Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij gaat niet naar Man United, maar tekent een nieuw contract bij Real’

Laatste update:

Rio Ferdinand gaat er niet van uit dat Sergio Ramos komend seizoen actief is bij Manchester United. De club van manager Louis van Gaal zou een bod van vijftig miljoen euro hebben uitgebracht en de verdediger zou tussen de elf en twaalf miljoen per jaar kunnen verdienen op Old Trafford.

/

Ferdinand gelooft niet dat het van een transfer komt, zo vertelt hij zaterdag in een video op zijn eigen website: “Ramos naar Manchester United? Dat gaat niet gebeuren. Hij gaat niet naar Man United. Hij zit bij Real Madrid en ik denk dat hij binnenkort een nieuw contract gaat ondertekenen. Misschien voert de zaakwaarnemer de druk op door te zeggen dat Ramos weg wil en misschien komt Real dan wel met een bumper offer. Als Ramos dan tekent, is iedereen weer blij.”

Ferdinand denkt ook niet dat Bastian Schweinsteiger naar the Mancunians komt. De ervaren middenvelder van Bayern München wordt de laatste dagen steevast met een hernieuwde samenwerking met Louis van Gaal in verband gebracht. “Ik krijg bij Schweinsteiger hetzelfde gevoel als bij Ramos. Soms gebruiken spelers andere clubs om een nieuw contract te krijgen. Schweinsteiger is een one-club man, die blijft bij Bayern.”

Denk jij dat Sergio Ramos en Bastian Schweinsteiger deze zomer naar Manchester United gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over Raul hadden we dit enkele jaren geleden ook gezegd, maar dit is tegenwoordig gewoon niet meer mogelijk, zoals zijn vertrek destijds liet zien
. Zelfs een speler als Xavi kiest (geheel terecht naar mijn mening) nog voor een uiterst financieel lucratieve afsluiting van zijn carriere

Vanwege bovenstaande en de enorme geldstroom die de BPL gaat binnenstromen ivm de tvdeal sluit ik dan ook niks uit!!!

27 juni 2015 om 10:09

Arceer mijn woorden!

27 juni 2015 om 10:12

Vergelijk je een Ramos op z'n top met een Raul of Xavi die op hun laatste benen lopen, cru gezegd? Sorry, maar dat slaat nergens op. Het valt eerder te vergelijken met Rooney die naar City leek te gaan, en uiteindelijk toch een monstercontractje tekende.

27 juni 2015 om 10:15

Nee ik vergeleek hun in de zin van echte clubiconen. Maar misschien heb ik mij vergist want Raul en Xavi zijn en waren eigenlijk grotere clubiconen dan Ramos ooit kan worden. (vanwege niet jeugdopleiding).

27 juni 2015 om 10:42

Wat valt er te arceren? Je zegt niks bijzonders ofzo.

27 juni 2015 om 16:06

Ramos is toch wel een clubicoon?
Hoeveel jaar moeten ze dan bij de club blijven?

27 juni 2015 om 18:22

Ramos is absoluut een clubicoon maar aangezien hij niet net als Raul en Xavi uit de jeugdopleiding kwam staat hij in mijn ogen wat dat betreft net een treetje lager dan hun.

27 juni 2015 om 10:12

Lol Raul en Xavi waren al in de 30 en werden steeds minder terwijl Ramos nog in de twintig is en nu op zijn topniveau is, geen goede vergelijking dus.

27 juni 2015 om 10:27

Volgend jaar is ramos ook 30 hoor..

Hij vraagt al heel lang naar een nieuwcontract met een salaris verhoging en dat wou real juist niet geven... ja als je naar tijdje om vraagt en je krijgt hey niet en dan kont manu met 12 m per jaar dan zal hij wel snel tekenen

Ontzettend overschatte verdediger eigenlijk. Maakt extreem veel fouten, maar omdat hij af en toe een belangrijk doelpunt scoort en bij real speelt, wordt hij Zo opgehemeld.

27 juni 2015 om 10:22

Proficiat. Dit is de grootste onzin die iemand kan zeggen!!! Ramos is de Beste CV die er is!!!

27 juni 2015 om 10:37

Wel top 5 Ja maar de beste hoeft zeker niet persé hoor

27 juni 2015 om 11:58

De enigste spelers die geen fouten maken zijn Iniesta Xavi en Messi. ( terwijl hij soms ook wel eens balverlies leidt.
Wat is je punt met dat hij fouten maakt? Iedereen maakt fouten. En voor verdediger is het crucialer als hij een fout maakt. Maar hij hoort zeker bij de beste verdedigers van de wereld.
Jaren op top niveau. Alle prijzen gewonnen die er te winnen valt. Dan hoor je er gewoon bij.
Dat je hem evt niet mag als persoon. Kan ik wel ergens begrijpen. Maar hij hoort zeker in de top 5

27 juni 2015 om 13:01

Ik ben fan van Real Madrid, maar vind hem gewoon niet zo goed als beweerd wordt. In het jaar dat hij de cl won, was hij eigenlijk extreem matig maar door zijn goals in de laatste fase van het seizoen kreeg hij erg veel lof.

27 juni 2015 om 13:39

Iedereen mag z'n mening hebben.
En accepteer ook de jouwe. 👍🏻
Jij ziet meerdere verdedigers die beter zijn dan Ramos.
Ik kan er zo geen 5 opnoemen die ik beter vind.
Maar dat is vanuit mijn oogpunt gezien

27 juni 2015 om 13:14

@zizouFan Ramos is op zeker wel een goeie verdediger die overal makkelijk overeind blijft. Ik ben groot barca fan maar ramos is wel een van mijn favoriete verdedigers en nee de duels tegen Messi is andere koek maar ja dan hebben we het ook over messi maar nogmaals Ramos is een beest

Ik hoop dat hij gelijk heeft!!!!! Ramos=r. Madrid!!!!!

27 juni 2015 om 14:53

Ik hoor je niet goed, je hebt iets meer uitroeptekens nodig denk ik!

Ik denk dat RIO hier gelijk heeft.
Zie deze spelers ook echt niet koken naar United.
Moet ook eerlijk zeggen dat ik het allemaal wel weer erg lang vind duren voor wanneer United weer eens iemand heeft aangetrokken. Zo gaat het de laatste jaren wel erg vaak.
Grote namen zouden bijna binnen zijn. Maar uiteindelijk tekenen ze bij of gan ze naar een andere club.
Zal me weer niet verbazen als ze overal weer naast pissen.
Zoals een Schneiderlin die toch naar Arsenal gaat.
Gündogan naar Bayern. Otamendi naar real.
Dit zijn ook allemaal de namen die rond zwerven door de media.
Het zal me namelijk ook zeker niet verbazen als LVG en United met hele andere banen komen.
Voor de trip naar USA wil LVG iig z'n selectie rond hebben.

Dan is iedereen blij ja.. maar niemand zal dit nog vergeten.. Trust me, Ramos zal onder de loep genomen worden door de meerderheid van de Madridistas. Iedereen heeft het recht om meer geld te vragen, maar de manier waarop slat nergens op. En dit stoort velen.

Perez gaat hem ook geen 10m geven maar slechts 8m, en ook deze heeft hij geweigerd.

27 juni 2015 om 11:54

Volgens mij is iedereen het ook vergeten dat Rooney een mega salaris heeft afgedwongen 😉
Messi en Ronaldo hebben de afgelopen jaren niks anders gedaan dan meer en met salarissen. Wat ze ook zeker verdienen natuurlijk. En ook nooit gedwongen hebben ergens anders te gan ballen.
Als je je werk erg goed uitvoerd. Kan je best gaan kijken wat je waard bent en wat ze voor je willen geven.
Het gebeurd overal dat de werknemer probeert de werkgever onder druk te zetten door elders te gaan werken voor een dikker salaris en evt betere werkgelegenheid.
Als de werkgever de werknemer echt niet kwijt wil hem dan een beter salaris geeft en betere werkgelegenheid om hem te laten blijven. Ook dit gebeurd bij mij op het werk. Alleen komt dat niet in de media omdat niemand het interesseert en ons vak niet zo grootschalig op tv wordt bekeken 😉
Het gaat hier idd om miljoenen. Terwijl het bij ons over paar honderd euro gaat.
In het voetbalwereldje kan ik best begrijpen dat (in dit geval) Ramos meer waardering wilt.
Waarom een ander wel en hij niet. Terwijl hij toch gezoen wordt als een van de beste verdedigers.
Ook ik zou dit eisen.

27 juni 2015 om 12:36

Je vergelijkt Utd met Real. Bij Real worden de grootste spelers uitgejouwd en Rooney heeft nooit openbaar gezegd naar een ander club te willen als ze meer salaris uitbetalen.. Ramos, oftewel zijn Rene, heeft dit wel gezegd. En niet 1x maar het liefst 3 (!) x.

Eisen mag, maar nogmaals, de manier waarop Ramos het heeft gedaan is niet correct. Je bedreigd de ciub leiding, je kwetst de fans, maar vervolgens krijg je een dik salaris en je kust het embleem. En je noemt jezelf een Madridista.

27 juni 2015 om 13:35

Rooney heeft idd nooit openbaar gezegd dat hij weg zou gaan.
Maar door d reizen die hij stelde en de interesse die er was (voornamelijk Chelsea) komt dit voor mij beetje op hetzelfde neer.
Ramos zegt dat hij misschien idd wel weg wil.
Maar heeft ook zeker niet aangegeven niet voor Real te willen blijven spelen.
Dat wil hij erg graag. Maar wil dat dit graag beloond wordt en meer waardering krijgt van deze club. Tuurlijk is het niet netjes. Maar zo gaat het nu eenmaal in dit wereldje. Dat zakenwereldje is kei hard. De mensen hogerop spelen zo. Maar als de mensen die onder hun zitten net zo willen spelen. Wordt het gezien als verraad...
Dat mussen van embleem enzo vind ik ook beetje overtrokken. Spelers als giggs Scholes xavi iniesta cassilias buffon en noem maar op mogen dit boor mij altijd doen.

United moet er intussen wel eens werk van gaan maken. Het team is nog steeds extreem zwak (vooral de verdediging) en er is buiten Depay nog helemaal niemand binnengehaald. Ongeveer elke speler ter wereld is al met United in verband gebracht, maar geen enkele is er binnengehaald. Ik zie dit nog wel uitlopen op een totale blamage...

Zou wel wat zijn hoor Ramos naar United. En dan Hummels erbij en je centrum achterin is klaar.

Ramos maakt er een rommeltje van.
Eerst zeggen dat hij zeker niet bij Real blijft, gaan onderhandelen met andere clubs en dan bij Madrid blijven.
Toch wel een hele domme jongen die Ramos.

Sinds die Rio weg is heeft ie altijd kritiek op United. Geen enkel nieuws artikel waar hij United niet zwart maakt. Wat een sukkel

Ramos Moet Blijven !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren