Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is ook jammer voor Ajax, want Nicolai is écht een goede linksback'

Laatste update:
/

De situatie van Nicolai Boilesen bij Ajax is uitzichtloos en dat doet landgenoot en goede vriend Viktor Fischer pijn. De linksback weigerde vorig seizoen om zijn aflopende contract in Amsterdam te verlengen en is sindsdien tot persona non grata verklaard. “Ontzettend jammer”, zegt Fischer in Voetbal International.

Ook voor Ajax is de harde maatregel van coach Frank de Boer vervelend, vindt Fischer. “Nicolai is écht een goede linksback. Zijn vele blessures hebben hem niet beter gemaakt, maar ik denk dat hij weer terug kan keren op zijn niveau.” De Deense aanvaller hoopt dat zijn landgenoot snel een nieuwe club vindt, mogelijk zelfs al deze maand.

Fischer praat regelmatig met Boilesen over zijn situatie en ziet dat de 23-jarige back ondanks de lastige periode in zichzelf blijft geloven. “Die mentale kracht is een kwaliteit van hem. Ik heb begrip voor de standpunten van zowel Ajax als Nicolai. In dit soort situaties kun je terechtkomen met een aflopend contract. Dit is de harde zijde van het topvoetbal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is vooral een gehypte linksback die de verwachtingen nooit heeft kunnen waarmaken.
Een drama vorig seizoen, zodanig dat een redelijke linksback als Dijks als een soort verlosser wordt gezien.

13 januari 2016 om 20:59

Weet je wat erg gehyped is? Het woord "gehyped". Wordt echt bij alles wat tegenvalt gebruikt. Nicolas is een jongen met veel potentie en kwaliteiten die door vele omstandigheden helaas er nog niet allemaal uitgekomen zijn. Maar hij heeft vaak laten zien wat voor kwaliteiten hij heeft en dus erg jammer.

13 januari 2016 om 21:15

Afgezien van die eerste helft thuis tegen Barcelona 2-1 en enkele leuke dribbels in andere potjes heeft hij het helemaal niet "vaak" laten zien.. Hij heeft nog nooit op een constant niveau gepresteerd. Daar heeft hij vorig jaar de kans voor gekregen en dat ging compleet mis.

13 januari 2016 om 21:51

Bijdehante opmerking, maar naar mijn bescheiden mening heeft deze jongen vaker aangetoond het niet te kunnen dan wel. Maar goed. Ieder zijn eigen bril en zijn eigen mening.

14 januari 2016 om 00:07

Deze jongen is echt een slapjanus. Dijks is ook niet heel goed maar nog altijd een stuk beter dan dit doetje

Fischer laat met deze uitspraken ook min of meer weten dat Boilesen op dit moment niet van een bijzonder niveau is, door zijn blessures.

Wie had dat gedacht dat Dijks beter zou terug komen dan Boilesen.
Verlosser is het zeker niet. Maar hij heeft zich wel sterk ontwikkeld.

13 januari 2016 om 21:16

Inderdaad. Dijks is geen wereldspeler zoals Maxwell ooit, maar hij is gewoon degelijk. Weinig fouten, redelijk passing, pakt ballen af, geeft af en toe een goede voorzet. Meer is niet nodig voor die positie.

13 januari 2016 om 22:00

Jouw naam spreekt boekdelen. Jij bent dan ook niet serieus te nemen...

Dijks heeft zich inderdaad goed ontwikkeld. Maxwell speelt nog steeds erg goed als hij speelt. Kurzawa speelt ook vaak, maar vind Maxwell nog steeds een leuke speler om naar te kijken.

Voor Dijks is Ajax denk ik wel de top, maar daar heb ik geen problemen mee.

13 januari 2016 om 22:05

Ik ben al lang blij dat er na jaren weer eens 2, waarvan 1(tete) enorm goed, backs zijn die kunnen verdedigen.
We hebben jaren gehad met Ricardo van Rhijn en Boilesen waarbij er bewijs van spreken maar 2 verdedigers stonden, namelijk de centrale mannen.

14 januari 2016 om 09:01

Jij bent nu ook nooit meer serieus te nemen.

Ik heb Boilesen nooit goed gevonden. Sterker nog, grootste gedeelte vond ik hem echt waardeloos. Hij probeert altijd mee naar voren te gaan maar voegt daar letterlijk niks toe, en daardoor is hij nooit op de goede plek als we moeten verdedigen, echt drama.

Heeft Boilesen anders goed geheim weten te houden! Echt een drama die jongen. Vorig jaar de op vier na slechtste speler van de Eredivisie volgens de statistieken. En dan ook nog een salarisverhoging vragen in hetzelfde gesprek waarin Ajax aankondigt gek genoeg te zijn met hem door te willen. Leuk dat Fisher het opneemt voor zijn landgenoot, maar hij hoeft geen bullshit uit te slaan natuurlijk. Op hem en Boilesen na zal niemand bij Ajax het echt jammer vinden dat laatstgenoemde zijn biezen pakt.

Boilesen (en van Rhijn ook trouwens) waren vorig seizoen te vaak de zwakke schakels, nu staan er 2 die beter zijn in verdedigen.
En of het jammer is, tja meneer heeft natuurlijk zijn eigen hand een beetje overspeeld, ipv blij te zijn met een nieuw contract dacht ie wel even topverdiener te worden, niet zo slim als je net een seizoen bagger gepresteerd hebt

Haha deze mannen leven echt in een droom wereld.
Een goede back???
1 wedstrijd tegen barca ja daarna niks meer

Als hoj dat zegt maakt hij zichzelf ook niet geloofwaardig. misschien is boilesen niet zo slecht in vergelijking tot Fischer. Maar allebei verdienen ze een onvoldoende.

We zagen vorig jaar dat hij echt een fantastische linksback is. Vandaar dat hij zo moeilijk doet met het verlengen van zijn contract: topclubs staan voor hem in de rij maar willen niet de o zo dure afkoopsom in zijn (nieuw) contract betalen.

Wat heeft deze gast zich in zichzelf vergist. Dacht wel dat clubs voor hem zouden komen. Kijk hem nu.. zal bij een middelmatige club terechtkomen. Ook geen respect naar ajax toe die je 4 jaar betalen terwijl je amper aan voetballen toe komt. Dan verlengen ze je contract en weiger je dat. Zonder 1 seizoen fit te blijven. Erg ondankbaar als je het mij vraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren