Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij gaf de bal niet aan Cavani, maar aan Neymar alsof hij zijn bitch is’

Laatste update:

Neymar en Edinson Cavani bakkeleiden zondagavond tijdens de wedstrijd tegen Olympique Lyon (2-0 winst) over wie een strafschop en een vrije trap mocht nemen en de voetbalwereld raakt niet uitgepraat over de kwestie. Ook Diego Forlán spreekt zich uit: de spits steunt zijn landgenoot bij Paris Saint-Germain en haalt uit naar Neymar en Dani Alves.

"Cavani verdient respect", aldus Forlán bij Radio Sport 890. "Hij maakt al vele jaren heel veel doelpunten en neemt altijd de penalty's, hij moet meer respect krijgen. Neymar had dat niet gedaan bij Messi. Hij was net een klein jochie die Cavani alleen maar irriteerde", vindt de 112-voudig international van Uruguay, die vaak met Cavani heeft samengespeeld bij het nationale team.

Forlán vindt naast Neymar ook de rol van Alves dubieus, aangezien de rechtsback bij een vrije trap de bal afpakte van Cavani, om die vervolgens aan Neymar te overhandigen. "Het is een probleem tussen Neymar en Cavani, zulke dingen gebeuren bij iedere ploeg. Wat ik totaal niet begrijp is wat Dani Alves doet. Hij geeft de bal niet aan Cavani, maar geeft hem aan Neymar alsof hij zijn bitch is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze soap blijft aanslepen. Alle camera's zullen nu gericht zijn op die twee tijdens de volgende wedstrijd. Ze roepen het ook echt op hun af he, al dat diva gedrag van Neymar is om te kotsen. Maar goed, het gaat gewoon nergens meer over. Een strafschop, hemeltjelief...

21 september 2017 om 15:53

Gewoon steen papier schaar haha

21 september 2017 om 15:44

Onzin! Neymar moet zich juist schikken niet cavani. Neymar wordt echt overschat. Vergeten misschien dat die vorig seizoen bij barca meer slechte wedstrijden heeft gespeeld dan goeie.daarbij is cavani echt een wereldspits die leeft v doelpunten dus begrijp niet waarom hij zich moet schikken. Ow ja neymar kostte meer als 200mlj...so what!

21 september 2017 om 16:06

Dan heb jij maar weinig wedtrijden van barcelona gezien.

21 september 2017 om 16:16

Vorig jaar was Neymar inderdaad beneden z'n niveau en heeft hij zeker slechte wedstrijden gespeeld. Hiernaast is Neymar ook helemaal geen specialist in strafschoppen, dus waarom zou hij ze moeten nemen? Cavani is wel een specialist en verdient een stuk meer respect dan Neymar (en Alves) hem nu geven.

21 september 2017 om 16:29

Toch wel hoor.miss niet alle wedstrijden gezien maar toch heel veel. Op een gegeven moment was hij zelf zo slecht dat hij hoorde te banken maar de coach durfde gewoon niet

21 september 2017 om 16:41

Wat zijn die Barca supporters schijnheilig bezig, bah! Iedereen die het met hem eens is kun je niet serieus... Neymar werd door dezelfde supporters gezien als beste na Messi, en daar was en natuurlijk nog steeds mee eens.

21 september 2017 om 16:48

Neymar is en blijft nog steeds de beste na Messi, maar vorig jaar was een zwak seizoen van hem (vergeleken met het jaar ervoor). Dat heb ik vorig seizoen ook al gezegd. Hij is nog steeds een gemis dit seizoen, maar vorig seizoen was hij wel gewoon minder en met afstand de minste van de 3 voorin.

21 september 2017 om 17:01

Is en blijft de beste na Messi? Dan vergeet je toch echt iemand.

21 september 2017 om 17:45

Ik ben geen barca supporter (als dit naar mij gericht is)

21 september 2017 om 18:04

Die beperkte Cristiano? Neymar heeft in zijn kleine teen al meer talent dan Cristiano in zijn hele lichaam, en dat heeft hij zo vaak laten zien... En oja dat zeg ik als Real fan...

21 september 2017 om 18:05

Ik had het over de selectie van Barcelona

21 september 2017 om 16:31

Dat vind ik te makkelijk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de hele selectie (of in dit geval Cavani) zich maar even aan moet passen omdat Neymar ineens binnen komt lopen bij Psg.

Verder snap ik deze hele discussie sowieso niet. Ik mag toch aannemen dat de trainer kort heeft gesloten wie de penalty- en/of vrije trapspecialist is en wie ze dus nemen gaat.

21 september 2017 om 22:38

Cavani is de grote man bij psg dat bewijst hij al jaren. Neymar komt net kijken en staat in de hierachi boven Neymar. Neymar moet zich als een klein kind gedragen en Dani Alves inderdaad als zijn billenmaatje. Kinderachtig en misselijk gedrag vertonen ze. Als.kleine jongens tegen een grote man

"hij geeft de bal niet aan Cavani, maar geeft hem aan Neymar alsof hij zijn bitch is."

Haha mooi, zo dacht ik precies over.

Respect en gezag moet je verdienen en dat is niet te koop, ook niet als je 200 miljoen gekost hebt.

21 september 2017 om 16:14

Ah ja, dus Forlan is nu de bitch van Cavani omdat hij het voor hem moet opnemen?

Tjongejonge hoor, niveautje dat voetbalvolk.

21 september 2017 om 16:28

Hij zegt niets wat daarop lijkt.

Dit wordt groter gemaakt dan het werkelijk is, maar uiteraard is dit niet leuk voor zowel de spelers als de club. Het is een rare situatie voor iedereen. Cavani zit er al jaren en voelt (terecht) dat hij als eerste mag kiezen en dan is er Neymar die alles wordt beloofd door Psg. Dan krijg je dit. Dat het een keertje gebeurd is geen probleem, alleen moeten ze dit niet nog een keer flikken.

21 september 2017 om 16:34

Zo makkelijk gaat dat niet. De beste speler hoeft niet automatisch goed te zijn in het nemen van penalties of vrije trappen.

21 september 2017 om 16:45

Dit dus. Er zijn ploegen waar de keeper standaard de pingels neemt omdat hij het beste bestand is tegen de druk, plus prima traptechniek. Neymar zal vast de betere voetballer zijn, maar dat hij een betere penalty kan nemen moet hij eerst nog maar eens laten zien.

22 september 2017 om 11:08

Als je 222 miljoen euro waard bent, mag je toch verwachten dat je al "in een flow zit" als de wedstrijd begint? We praten hier niet over een speler van bijvoorbeeld PEC Zwolle, maar over Neymar.

Neymar moet gwn lekker normaal doen, heerlijke voetballer maar deze trekjes moet hij echt afleren. Alves ook heel kinderachtig in deze situatie. Je kan alle goede dure spelers kopen, maar een echte hechte team kneden is het volgende!

Haantjes gedrag. Cavani voelt na vertrek van Zlatan dat hij de grote man geworden is bij PSG. Neymar vertrok bij Barca om juist ergens de grote man te mogen zijn. Die 220 miljoen is nog eens een extra ego boost dus hij meent dan ook recht te hebben op de positie als grote ster van de selectie. En natuurlijk heeft hij het goed uitgestippeld dat hij in een selectie zit met de halve selectie van Brazilie die als kippetjes achter zijn kont aankruipen. Gevolg is dat er een splitsing komt in de groep en dat dit het team niet ten goede gaat komen.

Lijkt me in ieder geval geen prettig gezelschap om er tussen te spelen.

Dit soort dingen zie je toch wel vaak bij Neymar. Een geweldige speler maar niet het meest sympathieke mannetje. Arrogantie is prima, dat hebben de meeste topspelers. Echter heeft Neymar hele vervelende trekjes en dat komt z'n gunfactor niet bepaald ten goede.

Verder vind ik ook dat dit nogal word opgeblazen. Ik mag aannemen dat de trainer duidelijke afspraken heeft gemaakt over wie de penalties en/of de vrije trappen neemt op welk moment.

Dit soort nieuws/acties wekt wel discussies los dat je PSG moet gaan kijken.

Forlan steund zijn landgenoot nu de Braziliaanse ex spelers die daar op reageren. Ook mooi reclame voor het Frans voetbal... nou ja PSG in dit geval.

Stare Down geheid!

Normal kijk ik Frans voetbal zelden, maar nu ga ik er zeker voor zitten volgende wedstrijd.
Popcorn Time!

Real sla je slag. Neem Cavani over in de winter, kunnen hem goed gebruiken.

Ik heb het artikel nieteens gelezen ik wil alleen zeggen dat ik zo'n enorme fan was van Forlan, héérlijke speler. Het is dat ik Hollander ben anders had ik graag Uruguay in de finale van het WK 2010 gezien.

Cavani lijkt me ook wel echt een mannetje, die je niet tegen je moet hebben. Vorig seizoen was Zlatan eindelijk weg en kon hij eindelijk op zijn top presteren, maar nu heeft PSG weer zaken gedaan en moet Cavani weer nederig zijn. Zonde van zo'n speler als Cavani, want bij een andere club had hij al jaren de man kunnen zijn. Bij PSG is nu wel een braziliaans kliekje onstaan en ik vind Neymar en Dani Alves ook enge mannetjes.

Ik snap best dat Neymar de penalty's wilt nemen, maar die moet hij toch echt overlaten aan specialist Cavani. Echter gaf Alves naar mijn mening terecht de bal aan Neymar voor de vrije trap. Die jongen heeft al vaker bewezen te beschikken over een heerlijke traptechniek. Dat moeten ze bij PSG toch wel weten na vorig seizoen in de CL😉

Helemaal mee eens. Niks aan toe te voegen. Bij Messi had ie dit inderdaad niet gedaan anders kreeg hij heel Barcelona over zich heen. Neymar moet niet denken nu hij de duurste speler is dat ie kan doen wat ie wil bij PSG en dat hij de ster is. 75% of meer van de goals komen nog steeds van Cavani af en niet van meneer Neymar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren