Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het klopt dat Barcelona interesse had, ze hebben het dubbele geboden’

Laatste update:

Paulo Dybala speelt pas een seizoen bij Juventus, maar de Argentijn blonk in zijn eerste voetbaljaar in Turijn al uit met negentien doelpunten en negen assists in de Serie A. Volgens Gustavo Mascardi, eigenaar van zaakwaarnemersbureau Grupo Mascardi, hebben de goede prestaties van Dybala er zelfs voor gezorgd dat Barcelona heeft aangeklopt.

/

“Het klopt dat Barcelona de voorbije maanden interesse had. Ze hebben een bod gedaan van meer dan het dubbele wat Juventus aan Palermo heeft betaald”, laat Mascardi optekenen in de Italiaanse media. Het gaat dus om een bod van circa tachtig miljoen euro, omdat Dybala voor veertig miljoen euro inclusief bonussen naar Turijn verhuisde.

“Dybala wilde echter bij de club blijven die hem de kans geeft om te slagen op het hoogste niveau”, gaat Mascardi verder. “Of hij nog lang bij Juventus blijft? De transfermarkt vertoont veel verleidingen, maar Paulo heeft duidelijke ideeën.”

Paulo Dybala zou een goede speler voor Barcelona zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geld. Tuurlijk, het is een geweldige speler, maar toch. 80 miljoen voor een talent. Belachelijk, in mijn ogen. Dat allemaal omdat wij supporters zo verknocht zijn aan dit mooie spel. Zo wordt het echt nooit meer iets in nederland.
OT: zou een geweldige aankoop zijn voor barca aangezien messi en suarez toch ook al de 30 aantikken.

28 juni 2016 om 23:00

Ja kan die 80 miljoen beter aan kinderen in afrika geven of de vluchtelingen

28 juni 2016 om 23:03

Of niet? Wat bedoel je daarmee? Geld is altijd beter besteed aan mensenlevens dan aan vermaak.

28 juni 2016 om 23:13

@tim wat is een mensenleven zonder vermaak? En als t voetbal er niet was dan was dat geld er ook niet. Als jullie dus willen dat dat geld naar Afrika gaat moeten jullie stoppen met voetbal kijken en het rechtstreeks naar Afrika over maken.

28 juni 2016 om 23:37

Doe nou niet zo stoer. Ik zeg gewoon dat 80 miljoen altijd beter besteed is aan mensen levens dan aan een voetballer. Als je dat ontkent, sorry hoor, maar dan ben je voor mij een schande voor de mensheid.

28 juni 2016 om 23:38

"Wat is een mensenleven zonder vermaak?" Alsof er geen vermaak kan zijn zonder dat er 80 miljoen wordt uitgegeven aan Dybala. Oh, en ik kies toch eten en een dak boven mijn hood boven vermaak.

28 juni 2016 om 23:48

Ik denk dat je zijn punt niet snapt..
Zolang wij alle zo van voetbal blijven houden, ernaar blijven kijken, ernaar toe gaan. E.d, de clubs dus miljoenen blijven verdienen en de prijzen van de spelers dus omhoog blijven gaan. Als wij (iedereen) het voetbal niet zo populair hadden laten worden, hadden clubs nooit 80miljoen te besteden. Dan zouden dus de (voormalige) voetbalfans zelf geld moeten over maken naar goede doelen. Maar ik heb het idee dat jij en ik (net al vele anderen) daar minder aan uitgeven dan aan het voetbal.. Ik geef gemakkelijk 1500 per jaar uit aan Ajax. (Seizoenskaart, europese thuis en uitwedstr, parkeerkosten, brandstofkosten, eten/drinken). Los van de tv abbonementen. Dit zou ik nooit doneren aan goede doelen. Puur om het feit dat ik daar enkel een goed gevoel aan over zou houden, maar geen passie zoals dat er is met voetbal. Voetbal is een verslaving. Dat werkt anders dan goede doelen steunen. (Doe ik overigens uiteraard wel in mindere maten.)

29 juni 2016 om 00:33

Ja gooi nog meer geld in die bodemloze put en geef je geld aan de corruptie! Zijn miljarden heen gegaan en wat is het verschil helemaal niks. Maar ben blij dat jij wel al je geld weggeeft aan je medemens dan doe ik het niet

29 juni 2016 om 02:59

Wat moet het binnen 10 jaar wel niet zijn als we nu al zagen.. Het is triestig maar toont wel aan hoe hard het voetbal leeft.

29 juni 2016 om 09:06

Je kunt die 80 miljoen beter aan mij geven.

Hippie

Wat een nonsense opmerking zeg. Barcelona moet hun geld niet in spelers investeren maar in vluchtelingen en Afrika...

29 juni 2016 om 10:57

Wat heeft dat er nou mee te maken. Alsof bedrijven verantwoording moeten nemen.voor de armoede. Jij maakt ook niet elke maand je halve salaris over naar afrika. Want zij kunnen jouw spaargeld ook beter gebruiken dan jij..

28 juni 2016 om 23:06

Jij begrijpt het tenminste

29 juni 2016 om 01:32

Jij geeft je geld uit aan ajax zeg je, maar ajax zal nooit een bedrag van 80mil gaan betalen voor een speler...

Denk dat hij later nog wel naar Barca komt, Dat hoop ik namelijk ook erg! Hij ziet barca volgens mij wel zitten en Messi is zijn idool. Dus wat dat betreft zit het wel goed denk ik, zou Pogba ook graag zien komen. Vind dat echt klasse spelers. Juventus met pogba en dybala voorlopig niet wegdoen, laat ze eerst echt wereldklasse worden bij Juventus. Juventus is zeker wel een van de mooiste clubs van de wereld, dus genieten zullen ze daar zeker. Aan het team bouwen en misschien winnen ze wel de Champions League. Prijzen win je dat bij Juventus, dus dat zit wel goed!

28 juni 2016 om 22:38

Pogba past niet in het kleine korte spel van Barca/ de spaanse competitie. Die moet grote afstanden afleggen op een hoog tempo in de PL

Als ze La Joya nu al weg doen zijn ze gek daar. Gelukkig zijn ze dat niet. Hoop dat hij een Juventus legend kan worden, potentie genoeg.

Echt een supertalent deze jongen.
Moet gewoon nog lekker jarenlang bij Juventus blijven, en na een aantal jaren pas naar Barcelona vertrekken.
De overstap zal nu nog te vroeg zijn, omdat ik hem niet 1 2 3 in de basis zie staan bij Barca.

28 juni 2016 om 23:04

Over 2-3 jaar zie ik hem Suarez best vervangen. Wel een ander type spits maar ik gok erop dat hij prima past bij Barca en hopelijk nog een paar mooie seizoenen met zijn idool Messi kan spelen. Voor nu mag hij van mij ook nog wel even bij Juve, da's ook een hele mooie club waar Dybala hopelijk nog doorgroeit. Credits ook naar Palermo die vaak (toekomstige) toppers weten te scouten zoals Dybala, Cavani en Pastore, erg knap. Ben benieuwd of ze nog zo'n parel hebben rondlopen daar in de jeugd.

Goed bezig hoor Juventus.
Gewoon als een topclub dit soort bedragen weigeren.
Ze hebben volgens Marca ook een hoge bod op Pogba geweigerd.
Dat zegt wel wat over de ambities van Juventus.

28 juni 2016 om 22:51

Het helpt ook dat Juve zelfstandig groene cijfers boekt, zo kan je al gauw weigeren wanneer spelers nog een contract hebben. Ik hoop dat Juve als Bayern word in financieel opzicht.

28 juni 2016 om 23:22

Sterk!
Ik vind het knap dat Juventus zulke spelers kan behouden en dat ze die spelers ook nog tevreden houden.
Al helemaal omdat Raiola de zaakwaarnemer is van Pogba.
Die is nooit tevreden.

29 juni 2016 om 10:58

Hoe staat juve er financieel voor? Ik neem aan uit je reactie dat ze gezond zijn. Hoe gezond zijn ze tov bayern?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren