Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heupschot Babel leidt zege Galatasaray in; Ghezzal schittert voor Besiktas

Laatste update:

Besiktas en Galatasaray hebben woensdag benauwde overwinningen in de Süper Lig geboekt. Het team van trainer Sergen Yalçin gaf bijna een 0-3 voorsprong uit handen tegen Rizespor, terwijl Galatasaray zich pas in de slotfase van Konyaspor kon ontdoen: 1-0. Besiktas behoudt zodoende, met nog vier speeldagen te gaan, een voorsprong van zes punten op Galatasaray op de ranglijst: 78 om 72. Stadsgenoot Fenerbahçe heeft ook 72 punten, maar komt donderdag nog in actie als men op bezoek gaat bij nummer zes Alanyaspor.

Rizespor - Besiktas 2-3
Het team van Yalçin kwam in de eerste helft in het Yeni Rize Sehir Stadium driemaal tot scoren, maar alleen de eerste voltreffer na een kwartier spelen verscheen op het scorebord. Na een heerlijke actie van Rachid Ghezzal aan de rechterkant van het strafschopgebied, een solo langs twee man, schoot Georges-Kévin Nkoudou de bal van dichtbij binnen: 0-1. Het was voor Ghezzal alweer zijn zestiende assist van het Süper Lig-seizoen en doelpunt nummer zeven voor Nkoudou, het hoogste aantal in één seizoen in zijn loopbaan.

Adem Ljajic, luttele minuten later, en Atiba Hutchinson, vlak voor de pauze, kregen de bal ook achter doelman Gökhan Akkan. De VAR wees scheidsrechter Abdulkadir Bitigen er echter op dat er in beide situaties sprake was van buitenspel. Besiktas verdubbelde na nog geen uur spelen de voordelige marge. Gökhan Töre kreeg de bal van Welinton, ontsnapte aan de rechterkant, drong het strafschopgebied binnen en mikte het leer in de verste hoek achter Akkan. De reactie van Besiktas op Twitter, ‘We hebben een doelpunt gemaakt dat niet door de VAR is afgekeurd’, was veelzeggend en kreeg duizenden likes.

Een kwartier voor tijd noteerde Ghezzal de 0-3. De smaakmaker naderde het strafschopgebied vanaf rechts en schoot de bal met links fraai in de linkerhoek buiten het bereik van Akkan: 0-3. Een belangrijk doelpunt, daar Rizespor in de slotfase nog tweemaal scoorde via een vrije trap van Ismail Köybasi en een kopbal van Damjan Djokovic. Bij Besiktas ontbrak Oguzhan Özyakup door blessureleed.

Galatasaray - Konyaspor 1-0
Galatasaray won liefst vijftien van de negentien Süper Lig-duels met Konyaspor en speelde vier keer gelijk, maar woensdagavond had het team van Fatih Terim een zware kluif aan de nummer twaalf. De beslissing viel pas enkele minuten voor tijd, toen basiskracht Ryan Donk al de opdracht had gekregen om in de aanval plaats te nemen. Doelman Ibrahim Sehic blunderde bij het welbekende heupschot van de in de rust ingevallen Ryan Babel, waarna de ook ingevallen Emre Akbaba de bal van dichtbij binnen kon schieten: 1-0. Ömer Bayram stond net als Donk negentig minuten in het veld.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3329315690
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Rizespor3314613-648
7Kasimpasa3313713-446
8Antalyaspor33111210045
9Alanyaspor33111210-345
10Sivasspor33111210-545
11Adana Demirspor3391410541
12Samsunspor3310914-639
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3381213-1336
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff laatste minuten gaven we het bijna weg. Na een overtuigende 80 minuten waar we fantastisch speelde zou ik het erg gevonden hebben om deze wedstrijd gelijk te spelen.

Rachid ghezzal is een superster. Een geweldige assist en een geweldige doelpunt. Deze man moeten we proberen te transfereren. Dorukhan speelde in mijn ogen ook een zeer sterke wedstrijd op de RA positie. Nog 4 finales te gaan!

28 april 2021 om 23:05

Dorukhan sterk? Vond hem vrij matig. Verdedigend ok maar aanvallend 0,0

Wat een zwakke match. Een van de eerste keren in mijn leven dat ik me oprecht verveelde tijdens een match van een ploeg die ik supporter. 1 halve kans in 90 minuten. Gewoon lucky vandaag de drie punten gepakt. Het seizoen mag van mijn part vandaag al voorbij zijn. PS: Halil en Sener zijn geen spelers voor de Turkse eerste klasse. Niet bij de nummer 21, zelfs niet op de bank. Genoeg andere spelers die niet goed genoeg zijn maar die twee steken er toch wel uit. Proficiat aan elke Galatasaray-medesupporter die het ook de volle 93 minuten heeft volgehouden.

28 april 2021 om 22:11

Wat precies heeft Babel voor aandeel in die goal? Is toch gewoon een enorm slecht schot maar door nog slechter keepers werk kan er een goal gemaakt worden. Nul credit naar dit waardeloze schot van Babel.

29 april 2021 om 15:04

Babel bewijst maar weer eens dat hij de aanvaller is die Oranje nodig heeft, de klasse druipt er vanaf. Dat ziet De Boer toch uitstekend

Ersin hou aub nog 4 weken vol dan word je toch hopelijk verkocht voor een mooi bedrag. Maestroooooo Ghezzzaallllllllllll wat een speler...

28 april 2021 om 21:55

Ik hoop dat ersin weg mag wat een matige keeper zeg

28 april 2021 om 21:59

Ersin heeft vandaag gewoon 2 100% doelpunten van rizespor gestopt. Bij de freekick kan die gewoon niks doen. Een geweldige doelpunt van koybasi. Alleen bij het 2de doelpunt van rize kon die misschien beter doen. Hij moet nog veel bijleren, maar hij doet het gewoon goed in zijn eerste volle seizoen!

28 april 2021 om 23:07

Helemaal met Bjk Q7 eens.

2 cruciale reddingen.

Kreeg echt bijna een hartverzakking wat doen ze toch in de slotfase laconiek bij Besiktas man man man. Nog 3 te gaan! Komaaaan 💪🏼

Denk je even met alle zaligheid je vasten te verbreken, wordt het tijdens het eten 2-3... tot de laatste fluitsignaal niet kunnen genieten van het eten. Daarna uiteraard weer wel. Goede wedstrijd van Besiktas en met name Ghezzal weer. En Gokhan Tore wat een strijder. Dorukhan die bijna fouloos Rosier heeft vervangen...

Wat was het weer slecht van De kant van Galatasaray. In en in triest dat een babel en emre akbaba zo een wedstrijd beslissen. Gala verdiende hier helemaal niks. Enige pluspuntje is Gedson Fernandes. Wat een voetballer, wat een genot om naar te kijken. Is veels te goed voor de turkse league.

De derde keer dit seizoen dat we een 3-0 voorsprong bijna weggeven. Vandaag waren we voetballend sterk, maar het had eigenlijk in de rust al 4-0 moeten staan. Zoveel kansen mag je niet missen, maar dat is heel het seizoen al het geval. En verdedigend hebben we periodes dat de concentratie volledig verdwenen is, net als vandaag.

Wat mij betreft speelt Mensah zo min mogelijk de komende weken. Waarschijnlijk hebben we hem laten weten dat zijn optie niet gelicht wordt, dus het lijkt hem niet veel meer te kunnen schelen. Tore deed het weer niet verkeerd als valse 9, als hij wat meer wedstrijden had gespeeld dit seizoen zou die eindelijk een EK mee kunnen maken.

28 april 2021 om 21:49

Mensah mag van geluk spreken dat we zoveel blessures hebben... zo ongeïnteresseerd alsof we niet voor de kampioenschap spelen. Ik hoop dat de geruchten over salih ucan waar zijn, dan hebben we volgend seizoen een betere speler in de plaats van mensah.

Zo ken ik Besiktas weer, de wedstrijd domineren van top tot teen, en dan na minuut 80 rare dingen doen, hoewel we vandaag echt ge wel dig hebben gespeeld, en ik heb pas na minuut 18 de tv aangegooid, kans na kans in de eerste helft, iedereen speelde een goed pot behalve Mensah.
Man man man hij is er nog alleen omdat er veel wedstrijden in een seizoen word gespeeld.
Op naar de volgende wedstrijd!!!

Onnodig dit we spelen echt fantastische 85minuten en daarna gaat het nog bijna mis en kennen we dat? Jazeker tegen FB en Ankaragucu idemdito 4 punten vespeeld gelukkig wel de 3 punten.

Er zijn nog 4 wedstrijden waarvan 9 punten voldoende is. Jongens letsgoo niemand die het meer verdient dan wij. Tore in de spits met een zwervende Nkoudou eromheen gaat lekker. Zodra we moeten wisselen gaat het fout, komt uiteraard door tal van blessures maar Larin en Mensah geven gewoon geen strijd zoals de rest dat wel doet.

Ghezzal je bent een fenomeen, hij doet een knipoog naar ke Clutch.

Dan wil ik nog even het volgende zeggen. We hebben net als elke topclub vast vaak de scheids meegehad maar ook tegen gehad. Echter wat ik vandaag heb gezien?? Dit was gewoon een regelrechte hoe kunnen we Besiktas stoppen? Doelpunt van Atiba als je daar serieus voor hands van Vida afkeurt heb je naar mijn mening andere intenties. Laatste minuten een duidelijke overtreding op Larin wellicht zelfs in de 16 maar je gaat niet eens naar de VAR. Lekker voor die Rize. We speelden tegen een team met groen/blauwe shirts maar eigenlijk speelden we tegen FB. Door de week uitspraken van hun voorzitter,trainer en spelers met we gaan sws niet verliezen. Vandaag tijdens de wedstrijden het bestuur op de tribune die helemaal los gaat en er zelfs politie bij moet. En na afloop een werknemer?? Die even gaat lopen schelden tegen onze spelers. Afijn hopelijk degraderen jullie.

28 april 2021 om 22:18

Als je als aanvallende speler de bal raakt met je hand is het altijd hands. Dat is de regel gewoon en heeft niks met het stoppen van Besiktas te maken. Ik persoonlijk zou ook niet willen dat de doelpunt van Fener zo afgekeurd zou worden. Maar deze regel verandert ook vanaf volgend seizoen dacht ik.

28 april 2021 om 22:37

ach vind het maar een rare beslissing, kan er helemaal niks aan doen. Zit gewoon te worstelen met die laatste man van Rize. Maar goed ik blijf er bij dat ze jullie kampioen willen maken.

Check alleen al de speelschema: wij spelen vandaag UIT, GS speelt Thuis. Wie kan langer uitrusten? GS. Wanneer spelen wij? Aanstaande zaterdag, GS speelt op zondag.

Daarnaast spelen wij vrijwel altijd als eerste van de 3 en hebben vaak relatief mindere rust dagen. Schijnt dat we hebben gebeld met TFF om de game tegen Hatay een dag te verplaatsen maar TFF gaat niet akkoord..

28 april 2021 om 22:53

Sinds een maand of twee geleden hebben ze de regel weer veranderd. Ifab meldt het volgend: "accidental handball that leads to a goal-scoring chance or a goal for a team-mate will no longer be penalised". Regel zal zijn intrede maken op 1 juli 2021.

28 april 2021 om 22:55

Dat je nu minder moet rusten komt door jullie zelf. Jullie wedstrijd was eigenlijk gisteren, juliie wilden zelf vandaag spelen en de TFF heeft voor jullie de wedstrijd op vandaag gezet en de wedstrijd hiervoor is ook op jullie verzoek verzet. Hatay wil daar niet aan meedoen hierdoor rust je nu een dag minder en dan nog zeiken over de TFF. Fener heeft ook wekenlang met minste rust moeten spelen, toen was dat natuurlijk geen probleem. En ik denk dat we de afgelopen maand wel gezien hebben wie ze kampioen willen maken. Ik noem maar geen namen want dan wordt me reactie direct verwijderd, schijnbaar mag er niks negatiefs gezegd of geïnsinueerd worden over die club. De moderators zijn gelijk op hun teentjes getrapt.

28 april 2021 om 22:58

@TheMagician dat wordt inderdaad de nieuwe regel. Ik dacht gelezen te hebben dat deze regel pas ergens in juni ingaat. Want regels tijdens het seizoen worden niet aangepast. Het kan ook dat ik het mis heb, dan zou deze hands inderdaad niet afgekeurd moeten worden.

28 april 2021 om 23:29

Hoe durf je nog te zeggen dat ze fenerbahce kampioen willen maken? Er zijn echt een hoop pathalogische leugenaars op dit platform, begint gewoon eng te worden zeg, jemig.. ik krijg letterlijk rillingen over mijn lijf.

Wederom een zaadpot. Welke spits kan GS redden? Denk zelfs dat een Mbappe niet aan zijn goals komt bij zo een ploeg. Kan toch niet zo moeilijk zijn om paar bruikbare ballen naar voor te leveren als Galatasaray zijnde notabene in de Turkse competitie. Naam van verdedigers kan ik gewoon niet meer aanhoren, eindeloze getik en terugspeel ballen vanachter. Komop man dit valt toch volledig te verwijten aan je trainer als een ploeg met zo een passieve taktiek speelt.

Cruciale 3 punten en nu wachten op puntverlies van Fener morgen in Alanya.

Een wedstrijd die 0-10 had moeten eindigen wordt uiteindelijk nog 2-3.

We tikten Rize van het kastje naar de muur, scoren 3 heerlijke goals waarvan de 3e het mooiste was van assistkoning Ghezzal, maar door 2 late goals achter elkaar toch even bibberen.

De scheids floot goed, de VAR keurde 2 goals van ons heel scherp af maar besluit dan in blessuretijd de 100% penalty voor Larin besluiten ze dan niet te geven. Bizar.

Maar goed, nog games. Haydi kartalim.

Gaat niemand het hebben over het veld van Gala? Bal rolt niet eens normaal over, is toch gewoon te schandalig voor woorden? En dan Belhanda wegsturen omdat hij gelijk had.

Galatasaray speelde nog slechter dan de vorige wedstrijden, zoveel balverlies, zoveel mislukte acties, ballen worden zomaar ingeleverd, veelste simpel allemaal.

Waar ik mij het meest aan erger is dat er zo traag gevoetbald wordt. We hebben echt totaal geen middeveld. Als de bal bij een Etebo of Taylan komt, duurt het 10 jaar voordat de bal naar voren gaat om vervolgens de bal weer terug te spelen naar een verdediger. Er zit helemaal geen idee achter het spel en dat is weer nogmaals duidelijk en pijnlijk te zien als Galatasaray supporter.

Er werden ook rare wissels uitgevoerd. Je moet scoren, tegenstander graaft zich diep in eigen 16 en dan haal je de speler weg die het beste kan koppen. Ik snap het gewoon niet meer. En al helemaal niet waarom een sarrachi op de bank zit.

Na dit seizoen moet Terim de eer aan zichzelf houden en opstappen.

28 april 2021 om 23:48

Sssst niet over het veld beginnen. Straks mag je geen supporter meer zijn van GS. Je krijgt alle bestuur achter je aan.

Leuk om het 'heupschot' dingetje van Babel weer eens terug te zien. Als je op Google zoekt kom je nog berichten tegen waarin Babel spijt heeft van die aangeleerde techniek en dat Foppe De Haan het ook helemaal niks vond. Hij schoot bij Ajax ook hopeloos vaak hard, maar niet trefzeker, zo op het doel (nog vaker over of naast overigens).

29 april 2021 om 00:26

Ah, jij moest ook aan Foppe denken! Bizar eigenlijk hoe legendarisch die Jong Oranje periode was. Van de periode erna heb ik geen actieve herinnering. Maar ik merk bij meer mensen dat ze van Foppes periode nog heel veel weten. Hopelijk is de opvolger van die dooie van FC Groningen weer een echte mentor / coach. Apart dat Babel zelf spijt heeft van die aangeleerde techniek. Het is zo onzuiver maar hij valt er toch vaak op terug. Kennelijk kreeg hij dat er echt niet meer uit toen het er eenmaal inzat.

Heerlijke overwinning bijna iedereen goed gespeeld behalve nkoudou. Ghezzal moeten we proberen te halen koste wat het kost op naar hatay!

Hahaha, Babels welbekende heupschot. Ik weet nog dat bij Jong Oranje Foppe de Haan er helemaal gek van werd. Na zo'n trademark goal: " Hij moet niet vanuit zijn heup schieten." Zo onbesuisd en ongecontroleerd. Babel is nooit veranderd. Soms zitten ze er mooi in, maar vaker lijkt het helemaal nergens op dat blinde roeien. Ik neig er toch naar Foppe gelijk te geven. Niet vanuit de heup schieten, jongens.

Zeer slechte wedstrijd van Gala. Zoals gewoonlijk. We hebben echt zo veel spelers die het niet waard zijn om bij ons te spelen. Je ziet gewoon niemand die een mannetje kan voorbijgaan. Dan zijn er nog mensen die geen Onyekuru willen, "want Kerem is beter". Wat heeft Kerem in godsnaam al bewezen? Het geheugen van de Galatasaray twitter tayfa gaat dan ook maar 2 dagen mee. Voor de rest wil ik er geen woorden aan vuilmaken, het is altijd hetzelfde liedje. Van mij mag iedereen verkocht worden. Iedereen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren