Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zegt veel over jullie voetbal dat PSV van Ajax won en koploper is’

Laatste update:

Vitesse neemt het zondag op tegen Heracles Almelo, de nummer vier van de Eredivisie. De club uit Arnhem kan weer beschikken over Martin Ödegaard. De aanvallende middenvelder kampte met een gebroken hand en kan met een manchet in actie komen tegen Heracles.

De negentienjarige Ödegaard kwam tot dusverre vijf wedstrijden in actie voor het team van trainer Leonid Slutsky. In een interview met Voetbal International hoopt hij ‘meer doelpunten en meer assists’ te maken dan vorig seizoen: “Ik weet dat ik het kan.” Vorig seizoen kwam de Noor tot twee treffers en evenzoveel assist bij sc Heerenveen.

Ödegaard keerde terug naar Real Madrid en die club besloot hem opnieuw in de Eredivisie te stallen, maar dan bij Vitesse. Hij zegt ‘een geweldige’ tijd te hebben gehad bij Heerenveen: “Maar ik denk dat Vitesse groter is en als club hogere doelen heeft dan SC Heerenveen. Het team en de selectie zijn hier van een hoger niveau.”

Vitesse hoopt in de Eredivisie tegen de top aan te schurken, al beseft Ödegaard dat clubs als Ajax en PSV nog een flink stuk verder zijn. Zo vond hij Ajax ‘geweldig’ spelen tegen Bayern München: “Ik had ze voor het seizoen ook als kampioen getipt, maar het zegt ook wel veel over jullie voetbal dat PSV van Ajax won en koploper is. Nederland heeft nu twee ploegen in de Champions League."

Vitesse - Heracles Almelo eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is mij niet helemaal duidelijk wat hij bedoelt, maar volgens mij wil hij zeggen dat hij onder de indruk is van Ajax en het feit dat PSV nog beter presteert een goed teken voor het Nederlands voetbal is?

5 oktober 2018 om 19:06

Dat is inderdaad wat hij bedoelt.

5 oktober 2018 om 20:27

Ik heb sowieso het idee dat de eredivisie, of in ieder geval Ajax en PSV, langzaam aan internationaal méér aanzien krijgen door de Europese (onverwachte) successen van de afgelopen jaren.

@klaphaas, zo ongeveer begrijp ik het ook.

AJAX en PSV zijn zeer gewaagd aan elkaar. In de competitie zullen ze dichtbij elkaar in de buurt eindigen aan het einde van de rit. Ajax kan Europees de meeste punten binnenhalen, maar hun loting is wel stuk gunstiger dan die van PSV. Jammer dat Ajax niet won dinsdag en PSV niet net een punt wist binnen te halen. Had er allebei zeker ingezeten. Maar de 1-1 bij Bayern blijft een knappe prestatie. En PSV vond ik toch wel CL waardig voetballen. Hopelijk kan deze lijn in Oranje verder worden voortgezet.

Helaas weten we niet het gehele interview, waardoor we nu de mogelijkheid krijgen om er een eigen interpretatie aan te verbinden.

Bij mijn versie komt het erop neer dat hij verwijst naar de huidige kracht van het Nederlandse voetbal.
Ajax speelde geweldig tegen Bayern maar Psv wint wel van Ajax en is de verrassende koploper dat zegt veel over het huidige krachtverschil waar hij voor de start van het seizoen had verwacht dat ajax kampioen wordt....zoiets?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren