Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij blijft bij Barcelona, we geven geen toestemming voor onderhandelingen’

Laatste update:
/

Het wachten is nog altijd op witte rook, maar Josep Maria Bartomeu is er heilig van overtuigd dat Neymar ook na de zomer van 2018 nog voor Barcelona zal spelen. Club en speler zijn al maanden in onderhandeling over een nieuw contract. Alhoewel Neymar meermaals te kennen heeft gegeven dat hij in het Camp Nou wil blijven, deinzen enkele clubs er niet voor terug om de Braziliaans international met lucratieve voorstellen te benaderen.

Paris Saint-Germain zou bereid zijn om de transferclausule van 193 miljoen euro op tafel te leggen en de huidige verdiensten van Neymar bovendien te verhogen. Wagner Ribeiro, de zaakwaarnemer van Neymar, weigert om de deur te sluiten voor PSG: “Hij voelt zich goed bij Barcelona, maar wonen in Parijs en spelen voor een club als PSG is een droom voor alle spelers”, werd de belangenbehartiger door L’Equipe geciteerd. “Als PSG echt interesse heeft in Neymar, dan kunnen we praten. Maar ik betwijfel of het voor PSG mogelijk is om 193 miljoen euro te betalen.”

“Als iemand aanklopt om over Neymar te onderhandelen, zullen we geen toestemming verlenen”, zo verzekert Bartomeu in gesprek met Globoesporte. “Neymar blijft bij Barcelona.” De voorzitter van Barcelona reageerde ironisch op de vraag wat hij van de verwijten van Santos vindt. Volgens de Braziliaanse club hebben de Catalanen zich tijdens de transfer van Neymar niet aan de regels gehouden. “Santos zou juist heel blij moeten zijn. Onze trainer, de overleden Tito Vilanova, vroeg ons of Neymar een jaar eerder kon komen. Op die manier kon Santos toch nog iets aan de transfer overhouden. Als Neymar na het WK was gekomen, dan had Santos noch DIS (investeringsfonds, red.) wat aan de transfer verdient.”

Denk jij dat Neymar ooit voor een andere club in Europa zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, het wonen in Parijs en spelen voor PSG is een droom voor iedereen. Yeah right, zeg dan gewoon gelijk dat Barca meer poen op de tafel moet leggen. Bah wat een gezever weer

5 april 2016 om 00:00

Haha echt he, barca of parijs, makkelijke keuze, qua stad

5 april 2016 om 00:09

Je bedoelt toch niet te zeggen dat Barcelona een mooiere stad is dan Parijs? Waarom is Parijs dan een stuk bekender en geliefder als reisbestemming in andere continenten?

5 april 2016 om 00:25

Ik heb het over wonen, niet over een week lang bezienswaardigheden bekijken

5 april 2016 om 02:01

Dat is jouw mening, zo vind ik persoonlijk Barcelona een mooiere stad, met ook nog eens een beter klimaat.

5 april 2016 om 09:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je liever in Frankrijk zou willen wonen dan in Spanje. Frankrijk is leuk voor een week. Maar dan heb je het ook wel gezien met al die arrogante mensen daar.

5 april 2016 om 10:40

@real8madrid
Omdat Parijs zichzelf uitgeroepen heeft tot de stad vd liefde en o.a. de wereldwijd bekende Franse wijn
maken dat Parijs een aantrekkingskracht heeft op koppels van over de hele wereld om er een weekend heen te gaan.

Londen staat echter al een paar jaar hoger dan Parijs qua wereldwijde toeristen bestemming (parijs nummer 5,londen nummer 2)
zal voor een groot deel met alle onrust te maken hebben de laatste jaren in Parijs en Frankrijk en de Russen die graag in Londen vertoeven.

Ik zou als Barça zijnde mezelf niet in alle bochten wringen om hem te houden. En dan gewoon een andere speler halen. Neymar is de meest egoïstische van Msn.Dyabala erbij en er is een prima vervanger

Ik heb grappig genoeg gedroomt dat hij naar Real gaat..:

On: Denk ook dat hij gewoon bij Barcelona blijft hij zal de ster van de team worden wanneer Messi weg is wie wil dat nou niet.

5 april 2016 om 00:20

Hahah wie weet een voorspellende droom..

Ze kunnen Neymar tegen mijzelf ruilen bij City, want tja... Wie wil daar niet spelen.

5 april 2016 om 08:51

Jij blijkbaar

Grootspraak. Als ze die clausule op tafel leggen staat hij machteloos.

193 miljoen voor Neymar? Strik erom en persoonlijk gaan brengen. Leuke speler hoor en heeft zich bij Barca goed ontwikkeld, maar 193 miljoen is wel erg veel geld voor hem.

5 april 2016 om 06:57

wie wilje dan halen. Met de zelfde kwaliteit die nog zo jong is en 10+ jaren voor zich heeft?

5 april 2016 om 08:59

Dybala kan zich in barca ook nog zo ontwikkelen. Maar het blijft een gok natuurlijk. Neymar heeft al bewezen dat hoe wereldtop is en alleen maar beter zal worden. Gewoon houden dus

Neymar is na messi en ronaldo de speler met de meeste kwaliteiten. 193 miljoen? Veels te weinig voor hem. Snap niet dat ze zo een lage clausule voor hem hebben staan.
De statistieken van Neymar zeggen wel genoeg. ik hoef niet eensveel te ratelen

Als een club bereid is om het bedrag wat in de clausule vernoemd is op tafel te leggen, dan kan hij in principe toch gewoon gaan? Indien zo, beetje gekke opstellen van Barça om te zeggen dat ze geen toestemming zullen verlenen. Dan hadden ze de clausule hoger moeten zetten dunkt mij..

Die laatste opmerking over Santos en het eventueel transfervrij aantrekken van Neymar is volgens mij incorrect. Aangezien het Bosman-arrest niet geldt in Brazilië, kunnen clubs geloof ik ook na het verstrijken van het contract een transfersom vragen.

Denk niet dat er ploegen zijn die direct 193 miljoen + 17/25 miljoen salaris kunnen betalen.
Als ze Neymar in 3 jaar tijd betalen zijn ze zo'n 85 miljoen per jaar kwijt aan hem.

Of men moet al gouw 2 toppers verkopen om het betaalbaar te houden.

Bij PSG is dit Cavani, Ibra en Verratti.
Bij Chelsea is dit Hazard
Bij Real is dit Ronaldo of Bale
Bij ManU Depay + De Gea
...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren