Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het lijkt er wel op of ze alleen maar Southampton-spelers kopen’

Laatste update:
/

Liverpool laat waarschijnlijk op korte termijn weten dat het Nathaniel Clyne heeft ingelijfd. The Reds hebben met Southampton een akkoord bereikt van zo’n 17,5 miljoen euro over de rechtsback, die een meerjarig contract gaat tekenen op Anfield. Harry Redknapp vindt dat Liverpool een uitstekende aankoop doet.

Harry Houdini, die in het seizoen 2004/05 zelf trainer van Southampton was, vindt Clyne een hele goede vleugelverdediger. “Toen hij nog voor Crystal Palace speelden, hadden we hem bijna naar Tottenham Hotspur gehaald”, onthult de trainer nu. “Hij heeft zijn spel echt naar een ander niveau getild bij Southampton en ik denk dat Brendan Rodgers een hele goede aankoop doet.”

“Clyne naar Liverpool is gewoon een uitstekende zet van de club”, vindt Redknapp in gesprek met Sky Sports. “Al lijkt het er wel op of ze bij Liverpool alleen maar spelers van Southampton kopen”, zegt hij als kanttekening. Clyne ontmoet op Anfield liefst drie ex-teamgenoten: Rickie Lambert, Dejan Lovren en Adam Lallana stapten vorig jaar zomer allen over van the Saints naar Liverpool. Hij is zelf overigens zomeraanwinst nummer zes na James Milner, Adam Bogdan, Danny Ings, Roberto Firmino en Joe Gomez.

Koopt Liverpool te veel spelers van Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet altijd clubs die traditioneel bij andere clubs kopen, ajax bij AZ en barca bij arsenal bijvoorbeeld. Btw is clyne echt een goede voor liverpool en kan daar zomaar komende 8 jaar vaste rechtsback zijn

30 juni 2015 om 21:12

Denk dat je gerust ook wel Real bij United mag zeggen.

30 juni 2015 om 21:59

Vroeger misschien wat meer: Beckham, van Nisterlrooy zijn er zomaar twee. Laatst Chicharito (weliswaar gehuurd) maar evengoed.

30 juni 2015 om 22:06

De Gea straks ook.

30 juni 2015 om 21:27

Ik denk dat dat komt omdat clubs die veel van elkaar kopen meestal een beetje de zelfde speelstijl hanteren.

30 juni 2015 om 22:12

wat dacht je van willem 2 naar juist az..de technisch directeur meegerekend..

30 juni 2015 om 22:51

Eerder Arsenal naar Manchester City

In het geval van Clyne snap ik het wel. Prima aankoop. Maar Lambert en Lallana zijn toch wel 2 geflopte aankopen. Zeker als je ziet hoeveel Lallana heeft gekost. Als ze nog een een aankoop willen doen bij Southampton. Dan zouden ze Fraser Forster moeten halen. Want een goeie keeper kunnen ze wel gebruiken.

30 juni 2015 om 20:53

Niet mee eens, Lallana is gewoon een heel goede speler, die helaas veel blessures gehad heeft dit seizoen. Ja hij was duur, maar is dat niet inherent aan de markt voor engelse spelers? Lambert is natuurlijk niet van het niveau wat LFC nastreeft, maar hij kostte rond de 4 miljoen, geen schande dus opzich.

Clyne zou een geweldige aankoop zijn, zeker voor dat bedrag!

30 juni 2015 om 21:29

Zelfs in deze markt was het bedrag voor Lallana absurd hoog hoor. Tuurlijk is het ongunstig dat hij blessures heeft gehad. Maar uiteindelijk word je daarop wel aangerekend aan het einde van het seizoen. En ik dacht dat Lambert rond de 8 miljoen koste ipv 4 miljoen. Maar ik kan er naast zitten.

30 juni 2015 om 21:37

"initial £4 million transfer fee plus add-ons" aldus Wikipedia.

30 juni 2015 om 20:54

Lallana geflopt noemen is als hem de aanvang van de kerk al weer uit de kerk gaan

Te voorbarig dus, want met blessureleed heeft hij een valse start gemaakt. Lallana is Engels (+10mil), dus voor 21 miljoen vind ik het nog niet zo slecht, want er zit wel progressie in.

Lambert kostte 8 mil en moest als 3 spits fungeren. Remy kostte 13,5 mil en die heeft ook weinig laten zien.... dat heb je met 3e spitsen....

30 juni 2015 om 21:52

Remy weinig laten zien? Best wel goeie goals per 90 minuten ratio en beslissende treffers gemaakt.

Southampton wordt leeg gekocht en raakt weer onderaan dit jaar😪

30 juni 2015 om 20:54

Zei men vorig seizoen ook, toch gewoon netjes op plek 7 geeindigd dit seizoen.....

30 juni 2015 om 20:58

Net zoals dit jaar bedoel je?

Van de zes aankopen eentje van the saints. Vorig seizoen drie maar ook veel andere aankopen.

30 juni 2015 om 20:57

4 spelers bijj dezelfde club kopen in 2 jaar tijd is best veel. Maar ik kan me wel voorstellen. Bij Arsenal heb je 3 spelers van de jeugd van Southampton. Dus aan de ene kant is het een enorme compliment voor The Saints.

30 juni 2015 om 22:03

Het is ook niet meer dan logisch dat als een club uit de middenmoot een buitengewoon goed seizoen draait dat er dan interesse komt voor spelers uit dat elftal. En Liverpool had een smalle selectie en moest wel inkopen.

Het gaat niet helemaal goed met deze gast. Hij zou elke (potentiële) topspeler halen die wordt gehyped in de media of een overgang te wachten staat naar een grote club. Lekker gemakkelijke uitspraken altijd. Heeft ook vrijwel nooit wat zinnigs te vertellen op voetbalinhoudelijk gebied.

Schneiderlin en clyne en daar voor is al vervanger dus leeggekocht kan je het niet noemen....

Leuke uitspraak, maar wanneer Schneiderlin naar United gaat is het toch ook alweer de 2e speler in twee jaar.... Zo kun je altijd sarcastische opmerkingen blijven maken...

30 juni 2015 om 21:52

4 en 2 blijft wel een verschil.

30 juni 2015 om 22:01

Ik vind dat je Lambert niet echt mag meerekenen hierbij, hij is jeugdspeler van Liverpool en werd gehaald als 3e spits en koopje. Shaw, Sneiderlin, Lallana, Clyne en Lovren zijn/worden als basisspeler gehaald. Dus 2/3. Daarbij heeft liverpool meer spelers gekocht dan United dus is dit ergens ook wel logisch na het goede seizoen van Southampton.

30 juni 2015 om 23:31

Je vergeet Chambers van Arsenal al weet ik niet of hij echt een basisplaats had

Dit is toch wel sneu voor Koeman en de club.
Nu @neymar zegt daar lijk het wel op, hoe lossen ze dit op.
Ja aankopen, maar die liggen niet voor het op rapen ik ben benieuwd.

30 juni 2015 om 21:02

Nou Clasie en Janmaat
Ik denk dat ze volgde jaar gewoon weer in de top 8 komt.

Hoe meer van dergelijke spelers Koeman voor dergelijke bedragen verkoopt, hoe beter het team wordt. Buiten Engeland haal je betere spelers voor minder geld.

30 juni 2015 om 21:36

Clyne was wel echt een goede back, maar klopt idd wel wat je zegt. Clyne weg voor 17,5 mln en die ene van een Spaanse club (echt geen idee meer welke club) is gekocht voor 5 dacht ik. Hoor van La Liga volgers dat het ook een zeer goede back is, dus wss ga je er niet eens zoveel op achteruit.

Zo zie je maar weer dat een goede jeugdleiding je ook enorm veel opbrengt. Walcott, Bale, Chamberlain, Chambers, Clyne, Lallana en noem maar op brachten allemaal miljoenen op en zijn de reden waarom Southampton nu is waar het nu is.

30 juni 2015 om 22:06

De inkomsten vloeien inderdaad wel voort uit een goed beleid. Het is ze dan ook zeker gegund.

Ik vind dit gewoon een goeie aankoop, en hadden ze alle 4 bij Everton gevoetbald, had Liverpool ze alsnog gekocht. Ik denk verder ook neit dat het flops zijn.. Lovren was erg uit vorm maar ik denk dat hij dit seizoen echt dingen kan goed maken want bij Ston was hij echt goed. Hij heeft het in zich. Verder was Lallana de wedstrijden die hij speelde erg goed, en dan ook nog eens zonder wedstrijdritme. Jammer dat mensen alleen maar naar statistiekjes kijken van hem en niet eens wedstrijden kijken. Als je Liverpool echt volgt weet je dat hij volgend seizoen (mits fit) een smaakmaker kan worden. Verder was Lambert 3e spits, ook alleen statistiekenmislukking, want had hij alle wedstrijden gespeeld had hij ook meer gescoord. Neemt overigens niet weg dat hij weg mag van mij, maar Lovren en zeker Lallana zou ik nog kansen geven,. Clyne is een goeie aankoop op een positie waar we dat nodig hebben, daarnaast is hij Engels en ook al in Engels team actief. Voor 17,5 miljoen erg goeie aankoop. Misschien loopt het net zoals met de anderen dat dit niet helemaal zijn jaar wordt, maar hij heeft het in zich en ik zie hem voor me als vaste back van LFC in de komende jaren.

Liverpool is toch wel goed bezig hoor. Ik vind het zeer lastig om ze in te schatten voor volgend seizoen. Kwalitatief zijn ze nog wel wat minder dan Chelsea, United, City en Arsenal, maar toch hebben ze een zeer lekker team als het gaat draaien. Met name in aanvallend opzicht heb je met Coutinho, Lallana en Firmino enorm veel creativiteit waar je denk ik echt van kan gaan genieten.

Als Sterling naar City vertrekt, krijgen ze nog ongeveer 65 mln binnen. Ik ga er niet vanuit dat ze weer dezelfde fout maken als vorig seizoen en te veel spelers halen die te kort komen. Die 65 mln zullen ze erg goed gaan besteden en dan gok ik dat ze best wel eens een sterke basiself kunnen hebben, maar dat ook de breedte sterk is. Toen afgelopen seizoen tot z'n eind kwam zag ik in Liverpool volgend jaar echt geen uitdager voor de Cl plekken, maar ik krijg mijn bedenkingen.

En als het niet lukt volgend jaar, geen ramp. Er is tijd genoeg. Binnen 2 jaar moet gewoon het 'dood hout' weggewerkt worden. Spelers zoals Lambert, Balotelli, Allen en noem maar op. In die 2 jaar bouw je al aan een sterk team, wat enorm jong en enorm getalenteerd is en de kans is er ook dat er 2/3 spelers zijn uitgegroeid tot echte toppers. Denk dat Liverpool zo weer een stabiele topper kan worden, mits iedereen ook blijft.

30 juni 2015 om 21:47

Hier kan ik me helemaal in vinden al ben ik bang voor een arsenal scenario. Liverpool ligt nu 3/4 jaar achter op arsenal dat toendertijd, toen die jonge talenten waren uitgegroeid tot toppers, genoodzaakt was ze te verkopen aan de financiele grootmachten (mede door de afbetaling van het stadion). Als Liverpool dit weet te voorkomen met met name Coutinho en Firminho kunnen ze binnen 2/3 jaar weer de definitieve aansluiting vinden met de top. De noodzaak om spelers te verkopen kunnen ze in mijn optiek alleen voorkomen door CL voetbal te halen maar dat zal moeilijk, maar met een beetje geluk zeker niet onmogelijk worden.

30 juni 2015 om 22:46

Ja dat is idd een grote valkuil.. Het is echt enorm belangrijk om iedereen bij elkaar te houden, anders kun je er weer 3/4 jaar aanplakken wil je weer naar de top gaan. Het is kijken hoe het gaat volgend seizoen. Kwalitatief ben je net iets te 'min' om Cl te halen, maar wie weet idd. Als je er dichtbij bent, je ploeg bij elkaar houdt en nog goede aankopen doet kan het over 2 jaar zeker lukken.

We zullen zien.

30 juni 2015 om 21:48

Als Liverpool serieuze kans wil maken op de top-4 moet je de Sterling money gewoon op Reus of Lacazette bieden en de best betaalde speler maken, kijken wat er gebeurd, gewoon proberen.

Als we Benteke halen moet ik kotsen.

30 juni 2015 om 21:52

Reus en lacazette gaan dit seizoen nog niet komen lijkt mij, door het gebrek aan CL voetbal. Als dit wel zou lukken zou het natuurlijk grandioos zijn. Ik denk dat Liverpool moet hopen dat het snel gaat lopen en dat 1 of meer van de andere 4 topteams juist niet gaat draaien en zo CL voetbal weet veilig te stellen. Dan zouden ze volgend seizoen wel dit soort toppers kunnen halen. Wat betreft Benteke ben ik het met je eens, tenzij ze hem voor minder dan 40 miljoen kunnen halen en bijvoorbeeld Balo verkopen dan zou hij nog wel eens kunnen verrassen.

30 juni 2015 om 22:22

Maar stel.. 60 miljoen bieden, dat gaat die clubs accepteren lijkt me. Daarna zeggen dat ze 't salaris van Gerrard krijgen die hij heeft achtergelaten, of denk ik nu veel te makkelijk?

30 juni 2015 om 22:33

Misschien denk jij te makkelijk misschien romantiseer ik het voetbal te veel maar ik denk dat voor dit soort spelers CL voetbal wel een vereiste is. Al ging Di Maria ook naar United maar ik schat helaas United iets hoger in dan Liverpool qua kansen op een top 4 positionering. Ik hoop echter dat jij gelijkt hebt.

30 juni 2015 om 22:47

Lacazette lukt sws niet denk ik. Hij wil perse Champions League. Kun je wel veel salaris betalen, maar dat kunnen anderen ook. Reus idem en als Dortmund 60 zou accepteren, denk ik dat een Psg, City of Chelsea zich er ook wel mee gaat bemoeien.

Je denkt idd iets te makkelijk gok ik. Veel spelers geven aan Cl echt een vereiste te vinden en overal kunnen ze veel verdienen.

Pfoee.. Benteke zou echt enorm enorm dom zijn. Goede speler, maar moet het eigenlijk puur hebben van voorzetten en daarom is het geen speler voor het spel van Liverpool. Ook is 40 mln gewoon belachelijk.

Volgens mij heeft hij elke speler bijna naar de clubs gehaald die hij onder z'n hoede heeft gehad, wat kan die Redknapp toch een hoop onzin verklaren.

Ik kijk al uit naar volgend seizoen

Ik merk dat veel Nederlandse coaches in het buitenland die in de eredivisie hebben gecoacht, spelers halen van hun oude team of uit de eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren