Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Payet kan tranen niet bedwingen: middenvelder na 8,5 jaar de deur gewezen

Laatste update:

Dimitri Payet heeft afscheid genomen van Olympique Marseille. Na 8,5 jaar heeft l'OM de spelmaker (36) verteld geen plek meer voor hem te hebben bij de club. Marseille belegde vrijdag een speciale persconferentie om Payets vertrek wereldkundig te maken. De middenvelder zelf hield het daarbij niet droog.

Payet kreeg het slechte nieuws recentelijk te horen. Als speler mocht hij niet verder; wel kon de routnier in een andere rol door bij de club. Daar wilde hij echter niet aan. "We hadden een gesprek en de president wilde eerlijk zijn. Dit is niet wat ik had verwacht, maar het beste is om het besluit van de club te accepteren. Ik heb nog steeds plezier te geven", zo sprak een hevig geëmotioneerde Payet op de persconferentie.


President Pablo Langaria was daar naast hem aangeschoven. Spijts alles had de Spanjaard mooie woorden over voor Payet. "Als ik je in twee woorden zou mogen beschrijven, zou ik zeggen 'geniaal' en 'talentvol'. Je hebt onze supporters veel plezier gegeven. Het is geen afscheid, maar een tot snel. Hier hoor je thuis." Payet speelde in totaal 326 wedstrijden voor Marseille, waarin hij 78 keer scoorde en 95 assists overlegde. De Fransman verdeelde die wedstrijden over twee periodes: tussen juli 2015 en januari 2017 kwam de spelmaker kortstondig uit voor West Ham United.

Datzelfde West Ham zou Payet nog tot één Europees avontuur willen verleiden. De creatieve rechtspoot onderhoudt nog altijd een warme band met de Londenaren. Payet vertrok in 2017 alleen bij West Ham vanwege de defensieve speelstijl, zo vertelde hij vorig jaar aan The Guardian. Een terugkeer behoort nu tot de mogelijkheden. Payet zou ploeggenoot kunnen worden van Edson Álvarez en Perr Schuurs, die ook in de belangstelling van the Hammers staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het raakt me als ik hem zo zie huilen. Wat is het toch jammer voor hem en ik leef echt enorm met hem mee.
Uiteindelijk kunnen deze besluiten enorm hard binnenkomen bij mensen en echt voor zorgen of emoties bezorgen.
De menselijke kant wordt nog weleens onderbelicht in het voetbal.

Toch verwacht ik dat deze Payet wel weer ergens aan de bak komt. Toch een gerenommeerde naam en dito ervaring.

21 juli 2023 om 16:22

Hopelijk kun je het van je af zetten en toch een fijne avond hebben Prem, het is inderdaad roerend om hem zo te zien.

21 juli 2023 om 20:29

Was tegen Feyenoord vorig jaar toch beste man van het veld...... je moet wel bereid zijn om je elftal in zijn dienst te laten spelen want gaten dicht lopen dat doet hij niet meer ehh heeft hij nooit gedaan. Wel een mooie speler voor een subtopper

21 juli 2023 om 16:22

Wat ben je toch een prachtig gevoelsmens!

21 juli 2023 om 16:22

Thanks heren voor de complimenten.

21 juli 2023 om 23:02

Prem, ken je deze gebruikers, want wat als deze gebruikers zich niet identificeren als een heer. Of van ander geslacht zijn en zich daarmee identificeren.

21 juli 2023 om 16:33

Ik waak er nu voor dat mijn mede Alkmaarder, althans ik ben er geboren en getogen maar woon er niet meer, het goed gaat! Dit bericht doet toch veel met een mens. Los van zijn kwaliteiten, want man oh man want kan Payet mooi scoren zeg. Wist niet dat hij al 36 was

21 juli 2023 om 16:45

Kaarsje branden voor hem he Premmerd!

21 juli 2023 om 20:27

Heel veel sterkte Prem!

21 juli 2023 om 20:50

Hallo Prem, ik word wel moe van jouw sarcastische reacties die net genoeg aan de nog normale kant zijn dat ze blijkbaar niet geband worden. Het is gewoon trollen en ik beleef er geen plezier aan want het heeft weinig met inhoud te maken.

On: hij deed het echt geweldig toen bij West Ham. Fantastische goals gemaakt en ik begreep toen ook echt niet dat hij weg ging in de winterstop. Ik dacht dat hij toen niet direct terug zou gaan naar Frankrijk bij zo’n geweldige vorm. Clubliefde; het bestaat nog en is mooi om te zien.

22 juli 2023 om 11:26

Het enge is dus of het lijkt dat hij niet sarcastisch is maar het dus oprecht meent.. weet niet wat ik enger vindt😅

Zat die gast niet vorige week nog bij West Ham? Wat gaat de tijd toch snel zeg.

21 juli 2023 om 16:37

maar echt ; helemaal door de Covid jaren lijkt de tijd echt super snel te zijn gegaan

21 juli 2023 om 16:43

Had oprecht hetzelfde, had nog de gedachte van "deze titel klopt niet, want hij speelde nog vrij recent voor West Ham". Bizar hoe snel de tijd gaat.

21 juli 2023 om 16:53

Precies wat ik ook dacht! Naar mijn gevoel zat hij niet lang geleden nog bij West Ham. Goeie speler daar met hele mooie goals! Was toen volop belangstelling van de premier league top voor hem maar hij koos voor Marseille.

21 juli 2023 om 17:13

Ik ging nog kijken of ze Payet niet nog even hadden uitgeleend aan West Ham, maar nope

Is dat al 8,5 jaar geleden dat Payet te bewonderen was bij West ham? Wauw, wat vliegt de tijd voorbij. Wat was dat genieten van zijn korte tijd in de premier League. Had altijd verwacht dat die naar een absolute topclub zou gaan.

21 juli 2023 om 16:32

Wat een heerlijke voetballer is dat zeg. Spelers met een randje, daar houd ik zo van. Gatusso, Payet, Tannane, Ziyech en ook bijvoorbeeld een Jan Wouters van vroeger. Totaal verschillende spelers maar rauw.

21 juli 2023 om 16:34

Nee speelde tussen 2015 en 2017 voor West ham. Staat ook in de tekst dat hij het verdeeld had over twee periodes, maar snap je verwarring😃

21 juli 2023 om 16:57

Alsnog is dat alweer 6,5 jaar geleden. Dat zou ik toch ook echt nooit zeggen!

21 juli 2023 om 16:35

6 jaar geleden maar ze rekenen zijn eerste periode bij OM ook mee

21 juli 2023 om 18:56

Dat hij ook al zo oud is. Wat een sieraad is die spreker zeg.

21 juli 2023 om 20:00

........ . In 16/17 is hij naar OL gegaan

Wat een trap en talent.
Niet alles eruit gehaald.

Maar lang voor zijn mooie l’om mogen spelen!

Prachtige voetballer met een hart voor de club. Zie je niet vaak meer.

Hopelijk laat die zich verleiden door West Ham en flikt die nog één mooi kunstje

Misschien interessant voor PSV als vervanger van Xavi? Alleen zal zijn salaris een behoorlijk probleem zijn

21 juli 2023 om 18:04

Tussen West Ham & PL-salaris lijkt PSV me volstrekt kansloos.

Net als vele reacties hierboven; heeft hij de afgelopen 8,5 jaar voor Olympique Marseille gespeeld? Ik wist dat hij terug was gekeerd naar Marseille, maar voor mijn gevoel was dat ergens rond de coronaperiode (eind 2019, begin 2020). Blijkt dus toch veel langer geleden te zijn.

Was dit seizoen al iets minder bij Marseille. maar in de seizoenen hiervoor wel gewoon altijd heel goed geweest. Bij West Ham United was hij ook geweldig. Vooral daar maakte hij meerdere fraaie goals uit vrije trappen maar ook met fraaie afstandsschoten en het EK 2016 met het Franse-elftal was hij ook goed.

Toen scoorde hij volgens mij tegen Roemenië een goal uit een prachtige vrije trap die hij stijf in de kruising schoot op zo'n 30 meter, waardoor Frankrijk de eerste wedstrijd alsnog won met 2-1 vlak voor tijd (minuut 88 volgens mij).

Ik dacht, wat lief van de president hij opent een flesje water voor Payet, want hij heeft het best moeilijk. Maar nee hoor, de president heeft dorst 😂

Wat een prachtige speler was dit zeg. Had hem echt in de absolute top verwacht.

Die goal tegen paok vorig jaar.
Heel veel mooier en knapper ga je ze niet zien.

Je zag het al aankomen, hij werd meer in beeld gebracht tijdens wedstrijden als bankzitter dan effectieve minuten de laatste jaren, prachtige linksvoetige speler, zo zijn er maar weinig van maar aan alles komt een eind zeggen ze toch?

Wellicht wat voor Feyenoord als nummer 10…

Een fantastische speler in zijn prime, maar wat moet hij nu in de PL gaan doen? Met alle respect maar die intensiteit kan hij helemaal niet meer aan. Technisch een kraan maar hij kan geen meters meer maken. Ook bij OM kon hij eigenlijk niet meer mee.

Het zat niet tegen voor Feyenoord toen Payet uit viel in de uitwedstrijd vorig jaar, wat een klasbak was dat zeg!

Tegenwoordig zie je nog maar zelden spelers met clubliefde. Payet is daar één van. Het ga je goed , Ditmitri ❤️

Mooie stijlvolle speler. Had verwacht dat hij z’n carrière zou eindigen bij z’n cluppie. Misschien nog even cashen in de zandbak of mij een mooie club waar er wat minder druk is, lekker z’n klasse etaleren. Wat een heerlijke technisch, geweldige specialist. Sierlijke voetballer, daarvoor kom je naar het stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren