Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hiddink kan clubcarrière oppakken in Premier League’

Laatste update:

Guus Hiddink kan wellicht snel weer aan de bak. De 68-jarige Achterhoeker is volgens de Daily Mirror een kandidaat om de ontslagen Nigel Pearson als manager op te volgen bij Leicester City. De tabloid omschrijft de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal als een potential shock rival.

/

Neil Lennon zou de nieuwe coach worden van the Foxes, maar lijkt er nu dus rekening mee te moeten houden dat Hiddink er met zijn baantje vandoor kan gaan. De 44-jarige Lennon kan bij Bolton Wanderers voor zo’n 1,2 miljoen euro worden weggekocht, maar Hiddink is ‘transfervrij’. Hij diende maandag zijn ontslag in als bondscoach van het Nederlands elftal en werd woensdag officieel opgevolgd door Danny Blind.

Hiddink heeft al een rijke carrière achter de rug, maar werkte slechts kortstondig in Engeland. Van februari 2009 tot juni 2009 was hij de interim-manager van Chelsea. Door elf van de dertien wedstrijden te winnen, eindigde de club uit Londen op de derde plaats in de Premier League en in de Champions League werd de halve finale bereikt. Hiddink won met Chelsea tevens de FA Cup.

Zou Guus Hiddink een goede manager voor Leicester City zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal wel goed gaan verdienen mocht hij aangesteld worden

2 juli 2015 om 17:17

Doe je laatste kunstje maar bij De Graafschap. Geen gezeik, nauwelijks ambitie en geld maar wel wederzijdse adoratie: daar kan niets mis gaan.

2 juli 2015 om 17:33

Bij Graafschap zit clubman Vreman die gaan ze echt niet wegdoen.

2 juli 2015 om 20:21

De 'wederzijdse adoratie' is bij Guus toch echt afhankelijk van de klinkende munt...

2 juli 2015 om 20:31

@maloothan, dat gun ik de Graafschap nu zo en dan kom hij Hiddink,
gewoon voor een appel en ei, maar je snap wat ik bedoel.
Die man kan jet niet laten om nog meer te verdienen hij is toch binnen.

Het zal niet beter worden dan Leichester

2 juli 2015 om 17:15

Leicester*

Hiddink moet gewoon stoppen als coach en lekker met pensioen gaan. Als bondscoach heeft hij gefaald en clubcoach zijn lijkt me toch iets moeilijker en zwaarder. Alleen een adviseursfuncie bij de Graafschaap zou hij kunnen overwegen.

2 juli 2015 om 17:17

Kan die mooi narsing meenemen.....

2 juli 2015 om 17:18

Clubmanagers zijn verslaafden. Daarom gaan er zoveel door lang na de pensioenleeftijd.

Lekker populair, al die Nederlandse trainers in de PL. van Gaal, Koeman, Advocaat, nu ook Hiddink?

Ik snap echt nog steeds niet waarom Pearson weg moest. Die gast heeft t zo goed gedaan.

2 juli 2015 om 17:18

Verschil van visie met de eigenaren, maar begrijp ook nog niet waarom hij weg moest. Hij heeft het maximale eruit gehaald met Leicester.

Waarom gaat die niet gewoon van zijn welverdiende pensioen genieten? Hij heeft genoeg bereikt in zijn leven waar doet die het nog voor? Voor het geld hoeft die het ook niet te doen.

Guus moet er gewoon mee kappen. Genoeg geld, geniet van het leven en ga leuke dingen doen.

De echte reden achter zijn vertrek misschien? Nog ff cashen Guus?

Guus is niet met de tijd meegegaan en Leicester heeft een nieuwe moderne visie nodig, want anders hadden ze pearson net zo goed kunnen houden.

Engelse koffie is niet lekker Guus, niet doen dus!

2 juli 2015 om 17:59

Haha! Geen woord aan gelogen! Ze doen goed hun best, maar dat spul is inderdaad niet te pruimen.

Heeft die man geen vrouw thuis zitten? Of is zijn ego zo groot....................
Of heeft hij problemen in zijn huwelijk, want voor het geld hoeft hij het al lang niet meer te doen..

Guus ga noar Huus!

Guus is een People manager die het beste kan werken met super vendette's. Hij maakt City of Chelsea zomaar kampioen.

Guus kan beter helemaal stoppen. Hij heeft zoveel gedaan en bereikt , ga lekker genieten Guus!

Stop er toch mee Guus ! Tis mooi geweest zo

Hiddink moet gewoon met pensioen. Hij begint te oud te worden en als hij al niks klaar kon krijgen met het Nederlands elftal, waarom zou het dan lukken in de PL.

Ook gaat hij het nooit beter doen dan die vorige trainer. Dus gewoon de eer aan zichzelf houden en deze baan niet accepteren.

Allemaal mindere goden dan Louis van Gaal. Het is daarom dat Louis echt bij de grootste en beste clubs heeft gewerkt zoals Bayern, Barcelona en M.united. Advocaat en Hiddink kunnen de kleine clubjes doen maar aan die echte grote krenten komen zij domweg niet aan.

Bij zuid-Korea en Australie presteerde hij ook met weinig middelen maar zijn prestaties zullen niet het probleem worden denk ik maar de Engelse media. Ik vond het soms wat ongemakkelijk om te zien hoe die door de Nederlandse media werd aangepakt en het oogde soms echt als een vis op het droge. Engelse media is genadeloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren