Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft op geen enkele wijze laten zien een versterking te zijn voor PSV’

Laatste update:
/

Siem de Jong is volgens de voetbalcommentatoren van de NOS de grootste ‘flop’ van de eerste seizoenshelft. De aanvallende middenvelder wordt door PSV gehuurd van Newcastle United en heeft vooralsnog niet veel indruk kunnen maken in Eindhoven. Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen maakte wel een sterke indruk.

Met twaalf doelpunten gaat de Deens international de winterstop in als topscorer van de Eredivisie. Daarnaast gaf hij ook nog eens zes assists. "Hij is de spits waar Feyenoord jaren op heeft gewacht", vertelt Jeroen Grueter. "Jørgensen is topscorer van de eredivisie, balvast en zorgt naast zijn goals ook voor assists. Echt de revelatie van de eredivisie." Kasper Dolberg wordt niet genoemd. "Hij heeft flitsen van enorme klasse laten zien en je kan hem het talent van de eerste seizoenshelft noemen, maar bij Ajax is Hakim Ziyech veel bepalender geweest.”

Van De Jong werd veel meer verwacht. Mede door blessureleed wist hij nog geen stempel te drukken op het spel van PSV, al was hij zondag tegen zijn oude club Ajax wel belangrijk door de gelijkmaker te socren. "Tot aan zijn toevallige goal van vorige week en zijn treffer tegen Ajax heeft De Jong op geen enkele wijze laten zien een versterking te zijn voor PSV. Hij was niet fit genoeg en kwam ook al geblesseerd binnen. Maar goed, hij eindigt het jaar wel mooi", aldus Grueter.

Is Siem de Jong een versterking voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Siem de jong de grootste flop? Maakt tenminste nog 2 cruciale goals. Zou denk ik eerder voor westermann gaan.

19 december 2016 om 14:30

Daar werd veel minder van verwacht. In de top zie ik eigenlijk geen echte miskoop.

19 december 2016 om 14:34

Ik denk dat het ook wat met verwachtingen te maken heeft. Ik weet niet wat jij van Westermann had verwacht, maar Aajx had best een solide verdediging en ik zag dus niet meer dan een breedte versterking in hem. Siem de Jong is meer een leider en spelverdeler die bepalend zou moeten zijn zoals hij in zijn Ajax tijd ook was, zeker in combinatie met zijn broer werden mooie dingen van hem verwacht. Maar daar komt dus totaal niks van terecht. Daarom zou ik ook voor Siem zijn gegaan.

20 december 2016 om 10:57

Mjaa maar die jongen heeft 2 jaar amper gevoetbald, als er veel van hem werd verwacht was dat niet realistisch.

19 december 2016 om 15:24

O.a. De Ligt geven aan heel veel van Westermann te leren op trainingen en in de kleedkamer.

Besliste wel 2 wedstrijden. Vind ik Krul een grotere "flop".

19 december 2016 om 13:40

Krul is geblesseerd geweest en heeft pech dat Onana goed is. Maar hoe kun je floppen als je niet aan spelen toekomt door een blessure?

19 december 2016 om 13:46

Siem heeft toch net zo goed veel last van blessures gehad. Het is vooral een grote fout van Ajax om een keeper te huren die nog maanden geblesseerd is.

19 december 2016 om 13:42

Krul is natuurlijk geen flop, onana doet het goed, krul geen kans... Dus kan nooit een flop zijn

19 december 2016 om 13:53

Iemand halen die je niet nodig hebt is toch een flop?

19 december 2016 om 14:05

Dat lijkt me wel ja

19 december 2016 om 14:47

Volgens Bosz is Krul nog steeds niet wedstrijdfit want hij kon ook in de EL nog niet keepen. De toegevoegde waarde van Krul is dus nog lager dan die van Siem. Siem heeft PSV inmiddels toch 3 punten opgeleverd, en Ajax 2 punten gekost.

20 december 2016 om 10:58

In dit geval meer een verzekering dan een flop denk ik. Onana was afwachten natuurlijk, Krul was niet duur. Dan is het mooi als je eigen speler het goed doet maar als dat niet zo was geweest was iedereen gek geworden dat Ajax geen andere keeper had gehaald.

Siem de Jong speelt inderdaad heel matig, maar hij heeft de laatste 2 wedstrijden wel zeer belangrijke goals gemaakt. Wie weet dat hij nog wat meer kan geven aan PSV in de tweede seizoenshelft. Wordt overigens wel lastig met concurrenten als Guardado, Hendrix, Propper, Ramselaar en Zinchenko.

Siem dr jong was een gok en psv heeft dit stiekem ingecalculeerd. Klinkt paradoxaal, maar toch heeft hen 6 punten opgeleverd. Zo zakelijk moet je het ook bekijken. Verder is studiovoetbal totaal niet serieus te nemen. Waan vd dag regeert daar.

Ik denk als Siem weer helemaal fit wordt hij echt wel een toegevoegde waarde kan worden voor Psv. Tot op heden kan je zeggen dat het een flop is. Maar we hebben nog een tweede seizoenshelft.
En mocht hij het hele seizoen blijven kwakkelen, maar het doelpunt (puntje) van gister het kampioenschap oplevert. ???

19 december 2016 om 13:41

Probleem is dat hij al 2,5 ja niet helemaal fit is. En als het middenveld bij PSV wel volledig fit is speelt hij niet lijkt. Maar goed heeft toch 2 belangrijke goals gemaakt de afgelopen 2 weken dus de grootste flop vind ik ook wat overdreven.

vind anass van Zwolle wel de flop van het seizoen. Zoveel verwachtingen waren er rondom hem en hij maakt er niks van waar

19 december 2016 om 13:45

Ook heel matig ja, zoals eigenlijk Zwolle. Maar goed zo zijn er nog wel meer spelers die het niet laten zien toch, Casseira, v Weert, Bel Hassani, Vermeij, om er maar eens een paar te noemen. Siem heeft in ieder geval de laastste 2 wedstrijden belangrijke goals gemaakt.

19 december 2016 om 14:03

Vermeij speelt amper, hij heeft gewoon betere spelers voor zich. Afgelopen weekend scoort hij meteen.

19 december 2016 om 19:45

Vermeij is de geloof ik de duurste aankoop ooit van Heracles, die is echt niet voor de bank gehaald hoor. Zit daar gewoon omdat hij niet genoeg laat zien en anderen wel.

19 december 2016 om 14:28

Waar is mastour gebleven? Kwam als groot talent van milan naar Zwolle en nu?

Siem de Jong staat symbool voor de eerste seizoenshelft van Psv. Ook van zomeraankomst Schwaab ben ik niet kapot. PSV heeft afgelopen zomer niet kunnen doorselecteren en dat zie je nu terug.

Hij heeft uiteraard nog niet veel laten zien, maar om hem nu de grootste flop te noemen gaat ook wat ver. Het is ook gewoon een huurspeler he.
Casseira bijvoorbeeld heeft misschien nog wel minder laten zien en die heeft ook nog eens 5 miljoen gekost, en als je het over huurspelers hebt wat is Krul dan wel niet? Die heeft Ãâ¼berhaupt nog geen enkele minuut gespeeld.

20 december 2016 om 11:00

Verschil is wel dat Cassiera 19 is en nog jaren de tijd heeft om te groeien bij Ajax. Een huurspeler moet er eigenlijk direct staan. Maar dat was niet echt te verwachten van Siem aangezien hij 2 jaar amper gevoetbald heeft. Is dus eigenlijk gewoon een beetje een domme huur geweest.

Volgens mij is Siem nou juist het enige lichtpuntje daar in Eindhoven. Hij kwam toch uit vorm naar eindhoven, en begint nu langzaam aan minuten te maken met invalbeurten waarin hij geregeld het net vind.

De grootste flop qua aangetrokken spelers vind ik dan eerder Cassiera, hij laat het niet zien in ajax-psv. Siem wel.

19 december 2016 om 13:48

Haha het enige lichtpuntje slaat natuurlijk nergens op, hij scoort nu 2 belangrijke goals maar daar voor was het ook om te huilen. Ramselaar bijvoorbeeld is een groter lichtpuntje, maar de grootste flop is hij ook zeker niet nee.

Dit artikel heb ik ook op een andere site gelezen. Daar wordt ook nog gezegd dat peter bosz de beste trainer is van het eerste seizoenshelft. Dit kun je toch niet serieus nemen. Ajax die uitgeschakeld wordt in de vooronde vd cl. En helemaal weg wordt gespeeld door rostov. En ook in de competitie was de begin heel slecht. Om het seizoen te redden heeft ajax nog snel even miljoen overgemaakt naar enschede. Om de beste speler vd eredivisie op te halen. En dan heb ik het nog niet eens over de beker wedstrijd gehad. En wat te denken vd ruzie met al die spelers die onder frank juist uitstekend presenteerde. Deze meneer die dit artikel heeft geschreven is 99% zeker een ajax supporter. Bijna iedereen zal het toch wel eens zijn. Dat gio de beste trainer is vd eerste seizoenshelft en de meest waardevolle speler zijn jorgensen en el ahmadi. En de grootste flops zijn westerman en Krul.

19 december 2016 om 15:27

@ Fc Football

Feyenoord is uitgeschakeld in de beker en werd kansloos weggespeeld in de europa league. Die hebben in beide toernooien nog minder laten zien dan Ajax. Zeker als je bedenkt dat Gio al langer voor deze groep staat, zijn selectie kent en zelf heeft kunnen meebeslissen in het samenstellen van zijn selectie moet hij verder zijn dan Bosz bij Ajax.

Als je ziet hoe Bosz binnen een paar maanden de selectie naar zijn hand heeft gezet, het soort voetbal dat op de mat is gelegd, de prestaties in Europa neer heeft gezet. Dan is het niet heel raar dat Bosz boven Gio verkozen word.

Het enige waar Gio gepresteerd heeft is de eredivisie voorlopig.

19 december 2016 om 16:07

Ik weet niet over welke beker jij het hebt, maar feyenoord is in ieder geval niet uitgeschakeld voor de knvb beker.

19 december 2016 om 16:14

Dan alsnog vind ik Hake, vd Brom hun team anders ook goed hebben staan

19 december 2016 om 18:01

Volgens mij is Feyenoord al zo'n wedstrijdje of 10 ongeslagen in de beker. Tevens is het absoluut geen schande om in een poule met Fenerbahçe en Manchester united 3e te worden. Denk als de pouleindeling omgedraaid was Ajax zich nu lekker op eredivisie had kunnen focussen en Feyenoord door was gegaan.

V.w.b. het artikel, ik zou toch echt Krul de eer geven voor grootste flop. Niet op basis van zijn prestaties maar toch echt om het simpele feit dat hij nog altijd niet fit genoeg is. Werkelijk een grote schande van mijn clubbie!!

Hoezo een toevallig doelpunt ? Dit soort doelpunten is de kwaliteit van Siem.

Dat Jeroen Grueter de goal van Siem van vorige week een toevallige noemt laat alweer zien dat hij totaal geen verstand van voetbal heeft. Laat hij ook duidelijk merken als hij commentaar geeft trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren