, zou de trainer zeggen: kom jij maar even zitten jongen.

31 mei 2016 om 19:14

Er zijn wel meer dingen moeilijk Matavz, alsof driepunters erin schieten zo makkelijk is. Een corner hoeft niet eens iedere keer op iemands hoofd te komen, maar in de buurt van zou je toch mogen verwachten van mannen die daar dagelijks op kunnen trainen tegen een leuke vergoeding?

31 mei 2016 om 11:13

Mee eens. Zelfde geldt voor tweebenigheid. Ik hoop dat de jeugdtrainers meer individuele training stimuleren. Zeker bij de jongens die overduidelijk het talent hebben.

31 mei 2016 om 13:08

Helemaal mee eens. Ik vind het ook echt absurd. Bijna elke voetballer hoort een bal toch te kunnen plaatsen waar hij wil (zo ongeveer dan)? Zelfde als twee-benigheid. Sommige zijn stijf en stijf rechts/links, iets wat ik totaal niet snap. Als profvoetballer mag je wel twee-benig zijn.

Nee, ik zal zoiets nooit begrijpen. Maar goed, hierdoor genieten we wel meer van een Payet.

Heeft inderdaad een gruwelijke vrije trap in zijn benen. Overigens vind ik de laatste goede vrije trap nemer van Frankrijk wel Pires. Die had een betere vrije trap dan Zidane in mijn ogen.

31 mei 2016 om 11:11

Dit kun je niet menen. Zidane was de absolute meester.

31 mei 2016 om 14:56

Qua vrije trap vond ik pires ook beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren