Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij heeft geen tussenstap nodig, hij groeit snel door'

Laatste update:

Memphis Depay wordt met tal van Europese topclubs in verband gebracht. Manchester United, Liverpool en Paris Saint-Germain hebben serieuze interesse getoond en zij lijken op dit moment de beste papieren te hebben voor de handtekening van de topscorer van PSV. Volgens trainer Phillip Cocu is Depay klaar voor de absolute top.

/

“Iedereen wil zo’n speler in zijn selectie. Het is aan hem om te bepalen waar hij heen wil. Hij heeft geen tussenstap nodig. Ik denk dat hij snel door zal groeien en zich aan zal passen aan het niveau, net als hij bij Oranje deed. Daar moet hij zichzelf dan wel de tijd voor gunnen”, laat Cocu weten aan FOX Sports.

Analyticus Ronald de Boer is het met Cocu eens. De Boer maakt een vergelijking met Cristiano Ronaldo, toen de superster van Real Madrid van Sporting Portugal naar Manchester United ging. “Ze werden gek van zijn balverlies, maar later ging hij steeds beter zijn momenten kiezen.”

Welke club past het beste bij Memphis Depay?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem eigenlijk niet super spelen. Zelfs gister tegen met alle respect Excelsior speelde die slecht. Vaak balverlies, weinig goede acties.. Raakt 1x een bal goed en meteen een goal, natuurlijk is dat ook een kwaliteit maar we moeten hem ook niet teveel gaan ophemelen!

26 april 2015 om 11:46

De discipline is een beetje uit zijn spel waardoor hij op plaatsen komt waar hij niet hoort te staan en waar het ontzettend druk is.

Bij een Europese topclub zal hij zich net als bij Oranje gewoon aan zijn positie en taken moeten houden waardoor hij minder in dit soort situaties zal komen.

26 april 2015 om 11:49

tja, maar hoeveel spelers werken hard, doen hun best maar laten het op de beslissende momenten afweten door te missen of verkeerde keuzes te maken.
Hij heeft gewoon erg veel kwaliteit maar mist nog de stabiliteit van een gelouterde speler. Dat komt met de jaren wel. Maar hij moet er wel rekening mee houden dat wanneer hij naar Man Unt gaat hij niet iedere week in de basis zal spelen. Want hij is niet het enige paradepaardje of miljoenenaankoop van die selectie.

26 april 2015 om 11:51

Onder Van Gaal zal die wel veel speelminuten krijgen hoor. Denk dat Memphis daarom ook gaat kiezen voor Man. Utd. aangezien hij bij PSG en Liverpool nog minder kans heeft op speelminuten.

26 april 2015 om 11:58

Tuurlijk krijgt hij z'n minuten wel. Maar als je Di Maria of Mata voor je hebt dan zal ie niet altijd in de basis starten. Als ik hem was zou ik nooit voor Liverpool of Tottenham kiezen want de kans dat je dan nog bij een absolute topclub terecht komt is nihil.
PSG is natuurlijk een goede topclub waar je de zekerheid hebt ieder jaar om de CL te spelen en ook daar zal hij z'n kansen wel krijgen. Maar als je mocht kiezen tussen de Ligue 1 of de Premier League dan is die keuze snel gemaakt.
Het valt me wel op dat er nog geen Duitse ploegen zich hebben gemeld. Clubs als Dortmund, Wolfsburg en Bayern zouden toch ook wel geïnteresseerd moeten zijn lijkt me zo?

26 april 2015 om 12:02

Bayern is ook genoemd als geïnteresseerde partij, maar dan wel op het niveau van 'gerucht'. Dortmund en Wolfsburg zijn niet voorbij gekomen.

26 april 2015 om 12:18

Net zoals bij oranje? Hij moet naar een middenmoot gaan waar hij zich zelf kan bewijzen en dan naar een topclub gaan

26 april 2015 om 13:25

Van Gaal zal ook gewoon de beste speler opstellen.

26 april 2015 om 14:11

Hoezo is de kans nihil dat je bij een topclub komt als je voor Liverpool of Spurs kiest? zeggen de namen Suarez, Xabi Alonso, Arbeloa, Mascherano, Bale, Modric, Torres je iets?

26 april 2015 om 12:41

Ik ben het met Robb eens. Depay heeft zich nog niet in grote wedstrijden laten zien.

26 april 2015 om 13:22

Ja dat is gewoon niet waar. Dat hij niet altijd goed speelt is een feit maar hij is wel vaak beslissend. Kijk de wedstrijden tegen Feyenoord, scoort hij allebei en ook tegen Ajax scoorde hij. Ook op het wk heeft hij laten zien goed te kunnen voetballen. Hij moet gewoon zorgen dat hij constant wordt. Maar jij denkt dat hij het nooit heeft laten zien en dat clubs zoals man u en psg dan bereid zijn om voor een speler die het nooit op niveau heeft laten zien 30 miljoen te betalen?! Lijkt me dat je er dan zelf gewoon naast zit.

26 april 2015 om 14:32

Eens!!!

Leuke voetballer, maar hij moet het voor mij nog bewijzen. Op basis van eredivisie denk ik subtop. Vooral je nagaat wat Robben klaar maakte in de eredivisie voor hij naar Chelsea ging. Nou sorry, maar dan zit debay niet eens op de helft!

Ik denk ook dat hij zelf geen zin heeft in een tussenstap. Hij is juist gebleven bij PSV om nog een jaar zich door te ontwikkelen, een titel pakken en dan die stap naar de absolute top te zetten. Ik denk ook dat weinig ploegen hem kunnen betalen.

Als je zoveel talent hebt is een tussenstop ook totaal overbodig. Daar komt ook nog bij als hij naar Liverpool of Tottenham gaat wordt het ook schieronmogelijk om die laatste stap naar de ultieme top te maken omdat zij het geld hebben om ieder bod te weigeren.

Uit mijn hoofd kan ik alleen Suarez en Modric noemen die de stap hebben gemaakt. Suarez zijn situatie was natuurlijk uniek. Dan blijft alleen Modric over.

26 april 2015 om 11:46

Die jongen is behoorlijk overhyped, denk dat zijn beste kans is om naar united te gaan. Onder van gaals vleugel. Maar ik zie em ook prima mislukken eigenlijk...

26 april 2015 om 11:50

Helemaal gelijk in. Die net niet clubs stikken ook van het geld en blokkeren vaak een transfer naar een echte topclub die vast CL deelnemer is. Hij zal ongetwijfeld voor United kiezen. Voelt vertrouwder aan dan die andere clubs lijkt mij. 2 mede spelers uit Oranje, een Nederlandse trainer die helemaal weg van hem is en alle United supporters willen hem hebben.

26 april 2015 om 12:14

Wat dacht je van Mascherano, Fernando Torres, Xabi Alonso, Carrick, Bale bijvoorbeeld?

26 april 2015 om 12:16

Spurs verkoopt de spelers die goed genoeg zijn ook hoor, Bale en Modric, maar noem jij dan maar eens een andere speler op die goed genoeg was/is voor de absolute top, waarvan ze bij de Spurs zeiden die verkopen we niet. Ze hebben nu Kane waarvan ik verwacht dat die straks ook naar de top kan, voor de rest valt het allemaal nog wel mee met die toppers.
Liverpool idem, die hadden buiten Suarez ook niet echt spelers waarvan je dacht wow die gaan het redden, maar ze verkochten Torres wel, of Alonso naarreal.

26 april 2015 om 12:37

Zijn inderdaad meer spelers als ik me in het begin bedacht had. Al werd er voor Bale en Torres natuurlijk wel dusdanig veel betaald dat ze niet konden weigeren en je moet geluk hebben dat een club dat ook voor jou als niet Beit of Spanjaard overheeft.

Verder zie je vooral nu dat de nieuwe generatie met Lloris, Eriksen en Sterling moeite hebben met een volgende stap te zetten terwijl ze het niveau wel al hebben.

26 april 2015 om 12:50

Eriksen heeft (ik dacht) een contract tot 2017 dan is hij 25 en kan hij overal naar toe, Lloris heeft net zijn contract verlengt, dus ik denk niet dat hij echt weg wil.
En laten we eerlijk wezen, Lloris gaat Courtois, de Gea, Neuer of Cassilas er ook niet uit spelen, dus betwijfel echt of hij goed genoeg is voor de top.

Ondanks zijn houding (generatie verschil? ) verwacht ik van Depay zal slagen bij manU als hij daar hopelijk heen gaat! Zijn "eigenwijs heid" is namelijk ook zijn grote pluspunt. Hij is sterk en doelgericht. .hopelijk kan elGahzi wat van depay opsteken en net zo belangrijk voor ajax worden als depay voor psv is.. vond beide vergelijkbaar maar depay is (ouder)verder..

26 april 2015 om 12:03

Zie inderdaad ook de gelijkenis.
Denk dat Depay iets explosiever is maar El Ghazi is tweebeniger en natuurlijk 2 koppen groter.

Grootste overeenkomst is echter hun gedrevenheid beide gaan voor de absolute top en niets minder. Denk dat over 5 tot 10 kaar zij de spelers zijn in Oranje die het verschil gaan maken.

Verder snap ik niet wat je exact bedoeld met zijn houding. Hij zit onder de tattoos maar volgens mij gedraagd en zich en en naast het veld verder voorbeeldig en dat lijkt me toch het belangrijkst.

En heren, wie begint de berichtgeving over Depay inmiddels een beetje zat te worden?

Hij is zeer goed voor zijn leeftijd. Kan zich optrekken met een hoger niveau en er zit nog veel rek in die jongen. Maar ik betwijfel wel of hij zo top is. Qua aannames, passeren, oog voor medespelers, functionele techniek en voetbalintellligentie heeft Depay nog best veel stappen te zetten. Als hij bij een topclub binnen komt en een vermogen heeft gekost kan hij tegenvallen want die willen directe prestaties. Voeg daar alle berichtgeving over hem toe en besef dat de verwachtingen ongelofelijk hoog zijn. Die jongen word inmiddels enorm gehypt. Daarom zou Manchester United de beste stap zijn. Settelen en ontwikkelen met hulp van de Nederlanders daar.

26 april 2015 om 12:24

Als je de berichten zat bent klik er dan niet meer op zo simpel is het. Sommige mensen zijn wel geintresseerd wat er met depay gaat gebeuren.

26 april 2015 om 13:56

kijk naar de reacties boven je . het gaat vanzelf weer over ajax dus maak je niet zo druk.
en gun psv ook 5 minuten of fame. soms verdiend een spelertje dat gewoon.

Sjezus, om de 10 minuten dezelfde post met andere woorden en dan eronder dezelfde discussie..

26 april 2015 om 12:16

En elke keer weer deze post van jou, en andere azijners.

Volgens mij is de absolute top niet in hem geïnteresseerd, of je moet de absolute top niet zo absoluut nemen en een stukje breder zien.
Zou hem eigenlijk wel heel graag bij de absolute top zien, maar die zijn natuurlijk al voorzien (anders waren zij geen absolute top ) Maar bij Bayern zou Depay denk ik niet misstaan, en daar kan hij ook voldoende spelen, van Robben en Ribery is er altijd wel één geblesseerd.

26 april 2015 om 12:09

Bij Bayern loopt teveel concurrentie voor depay. Kans is zeer groot dat hij daar op de bank beland.

26 april 2015 om 12:21

Op de vleugels valt die concurrentie wel mee hoor, ze hebben wel spelers die daar kunnen spelen, maar echte vleugel aanvallers hebben ze niet zoveel, afgelopen CL wedstrijd hebben ze Lahm zelfs op de buitenpositie laten spelen, dat deden ze echt niet omdat ze zoveel goede buitenspelers hebben.

Hij moet niet naar Liverpool gaan. Daar speelt hij niet mee voor de prijzen. Manchester United of PSG zijn betere opties.

Ga anders maar naar united depay en laat je een jaar verhuren aan een club als Southampton of Everton. Bij coaches als koemand en martinez leert depay hoe je moet spelen in teamverband en hoe je in een positiespel moet spelen. Iets wat cocu toch minder kan bijleren met zijn filosofie.
Na dit rijpingsjaar is depay misschien klaar voor united

26 april 2015 om 12:33

Tuurlijk niet. Depay legt het echt niet af tegen young en januzaj hij heeft een veel hoger rendement. Komt gewoon gelijk in de basis,

26 april 2015 om 12:41

Ga jij nu het rendement in de eredivisie vergelijken met rendement in de PL?

26 april 2015 om 12:43

Hij legt het echt wel af tegen young hoor. Young bezit een veel betere voorzet en pass dan depay. Daarnaast is de wisselwerking young en Fellaini erg sterk. Ook is young geen egoïst.

26 april 2015 om 12:45

Ja. Veel eredivisie uitzonderlijke toppers halen in de pl hetzelfde rendement. Noem een Eriksen, suarez in die categorie kun je Depay zeker plaatsen.

26 april 2015 om 12:51

Young gaf dit seizoen 3 assist en scoorde 2x in de pl. Als je volgend jaar een gooi naar de titel wil doen zul je toch echt buitenspelers moeten hebben met een hoger rendement. Denk dat Depay young z'n cijfers wel overtreft.

26 april 2015 om 13:11

@pieter post.
eriksen en suarez lieten week in week uit zien dat ze de eredivisie ontgroeid waren. op doelpunten na laat depay zeer weinig zien.

26 april 2015 om 13:38

Ok dat is mss wel waar. Maar die bleven ook wat langer in de eredivisie. Zie Depay wel stappen maken bij united als jonkie a la persie en Ronaldo. Hoe dan ook is wel duidelijk dat het gaat om een talentvolle speler.

Ook Depay zal een tussenstap nodig hebben. Ik verwacht dat Depay last zal krijgen van het jonge spelers syndroom: inconsistentie. Bij een absolute topclub hebben ze daar geen geduld voor.

Ik snap niet dat zijn prestaties van het WK zo worden opgehemeld. Als je dit doet met Elia lacht iedereen je uit maar bij Depay is het wel een goede graadmeter dat hij er klaar voor is, wat een onzin.

Depay was net zoals Elia een supersub die er de laatste 20-30 min in kwam. Een jonge jongen die maar 1 taak heeft en dat is een wedstrijd open breken en scoren of een assist geven. Er komt heel wat meer bij kijken wanneer je een wedstrijd moet starten en ander takenpakket krijgt. Depay heeft sowieso het talent om er wat van te maken maar of hij er nu al voor klaar is, dat denk ik niet.

Ik denk dat Depay wel mee kan draaien bij ManU. In het begin wordt het even moeilijk, maar daarna wordt hij gewoon een vaste waarde. Ik zie hem later dan ook de superster van Real worden. Heeft talent genoeg.

Moet naar United gaan naar mijn mening. De concurrentie daar valt mee en van Gaal gaat hem zeker speeltijd geven, ook als het even iets minder gaat. PSG is teveel concurrentie en ik denk niet dat hij fatsoenlijk zou kunnen functioneren met Ibra. Liverpool heeft hij sterling voor zich, die gaat zijn plaats niet zo snel afstaan.
Daarnaast kijk ik wel naar de Premier League en niet naar Lig1, dus dan kan ik hem ten minste nog volgen

Depay moet naar Inter Milan.
Dat is de beste club voor hem.
Mooie historische club inter Milan met een Historisch stadion. Wat wil je nog meer? Alleen jammer dat ze niet europees spelen. Maar ja.

Voor oranje het beste als hij wekelijks gaat samen spelen met blind en van persie. Manchester United moet zijn eerste keuze zijn.

Zou hij echt zo goed zijn dat hij geen tussenstop nodig heeft? Het is wel goed voor zijn ontwikkeling misschien een tussenstop bij Benfica, Porto of Southampton ofzo. Wordt hij alleen maar nog beter van. Hij mag nu niet breken hij is onze kostbaarste talent op dit moment. En hij zal Robben straks moeten aflossen als Arjen straks gestopt is bij Oranje. Memphis zou er alleen maar profijt van hebben als hij een tussenstop zou maken. Maar ik denk ook wel dat hij bij van Gaal in goede handen is. Maar als Louistje ontslagen wordt of opstapt dan is Memphis bij de nieuwe trainer misschien overbodig en dat moet niet gebeuren. Ik denk dat als hij toch naar topclub gaat dat hij dan moet vragen om een verhuur aan dus bijvoorbeeld een Benfica, Porto of Southampton of een andere club. Hij moet natuurlijk wel elke week spelen. Want hij zal zijn status die hij nu heeft bij PSV nog niet gelijk hebben bij een nieuwe club daar moet hij weer helemaal op nul beginnen. Maar als Louis de zekerheid krijgt dat hij aan mag blijven dan zou Memphis daar iedere week spelen. En ook in de CL spelen is belangrijk voor Depay. Hopelijk maakt hij niet de fout keuzes die andere Nederlandse talentvolle spelers hebben gemaakt zoals Drenthe, Babel, Elia, Emanuelson en noem ze allemaal maar op. Want hij moet straks ook het Nederlands Elftal dragen. Op de komende Ek's en Wk's.

Ja hoor, Depay heeft geen tussenstap nodig, sorry maar wat onzin van Cocu. Een paar goede momenten in Brazilië en een goede periode in Nederland maakt je nog niet meteen klaar voor de top. Persoonlijk blijf ik erbij dat hij er verstandig aan zou doen om gewoon nog even lekker bij PSV te blijven, maar net zoals Slegers is de kampioen vreugde ook Cocu een beetje naar het hoofd gestegen.

26 april 2015 om 15:55

Gelukkig zie jij het beter dan Cocu, Van Gaal en De Boer. Mag ik vragen bij welke clubs jij zoal gewerkt hebt? En dan niet als toiletjuffrouw maar als basisspeler of trainer van het eerste.

27 april 2015 om 00:13

@ romario35

Oh God krijgen we weer van dit soort kinderachtige reacties, als je pas een mening mag hebben over voetbal/spelers wanneer je op top niveau hebt gespeeld dan kunnen we dit forum wel opdoeken.

Nergens hoor je mij zeggen dat de door jouw genoemde trainers niet over kennis beschikken, dus leg mij geen woorden in de mond. Dezelfde trainers hebben er ook genoeg keren naast gezeten (net zoals velen anderen); hun mening is dus alles behalve zaligmakend.

Ja, ik denk dat Depay nog lang niet klaar is voor de top, so what. Hij heeft een paar goede momenten gehad in Brazilië (net zoals Martens Indi) en een goede periode in Nederland. Het een periode goed doen in Nederland is allang al geen goede graadmeter meer, daar hebben we de afgelopen jaren wel genoeg voorbeelden van voorbij zien komen. Ook in de Europa League wat wel een fatsoenlijk podium is om te laten zien wat je in je mars hebt; heeft hij het nou ook niet denderend gedaan. Als je als speler op Nederlands niveau nog zo vaak moeite hebt met de basis vaardigheden ben je in mijn optiek alles behalve klaar voor een stap hogerop. Wat niet wilt zeggen dat hij geen potentie heeft, integendeel zelfs, maar dat iemand potentie heeft betekend nog niet automatisch dat die persoon al meteen klaar is voor de top.

Als jij er niet tegen kunt dat anderen er een andere mening erop nahouden moet je lekker naar Noord-Korea verhuizen. Verder laat ik het maar hierbij, want ik heb geen zin meer om op dit soort inhoudsloze reacties te reageren van mensen die meteen zwaar gepikeerd raken wanneer iemand er een andere mening erop nahoud.

27 april 2015 om 00:56

Binnen een jaar zullen we weten wie er gelijk heeft. Ik hoop dat je dan je ongelijk durft te erkennen.
Oh ja, jij betitelt de mening van Cocu en De Boer als onzin. Ik vind dat van weinig respect getuigen voor andermans mening.

27 april 2015 om 04:31

@ romario35

Mocht hij na een absolute topclub vertrekken en blijken dat het meteen een schot in de roos is, zal ik de eerste zijn die mijn ongelijk zal toegeven. Wat dat betreft heb ik wel vaker mijn woorden terug genomen wanneer bleek dat ik achteraf ongelijk had, daar zal je mij dus niet moeilijk over horen doen en mag je me daar aan houden.

Ik betitelde alleen hetgeen wat Cocu zei als onzin, voor de rest zei ik dat voorspellingen van de door jouw bovengenoemde mensen (of andere experts) niet zaligmakend zijn. Er zijn in het recente verleden wel meerdere spelers geweest die een grote toekomst werden toegedicht en waarbij het uiteindelijk vies tegen viel. Met name spelers die voornamelijk alleen maar Eredivisie ervaring hebben is de laatste jaren wel aangetoond dat we een grote slag om de arm moeten houden wanneer die vertrekken naar het buitenland.

Bovendien zijn boven genoemde heren vaak ook alles behalve echt objectief over spelers waarmee ze werken of hebben gewerkt. Alle drie de heren heb ik ook vaak genoeg geprobeerd om van alles wat krom was recht te praten.

Ik zie dus niet in wat er nou zo onrespectvol is aan de woorden"onzin" of "niet zaligmakend", tegenwoordig word er veel te snel geroepen dat iets onrespectvol is. Je kunt niets meer zeggen of het is een gebrek aan respect of ben je zogenaamd een "hater". Wat is er mis mee als een speler nog niet klaar is voor een volgende stap en nog wat langer in Nederland blijft of een Europese tussenstap maakt ? Je doet het voorkomen alsof het iets mens onterend is.

De laatste jaren zien we elke keer weer hetzelfde, we schrijven een speler veel te snel omhoog. Wanneer het dan zoals in de meeste gevallen tegenvalt word er weer in koor geroepen dat de overgang van Nederland naar het buitenland wel erg groot is. Dat het handiger is om eerst een echte sterktehouder te worden van Ajax of PSV voordat je die stapt maakt.

We zien vrijwel altijd dat spelers die zich echt tot een onbetwiste sterkhouder van Ajax of PSV ontwikkelen (en het dus langdurig op alle fronten het laten zien) degene zijn die het vaak wel redden (zij het soms met een omweg). Zover is Depay in mijn ogen nog lang niet, zeker niet zoals ik al eerder zei als er op Nederlands niveau nog zoveel basis vaardigheden fout gaan.

27 april 2015 om 09:12

Ik ben het met je eens dat er nog veel fout gaat bij Depay en dat hij wat dat betreft nog best een jaar bij PSV zou kunnen blijven. Depay lijkt me echter wel een speler die zich makkelijk aanpast/optrekt aan het niveau van zijn team. Hij zou het nog wel eens moeilijker kunnen hebben wanneer hij een tussenstap neemt dan wanneer hij nu direct naar een topteam gaat, een team dat over het algemeen beter is dan de tegenstander waartegen zij spelen. Het is dan wel belang dat de coach hem ook echt het vertrouwen geeft.
Voor mij is Depay ook nog geen zekerheid. Ik ben er daarom niet van overtuigd dat jij via een tussenstap de top ook zou bereiken.
Willems is wat mij betreft beter/verder dan Depay. Maar goed, dat is natuurlijk ook maar mijn persoonlijke mening. 😉
Ik betitel je overigens absoluut niet als 'hater'.

HIj speelt zeker niet goed laatste maanden, maar is toch altijd belangrijk. We zullen hem gaan missen, maar denk dat hij zeker een grote speler gaat worden. Het zal best lastig worden in het begin, maar als hij onder van Gaal komt te werken dan gaat dat wel goed komen.

Ik vind die vergelijking met Ronaldo echt lachwekkend. CR was op zijn 18e verder als deze gast op zijn 21ste.

Ik vind het moeilijk te geloven dat velen hier het beter denken te weten dan mensen als Cocu, De Boer en Van Gaal. Mensen die zelf in de absolute top hebben gewerkt. Die zien echt wel wat een speler als Depay kan, zulke mensen kijken naar de potentie van zo'n speler.
Velen hier vinden het blijkbaar altijd weer nodig spelers af te zeiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren