Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het liefst wil ik bij Heerenveen blijven, maar we zijn er niet uitgekomen’

Laatste update:

Na afloop van de 3-0 overwinning van sc Heerenveen op PEC Zwolle werd Hakim Ziyech vooral gevraagd naar de gestaakte gesprekken over contractverlenging. De middenvelder heeft een aflopend contract, maar de clubleiding beschikt over een eenzijdige optie voor een extra seizoen. De gesprekken over een nog langere contractuele samenwerking hebben uiteindelijk niets opgeleverd.

/

"Op dit moment denk ik dat ik nog een jaar blijf", vertelde Ziyech tegen FOX Sports. "Het liefst wil ik blijven, maar we zijn er niet uitgekomen. Zoals het er nu uitziet heb ik nog een jaar." Een zomerse transfer lijkt echter net zo goed een mogelijkheid voor de creatieve middenvelder. "Dat zou missschien kunnen, maar op dit moment denk ik dat ik nog een jaar blijf. Ik heb nog een contract tot de zomer van 2015. Zeg nooit, nooit. Je weet nooit hoe het loopt."

De kans is groot dat Ziyech Heerenveen komende zomer verruilt voor een Nederlandse topclub. De club is financieel niet bij machte om de nummer tien uit de eigen opleiding langer te binden en heeft ook geen trek in een transfervrij vertrek in de zomer van 2015. Ondanks de enorme interesse vanuit het buitenland, lijkt een stap over de landsgrenzen komende zomer uitgesloten voor de linkspoot.

Hakim Ziyech ruilt sc Heerenveen in voor ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die wil gewoon naar de Nederlandse top, liefste Ajax denk ik . Hij zegt nu van niet maar eigenlijk wil hij denk ik gewoon weg in de zomer.

9 maart 2014 om 07:44

ik denk dat Twente hem ophaalt, denk dat Tadic verkocht gaat worden voor een mooi bedrag en dat Twente dan aanklopt voor Ziyech.

overigens was het tweede salaris bod 325.000 euro, beetje raar salaris voor iemand die 1 seizoen goed heeft gespeeld. wil het nog wel zien hoe hij het doet over 2 jaar.

9 maart 2014 om 10:46

Nou, als je hoort dat dat bij bijvoorbeeld utrecht het salarisplafond rond de 2,5 ton zit, danvind ik dit niet zo raar. Bedrag. Wel vind ik het verschil tussen het 1e en het 2e bod wel enorm hoog. Dan ben je in 1e instantie niet echt serieus genomen.

Verder lijkt me zyech wel een leuke vervanger voor tadic. De stap van heerenveen na twente is niet enorm. Bij ajax en psv denk ik dat er al genoeg potentie in de selectie zit. Bij feyenoord is het maar afvragen wat er blijft, als er een half elftal vertrekt, en je word daar als grote aankoop binnen gehaald, kan het ook maar zo zijn dat een 20 jarigeonder de druk bezwijkt. Van vitessekan ik eigenlijk helemaal geen hoogte krijgen

9 maart 2014 om 12:08

Dat is hetzelfde als dat ik me baantje van vroeger had behouden bij de appie... maar we zijn er helaas niet uitgekomen dus heb ik gekozen voor een baan waar ik meer salaris krijg...
Als hij echt daar had willen blijven, en zeker voor dat bedrag wat toch best wel aardig is lijkt mij...dan had hij wel getekend.
Die wil gewoon een stap omhoog maken denk dat Ajax en Twente de grootste kansmakers zijn.

9 maart 2014 om 12:53

je kunt het niet vergelijken met je baantje bij de appie opzeggen om vervolgens te gaan werken als medewerker bij de Rabobank of in de Marketing. dat zijn twee verschillende baantjes.

dit is ongeveer te vergelijken met het feit dat je bij de lokale plus werkt als vakkenvuller, full-time. je verdient er 1200 euro en je werkt er nog geen jaar. contract verlenging komt eraan en jij vraagt 1800 euro van je baas terwijl hij 1400 bied, want je hebt de vakken goed gevuld afgelopen jaar.

waarom verdien je zo'n grote opslag? omdat je een jaar hard gewerkt hebt? kijk dat de appie vervolgens jou een baan aanbied voor die 1800 euro. dat is ieder zijn eigen keus. maar het is natuurlijk van de zotte dat hij vind dat hij het dubbele moet gaan verdienen van wat hij aangeboden heeft gekregen (wat wellicht het dubbele is van wat hij nu verdient) omdat hij denkt dat hij naar 1 jaar goed spelen dat verdient.

dat is gewoon raar, de meeste mensen moeten jaren werken willen ze tot die rang horen in eeb bedrijf waar ze kunnen zeggen dat ze al jaren een hoog niveau hebben en echt wat hebben toegevoegd.

maar als ajax hem 500.000 wil bieden dan is dat prima, Ajax en Heerenveen zitten ook totaal niet op hetzelfde niveau, niet qua voetbal en niet qua financien dus als hij wilt vertrekken dan mag dat.

9 maart 2014 om 14:27

Die gaat hoop ik gewoon naar ajax goede voetballer met 1 goude linkervoet

Zie hem zo niet bij Ajax of PSV in de basis staan kijkend naar hun opstelling nu.

9 maart 2014 om 08:00

Ik denk dat hij Serero al moeiteloos kan aflossen. Zijn 9 goals en 8 assits, voor gisteravond, is al meer dan Serero in 2 seizoenen bij een beter team heeft. Als Zyech de bal heeft gebeurt er iets. Als Serero weer eens een mooie aanname heeft of een panna geeft ziet het er leuk uit. Maar is nog niet half zo effectief als zijn passes of dode spelmomenten.

Goede talentvolle voetballer, maar fysiek er licht. Bij Ajax is geen ruimte voor hem. Dus dat gaat 'm niet worden.

PSv zal hem wel ophalen. Die zijn meer van het 'op naam' iemand binnen halen.
Maar eigenlijk zou dit nu een uitgelezen speler voor Vitesse zijn. Een jonge talentvolle speler, die relatief goedkoop te halen is. Hoeven ze een keer geen speler te huren !

9 maart 2014 om 08:11

Waarom geen ruimte bij Ajax? Hij is beter dan Serero die in de basis staat. Als hij dan ook nog een redelijk goedkoop af te halen is zouden ze gek zijn als ze het niet doen.

9 maart 2014 om 08:32

Voor linkshalf hebben we Serero, Duarte en Andersen. Daarom moeten we niet een 4e speler erbij halen. Tenzij het een speler betreft van de buitencategorie !

Ziyech is een goede speler, maar uitblinken bij Heerenveen wil niet zeggen, dat hij bij Ajax dat ook even doet. En daarnaast komt hij fysiek te kort (in mijn opinie) !

9 maart 2014 om 08:38

Fysiek is serero ook niks, die waait ook om als het hard waait. En Andersen speelt nooit linksmidden in Ajax1, alleen links of rechtsbuiten.
Ik zou hem best bij Ajax willen zien

9 maart 2014 om 08:45

Precies... als je beter kunt halen moet je het niet laten. Dan laat je maar Duarte of Serero laten gaan. Als je beter wil worden moet je die keuzes ook maken. En anderson zal bij Ajax nooit op het middenveld komen. Alleen als er een echte 10 gevraagd word.

9 maart 2014 om 08:47

Ps. Als Tadic naar Ajax wil zeg je toch ook niet dat we Fisher en Kishna al hebben dus is niet nodig.

9 maart 2014 om 09:34

Nou Tadic is wel een andere categorie. Een speler, die zich ruimschoots bewezen heeft.
Ziyech heeft er nu bijna 1 seizoen Heerenveen op zitten en wil (feitelijk) weg....

Serero is fysiek ook niet sterk, maar heeft wel Afrikaanse hardheid in zich. Dus als we ons op die positie willen versterken, dan graag een verbetering op fysiek gebied !

9 maart 2014 om 10:11

Afrikaanse hardheid.. wat een begrip zeg! Essien, Tiote, Drogba, Toure etc. hebben een bepaalde "Afrikaanse hardheid" in zich. Zyech is bij een mindere club al 3x zo efficiënt. Tevens hebben we met hem dan een speler mey een goede vrije trap en een assist gever. Blind delegeert het spel, Klaassen sluit bij en jaagt aan. De speler met de eindpass ontbreekt nog. Serero en Duarte missen dat gewoon.

9 maart 2014 om 14:20

Als PSV deze jongen haalt hoop ik dat ze eens leren vam het verleden. Net als Robben nu vastleggen en nog een jaar bij zijn huidige club laten. Kan ie daar nog een vormdip krijgen en wel spelen ipv net als Maher en Bakkali op de tribune een vormdip hebben. Hij draait nu lekker en kan denk ik bij Heerenveen grotere stappen maken dan in Eindhoven, met alleen trainen en een kwartiertje invallen maak je geen stappen en hij zal niet in plaats van Depay komen...

Ik denk als hij na een goed seizoen bij heerenveen vertrekt. Dat je er niets meer van hem ziet. Suljemani had ook 1 leuk seizoen bij heerenveen. Je ziet wat daar is van overgebleven

9 maart 2014 om 08:12

Haha.. wat naïef om steeds Sulejmani te noemen. Er zijn er genoeg die het wel redden.

9 maart 2014 om 10:06

Ja want huntelaar zien we ook wat daar van overgebleven is. Kom op man je kan niet iedereen met iedereen vergelijken..

Ik heb sterk het idee dat deze jongen al contact heeft gehad met een andere club(s) en dat zij hem verzocht hebben om het contract niet te verlengen. Om op deze wijze zijn transferwaarde te drukken. Het is gewoon een spel waar ik persoonlijk niks mee heb en dergelijke handelswijze vind ik niet in de haak.

Dus het verhaal dat hij het liefst zou willen blijven is duidelijk een kulverhaal gezien het fatsoenlijke bod van de kant van Heerenveen. Als ik deze club was zou ik hem in de aankomende transferperiode wegdoen voor een zo hoog mogelijke bod en een mooie strik eromheen en nooit meer terughalen in de toekomst.

Het valt mij steeds meer op dat dergelijke voorbeelden steeds vaker voorkomen. Gezien de kant van de speler vind ik het enigszins wel begrijpelijk maar een transferclausule zou toch een prima oplossing kunnen zijn voor beiden? Als een club goed voor je is moet je de huidige werkgever ook wat terug gunnen! En de clubs zouden onderling niet aan dergelijke praktijken mogen doen. Maar dat is een utopie en ik ben bang dat het van kwaad naar erger wordt.

9 maart 2014 om 08:48

Overmars wakker worden. Serero is te licht voor het Ajax niveau. Maar ik durf toch te wedden dat psv hem koopt. Alleen maar om de concurrentie een tik uit te delen.

9 maart 2014 om 09:41

Het zou heel goed kunnen dat Ajax deze speler al heeft benaderd. Het viel mij al op dat de Boer al een aantal keer zich positief heeft uitgelaten over deze speler in de media. Maar het zal binnenkort duidelijk worden.

Maar het is duidelijk dat Ajax te weinig individueel kwaliteit in zijn selectie heeft en dat het versterking nodig heeft. Of deze speler een aanvulling zou zijn dat hoop ik dan maar. Ik ben tot nu toe niet onder de indruk van Overmars zijn aankopen. En hoop dat Ajax zich gaat roeren in de komende transferperiode.

9 maart 2014 om 10:51

Bekijk het eens vanuit de speler. Hij heeft nog een jaarcontracten wil er toevallig ook nog een jaar blijven. Prachtig toch? Waarom zou hij zijn toekomst uit handen geven? Geld verdienen met een beter contract kan altijd nog. Hij wordt ook niet slechter van een langer verblijf als je het mij vraagt, maar het punt is, dit is een ideale situatie voor hem. Jij zou een dwaas zijn als je dit zomaar weggeeft.

Voor de club zie ik het zo: Heerenveen heeft 23 selectiespelers en die betalen ze voor een Heerenveen salaris (in verschillende schalen). Als een van hen zijn schaal ontgroeit is dat pure winst want hij ligt vast en hij speelt dus eigenlijk te goedkoop voor je. Tot na zijn contract. Na zijn contract haal je weer een speler voor zijn oude salaris. Als je hem kan behouden is dat natuurlijk ook uitstekend. Maar het punt is, dit zijn slechts zaken en er is weinig emotioneels aan.

Dacht even dat het over San Marco ging. Iemand enig idee wat die gaat doen volgend jaar?

9 maart 2014 om 09:36

Misschien trainer jong-Ajax. Is ook van het kamp Cruyff, dus waarom niet ?!

9 maart 2014 om 09:41

Er wordt gezegd dat hij al een contract heeft getekend bij Az, volgens goed ingelichte bronnen.
En dat hij Ziyech mee gaat nemen.
Persoonlijk hoop ik dat het fabeltjes zijn (vbasten dan), maar het schijnt zo goed als rond te zijn.

Hij wil het liefst blijven?? Ik zou zeggen: Accepteer dan een salaris van om en nabij de 3 ton ( indien dit klopt)! Want, dat is toch geen misselijk bedrag voor zo'n speler die net komt kijken. Maar, de heren voetballers denken alleen aan de poen echter dat zeggen ze niet voor de camera.

Dit zou een uitstekende aankoop zijn voor Feyenoord, als immers verkocht wordt hebben ze weer een erg goede nummer 10, en weer wat creativiteit in het spel

Vele hier kijken alleen naar het salaris maar niet naar de clausules 3 ton per seizoen maar als hij verkocht word moet er min 5 miljoen afgetikt worden . En qua zijn fysieke gesteldheid ik heb hem nog geen keer omvergelopen zien worden ....

9 maart 2014 om 10:11

@shiko

Je zou bijna medelijden met iemand krijgen als hij maar 3 ton per jaar krijgt aangeboden? Het lijkt mij anders een fatsoenlijk bod van een club als Heerenveen en gezien de staat van dienst van de betreffende speler. Ook is een transfersom iets anders dan een salaris.

Ik weet niet of de clausule van 5 Miljoen waar is. Maar gezien de gekte van deze branche zou het heel goed kunnen. Vergeet niet dat clubs ook vaak miskopen doen en risico nemen met spelers en andere investeringen (stadion, trainingsvelden, overige personeel etc) moeten doen. En bij diegene die uitblinken zullen zij moeten verdienen willen zij overleven.

Of vind jij dat alleen een speler alles behoort te krijgen terwijl de club een speler ook de mogelijkheden heeft geboden om te groeien en het risico ermee heeft genomen? En de spelers die mislukken moeten geld terug geven?

Nee een speler mag een club die goed voor hem is ook wel dankbaar zijn. Daar is niks mis mee in mijn ogen.

zijn kop is al gek gemaakt door andere clubs en zegt dit alleen maar om de heerenveen supporters gerust te stellen, die gaat van de zomer echt wel weg

Foutje! Svp verwijderen!

Kom maar naar Amsterdam als je nog groter wilt worden!

Ik begrijp het wel, maar tevens vind ik het ook erg jammer. Speelt 1 seizoen goed (was vorig jaar nog duidelijk te licht). Vervolgens breekt hij prima door, krijgt een zeer goede tweede aanbieden (waardoor hij ineens grootverdiener wordt) en toch gaat hij niet akkoord.
Waarschijnlijk is er al contact geweest met andere clubs.

We zullen zien, voor de top van Nederland een goede speler. Zal ongetwijfeld nog zijn dip krijgen, maar zijn basis is meer dan prima.

9 maart 2014 om 15:05

Volgends mij gaaat het helemaal om het geld. die jongen geeft zelf aaan dat hij graag wil blijven. Maaar ze er niet uit kunnen komen. Mischien wil heerenveen hem gewoon te lang aan hun hun binden en dat ziet die jongen niet zitten kijk maaar finnbogason als hij bij tekent dan gaan ze de hoofdprijs vragen en dat gaan clubs uit nederland nooit betalen dus dat wil dan zeggen als hij bij zou tekenen dat hij volgend jaar alsnog geen transfer kan maken naar de nederlandse topclub ik geen die jongen groot gelijk

9 maart 2014 om 22:50

Zidane25 ik denk dat je groot gelijk hebt,denk dat sc-heerenveen niet het hele verhaal verteld om ziyech zo onderdruk te zetten door het publiek.
Ziyech is profesioneel en zegt er dus niks over,waar heerenveen het via de media speeld.
Schandalig om deze jongen als geldwolf neer te zetten terwijl de wolf in schaapskleren aan de andere kant van de onderhandelingstafel zit

10 maart 2014 om 06:18

Precies ik ben ervan overtuigt dat hij best voor twee jaar wil bij teken of 3 maar heerenveen wil denk ik gewoon langer en dat ziet die jongen gewoon niet zitten en geef hem groot gelijk als ik hem was zou ik dan gewoon mijn contract uit dienen en ze uitzwaaien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren