Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zou prachtig zijn als Ronaldo zijn carrière bij ons beëindigt'

Laatste update:

Sporting Portugal-voorzitter Bruno de Carvalho droomt van een terugkeer van Cristiano Ronaldo. Als het aan de preses ligt dan sluit de sterspeler van Real Madrid zijn loopbaan als voetballer af in Lissabon, bij de club vanuit waar hij de overstap maakte naar Manchester United.

/

Ronaldo begon zijn carrière bij Sporting en neemt het woensdag met zijn huidige werkgever Real Madrid in de Champions League op tegen de Portugese topclub. "Ik zou het prachtig vinden als Ronaldo zijn carrière hier, zijn thuis, beëindigt”, zegt de Sporting-preses tegen Marca. “We doen veel moeite om bepaalde spelers terug te halen. Dat hebben we al gedaan met Nani en hopen dat vaker te doen.”

“Ronaldo is representatief voor onze club en het zou fantastisch zijn als hij terugkeert”, gaat de voorzitter verder. “Hij is onze wereldwijde ambassadeur. Cristiano spreekt altijd positief over ons, hij is erg begaan met de club.” Ronaldo staat tot medio 2018 onder contract bij de Koninklijke. Onlangs liet hij nog weten niet weg te willen uit Madrid. "Op dit moment kan ik me niet anders voorstellen dan dat ik mijn carrière afsluit bij Real Madrid. Dit is de grootste club ter wereld en hier spelen de beste spelers”, aldus Ronaldo.

Waar beëindigt Cristiano Ronaldo zijn carrière?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou zeker heel mooi zijn maar zie Ronaldo zelf zijn carriere eindigen bij Real Madrid.

12 september 2016 om 14:45

Tsja, dat dachten we van Raul en Cassillas ook. Het is lastig blijven bij Madrid als je nog wil voetballen maar niet meer op je top bent.

Ik denk dat Cristiano Ronaldo stopt op zijn top. Dat is in mijn optiek ook het beste voor legendes.

12 september 2016 om 14:46

Ach, Cruijff stopte ook niet op zn top en zn reputatie is er niet minder om. Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat ie in zn laatste jaar nog een hele nieuwe supportersgroep heeft aangeboord.

12 september 2016 om 14:54

Zelfs toen cruijf niet op zijn top was was hij nog steeds geniaal goed. Nee niet zo goed als bij ajax en barcelona maar zelfs bij feyenoord was hij fenomenaal en heeft hij ze kampioen gemaakt. Cruijf heeft nooit een dieptepunt qua niveau gehad. Hij was altijd geniaal.

12 september 2016 om 15:25

Dat ben ik met je eens, en denk dat Cruijff ook de attributen had om niet op zn fysiek te teren. Ronaldo is voor een deel natuurlijk ook zo goed omdat ie bizar sterk en snel is, extreem atletisch.

Cruijff moest het hebben van zn inzicht en leiderschap, dat waren buiten zn techniek en passeerbeweging zijn grootste kwaliteiten.

12 september 2016 om 15:41

Dan zou Messi dus langer op goed niveau meekunnen dan bijvoorbeeld Ronaldo, omdat die meer op techniek en inzicht doet dan Ronaldo, die veel meer op kracht en snelheid teert.

13 september 2016 om 09:30

Dat denk ik ook ja.

Fantastische club zou leuk zijn als die daar nog gaat schitteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren