Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het team van grote spelers die ernstig teleurstelden in de Eredivisie

Laatste update:

VVV-Venlo maakte eerder deze week bekend afscheid te nemen van Lee Cattermole. De routinier was aan het begin van het seizoen een verrassende nieuwkomer in de Eredivisie, maar had slechts kort een basisplaats bij de nummer dertien van het voorbije seizoen. Zijn teller bleef dit seizoen steken op elf duels, waarvan negen als basisklant. Naar aanleiding van zijn vertrek heeft Voetbalzone een elftal samengesteld van spelers die deze eeuw met de nodige bombarie en verwachtingen naar de Eredivisie kwamen, maar ondanks hun ‘grote naam’ wisselend of weinig succes kenden.

Door Dominic Mostert

In het elftal, dat wordt aangevuld door zeven ‘bankzitters’ en een trainer, is alleen plaats voor spelers die ten tijde van hun komst al golden als een bekende naam, en dus niet voor spelers die na hun vertrek uitgroeiden tot topspeler. Bovendien zijn geen spelers opgenomen die een weinig succesvolle terugkeer beleefden in de Eredivisie, zoals de deze week bij PSV vertrokken Ibrahim Afellay. Ajax is de hofleverancier van het elftal: liefst zes basisspelers en vier bankzitters hebben een verleden in Amsterdam. Tim Krul speelde zijn meeste Eredivisie-duels voor AZ en daarom staat het logo van die club boven zijn naam in onderstaande afbeelding.


Grote namen die teleurstelden in de Eredivisie


Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's



Dug-out


Reservebank: Dedryck Boyata (FC Twente), Teemu Tainio (Ajax), Alen Halilovic (sc Heerenveen), Quincy Owusu-Abeyie (NEC), Albert Luque, Ismael Urzaíz en Wesley Sonck (allen Ajax).

Trainer: Alan Pardew (ADO Den Haag).



Eerste elftal


Doel: Tim Krul
Voordat hij in de zomer van 2016 door Newcastle United aan Ajax werd verhuurd, gold Tim Krul als een van de weinige Nederlandse profvoetballers die nooit in Nederland had gespeeld. De held van de WK-kwartfinale van 2014 moest Jasper Cillessen opvolgen, maar hij was vanwege de naweeën van een kruisbandblessure niet direct inzetbaar. Hij wist André Onana uiteindelijk nooit uit de basis te spelen en bleef zodoende steken op nul duels voor Ajax. Na een halfjaar werd zijn verhuurperiode voortijdig beëindigd, waarna Krul een halfjaar doorbracht bij AZ: bij die club had hij wél een basisplaats. Hij kende wisselend succes: in zijn eerste zes duels kreeg hij achttien tegendoelpunten, maar met een gestopte penalty tegen SC Cambuur keepte hij AZ naar de finale van de TOTO KNVB Beker.

Verdediging: Oleguer
Oleguer bracht een schat aan ervaring met zich mee, toen hij in de zomer van 2008 van Barcelona naar Ajax verkaste. Hij werd onder leiding van Frank Rijkaard een vaste waarde in het Camp Nou en stond uiteindelijk 167 keer op het veld in een officiële wedstrijd voor de grootmacht. In dienst van Barcelona won hij onder meer de Champions League en twee landstitels. Bij Ajax pakte hij ook prijzen, de KNVB Beker (2009/10) en de landstitel (2010/11), maar daar had hij amper een aandeel in. Alleen in zijn eerste seizoen kwam de Spanjaard regelmatig in actie, met 27 competitieoptredens. In 2011 vertrok Oleguer uit Amsterdam, nadat zijn contract afliep.

Verdediging: Oguchi Onyewu
Met hoge verwachtingen arriveerde Oguchi Onyewu in januari 2011 bij FC Twente, waar de Amerikaanse verdediger een half seizoen zou doorbrengen. Onyewu had bekendheid vergaard als steunpilaar van Standard Luik: hij werd tweemaal opgenomen in het Team van het Jaar in België, werd er tweemaal kampioen en speelde 139 duels voor Standard. Na vijf jaar in de Pro League verdiende Onyewu een transfer naar AC Milan. Hij maakte geen indruk bij i Rossoneri en mocht zodoende op huurbasis naar Twente. Aanvankelijk verkreeg Onyewu een basisplaats als linksback, maar die verloor hij gaandeweg het seizoen. Verder dan acht duels kwam hij niet.

Verdediging: Heiko Westermann
Heiko Westermann was een bekend gezicht in de Bundesliga: hij speelde onder meer voor Schalke 04 (92 keer) en Hamburger SV (159 keer) en was bij die laatste club bijna drie jaar lang aanvoerder, alvorens Rafael van der Vaart de band overnam. Bovendien had hij 27 optredens voor Duitsland op zijn cv staan. Ajax zag zijn kans schoon toen Westermann in 2016 transfervrij was. Het werd een onsuccesvol huwelijk: na een zwak optreden tegen PAOK Saloniki in de voorrondes van de Champions League bleef hij maandenlang aan de kant staan. Pas in het slot van de competitie kreeg hij nog even de kans om zich in de kijker te spelen; zijn totaal staat op vier duels in de Eredivisie. Na het aflopen van zijn contract speelde Westermann nog een jaar voor Austria Wien.

Verdediging: Thimothée Atouba
Thimothée Atouba is de derde ex-Ajacied in de achterhoede. De Kameroener speelde in het seizoen 2004/05 voor Tottenham Hotspur in de Premier League en werkte vervolgens bij Hamburger SV succesvol samen met Martin Jol. De trainer nam de linksback in 2009 mee naar Ajax en liet hem in augustus debuteren tegen PSV, een wedstrijd die met 4-3 verloren ging. "Ik herinner me dat Luis Suárez na de wedstrijd in de kleedkamer naar me toe kwam. Hij was woedend en gaf me keihard op mijn flikker. Ik werd niet eens boos op hem. Het was terechte kritiek”, memoreerde Atouba onlangs in gesprek met VICE. Hij raakte kort daarna geblesseerd en kwam nooit meer uit de verf bij Ajax.

Middenveld: Lee Cattermole
Tot ieders verbazing maakte VVV-Venlo in augustus 2019 bekend dat Lee Cattermole een proefperiode zou afwerken in Limburg. De verdedigende middenvelder speelde jarenlang in de Premier League voor Middlesbrough, Wigan Athletic en Sunderland; bij de laatste club groeide hij uit tot een icoon en befaamde kaartenpakker. Cattermole verdiende een contract bij VVV en veroverde onder Robert Maaskant aanvankelijk een basisplaats, maar raakte in november geblesseerd en was pas in het nieuwe kalenderjaar inzetbaar. De nieuwe trainer Hans de Koning deed in de tweede seizoenshelft slechts tweemaal een beroep op Cattermole, van wie dinsdag bekend werd dat hij Venlo verlaat.

Middenveld: Hachim Mastour
De multifunctionele Hachim Mastour was slechts achttien jaar toen hij door AC Milan verhuurd werd aan PEC Zwolle, en dus mocht er niet al te veel verwacht worden. Maar Mastour stond bekend als een veelbelovende speler uit de jeugdopleiding van Milan: hij vergaarde bekendheid door video's op YouTube waarin hij als jeugdspeler zijn tegenstanders met fraaie kapbewegingen in de luren legde. Onder Clarence Seedorf zat hij op vijftienjarige leeftijd al op de bank bij het eerste van AC Milan, al debuteerde hij nooit voor de club. "Hij kan alles met een bal, dat bleek twee jaar geleden al op YouTube", zei zijn trainer in Zwolle, Ron Jans, na zijn komst in 2016 tegen Voetbal International. "Het grootste gevaar is dat enorme verwachtingspatroon." Hij kreeg gelijk: Mastour kwam tot vijf wedstrijden en wist zelden te imponeren.

Middenveld: Charly Musonda jr.
'Het grootste talent dat België ooit zal hebben gezien': circa tien jaar geleden had analist Jan Boskamp torenhoge verwachtingen van Charly Musonda jr. Hij was niet de enige: de aanvallende middenvelder uit de jeugdopleiding van Andelecht werd gelinkt aan clubs als Barcelona, Real Madrid, Manchester United en Manchester City, alvorens hij in 2012 overstapte naar Chelsea. Voor die club speelde hij uiteindelijk slechts drie competitieduels, en op huurbasis bij Vitesse waren dat er vier verdeeld over de seizoenen 2018/19 en 2019/20. De inmiddels 23-jarige Belg van Zimbabwaanse komaf worstelt met ernstige blessures en het is de vraag of zijn carrière ooit nog van de grond komt.

Aanval: Bojan Krkic
Ajax, Feyenoord en PSV roken in de zomer van 2013 allemaal een kans om met voormalig wonderkind Bojan Krkic aan de haal te gaan. Hun toenmalige hoofdtrainers hadden allen een verleden in het Camp Nou en uiteindelijk trok Ajax aan het langste eind. De hoop was dat Bojan, die 163 officiële duels voor Barcelona had gespeeld en ook voor AS Roma en AC Milan had gespeeld, in de Eredivisie tot bloei zou komen. Later zou hij zijn seizoen in Amsterdam 'een van de allermoeilijkste jaren' uit zijn loopbaan noemen: alleen met De Boer kon hij Spaans spreken. “Verder ging ik naar de training, sprak daar met niemand en ging dan weer alleen naar huis.” Bojan liet bij vlagen zien waarom hij ooit gold als toptalent, maar zijn seizoen bij Ajax was bovenal wisselvallig.

Aanval: Kostas Mitroglou
De beste dagen van Kostas Mitroglou bij PSV waren zijn eerste, aan het begin van het seizoen 2019/20. De 65-voudig international van Griekenland begon met fraaie acties in een korte invalbeurt tegen Apollon Limasol in het Philips Stadion, scoorde in de return op Cyprus en was ook trefzeker tijdens zijn Eredivisie-debuut tegen RKC Waalwijk. Toch wist Mitroglou nooit een basisplaats te veroveren. Hij zou in het restant van het seizoen nog maar een keer scoren, in de bekerwedstrijd tegen GVVV. Voordat hij neerstreek in Eindhoven, speelde hij onder meer voor Olympiacos, Benfica, Olympique Marseille en Galatasaray.

Aanval: Yaya Sanogo
In anderhalf seizoen speelde Yaya Sanogo elf competitiewedstrijden voor Arsenal; op huurbasis bij Crystal Palace speelde hij er nog eens tien, voordat Ajax de aanvaller voor een seizoen binnenhaalde. In een van zijn eerste duels, een oefenwedstrijd tegen Umm-Salal (6-1 zege), produceerde hij een hattrick. In officiële wedstrijden scoorde hij echter niet voor Ajax. Daarvan speelde Sanogo er uiteindelijk maar 6, met een totaal van 81 minuten aan speeltijd. Zijn verhuurovereenkomst werd per 1 februari 2016 al ontbonden. Hij speelde in Amsterdam tweede viool achter de onbetwiste eerste spits Arek Milik.

Trainer: Alan Pardew
Alan Pardew werd in december 2019 aangesteld door ADO Den Haag met als doel om de club te behoeden voor degradatie. Dat lukte op het nippertje, omdat de KNVB na het einde van het seizoen besloot om geen clubs te laten degraderen. Anders was ADO als nummer zeventien afgezakt naar de Keuken Kampioen Divisie. Onder leiding van Pardew wist ADO slechts één keer te winnen, in de debuutwedstrijd van de oefenmeester tegen RKC Waalwijk (2-0). Daarna speelde men drie keer gelijk en werd er vier keer verloren. In goed overleg besloten beide partijen vorige maand uit elkaar te gaan.

Ben je het grotendeels eens met ons elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi lijstje met spelers die het inderdaad ondanks hun naam niet gemaakt hebben. Ajax staat er wel erg vaak in, enerzijds ook wel logisch, met meer geld kan je bekendere spelers kopen van grote clubs. Anderzijds zaten er bij Ajax ook aankopen bij die eigenlijk nooit hadden mogen plaatsvinden.

Affalay, Makinok ...

31 mei 2020 om 07:51

24

Ibrahim Afellay vierde in zijn beginperiode bij PSV vier kampioenschappen, welke tussen 2005 en 2008 werden behaald.

31 mei 2020 om 08:49

Ik zou Mastour, Musonda en Sanogo niet gearriveerde namen willen noemen.

31 mei 2020 om 13:41

En niet over spelers die zijn terug gekomen dus vandaar sowieso niet. Aders kon je ook heitinga neerzetten. Of wat denk van stam yoen die terug kwam....

Er staan mooie namen van “ons” bij. Niet dat je iets hebt aan zo’n lijstje. Je moet je wel achter je oren krabben als directie zijnde als al deze 5 spelers in 1 team hadden gespeeld, maar dat was gelukkig niet zo 😜

31 mei 2020 om 14:57

" Er staan mooie namen van “ons” bij. Niet dat je iets hebt aan zo’n lijstje. Je moet je wel achter je oren krabben als directie zijnde als al deze 5 spelers in 1 team hadden gespeeld, ...". Je moet het wel in perspectief zien omdat bijv. Bojan en Sanogo gehuurd werden in een tijd dat Ajax nog niet de middelen had die de club nu heeft en het moest hebben van koopjes. Oleguer hoort niet in dit rijtje thuis omdat er op hem verdedigend nooit iets aan te merken is geweest, maar er uiteindelijk geen beroep meer op hem werd gedaan omdat hij opbouwend te weinig bracht. Hij hoort ook niet in dit rijtje thuis omdat hij in tegenstelling tot de andere spelers, nog een respectabel aantal wedstrijden heeft gespeeld. Een speler die veel meer in dit elftal zou hebben gepast, is Albert Luque. Dat was pas een echte miskoop die Ajax naar verluid bij elkaar 14 miljoen heeft gekost en dat komt neer op 875.000,00 Euro per wedstrijd. Dat is een bijna Messiaans bedrag. Atouba staat terecht in dit elftal, dat was een regelrechte aanfluiting ook al was die uit nood geboren omdat er geen geld voor echte aankopen was. Op basis van zijn tweede verblijf bij Ajax had ook Mido in dit elftal niet misstaan. Westermann heeft Ajax behalve een modaal salaris niets gekost en gehaald voor de Ooijer-rol als mentor omdat het Ajax in die periode duidelijk aan ervaring ontbrak. In dit kader hoort hij niet in dit rijtje thuis omdat de verwachtingen vooraf al niet al te hoog gespannen waren en het dus ook niet zo is dat hij heel erg tegen viel. In mijn elftal zouden Westerman en Oleguer geen plaats hebben gehad, hooguit op de bank, maar zou ik die vervangen hebben door Luque en Ismael Urzaiz, de tank waar je geen enkele veldslag mee won. Westerman had in ieder geval nog een functie als mentor voor de jonkies wat van Luque en vooral Urzaiz niet gezegd kon worden.

31 mei 2020 om 17:35

Ja precies, leuk dat je liever die twee erin zou zetten, maar wat voor opstelling had je dan gemaakt? 2-3-5?

1 juni 2020 om 13:39

" Ja precies, leuk dat je liever die twee erin zou zetten, maar wat voor opstelling had je dan gemaakt? 2-3-5? ". In zo een elftal gaat het om spelers die niet aan de verwachtingen hebben voldaan. In een dergelijk elftal gaat het natuurlijk niet om de opstelling.

1 juni 2020 om 13:52

Nee, want ze maken er een team van en dus een opstelling. Als ze een lijstje hadden gemaakt van "11 grote spelers die teleurstelden in de eredivisie" was ik het eens geweest met je suggestie, in dit geval niet.

1 juni 2020 om 14:06

" Nee, want ze maken er een team van en dus een opstelling. Als ze een lijstje hadden gemaakt van "11 grote spelers die teleurstelden in de eredivisie" was ik het eens geweest met je suggestie, in dit geval niet ". Als dat werkelijk zo zou zijn, zou je je kunnen afvragen waarom er op de reservebank alleen maar aanvallers zitten. En bijvoorbeeld geen keeper. Lijkt me lastig wisselen als je keeper geblesseerd raakt. Het is ook opvallend dat er zoveel spelers van Ajax in staan, ook als reserve. Je kunt ook afvragen waarom musonda er in staat, die is alleen maar geblesseerd geweest en hoe kan je nu tegenvallen als je helemaal niet aan spelen toe bent gekomen. Zoals het ook opvalt dat Affelay er niet in staat, terwijl die dit seizoen maar to9t 164 speelminuten is gekomen. Ook wordt er in de titel gesproken van grote spelers die teleurstelden, terwijl er in de opstelling spelers staan die je toch moeilijk als grote speler kunt betitelen. Wat dacht ja van Mitroglou en Westerman? Als dat grote spelers zijn is er ook nog hoop voor Beugelsdijk en (michiel) Kramer.

Ik vind dat mitroglou niet in dit rijtje past . Hij is gehaald als pinchitter. Er word gedaan alsof die gehaald is als 1ste spits. Verder heeft die buiten zijn begin periode niet veel kansen gehad.

31 mei 2020 om 16:52

Idd, ik verwachtte eerder Bruma dan Mitroglou.

31 mei 2020 om 11:58

Ik gok spelers die helemaal geen knikker raakte in de Eredivisie. Sulejmani was krankzinnig goed bij heerenveen.

31 mei 2020 om 13:43

Zo jammer dat het daarna niet doorgetrokken was echt een fan van die jongen.

Van Twente deze ook 100% Isaac buckley rickets, tom boere en zeer zeker ook gjorjev

31 mei 2020 om 11:55

Grote namen ook

31 mei 2020 om 12:52

Er staan sowieso geen grote namen in dit lijstje.

31 mei 2020 om 13:43

Ligt er aan hoe je het wilt zien. Waten allen bij hun oude club erg geliefd en speelse alle erg sterk.

Bruma, Sulejmani, Alvarez en Marin had ik logischer gevonden aangezien die veel meer geld hebben gekost als de meeste spelers uit dit lijstje

31 mei 2020 om 12:41

Die spelers zijn buiten Sulejmani allemaal nog jong en hebben nog genoeg tijd om stappen te maken. Verder was Sulejmani achteraf gezien bij lange na niet waard wat ervoor werd betaald destijds, maar we kunnen ook niet stellen dat hij geen knikker geraakt heeft. Hij heeft tot op zekere hoogte toch wel z'n waarde gehad bij Ajax. Hij heeft niet voor niets meer dan 100 wedstrijden achter z'n naam.

31 mei 2020 om 13:43

je kan wel jong zijn maar als je gewoon het niveau tekort komt wat imo bij deze spelers het geval is dan maakt dat niet echt verschil

31 mei 2020 om 13:44

Mastour was 18 toen die naar Nederland kwam en die staat er ook bij. Leeftijd heeft er dus weinig mee te maken.

1 juni 2020 om 17:14

Mastour was alleen al een sensatie toen hij 15 was en komt van Milan. Dat is anders dan van Belgie komen of uit Mexico, zeker terwijl je pas een half seizoen hebt gespeeld.

31 mei 2020 om 16:35

Aangezien hier ook gewoon huurlingen en transfervrije spelers in het lijstje staan lijkt het aankoopbedrag niet de factor te zijn waarop geselecteerd is, eerder de verwachtingen die niet waargemaakt werden. En Sulejmani speelde bij Heerenveen gewoon heel erg goed en dat was gewoon de eredivisie. Juist daardoor waren de verwachtingen ook erg hoog, maar die heeft hij bij Ajax nimmer waargemaakt.

Alleen Ajax kan hier al vele, vele teams van opstellen. Wat dacht je van Sulejmani, Bande, Roger, Kristensen, Juanfran, Lindenberg, Wielaert, Machlas, Sonck, Mido, Urbaiz, Luque, Tainio, Charisteas, Magallan, Orejuela, Cassierra, Kerlon, Bruno Silva, Delorge, Gudelj... En wellicht kunnen Labyad, Alvarez, Marin daar nog aan toe worden gevoegd.. Ook bij PSV kunnen spelers als Bruma, Ramselaar, Luckassen, Romero en vele anderen erbij komen. Of vooor een Utrecht een Vandenberg uit het verleden.

31 mei 2020 om 12:42

Met name Kerlon mocht wel in dat lijstje. Verder zijn de namen die je noemt nou niet bepaald grote namen. Ik snap dus wel dat de meeste spelers niet in dat lijstje staan.

31 mei 2020 om 12:47

En Sanogo of zo wel? Dan had ik alsnog eerder een, in de Eredivisie, totaal geflopte miljoenenaankoop gekozen boven een gokje met een huurling.

31 mei 2020 om 12:57

Zeker Charisteas met zijn EK2004 en het feit dat hij geen knikker raakte bij zowel Ajax als feyenoord verdiend het al meer dan een Sanogo wat in principe alleen een talent van Arsenal was.

31 mei 2020 om 15:07

Dit hele item slaat Nergens op. Staan allemaal namen in van spelers die amper minuten hebben gekregen. Hoe kan je dan beoordelen of ze teleurstelden. Dan is een charisteas idd beter dan een Sanogo die amper gespeeld heeft.

31 mei 2020 om 13:01

Voor een moment dacht ik: Wat schrijf jij nou? 'bruma heeft het hier bij ons prima gedaan.' Totdat ik een oh ja momentje kreeg en weer herinnerd werd dat je die Portuguese clown bedoelde die ons een vermogen heeft gekost. Had het bijna weer verdrongen. Bedankt dus.

1 juni 2020 om 15:05

Sulejmani heeft vooral nooit aan het prijskaartje kunnen voldoen maar heeft alles bij elkaar toch nog bijna 160 wedstrijden voor Ajax gespeeld, is met Ajax 3 keer kampioen geworden waarbij hij zeker bij die eerste 2 titels nog best een aardig aandeel had. 38 goals en 30 assists in 158 wedstijden zijn voor een buitenspeler geen super stats, maar we hebben de afgelopen jaren slechtere gehad.

Ben het toch niet helemaal eens met dit lijstje. Sommige spelers waren echt geen grote namen. Zeker een mastour die op Youtube een balletje 10 keer kon hooghouden of een Sanogo/musonda die er alleen bij zitten vanwege de club waarvan ze gehuurd werden. Dan vind ik spelers als Reiziger, Heitinga en Kluivert in hun 2de periode hier beter inpassen of een paar spelers van feyenoord uit 07/08. Een Oleguer of Bojan verdienen dit plekje meer dan terecht.

Luque en Bojan hebben het redelijk gedaan bij Ajax, waren gewoon basisspelers die de verwachtingen uiteindleijk biet volledig waar hebben gemaakt.

31 mei 2020 om 14:11

Eens, en wat te denken van Sonck! Die stond linksbuiten omdat ene Zlatan Ibrahimovic in de selectie zat...

31 mei 2020 om 21:18

Luque is nooit een vaste basis speler geweest, kwam maar tot 16 wedstrijden waarin hij gemiddeld niet meer dan een helft heeft gespeeld.

Romero (psv) 10 miljoen, nooit gezien! Sanogo heeft ten minste nog een penalty versierd tegen Twente. al die Ajacieden waren gratis, behalve luque en Sonck! Waar is de compleet gekochte achterhoede van Gullit (muv bahia)? Ostlund, Gibbs, basto. Of Honda bij Vitesse, vd meyde psv... wat een onzin om hier 9 Ajacieden te noemen!

Ik vind toch wel dat Ismael Urzaiz een “basisplek” verdient ten koste van Mitroglu. Daarnaast mis ik ook Isaac Cuenca, Kerlon en Affelay...

31 mei 2020 om 15:05

Cuenca raakte meteen geblesseerd. Hoe kan je die in hemelsnaam noemen. Die heeft de kans niet eens kunnen krijgen iets te laten zien.

31 mei 2020 om 18:01

Dan heeft hij toch, mede door die blessure, de verwachtingen niet waar kunnen maken die er waren van zijn komst ?

Teleurstelden. Sorry maar dan denk ik aan spelers die genoeg speeltijd hebben gehad en daarin teleurstelden. Dan vind ik dat een aantal spelers totaal niet in dit rijtje thuishoren. Als je geen kans krijgt hoeft dat niet te betekenen dat je slecht gepresteerd hebt. Ken genoeg spelers die nooit de kans kregen terwijl hun concurrent maar mocht blijven schutteren.

Wat een lachwekkend slecht lijstje zeg. Hoezo had Sanogo een grote naam toen hij kwam? Hoe groot waren de verwachtingen dan wel niet? Volgens mij waren die er namelijk amper en was hij nu weer niet zo bekend bij de gemiddelde voetbalvolger. Oleguer was een nuttige kracht. Niks bijzonders, maar ook niet bijzonder slecht of zo. Dus waarom hij er in staat mag joost weten. Hadden we nu echt zoveel verwacht van Mitroglu? Ik niet namelijk. Wel meer dan dat hij heeft laten zien, maar het is nu niet de eerste spits waar ik aan zou denken. Dan eerder de man die Griekenland Europees kampioen maakte in 2004 Charisteas. Of een in Spanje zeer gewaardeerde spits als Urzaiz die bij Ajax 2x is ingevallen en daarna gestopt. Die had echt een naam met 25 interlands voor Spanje en hoort 10x eerder in de basis dan Sanogo. Hadden we van Cattermole nu echt opvallende zaken, behalve het pakken van kaarten verwacht? Pardew wist ook iedereen op voorhand dat het niks zou worden en dat is uitgekomen, dus ja is dat dan teleurstellen?

31 mei 2020 om 22:41

Die doen niet onder aan het dodelijke duo Diks en Nelom.

Kerlon, bekend van de zeehondendribbel... Is de eerste die in mij opkomt die hier wel mist

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren