Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij had als PSV'er de potentie snel naar een club als Arsenal te gaan'

Laatste update:

Zakaria Labyad is een van de smaakmakers van FC Utrecht. De aanvallende middenvelder heeft voldoende kwaliteit om belangrijk te zijn voor Feyenoord, Ajax of PSV, zo oordeelt Fred Rutten. De oefenmeester, momenteel clubloos nadat hij in januari werd ontslagen bij Al-Shabab, kent Labyad uit hun gezamenlijke periode bij PSV.

"Als ik het voor het zeggen zou hebben bij Feyenoord, Ajax of PSV, wist ik het wel. Ik zou hem onmiddellijk aantrekken", zo stelt Rutten in gesprek met Voetbal International. Oud-doelman Khalid Sinouh is van mening dat Labyad qua potentie bij FC Utrecht 'natuurlijk' ver onder zijn kunnen zit. "Zakaria is de meest getalenteerde speler met wie ik gevoetbald heb. Hij had als PSV'er de potentie snel naar een club als Arsenal te gaan."

"Dan hoor je op je 24ste niet in de subtop van Nederland te spelen", zo benadrukt Sinouh.
"Zakka zegt het plezier nu te hebben teruggevonden." Dat vindt de voormalig ploeggenoot van Labyad echter niet voldoende. "Ik mis de absolute honger bij hem om nog écht de top te halen. Daarvoor is simpelweg meer nodig dan, zoals hij zegt, plezier. Hoe ik dat zie? Als hij écht een drive had gehad om alles uit zijn loopbaan te halen, waar was hij de afgelopen jaren dan?"

Denk jij dat Zakaria Labyad ooit weer voor een Nederlandse topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Ajax de ideale opvolger van Ziyech, wanneer deze komende zomer (of winter al) verkast. Kan eventueel zelfs nog op de vleugel worden ingepast, maar vind hem het beste als aanvallende middenvelder.

6 september 2017 om 08:53

Nee bedankt. Met een Frenkie, Siem en Eiting hoeft Labyad niet te komen.

6 september 2017 om 09:08

Voetballend heeft Labyad meer in zijn mars dan de spelers die jij noemt.
Maar ik geef je gelijk want aan zijn mentaliteit (winners) schort het een klein beetje.
Daarom zou hij bij Ajax al snel uitgekotst worden!

6 september 2017 om 09:27

Voetballend meer in zijn mars dan Frenkie? De Jong doet totaal niets onder voor deze heethoofd, en is daarbij ook nog eens 4 jaar jonger.

Het is inderdaad geen speler die bij Ajax hoort, en of bij PSV (daarom hebben ze hem ook laten gaan).een speler die leuk kan voetballen, maar zijn agressie totaal niet onder controle heeft, en te snel is aangebrand waardoor hij stomme dingen uithaalt op het veld.

6 september 2017 om 12:21

@grasveld

Ik heb Labyad zien spelen bij oa PSV en Vitesse.
de Jong nog niet (genoeg) gezien in de eredivisie.
Daarom vind ik nu Labyad meer in zijn mars hebben.
Dat Frenkie 4 jaar jonger is zegt toch niet dat hij nu beter is?

6 september 2017 om 12:50

En dat jij labyad vaker hebt zien spelen dan de jong zegt toch niet dat hij beter is? Als je niet genoeg van de 1 weet is het wel heel arrogant om de ander beter te noemen...

6 september 2017 om 12:13

Jaa zou ik doen Labyad als vervanger van Ziyech. Dan weet ik zeker dat Feyenoord 1 concurrent minder heb hahaha .

Zonder Gekkigheid deze jongen heeft totaal niets te zoeken in de top van Nederland. Vooral mentaal is hij erg zwak nee dit is zijn plafond

Labyad zal nooit bij PSV terug keren. De manier waarop hij is weg gegaan, verdient geen terugkeer. Hoe goed je ook bent. En Labyad heeft het bij Vitesse uiteindelijk ook niet waar gemaakt. Na een vrij goed begin viel hij sterk terug. Daarna kwam hij bij Fulham niet aan de bak. Waarom zou hij bij een Nederlandse topclub wel voldoen dan? Eerst maar eens kijken of hij bij Utrecht een stabiel seizoen kan draaien.

6 september 2017 om 10:37

Je bedoeld Sporting, want hij heeft nooit bij Fulham gespeeld zover ik weet.

6 september 2017 om 10:39

Edit: even gelezen op Wikipedia. Hij is verhoord geweest aan Fulham.

6 september 2017 om 10:39

Verhuurd *

6 september 2017 om 12:15

Jaa en zelfs daar werd hij uit de selectie gebonjourd.

Het lijkt mij uitgesloten dat hij ooit nog terugkomt naar PSV (zeker zolang Brands er nog zit) en ik betwijfel het of Ajax of Feyenoord zich er wel aan zal gaan wagen.

Bij PSV op een onfatsoenlijke manier vertrokken. Bij Sporting in het 2e elftal beland. Bij Vitesse onopvallend. Bij Fulham (toen degradatiekandidaat in de Championship) in het 2e elftal beland. Daarna zelfs een half jaar clubloos. Dat is toch een lijstje dat veel clubs af zal schrikken. Dat repareer je niet even met een paar goede wedstrijden bij FC Utrecht.

Denk niet dat zaka ooit nog naar psv zal gaan.
ik zou hem willen adviseren om nog een jaar te knallen bij de fc om vervolgens een stap te maken naar de bundesliga middenmoot, in ieder geval bij een team wat 4-4-2 speelt en waar ze hem echt als nummer 10 neerzetten. dan is ie op zijn best

6 september 2017 om 12:16

Vraag me af of zo,n club zit te wachten op Labyad. Heeft barazite trouwens al een club?

Mentaliteit is belangrijker dan aanleg nu.
Zie ook Aisatti. Clubs investeren niet meer in deze spelers

Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen bij Ajax, Feyenoord of Psv, Fred...

Eén van de meest overschatte voetballers ooit. Wat heeft dit ventje nou daadwerkelijk laten zien? Gewoon lekker bij Utrecht blijven voetballen en wie weet over een paar jaar naar een middenmoot in de Bundesliga.

Labyad heeft ook gewoon de hele schijn tegen. Vanwege de manier hoe hij bij PSV is vertrokken, maar ook hoe zijn uitstraling is op het veld en daarbuiten. Voetbalkwaliteiten heeft hij zeker, maar denk dat ie op de juiste plek is in Utrecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren