Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink bromt over naïef Oranje: ‘Zo slecht mag je niet beginnen’

Laatste update:

Guus Hiddink had zich zijn rentree als bondscoach van het Nederlands elftal heel anders voorgesteld. In en tegen Italië ging Oranje met 2-0 onderuit. De opvolger van Louis van Gaal had naderhand weinig positiefs te melden. “Dit was niet zo'n fijne avond. Het was na tien minuten een gelopen wedstrijd. We konden met een man minder Italië daarna geen pijn meer doen.”

Na slecht verdedigingswerk bij Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi tekende Ciro Immobile al in de derde minuut voor de 1-0. Martins Indi veroorzaakte zes minuten later onnodig een strafschop waarna hij moest inrukken en Italië via Daniele De Rossi opnieuw doel trof: 2-0. “Zo slecht mag je niet aan een wedstrijd beginnen. Daar was ik in de rust wel even boos over”, bromde Hiddink.

“Je weet dat je tegen deze tegenstander in het begin van je af moet bijten”, vertelde Hiddink in gesprek met SBS6. “Dan kom je daarna vanzelf aan voetballen toe. Maar we zijn naïef geweest, of misschien hebben we Italië wel onderschat. Maar dit had niet mogen gebeuren.”

Nederland heeft Italië onderschat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cillessen moet een keer stoppen met zijn act als hij "geraakt" word wanneer hij te lang wacht met de bal afspelen.

On: de eerste 10 minuten waren heel slecht en niet alleen van de verdediging mensen geven Blind, de Vrij of Indi de schuld maar de middenvelders mochten hun wel helpen.

4 september 2014 om 23:50

Ik ben blij dat iemand anders het ook door heeft. Cillessen besefte zelf al dat hij een fout had gemaakt en liet zich toen zo dramatisch vallen alsof hij gigantisch hard getackled werd. Immobile was het denk ik, raakte hem heel lichtjes aan aan zijn voet. Dit was geen harde tik of wat dan ook. Dit had de 3-0 moeten zijn.

Cillessen moet kappen met die onzin.

4 september 2014 om 23:55

Helemaal mee eens medellin

5 september 2014 om 07:53

Onzin, cilissen kaptte hem gewoon netjes uit vervolgens wordt hij op zijn enkel geraakt. Dat hij zich dan vervolgens aanstelde, tja dat doet elke speler op het veld. Hoort er tegenwoordig blijkbaar bij (helaas)

Ineens was er zoveel ruimte bij onze verdedigers omdat Oranje niet lekker aan het inzakke was zoals onder Louis en je ziet wat het centrum waard is.

Was te verwachten, zie opstelling!

Ik zou persoonlijk met deze opstelling spelen indien iedereen fit is. Dan zou je nog een bank hebben met: vdvaart, Indi, van Ginkel, Klaassen, Veltman, vpersie/huntelaar, van Dijk, Janmaat.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat we aan deze interland weinig waarde moeten hechten en dat ik een sterk Nederlands elftal voorzie op het Ek2012 met een goede bank. Ik denk dat iedereen wel overtuigd is van ons middenveld en de aanval. De verdediging zal nog stappen moeten maken, maar met Vdwiel (psg), Blind (man.united), Vlaar (aston Villa) en de Vrij (lazio Roma) zie ik dit wel goedkomen.

Cillessen
vd Wiel
Vlaar
de Vrij
Blind
Strootman
Sneijder
De Jong
Depay
Huntelaar/v
Robben
4 september 2014 om 23:55

Zo sterk waren ze niet in 2012! Laten we her maar op 2016 houden

4 september 2014 om 23:57

Ek2012? In welke jaar ben jij blijven steken?

5 september 2014 om 17:58

@aze/che 4 Ever: Sorry, ik wist niet dat er gelijk een scherpschutter zou beginnen met schieten. Ik bedoelde natuurlijk 2016.

4 september 2014 om 23:58

Ja, we weten allemaal wel dat Guus niet zo een tacticus is.. Frank De boer zei dat niet zo lang geleden ook in een interview. En ik denk dat we dat wel nodig hebben. Vind het nog steeds jammer dat Ronald Koeman geen kans heeft gekregen

5 september 2014 om 00:04

Wat heeft Frank zelf meer gepresteerd dan Hiddink?
Ik zou hem na één doodgefloten wedstrijd nog niet afschrijven.

5 september 2014 om 10:55

Ik mis nu al Louis.
Die had ondanks de rode kaart ongetwijfeld wel weer een vondst gedaan om alsnog voor gevaar te kunnen zorgen. Geloof ook nooit dat hij Lens, notabene de enigste snelle speler voorin te wisselen.
Zucht..hiddink. Die is al jaren over zijn geluk heen en het ergste.. de man heeft totaal geen winnaarsuitstraling.

5 september 2014 om 02:58

Volgens mij wordt het eens tijd om uit je graftombe te kruipen. Het gaat om het EK in 2016. En niet om het EK in 2012

5 september 2014 om 18:02

Mijn nederige excuses heer Gabrokaragoz. Ik ben is uit die graftombe gekropen en heb een blik op de kalender geworpen: Je hebt gelijk! Het is inderdaad het EK van 2016.

5 september 2014 om 07:48

Veltman? Serieus? Die moet nog zoveel leren en wat stabieler worden. Met Vlaar, de Vrij, BMI en van Dijk voor het ventrum heb je hem helemaal niet nodg.

Snap overigens niet waarom Kuyt in de basis stond. Alle respect voor hem, maar je moet hem als back-up gebruiken voor de vleugels, backs of als extra spits zoals tegen Mexico.

NVT als losse reactie. Er is iets mis gegaan met mobiele site.

Sinds wanneer ga je Italië onderschatten????

Een geweldig Italië gezien. Conte is de man voor Italië. Rode kaart of geen rode kaart, deze wedstrijd had het hooghartige holland nooit gewonnen. Ook al zou duikelaar Robben er bij zijn. Daar sta je dan met je nietszeggende 3 e plek.

5 september 2014 om 07:28

Nietszeggende 3de plek Sta je dan met een 2-0 overwinning vriendschappelijk en een recente uitschakeling door Costa rica

5 september 2014 om 12:19

Ik hoop dat jij in Italië woont en blijft, de Nederlandse taal mag je afleren. We hebben types zoals jij niet nodig, doei! Ophoepelen!

Het zit wel goed met de opvolging van Guus Hiddink. Nederland telt bijna 17 miljoen bondscoaches die stuk voor stuk beter zijn dan de huidige. Wat een weelde.

5 september 2014 om 08:01

Dat er nog zo veel over de gehele wedstrijd, individuele spelers en de tactiek wordt gesproken, terwijl deze al na 10 minuten geen wedstrijd meer was, vind ik sowieso een wonder.

We weten dat Italië een counter ploeg is, toch lopen we elke keer in het mes. Hoe naïef is dat dan??? JUIST tegen een team als Italië zou je 5-3-2 moeten spelen. Hun aanvallers zijn vlijmscherp en hun verdediging is solide en hard.

Hiddink heeft laten zien dat hij over de houdbaarheid's datum is en niks snapt van het moderne voetbal. Hoe kun je in godsnaam beginnen tegen Italië met 4-3-3. Daar hebben wij de spelers gewoon niet voor te weinig power op het middenveld met maar 3 man en niet te vergeten de zwakke verdediging.(gisteren weer duidelijk aan het licht gekomen)

Kuyt speelde op het wk. de rest is niet belangrijk.daar moet je team er staan en derde is zo slecht nog niet.en op welke plek stond Kuyt .eigenlijk overal. dus als dat niet genoeg zegt over dirk .dan leren jullie het nooit. en de verdediging speelde de bal zo snel mogelijk naar elkaar niet met het doel om ruimte te maken voor een diepe bal. maar om er zo snel mogelijk van af te komen. zo hopeloos ziet het er uit.
een doelman die bij een strafschop al in de hoek ligt als de speler zijn aanloop nog moet nemen.
tel uit je winst .van deze oefenwedstrijd.blind toch maar als back laten spelen want hij is toch zo goed
terwijl we weten dat ze hem daar aan alle kanten voorbij lopen. als we 4 3 3 spelen dan vraag je om moeilijkheden. maar goed Hiddink weet nu hoe het niet moet.dat is de winst van gisteren

Met alle respect maar een van Gaal of Hiddink op de bank dat schilt wel even iets in uitstraling.
Ondanks dat beide mannen in leeftijd niet zoveel schillen lijkt Hiddink wel een bejaard mannetje.
Heeft ook totaal geen winnaarsuitstraling, meer zo'n mannetje waar je fijn een bakje koffie mee kunt drinken en over koetjes en bijtjes kunt keufelen.
Als je dan als speler in het veld staat en er staat geen organisatie heb je al gauw het idee 'dit gaat niet meer goed komen', temeer zijn assistenten nu ook niet echt die wijsheid uitstralen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren