Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft een fantastisch aanbod ontvangen van Inter en heeft interesse'

Laatste update:

De clubleiding van VfL Wolfsburg slaagde er tot op heden in om sterspelers als Kevin De Bruyne en Bas Dost vast te houden, terwijl ook Ivan Perisic nog tot de selectie van trainer Dieter Hecking behoort. Het is echter de vraag of de Kroatische vleugelspeler daadwerkelijk bij die Wölfe blijft.

/

Internazionale heeft zich naar verluidt bij Perisic gemeld en zou momenteel proberen om diens werkgever te verleiden tot een transfersom. “Ivan heeft een fantastisch aanbod ontvangen”, laat zaakwaarnemer Tonci Martic weten aan BILD. “Als Inter en Wolfsburg het eens kunnen worden, zou het van een transfer kunnen komen. Hij heeft zeker interesse”, maakt de belangenbehartiger duidelijk.

Roberto Mancini wil hoe dan ook dat Ivan naar Milaan komt”, weet Martic. “En Inter is een grote club, het is voor iedere speler een compliment als zij belangstelling tonen. Maar we moeten met Wolfsburg-manager Klaus Allofs praten. We hebben respect voor deze club en ik weet niet of ze Ivan laten gaan.” De Duitsers hebben al aangegeven dat ze de hoofdprijs zullen vragen voor hun beste voetballers.

Denk je dat Ivan Perisic naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is wel een aardige voetballer maar weet niet of het de speler is die Inter terug brengt naar de top in Italie en Europa. Maar Inter is zeker een mooie club en als Mancini hem dolgraag wil hebben dan snap ik Perisic best dat hij voor hen kiest.

Betekent dit dat Shaqiri mag vertrekken? Waarom niet in een ruildeal betrekken? Ik vind Inter persoonlijke een mooiere club dan Wolfsburg, maar Wolfsburg speelt CL, hij is bekend met de Duitse competitie en ik denk dat een speler met zijn talenten weer volledig kan opbloeien bij Wolfsburg.

13 juli 2015 om 10:23

@isco24

Volgens mij heeft Shaqiri al een akkoord bereikt met Stoke.

13 juli 2015 om 10:25

Oh wauw! Heb ik liggen slapen ofzo?!
Bedankt voor je aanvulling, dat wist ik echt niet!

13 juli 2015 om 10:56

Shaqiri kan naar Schalke gaan. Inter heeft een bod van 18 miljoen geaccepteerd, alleen Shaqiri zelf wilt bij Inter blijven. Ik vind het nergens op slaan dat Mancini hem nu al weg wilt. Ik schat hem toch wel hoger in dan Perisic.

13 juli 2015 om 14:36

Onzin. Hij heeft een verzoek van Stoke City afgeslagen en die van Schalke geaccepteerd.

Wat overdreven om bas dost een sterspeler van wolfsburg te noemen zeg.

13 juli 2015 om 10:25

Precies wat ik dacht. Heeft het 3 maanden ontzettend goed gedaan maar hij speelt er nu al 3 (?) seizoenen. On: vond hem altijd wel een leuke speler, eens zien of hij bij inter aan de bak komt.

Ik snap niet waarom Perisic weg zou willen, met Wolfsburg ga je de CL in en de Bundesliga is tegenwoordig een grotere competitie dan de serie A. Zal wel met geld te maken hebben...

13 juli 2015 om 10:55

Hoezo is Bundesliga de grotere competitie? Bayern is elk jaar de enige titelkandidaat. Ja in Italië domineert Juventus ook al een tijdje, maar ik verwacht niet dat ze zo makkelijk meer kampioen gaan worden. Milan en Inter zijn flink aan het versterken.

13 juli 2015 om 11:48

Allemaal leuk en aardig maar kijk 1x na de resultaten in Europa. Duitsland staat dik voor op Italie en is zelfs Engeland al voorbij. Afgelopen jaar 4 clubs overwinterd in de CL en van Italie maar 1.

13 juli 2015 om 12:21

@ElPhenomeno

Het was natuurlijk wachten op een reactie van jou. Maar wat gebeurde er met de 4 clubs die de laatste 16 hadden gehaald? 3 werden al gelijk uitgeschakeld, alleen Bayern kwam ver. Terwijl de enige Italiaanse club die nog in de CL was, de finale bereikte.

Maar daar gaat het nu niet om. Waar heeft Perisic een grotere kans om prijzen te winnen? In Duitsland of in Italië?

13 juli 2015 om 13:38

@elphenomeno

Wat hebben de Duitse clubs dan laten zien, Italië is ingelopen op Duitsland.

13 juli 2015 om 15:10

@elphenomeno Allemaal leuk en aardig dat je fan bent van de Bundesliga, dat ben ik ook. Echter staat Duitsland niet dik voor op Italië en heeft Duitsland enkel Engeland ingehaald omdat Engeland echt dramatische heeft gepresteerd in Europa de laatste paar jaar. Duitsland, Engeland en Italië staan namelijk in een marge van 5000 punten verwijderd van elkaar, wat niet bijzonder veel is. Het enige land wat dik voor staat op Italië (en Duitsland en Engeland) is Spanje met 25000 punten op de Italianen en 20000 op Duitsland. Dat is pas dik voorstaan. Echter als ik intern naar de competities kijk zijn Engeland en Spanje de beste 2 competities en volgen daarna de Italiaanse en Duitse competitie naar mijn mening. Verder vind ik op dit moment Inter niet echt een stap vooruit ten opzichte van Wolfsburg, Maar het is echter maar de vraag voor Inter of Perisic hen wel een stap vooruit kan brengen.

Sterspeler Dost???? Wat een grap wederom!

13 juli 2015 om 11:35

Als je 16 keer scoort in 21 wedstrijden in een team dat tweede wordt, dan ben je van dat team één van de sterspelers.

13 juli 2015 om 14:51

Hij mag niet een De Bruyne z'n veters strikken. Dat is de enige echte topspeler bij Wob.

Net zoals Gerard de enige was bij Lfc.

En als je in 3 jaar tijd 62 wedstrijden speelt ben je echt geen sterspeler! Dat betekend dat hij 1/3 maar speelt.

13 juli 2015 om 15:04

Wat heeft dat er nou weer mee te maken? Suarez was toch echt ook een sterspeler. De Bruyne is de beste, maar Dost is echt wel een sterspeler in het huidige Wolfsburg.

13 juli 2015 om 15:06

Lol, dus Suarez was geen sterspeler bij Liverpool?

14 juli 2015 om 09:42

Lol, dus Suarez speelde afgelopen seizoen voor Liverpool

14 juli 2015 om 13:18

Idd LOL !!!

" ster spelers als bas dost"

Hahah ON: prima speler voor alle net niet top
Clubs

13 juli 2015 om 14:51

Idd als Dost een sterspeler is dan weet ik het niet meer.

Ivan Perišić vind ik op zich wel een goede speler. Bij Club Brugge en vooral in het seizoen 2013-2014 vond ik Perišić goed spelen. Ik denk ook wel dat hij een aanwinst voor Inter Milan kan zijn.

Misschien dat Inter Milan en VFL Wolfsburg van spelers kunnen ruilen: Ivan Perišić naar Inter en Xherdan Shaqiri naar Wolfsburg. Shaqiri heb ik altijd al een goede speler gevonden, maar bij Inter heeft hij zich hij zich tot nu toe nog niet laten zien en ik denk wel dat Shaqiri bij Wolfsburg kan opleven.

Benaglio
Jung
Knoche
Naldo
Rodriguez
Guilavogui
Luiz Gustavo
Shaqiri
de Bruyne
Schürrle
Dost
13 juli 2015 om 11:49

Jung? Al vanaf de winterstop staat Vierinha daar opgesteld. En Kruse wordt gewoon de 1ste spits. Tijdperk Dost is voorbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren