Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het team met de meest teleurstellende aanwinsten in de Eredivisie

Laatste update:

Nu de voetbalcompetities zijn stopgezet, neemt Voetbalzone de tijd om het seizoen tot dusver te analyseren. In navolging van het Team van het Jaar, waarin we de voorlopige balans opmaakten en elf uitblinkers van dit seizoen selecteerden, volgde zaterdag het team met de beste aanwinsten van het seizoen 2019/20 tot dusver. Er zijn echter ook genoeg spelers die in de zomer van 2019 of in januari 2020 neerstreken bij een nieuwe club in de Eredivisie en nog weinig succes kenden.

In onderstaand elftal zijn spelers geselecteerd die zich nog niet hebben kunnen bewijzen bij hun nieuwe werkgever. Tevens zijn acht bankzitters geselecteerd. Bij de keuzes is, behalve de prestaties op het veld, ook rekening gehouden met betaalde transfersommen en verwachtingen die nieuwe spelers met zich meedroegen. PSV is na een onsuccesvolle transferzomer met drie spelers vertegenwoordigd in de basiself en heeft bovendien een speler op de bank zitten. Ajax heeft twee man in de basis en op de bank; Feyenoord levert twee basisspelers.


Het team met de meest teleurstellende aanwinsten


Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's



Reservebank


Reservebank: Jeroen Zoet (FC Utrecht), Olivier Boscagli (PSV), Kik Pierie, Edson Álvarez (beiden Ajax), Riechedly Bazoer (Vitesse), Václav Cerny (FC Utrecht), Dennis Johnsen (PEC Zwolle).


Eerste elftal


Xavier Mous (PEC Zwolle)
Na een sterk seizoen voor SC Cambuur genoot Xavier Mous de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie en koos bij voor PEC Zwolle. Hij won de concurrentiestrijd van Michael Zetterer aanvankelijk, maar raakte zijn basisplek kwijt in november na meerdere ondermaatse optredens. Met name in de grote wedstrijden tegen PSV en Ajax blunderde hij opzichtig: tegen de Eindhoenaren beging hij drie beslissende fouten, terwijl Mous zich tegen Ajax twee tegendoelpunten mocht aanrekenen. Zetterer pakte zijn kans vervolgens en hoefde zijn basisplaats niet meer af te staan.

Timo Baumgartl (PSV)
PSV telde liefst tien miljoen euro neer voor Timo Baumgartl, maar al in februari raakte de van VfB Stuttgart overgekomen verdediger zijn basisplaats definitief kwijt. Hij werd gehaald als opvolger van Daniel Schwaab, maar PSV zal blij zijn dat Schwaab vervolgens verrassenderwijs terugkeerde in het Philips Stadion. Baumgartl heeft geen moment aangetoond zijn transfersom waard te zijn. Nadat de Duitser op 23 januari een directe rode kaart kreeg in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda (2-0 nederlaag), voor het neerhalen van Othman Boussaid, speelde hij geen minuut meer.

George Johnston (Feyenoord)
Drie ton telde Feyenoord neer om George Johnston over te nemen van Liverpool. Naar verluidt speelde Dirk Kuyt een belangrijke rol bij de transfer, maar het lijkt er nog niet op dat de legende van Feyenoord zijn oude club een goede dienst heeft bewezen. Johnston speelde nog geen enkele minuut in de Eredivisie. De 21-jarige Schot heeft sowieso nog nooit een wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld en het is de vraag of daar dit seizoen verandering in gaat komen.

Het sterrenteam van het seizoen 2019/20 als de Eredivisie nu wordt stopgezet

Eerder stelden we al het Team van het Seizoen samen, voor als de Eredivisie nu zou worden stopgezet. Bekijk elftal

Laurens De Bock (ADO Den Haag)
Ooit stond Laurens De Bock te boek als toptalent: toen hij negentien jaar was en voor KSC Lokeren speelde, genoot hij de belangstelling van Anderlecht en Club Brugge. Hij verkaste naar Brugge en kwam uiteindelijk tot 135 duels in de Pro League voor de topclub. De Bock speelde in zijn carrière zeventien groepswedstrijden in de Europa League en drie in de Champions League, maar staat inmiddels onder contract bij Leeds United en wordt sinds januari verhuurd aan ADO Den Haag. Na het veroveren van een basisplek heeft De Bock niet echt aangetoond beter te zijn dan Aaron Meijers, voorheen de eerste keus als linksback. Ongelukkige momenten voor de huurling waren de strafschoppen die hij veroorzaakte in de wedstrijden tegen PSV (0-3 nederlaag) en AZ (4-0 nederlaag). ADO zal hebben gehoopt dat een speler met ervaring op het hoogste podium in Europa meer had geleverd.

Toni Lato (PSV)
Door de achterdeur vertrok Toni Lato eind december bij PSV. Hij werd in de eerste seizoenshelft gehuurd van Valencia, maar heeft uiteindelijk geen seconde gespeeld in de Eredivisie. Zijn totaal is uitgekomen op één officiële wedstrijdminuut en twee balcontacten in de de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol in de play-offronde van de Europa League. Bovendien mocht Lato meedoen in een paar oefenduels en deed hij twee wedstrijden mee met Jong PSV, alvorens Valencia aangaf dat hij niet meer met de beloften van de Eindhovenaren mocht spelen.

Liam Kelly (Feyenoord)
"Als ik denk: brengt hij op dit moment dat wat ik van hem ken vanuit Engeland? Dan zeg ik op dit moment: nee", beaamde toenmalig trainer Jaap Stam in oktober 2019. De oefenmeester kende Kelly van hun gezamenlijke periode bij Reading, maar desondanks liet Stam hem slechts één wedstrijd in de competitie spelen en eenmaal invallen in de Europa League. Opvolger Dick Advocaat deed nooit een beroep op hem; inmiddels is Kelly door Feyenoord verhuurd aan Oxford United. Commentator Commentator Leo Driessen claimde in januari dat Feyenoord het salaris van de middenvelder, dat zes ton per jaar zou bedragen, volledig blijft betalen.

Razvan Marin (Ajax)
Erik ten Hag raakte tijdens de dubbele confrontatie met Standard Luik in de voorronde van de Champions League overtuigd van de kwaliteiten van Razvan Marin. De trainer van Ajax wist directeur voetbalzaken Marc Overmars ervan te overtuigen liefst 12,5 miljoen euro voor de middenvelder neer te tellen. Zijn komst was mede het gevolg van het vertrek van Frenkie de Jong, maar de 23-jarige Roemeen lijkt niet op weg om in de voetsporen van zijn voorganger te treden. Marin stond in België bekend als een makkelijk scorende middenvelder, maar wist in het shirt van Ajax nog geen enkel doelpunt te maken. Veel kansen daartoe kreeg hij ook niet, want Marin kwam tot slechts tien optredens in de Eredivisie.

Het team met de allerbeste aanwinsten van 2019/20 in de Eredivisie

Ook publiceerden we een elftal met de beste aanwinsten van het seizoen 2019/20. Bekijk elftal

Sam Schreck (FC Groningen)
Schreck behoorde bij het Bayer Leverkusen van Peter Bosz tot de A-kern en zodoende werd er in Groningen het nodige verwacht. De aanvallende middenvelder heeft het echter moeilijk bij zijn nieuwe club. Slechts zes keer begon hij als basisspeler aan een wedstrijd; slechts een keer maakte hij de negentig minuten vol. In de wedstrijden waarin hij wel speelde, maakte hij lang niet altijd een goede indruk. Zo was trainer Danny Buijs vorige maand bijzonder kritisch op zijn pupil, na de 0-1 nederlaag tegen PSV door een treffer van Denzel Dumfries. “We wilden Dumfries tegenhouden met Sam Schreck, net als we Sergiño Dest afstopten toen we tegen Ajax speelden. Het is pijnlijk dat het dan niet.”

Ritsu Doan (PSV)
Van iemand die 7,5 miljoen euro heeft gekost, mag meer verwacht worden dan Ritsu Doan tot nu toe heeft gebracht. De 21-jarige Japanner heeft na negentien wedstrijden slechts twee doelpunten en een assist op zijn naam staan. Slechts twaalf keer had de voormalig smaakmaker van FC Groningen een basisplaats bij PSV. De trainerswissel heeft wat dat betreft niet goed uitgepakt: twee van de twaalf basisplekken waren onder het bewind van Ernest Faber en tien onder diens voorganger Mark van Bommel. Het is vanwege zijn leeftijd en zijn kwaliteiten echter nog te vroeg om Doan af te schrijven. “Ik weet hoe ik deze situatie moet omdraaien en het verhaal bij PSV mooier kan maken dan het tot nu toe is geweest”, kondigde hij vorige maand aan in De Telegraaf.

Ryan Babel (Ajax)
Strikt gezien was Ajax bij huurlingen niet verplicht om het aflopende contract voor 1 april op te zeggen, maar dat deed het wel bij Ryan Babel. In principe keert hij na dit seizoen terug bij Galatasaray; de winteraanwinst heeft Ajax nog geen reden gegeven om ervoor te strijden om ook komend seizoen over hem te kunnen beschikken. Na vijf duels in de Eredivisie staat de teller op nul treffers en assists; ook in andere toernooien wist Babel nog weinig indruk te maken, al kwam hij wel tot scoren in de bekerwedstrijd tegen Vitesse (0-3 zege).

Bruma (PSV)
Gezien zijn transfersom van minstens twaalf miljoen euro en het feit dat PSV al jarenlang naar zijn diensten hengelde, behoort Bruma tot de grootste teleurstellingen van dit seizoen. “Je hebt Cody Gakpo in huis, dus waarom hebben ze hem gekocht?”, vroeg Rafael van der Vaart zich in december nog af bij Studio Voetbal. De Portugees had maar twaalf keer een basisplaats bij PSV en mocht driemaal de volledige wedstrijd op het veld blijven staan. Na achttien optredens staat de teller op drie doelpunten en evenzoveel assists. In de winterse transferperiode koos PSV ervoor om Bruma nog niet te laten gaan; de club ziet nog wel degelijk toekomst in de buitenspeler.

Ben je het grotendeels eens met ons elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm ik zou Pierie of Alvarez toch wel boven Johnston plaatsen. Johnston is voor de toekomst gehaald en kostte 5 procent van de som van Alvarez.

12 april 2020 om 09:35

Hoe kom je er bij om Pierie hier te noemen? Die is 2 jaar jonger dan Johnston en is ook zeer zeker voor de toekomst gehaald, hoezo zie je dat bij 21-jarige Johnston wel in maar bij de 19-jarige Pierie dan weer niet? Alvarez, sja. Is wel een aantal keer belangrijk geweest (goals tegen Apoel en Lille in de (v)CL). Maar inderdaad, hij heeft nog maar weinig gespeeld en stelt nog wel wat teleur overall gezien. Aan de andere kant is ook hij nog erg jong, scheelt nog geen jaar met Johnston bijvoorbeeld. Dat vergeten mensen weleens, die doen alsof er een gerenommeerde verdediger is aangetrokken maar ook Alvarez is gewoon een jong talent natuurlijk.

12 april 2020 om 12:07

@Sanderk91 "heeft nog weinig gespeeld"
25 wedstrijden is niet weinig in slechts een half seizoen is niet weinig. Speelde genoeg en kwam op wat goaltjes na, zwaar te kort.
"Heeft maar weinig speeld

12 april 2020 om 14:30

Hij heeft 1350 minuten gespeeld verdeeld over 23 duels in totaal; vrij weinig dus ja! In de Eredivisie 25 procent van de mogelijke speelminuten. Zeker op CV (waar hij in dit elftal staat) heeft hij maar erg weinig gespeeld. Er klopt dus niet zo heel veel van je post mijns inziens. Hij heeft mij zeker nog niet volledig overtuigd maar 'zwaar tekort komen' vind ik ook wel wat overdreven hoor. Nogmaals, hij is pas 22 jaar oud ook. Nog zat ruimte voor verbetering.

12 april 2020 om 09:35

Helemaal mee eens, ik denk zelf dat Johnston zich in ieder geval moest aanpassen en hij is nog maar 21 jaar. Hij was niet voor niets aanvoerder van Liverpool onder 21, hij zal vast wel iets brengen

12 april 2020 om 10:35

Om ook nog even als voorbeeld te nemen: Sinisterra. Gehaald, een seizoen lang amper tot niet gespeeld, en nu staat hij er, tot aan zijn blessure, altijd. Misschien hebben ze een zelfde plan met Johnston, ik sluit in ieder geval nog niks uit

12 april 2020 om 20:16

Maar waarom wordt Narsingh nergens genoemd..

12 april 2020 om 09:35

Pierie is toch ook voor de toekomst gehaald? En ja, Alvarez is inderdaad een peperdure teleurstelling, maar dat zijn aankopen bij Ajax voor Eredivisie-begrippen al snel. Ajax vist nu eenmaal in een andere vijver dan Feyenoord, als je prijs dan toch mee wilt wegen zou het een stuk eerlijker zijn om dat in relatieve zin te doen (aanschafprijs/budget). Overigens vind ik wel dat Ajax en PSV dit seizoen de plank wat transfers aangaat allebei flink misgeslagen hebben.

12 april 2020 om 09:40

Wie er het meest teleursteld blijft altijd een welles-nietes verhaal. Maar dat Johnston hier in staat lijkt wel wat gezocht inderdaad. De verwachtingen waren al nul bij zijn komst (waarom nam tipgever Gerard hem zelf niet?). En hij kostte bijna niets.

12 april 2020 om 10:04

Alvarez heeft anders wel veelwnedstrijden gespeeld. Weliswaar onopvallend, maar hij zakt niet perse door het ijs. Het is gewoon niet het geld waard wat er voor betaald. Heb nog wel hoop dat het beter wordt, nus is zijn vrouw aanwezig wat hem wel zou moeten helpen.

12 april 2020 om 10:26

Ik zou Alvarez ook boven Johnston plaatsen, puur vanwege het prijskaartje. Johnston had ik 0 verwachtingen van dat we die ooit zouden zien en dat is uitgekomen. Een Ki-jana Hoever en Sepp van den Berg stonden bij Liverpool al hoger in de hierarchie. Die zouden op dit moment ook niet aan veel speeltijd komen bij Feyenoord. Waarom zou Johnston dat dan wel lukken? Dat voor de toekomst gehaald geloof ik helemaal niks van. In september wordt ie 22 en dan wacht ie nog steeds op zijn debuut op het hoogste niveau..

12 april 2020 om 11:50

Alvarez heeft amper de kans gehad als centrale verdediger.Bij Ajax hebben Veltman, Schuurs, Blind en Martinez veruit de meeste wedstrijden gespeeld als centrale verdedigers. Alvarez heeft meer wedstrijden op het middenveld gespeeld dan als centrale verdediger. Ik zou eerder IE boven Johnston en Alvarez zetten.

12 april 2020 om 13:50

Alvarez heeft 5 of 6 wedstrijden de kans gehad en daar maakte hij schijnbaar zo'n slechte indruk dat tegen Heerenveen Jurrien Timber mocht spelen. Daarbij is het natuurlijk erg zwak voor een aankoop van 15 miljoen dat hij niet in staat is om veel speelminuten te vergaren met concurrenten als Schuurs en Veltman die verre van foutloos zijn dit seizoen. Van een meervoudig Mexicaans international die 15 miljoen gekost heeft mag je meer verwachten.

12 april 2020 om 14:58

@mitchkot maar dat hij de kans niet krijgt zegt toch ook wel iets over zijn kwaliteiten? hij lijkt voorbijgestreefd door Veltman, Timber en misschien zelfs door Schuurs die vaker een kans kreeg achterin. Ten Hag zal dat niet doen als hij speciale kwaliteiten had gezien bij Alvarez verwacht ik

12 april 2020 om 10:46

En ik vind Alvarez toch wel een veel betere speler dan Pierie. De aankoop van Alvarez vond ik eerst niet zo verkeerd, maar hij viel uiteindelijk toch redelijk tegen. Te veel voor uitgegeven, is mijn oordeel. De aankoop Pierie heb ik nooit kunnen begrijpen. Was bij Heerenveen verdedigend een jonge juffer, die talloze tegendoelpunten op zijn conto mocht bijschrijven. En is in het team van Jong Ajax achterin ook een brekebeen. Een zeker te voorkomen miskoop, waarbij ik me afvraag: wie is voor zo’n aankoop?

12 april 2020 om 15:00

@pinko dat mag ook wel. Alvarez heeft drie keer zo duur gekost als Pierie

12 april 2020 om 16:14

De aankoop Alvarez kon ik nog wel begrijpen; is tot nu toe echter niet een meerwaarde maar iemand die je als reserve prima kunt hebben binnen de selectie, maar daarvoor is hij gewoon veel te duur. Pierie zou ik gratis nog niet eens hebben gehaald. Staat andere spelers in de weg.

12 april 2020 om 16:32

@pinko ik snapte de aankoop van Pierie ook niet echt. ik vind hem te klein voor een verdediger en niet meedogenloos genoeg. bij Heerenveen vond ik hem ook niet echt uitzonderlijk ofzo

12 april 2020 om 11:15

" Hmm ik zou Pierie of Alvarez toch wel boven Johnston plaatsen " . Omdat ze bij Ajax spelen. Pirie speelt zijn wedstrijden bij Jong Ajax en hoort dus niet in een eredivisie elftal thuis. Babel vind ik ook een merkwaardige keuze omdat die pas na de winterstop is gekomen en Ajax sinds de winterstop slechts 7 wedstrijden heeft gespeeld, waarvan hij er ook nog eens twee door blessures heeft gemist. Mitroglou van PSV komt wat mij betreft dan ook veel eerder in aanmerking voor die positie. Een dergelijk elftal is sowieso voornamelijk gebaseerd op willekeur omdat alle aankopen van ADO zonder uitzondering in aanmerking komen voor een plekje.

Ik vind het voor Doan, Marin en Bruma veel te vroeg om ze als miskoop te bestempelen. Zeker de eerste twee kunnen het imo zeker nog wel gaan brengen en hun geld waard zijn.

12 april 2020 om 08:51

Maar ze worden hier als teleurstellende aankopen bestempeld, niet als miskopen.

12 april 2020 om 09:22

Nou ja, die Bruma werd gehaald om er direct te staan. En hij raakt geen pepernoot. Zelfde geldt voor Marin. Doan zie ik nog wel wat bereiken. Fijnbesnaarde speler.

12 april 2020 om 09:32

Doan en Marin zeker mee eens, Bruma is wel een mislukte aankoop. Jad er meteen moeten staan en heeft daar ook veel kans voor gehad

12 april 2020 om 09:36

Voor schreck is het ook te vroeg. Ook nog maar 21

12 april 2020 om 09:46

Als je als Nederlandse club zoveel geld neerlegt voor deze spelers verwacht je toch dat ze er gelijk staan.

Pfff 4 PSVers en dan zit Boscagli er nog niet eens bij..

12 april 2020 om 10:55

Het was geen lekkere zomer voor PSV fans

12 april 2020 om 10:55

Ik mag hopen voor PSV dat een aantal van de spelers nog wat van hun talent gaan laten zien. 30 miljoen aan miskopen is wel een gigantisch bedrag.

12 april 2020 om 11:07

Schwaab evenmin. Ook gewoon een 'aankoop' he? Overigens begrijp ik de vermelding van Zoet bij de 'reserves' niet. Die doet het toch niet opvallend slecht bij FC Utrecht?

12 april 2020 om 11:24

Zoet begon erg matig bij Utrecht met wat vreemde momenten bijvoorbeeld tegen Pec. In de Eredivisie bij Utrecht ook maar 1x de 0 gehouden. Allemaal niet heel verheffend zullen we maar zeggen. Schijnbaar vonden ze dat opvallender dan het gegrabbel van Kirschbaum die heel slecht aan het seizoen begon, maar waarvan ik de laatste periode geen ketsers kan herinneren.

12 april 2020 om 13:19

Schwaab, mitroglu?!

16 april 2020 om 11:35

Schwaab zonder meer. En Mitroglu ook, maar die moet je wel meer in perspectief zien. Gezien zijn rol liggen de verwachtingen rondom hem sowieso lager. En heeft hij gelukkig ook weinig schade kunnen aanrichten.

Schreck? Die doet het helemaal niet zo gek, alleen jammer dat hij niet tot de lievelingetjes van Buijs behoort zoals Hrustic en El Hankouri. Speelde juist in die wedstrijden die hij speelde erg sterk (AZ uit, Ajax thuis bijv). Alleen die pot tegen PSV toen hij plots als veredelde linksback moest spelen was geen succes. Maar dat lag eerder aan de tactisch overactieve Buijs die hem op een positie plaatst waar hij niet hoort.

Ook typerend dat hij hier als 10 wordt geplaatst terwijl Groningen zonder 10 speelt.

Johnston ja? Die gast kostte geen hol. Ik zou Alvarez dan eerder neerzetten.

12 april 2020 om 11:23

Je moet het relatief bekijken ten opzichte van het totale transferbudget van een club. Feyenoord zal nooit 15 miljoen aan 1 speler uitgeven dus volgens jouw regels kunnen ze dan ook bijna niet in zo'n team terechtkomen.

12 april 2020 om 11:44

Wederom, feyenoord betaalde ook gewoon 7 miljoen voor senesi en 4 voor bozenik. In verhouding zijn 15 ajaxmiljoenen niet hetzelfde als 3 feyenoordtonnen. Als dat wel zo is dan moet ajax 50x het transferbudget van feyenoord hebben.

12 april 2020 om 11:51

Maar ook voor Ajax is 15 miljoen gewoon een hoog bedrag en dus een topaankoop. En wat dat betreft is Alvarez het nog niet waard gebleken.

12 april 2020 om 11:57

Alvarez schoot Ajax wel de CL in. Waarmee hij zijn aankoop in 1 keer terugverdiende. En heeft ook wel redelijke wedstrijden gespeeld dit seizoen. Ik zou eerder IE boven Johnston en Alvarez zetten.

12 april 2020 om 14:27

Ik heb nergens gezegd dat drie ton bij Feyenoord hetzelfde is als 15 miljoen bij Ajax? Johnston heeft volgens mij niet eens officiële minuten gemaakt maar Alvarez heeft Ajax bijvoorbeeld naar de CL gebracht. Dus zo gek is dit volgens mij niet.

13 april 2020 om 09:06

" Johnston ja? Die gast kostte geen hol. Ik zou Alvarez dan eerder neerzetten ". Je legt met je reactie de vinger (waarschijnlijk onbedoeld) exact op de zere plek, aangezien die precies duidelijk maakt waarom dergelijke " verkiezingen " zinloos zijn. Omdat iedereen zijn eigen criteria gaat hanteren om zijn keuze te bepalen en clubvoorkeur daar ook nog eens een rol in speelt. Bovendien gaat het in deze " verkiezing " ook nog eens om de meest teleurstellende spelers, terwjl de mate van teleurstelling natuurlijk afhankelijk is van het verwachtingspatroon: hoe hoger het verwachtingspatroon, hoe groter de teleurstelling. En hoe meer er voor een speler betaald wordt, hoe hoger het verwachtingspatroon. Dan is het natuurlijk heel vreemd om een transfervrije speler of 1 die nauwelijks een investering heeft gevergd langs dezelfde meetlat te leggen als een speler die 12 of 15 miljoen heeft gekost. Dan ben je gewoon appels met peren aan het vergelijken.

Ik vind het gek dat Bazoer erbij staat. Die jongen heeft ondanks het domme gedrag een grote inbreng gehad bij Vitesse tot het befaamde moment. Toen stond Vitesse er ook nog zeer goed voor

Het getuigt maar weer van een gebrek aan voetbal kennis van degene die met dit lijstje gekomen is. Alvarez zou ik er niet in zetten. Hij heeft zijn transfergeld al terug verdient. Natuulijk waren de verwachtingen hoger, maar hij is jong en komt uit een heel ander soort voetbal land.

Waarom zit Edgar IE er niet bij? Leek wel een clown met al zijn rare acties!

12 april 2020 om 12:24

Misschien omdat de verwachtingen al niet hoog waren? Het gaat hier wel om de meest teleurstellende aanwinsten.

12 april 2020 om 12:28

Is Babel toch ook? Staat er ook gewoon tussen.

12 april 2020 om 13:12

Ie heeft ook een aantal prima potten gespeeld. Zoals zijn debuutwedstrijd. Dus hoort hier zeker niet tussen.

Bazoer? Die jongen was anders wel de man op het middenveld bij Vitesse voor de winterstop, erg vreemde keuze dus. Mitroglou mag er ook wel bij staan overigens.

En dan te bedenken dat John de Jong niet ontslagen is. Waardeloze TD.

12 april 2020 om 13:27

Inderdaad, 60 miljoen weggooien (maak net een rekensommetje waar ik zelf verbaasd van stond, zien onderstaan de reactie) en altijd maar praten over het geld van Ajax!?

12 april 2020 om 20:14

Hoezo altijd maar praten over het geld van Ajax?

12 april 2020 om 20:22

De Jong is pas TD hè. Meeste TD'S hebben moeilijke startjaren met veel miskopen. Met het halen van Rodriguez en trainer Schmidt laat hij al flinke verbetering zien.

Psv, wat doe je? Doan (8), bruma (15) Baumgartl (10) Lato, boscagli, schwaab en Mitroglu ... en dan vorig jaar Romero, spits van 20 kilo te zwaar voor 12 miljoen... Altijd over het geld van Ajax lullen... maar hier is gewoon incl. Salarissen 60 miljoen door de plee gespoeld!

Alvarez, Babel, Karsdorp, Johnston, Narsingh en Edgar Ie kan je imo ook wel scharen in het rijtje van teleurstellende spelers. dat zijn niet allemaal aankopen misschien maar huurlingen en transfervrije spelers kosten toch nog steeds geld want ze strijken vaak toch een flink salaris en soms ook tekengeld op

Totaal onlogisch om daar Johnston neer te zetten. Feyenoord haalde ook een 3e keeper, die speelt toch ook niet omdat hij 3e keeper is? Toekomst is toekomt.... Kelly is dan weer meer dan terecht....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren