Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het kan niet zo zijn dat we er niets van bakken, dat zou niet des Ajax zijn’

Laatste update:

Ajax hoopt de overwinning op Feyenoord zondag een goed vervolg te geven tegen FC Groningen. De Amsterdammers gaan op bezoek bij De Trots van het Noorden en Joël Veltman heeft er vertrouwen in.

/

De 24-jarige verdediger, die waarschijnlijk weer als rechtsback aan de aftrap zal verschijnen, vertelt in De Telegraaf dat Ajax ‘geen eendagsvlieg’ mag zijn: “Het kan niet zo zijn dat we er tegen Feyenoord vol ingingen en er bij FC Groningen niks van bakken. Dat zou niet des Ajax’ zijn. Dezelfde mentaliteit is vereist.”

“Voor de Klassieker hoef je je niet op te laden, maar voor FC Groningen uit ook niet, hoor. Al besef ik wel dat de omstandigheden anders zijn”, aldus Veltman. Ajax kan overigens voor het eerst onder Frank de Boer in een seizoen minimaal zeven uitwedstrijden ‘de nul’ houden, de laatste keer dat dit Ajax lukte was in het seizoen 2009/10 onder Martin Jol (7 keer). Dat rekende Opta uit.

Wat verwacht jij van FC Groningen - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja helaas heb ik Ajax dit jaar al vaak niet des Ajax zien spelen. Er gaat structureel wat fout bij Ajax en het erge is dat niemand binnen de club dat lijkt te willen inzien. Elk commentaar van buitenaf of binnenuit wordt door de rest ontkent.

13 februari 2016 om 09:19

Er zijn geen spelers met creativiteit of die een man durven passeren. Laten we nu eens eerlijk bekennen dat Frank meer de theorie van v.gaal aanhoud - rond spelen tot de vrije man gevonden is - dan die van Cruyff. De overeenkomsten met Manchester en Ajax zijn overduidelijk.

13 februari 2016 om 10:05

Ik zie dat ook. Frank vertrekt binnenkort dus daar komt dan wel verandering in.

13 februari 2016 om 11:38

In Van Gaal's meest succesvolle jaren was er vaak genoeg ruimte voor creatievelingen. De Boer probeert hem te kopieren met weinig kwaliteit. ook lijkt hij de defensie belangrijker te vinden dan de aanval.

13 februari 2016 om 12:31

Met die laatste zin sla je de spijker op zijn kop en dat is dus ook hetgene wat totaal niet bij Ajax past. Ajax was altijd vol op de aanval en gewoon zorgen dat je er altijd meer scoort dan de tegenpartij. Dat is wat de meeste fans missen nu.

13 februari 2016 om 10:04

Gek, ik heb het al een boel mensen bij ajax zien erkennen.

Ze doen t prima in de eredivisie. Staan bij de eerste 2, en doen mee om t kampioenschap. Zeurders daar. Alleen Europees is het al jaren niks.

13 februari 2016 om 09:22

Dat gestuntel elk jaar in Europa kost het Nederlandse voetbal , plaatsen in Europa!
Liever PSV in de Champions Leauge! Dei maken nog een kans op de volgende ronde!

Als je zoals Ajax met alleen maar jochies van 20 de Champions Leauge in gaat, red je het zelfs niet eens in de Europa Leauge mee!

13 februari 2016 om 09:54

Helaas een slappe hap dit Ajax.
Op een enkele keer na is het een straf om naar te kijken.
Hoop dat er eens wat gaat gebeuren.

13 februari 2016 om 10:03

Opnieuw dit... psv heeft de afgelopen jaren nog minder punten voor het nederlandse voetbal behaald dan ajax, look it up.

13 februari 2016 om 10:11

PSV heeft vorig jaar gewoon overwinterd in europa, dit jaar weer.

13 februari 2016 om 10:20

@Glory wat is dat voor onzin? PSV heeft tot vorig seizoen de meeste punten gehaald in de EL van heel Europa, samen met Benfica. Wij overwinterden de afgelopen jaren tenminste nog een paar keer....

13 februari 2016 om 10:49

Ik zeg nog look it up. Ik ga hier niet de cijfers plaatsen die iedereen gewoon binnen twee clicks kan vinden. Google club coefficientenlijst.

13 februari 2016 om 11:27

Psv was absoluut ook kansloos geweest tegen, BvB, Real Madrid, Ac Milan, Barcelona, Psg, nu ze doorzijn in een team met een gehandicapt Manchester en een Pover Wolfsburg is dat ineens een wereldprestatie. Let maar op helaas zal Atletico Psv weer met beide beentjes op de grond zetten. Ajax heeft ook gewonnen van Manchester tijdje terug.

13 februari 2016 om 11:44

Ajax is niet doorgegaan tegen een slap Milan. Zo overtuigend als PSV 2x tegen united speelde heeft Ajax in 4 jaar niet gedaan. Puur kwaliteit.

13 februari 2016 om 11:53

Vergeet vooral even te vermelden dat psv van dat slappe Milan verloren heeft in de voorrondes CL. Psv had het ook niet gehaald...
En daarbij, dit united is net zo matig.

13 februari 2016 om 12:15

Jakethefatman Dat is nou echt weer typisch zo'n Nederlandse reactie! In het buitenland zou men zeggen : Goed gedaan in een poule met Wolfsburg, United, Spartak Moscow! Maar ja Hollandser kan het bijna niet , dan dat men elkaars prestaties afkraakt! Gaat een Nederlandse ploeg door krijg je weer te horen dat de tegenstanders hopeloos uit vorm waren of dat ze er geen zin in hadden, dat ze een off day hadden, te veel blessures hadden , uit medelijden hun tegenstander lieten winnen! Erg vermoeiend!

Gelukkig zat Ajax wel in een poule des doods met topploegen als Molde, Fener, Celtic zuuuucht!

Dit Ajax zou het 100% zeker niet hebben gered in de poule van Psv!
Hoe je het ook keert of draait , alle clubs waar psv tegen speelde hebben begrotingen die 5 a 10 keer zo groot zijn als het niet veel meer is!

13 februari 2016 om 12:29

Mja dat kun je dus ook niet zeggen sswaa. En ik hou er ook niet van om elkaars prestaties af te kraken. Maar als mensen zeggen dat PSV zoveel beter dan Ajax presteert in Europa wijs ik ze met een grijns op mijn gezicht op de afgelopen vijf jaar

13 februari 2016 om 12:55

Glory die comment was niet tegenover jou ! Maar die als reactie op Appel1004 en Jackthefatman!

Inmiddels heb ik deze discussie wel opgegeven! Wie er ook beter heeft gespresteerd de laatste 5 jaar , feit blijft dat het Nederlandse voetbal er beroerd voor staat Europees gezien! Gelukkig komen er veel nieuwe talenten aan dat zeker!

Nederlandse Clubs die Europa ingaan moeten zich meer richten op kwaliteit i.p.v Kwantiteit! Dus gewoon oud spelers terug halen in ieder geval proberen!

Spelers als Sneijder, v.persie proberen te halen! En zorgen dat we in Nederland onze spelers ook voor minimaal 25 miljoen verkopen aan Buitenland! Zo ben ik ook van Mening dat de clubs die Europa ingaan niet meer dan 1 basisspeler moeten verkopen anders kun je straks weer helemaal opnieuw beginnen! En clubs moeten stoppen met breedte aankopen zoals V/heijden!

Ook snap ik niet waarom , er zo weinig clubs in Nederland goeie scouts hebben! Enkel Psv/ Heerenveen halen goeie spelers uit het buitenland! Bijna geen miskopen terwijl de meeste andere Nederlandse clubs veel te veel miskopen uit het buitenland halen!

Iedereen loop te zeuren op het feit dat we heel vroeg uit europa liggen. Maar is dit zo vreemd? Vorig jaar hadden we een dip na de winterstop.kan gebeuren.
Ja psv komt nu een ronde door. Maar wel met een nieuwe loting en tegen teams zwaar uit vorm. Terwijl ajax telkens monsterteams tegen kreeg in de CL. En toch 3e werden.

Dit jaar was het (nieuwe)team nog niet ingespeeld op elkaar . Waren de vooronders EL nu gehouden dan waren we gewoon doorgeweest.

Ja ik zie liever een beter ajax dan dat van de laatste twee jaar. Maar we hebben ook een bout elftal gehad de laatste twee jaar. Maar de toekomst gaat heel mooi worden voor ajax.

Ook de boer mag van mij wel nog wel twee tot drie jaar blijven.
Er komen nu eindelijk top talenten door. En F d boer heeft nu eindelijk aangegeven dat er top aankopen moeten komen.
Met een beter elftal gaat hij ook ajax beter laten voetballen. Zo simpel kan het zijn

13 februari 2016 om 10:50

Als telt niet daar hebben we niets aan, kijk Nederland heeft de punten nodig aankomende jaar nog niet, maar als ik het goed heb het jaar daarop gaan we de pijn definitief voelen als er geen een Nederlandse club meer in de Champions Leauge speelt!

Niemand had van te voren verwacht dat PSV door zou gaan tegen clubs die veel rijker zijn!
En zeker voor een Nederlandse club blijft het gewoon heel knap door te gaan in de Ch Leauge!

En ook zo'n de Boer kan ik niet serieus meer nemen: Dan roept ie onze ambitie is de halve finale Europa leauge om vervolgens niet eens te overwinteren! Dan reageert Frank op zo'n koude manier of het hem totaal niet boeide dat Ajax uit de Europa Leauge lag! Hij wilde bijna zeggen hehe eindelijk zijn we van die Europa Leauge af!

Dat je in zo'n zwakke poule eruit gaat, is al erg schandalig genoeg zeker als je weet hoe het Nederlandse voetbal er voor staat en er dan nog zo ongeintreseerd ermee omgaan!

Ik vind dit Ajax echt van een dramatisch niveau en het erge is nog dat de huidige falende beleidsbepalers straks weer een nieuwe trainer zullen aanstellen. Dat geeft weinig hoop op verbetering, zal me niks verbazen als het nog slechter gaat worden. En de fans grijpen maar niet in om deze teloorgang een halt toe te roepen.

13 februari 2016 om 12:35

Dat is ook niet aan de fans. Dat is aan de Rvc, en als zij het niet doen is het aan de leden van de vereniging. En die hebben zich nog recent achter de RvC geschaard.

Waarom geloof je nu al niet dat de juiste trainer zal worden aangesteld? Wie is volgens jou uberhaupt de juiste trainer?

13 februari 2016 om 13:23

De Rvc en de ledenraad hebben bewezen onbetrouwbaar te zijn dus dan blijven alleen de fans nog over die iets teweeg kunnen brengen. De juiste trainers voor Ajax zouden wat mij betreft Rijkaard, Bielsa, Van der Haezebroeck, Jonk kunnen zijn.

13 februari 2016 om 14:53

Die zie ik ook allemaal wel graag, als ze de huidige lijn verder volgen maar dan met aantrekkelijker spel.

13 februari 2016 om 15:53

En met een betere TD en een scouting die serieus wordt genomen.

In tegen deel het zou heel erg des ajax zijn. Het zou betekenen dat de ploeg de fans eindelijk wat hoop heeft gegeven om die hoop vervolgens keihard weer de grond in te slaan

13 februari 2016 om 15:09

Dat zijn reservespelers man. Geen een Nederlandse club heeft betere centrale verdedigers op de bank zitten hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren