Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is de beste keeper van de Premier League, hij wordt erg ondergewaardeerd’

Laatste update:

Tottenham Hotspur incasseerde dit seizoen in negen competitiewedstrijden pas vier doelpunten en een flink deel van die mooie cijfers komt op het conto van Hugo Lloris. De Fransman hield zaterdag tegen AFC Bournemouth alweer de vierde keer de nul en volgens zijn ploeggenoot Eric Dier valt zijn rol niet te onderschatten.

/

“Wat mij betreft is hij de beste keeper in de Premier League”, vertelt de middenvelder aan Sky Sports. “Hij wordt erg ondergewaardeerd. Ik weet niet waarom dat is, misschien omdat hij een hele rustige jongen is. Hij is echter fantastisch, hij is alleen maar geïnteresseerd in voetbal. Het is niet alleen nu. Vorig seizoen maakte hij ook geweldige reddingen en dit seizoen zien we dat weer.”

“Hij doet alles. Als we tegen snelle aanvallers spelen, zoals Bournemouth heeft, is hij niet alleen goed tussen de palen, hij is ook een soort laatste man die van zijn lijn komt. Ik denk niet dat er iemand zo goed is als hij, om eerlijk te zijn, maar dat is mijn mening en voetbal is een spel van meningen”, sluit Dier af.

Vind jij dat Hugo Lloris de beste keeper van de Premier League is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9 de wedstrijd 4de keer de nul terwijl hij 4 tegendoelpunten heeft gehad dan heeft hij toch 5 clean s

24 oktober 2016 om 09:20

Tottenham zijn 9de wedstrijd was pas de 7de wedstrijd van Lloris.
Hij is 2 wedstrijden geblesseerd geweest. 7 wedstrijden, 3 goals tegen, 4 clean sheets.

Hij komt na de Gea op de 2e plek. De Gea is de afgelopen jaren gewoon fenomenaal. Bezorgd United minimaal 15 punten extra per seizoen. En Fraser Forster maakt de top 3 compleet.

24 oktober 2016 om 09:33

Voor mij krijgt Forster nog geen plek in de top 3 daarvoor zijn de heren Cech en Courtois (nog) te goed. Forster is een prima keeper voor de subtop maar ook niet beter dan dat.

24 oktober 2016 om 09:41

Forster is naar mijn mening diegene die ondergewaardeerd is.

Hij staat echt al sinds Celtic elk jaar heel goed te keepen. Over dat Cech, De Gea en Lloris bij een betere club zitten en ook al jaren goed keepen is niet te twisten en hun huidige vorm weergeeft dit ook. Maar Courtois zijn huidige vorm vind ik wel meevallen en ik denk dat Fraser wel beter is dan hem op het moment. Fraser keept momenteel ook bij een subtop team, wat toch eigenlijk zou moeten betekenen dat we meer respect voor hem zouden moeten hebben

Bij Engeland kind van de rekening door het vertrouwen, wat naar mijn mening te lang aanhoud, in Hart en de hype van Butland.

Liverpool koos voor Karius, maar had liever Engels bloed zien komen in de vorm van Forster

24 oktober 2016 om 10:48

Hype Butland?? Geweldige keeper.

Wel met je eens dat Forster een topper is.

24 oktober 2016 om 11:20

Eens, Forster had het afgelopen EK de kans moeten krijgen bij Engeland. Hart heeft slecht staan keepen. Ik denk dat het een kwestie van tijd is, alhoewel de laatste wedstrijd van Hart uitstekend was.

24 oktober 2016 om 11:22

Schop1989, de huidige vorm van Courtois vind je wel meevallen? Hij heeft nu 3 wedstrijden oprij de 0 gehouden (tegen oa Leicester en United) en had gister een aantal fantastische reddingen in huis. Hij lijkt juist weer in die vorm te komen waarin hij bij de top2/3 keepers ter wereld hoort, zoals hij voor het rampseizoen van vorig jaar terecht werd ingeschat.

24 oktober 2016 om 11:48

@gooner
Ja het is ook een erg goede keeper in wording, maar de Engelse pers kan er ook wat van

@ajacxied
Sorry, maar daar zijn de meningen over verdeeld en een 'huidige vorm' is in mijn boekje niet 3 wedstrijden, hij mag wel wat meer laten zien om weer in aanzien te stijgen.

Afstandschoten tellen bij mij normaal mee, zie dat als skill die elke keeper moet hebben, maar de aanwezigheid bij corners, snelle reactie reddingen en opbouwende klasse vind ik veel belangrijker. Reddingen op die schoten zijn mooi om te zien, maar het is vaak het lelijke werk wat een keeper onderscheid vind ik.

24 oktober 2016 om 12:36

Als het tweede deel over zwaktes van Courtois bedoelt is moet je toch eens wedstrijden van Chelsea gaan kijken. Courtois zoekt altijd de voetballende oplossing achterin, alleen in echte nood ramt hij de bal weg, maar dat gebeurt niet vaak. Daarnaast had hij gister oa een geweldige reflex op het harde schot van Ibrahimovic van dichtbij en ook bij die dubbele redding was z'n tweede safe geweldig, dus het is absoluut niet zo dat hij alleen afstandsschoten pakt (maar misschien zijn dat de enige die je in een samenvatting hebt gezien).

Lloris is een prima keeper.
Maar heeft met Alderweireld - Vertonghen ook het beste centrale duo voor zich.
Dat speelt ook mee natuurlijk.

Alsof De Gea niet bestaat. Verder heeft Lloris nog steeds een groot probleem met houdbare ballen in de korte hoek. Hij is goed in vorm, maar beter dan De Gea is hij niet. En Courtois keepte ook beter voordat hij zijn vorm juist verloor. Verder zijn er ook keepers zoals Cech, Butland en Forster die op hoog niveau keepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren