Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was niet makkelijk, want hij wilde naar Arsenal en Liverpool’

Laatste update:

Arsène Wenger zei zaterdag tegen beIN Sports dat Arsenal een bod van 98 miljoen euro had uitgebracht op Thomas Lemar en volgens diverse tabloids had AS Monaco dat voorstel ook geaccepteerd, maar wilde de speler zelf niet weg. Dat weerlegt Vadim Vasilyev, vicevoorzitter van de Monegasken. Hij zegt dat Monaco helemaal niet akkoord ging met een voorstel.

“Het was niet makkelijk. Thomas wilde naar Arsenal en naar Liverpool, maar na enkele gesprekken hebben we een gezamenlijke beslissing genomen zodat hij hier zou blijven. Hij is een erg belangrijke speler voor ons. We konden hem niet verkopen, het zou het hele team en de individuele spelers hebben beïnvloed”, aldus Vasilyev in gesprek met TASS.

“De speler koos ervoor om bij Monaco te blijven. Je wil daar niet teveel over praten”, sprak Wenger. “Wat aan de onderhandelingstafel gebeurt, moet je respecteren. Ik weet dat we in een tijdperk van transparantie leven, maar je moet iedereen respecteren.” De 21-jarige Lemar heeft in het Stade Louis II nog een contract tot de zomer van 2020.

Bij welke club zou Thomas Lemar beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker belangrijk. Transfertijd is voorbij dus ander nieuws graag. Speelt nog gewoon bij Monaco dus niet erg belangrijk imo waarom de deal niet doorgegaan is. Zijn toch altijd meerdere kanten van het verhaal en de waarheid zal nooit 100% juist boven water komen.

3 september 2017 om 19:58

Anders geef jij even door wat wel/niet gepubliceerd moet worden.

3 september 2017 om 21:35

Op zich vind ik dit best relevante informatie. Ik ben wel benieuwd naar de redenen waarom deze transfer geen door gang heeft plaats gevonden. Indien Lemar zelf niet zou willen dan denk ik dat Arsenal een groot probleem heeft aangezien het zou kunnen betekenen dat het geen toppers meer kan aantrekken mede door de crisis die ze momenteel door gaan.

En Barca zat achter een speler aan die niet te krijgen was. Monaco zou Lemar voor maximaal 110 miljoen aan Barca verkopen. Zowel Barca als Arsnenal hebben niet goed gehandeld.

3 september 2017 om 20:37

Ik had hem zo graag bij Barcelona zien spelen! Als het bestuur snel en bekwaam had gehandeld hadden ze weken geleden al Dembele en Lemar kunnen halen voor de 222 miljoen van Neymar (en dan had je Turan/vermaelen of tijdelijk Rafinha/gomes/paco erbij gedaan). Dan had je met Umtiti, Digne, Lemar en Dembele een jonge Franse kern gehad die vele jaren samen konden groeien. Had natuurlijk liever gezien dat het allemaal Spaanse talenten waren maar de meeste daarvan lopen al rond in Madrid.

Goede zet van Monaco want dit lijkt een echte groeibriljant te zijn. Als hij zich dit jaar goed ontwikkeld gaat hij ook sowieso rond de 150 miljoen waard zijn in deze gekke markt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren