Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is nog te vroeg om terug te keren bij PSV, dat zou ik liever uitstellen'

Laatste update:

Jeffrey Bruma stond woensdagavond met VfL Wolfsburg in een oefenwedstrijd tegenover zijn oude club PSV. Vorig seizoen werd de 27-jarige verdediger in de tweede seizoenshelft verhuurd aan Schalke 04, maar hij gaat nu voor een nieuwe kans bij die Wölfe. In gesprek met Voetbal International geeft hij aan dat een terugkeer bij PSV momenteel niet aan de orde is.

“Voor mij is het nog iets te vroeg om terug te keren bij PSV, dat zou ik liever uitstellen. Zeg nooit nooit. Maar ik ben nu bij Wolfsburg en dingen kunnen snel veranderen. Het heeft geen zin om over clubs te praten”, zegt Bruma. Het is de vraag of hij bij Wolfsburg in de plannen voorkomt en er werd de afgelopen tijd meer dan eens gespeculeerd over zijn toekomst. “Het hoort er een beetje bij deze dagen, als je niet in de plannen voorkomt, ontstaan er geruchten. Maar goed, ik lees eerlijk gezegd niet heel veel.”

“De meeste dingen die ik hoor, weet ik zelf niks vanaf. Het draait om de praatjes van mijn agent en de trainer, dat is allemaal positief. Het is afwachten, ik draai hier de voorbereiding en dan zien we wel verder”, vervolgt de verdediger. Zijn contract bij Wolfsburg loopt voorlopig nog door tot medio 2021. “Ik sta bij Wolfsburg nog twee jaar onder contract en ga hier voor mijn kans. Of ik weg mag, moet je de trainer en de directeur vragen. Als ik niks hoor, speel ik zoals vandaag mijn wedstrijden hier.”

“Als ik weg mag of kan, zal ik dat wel horen in een gesprek. Zolang ik hier onder contract en de trainer er met mij over praat, zie ik bij Wolfsburg nog perspectief”, stelt Bruma. Wolfsburg versloeg PSV woensdagavond met 0-2, door doelpunten van Maximilian Arnold en William. “Het was leuk, ik heb na lange tijd weer op het veld gestaan hier in Eindhoven. Het was voor beide ploegen een goede test.”

Zie jij Jeffrey Bruma naar een andere topcompetitie verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien eerst een paar kilo afvallen Jeffrey 😜

Ah, ik zie dat deze jongen nog steeds niet genezen is. Wat doet hem denken dat een club als PSV überhaupt op hem zou zitten te wachten?

18 juli 2019 om 11:10

Volgens mij zoekt PSV nog steeds een CV met ervaring. Wat mij betreft is hij welkom

18 juli 2019 om 11:50

Volgens mij heeft hij er al gespeeld, en vrij goed ook. Dus dat 'op hem zou zitten te wachten', is ook niet zo'n lekkere uitspraak, hè?

18 juli 2019 om 13:19

Hahaha. Meneer Bruma vind het te vroeg. Alsof hij de ster van de eredivisie zou zijn dan. Dramaspeler die blij moet zijn dat hij bij wolfsburg mee mag trainen, kan hij wat leren van Weghorst en dat is erg

18 juli 2019 om 15:19

Waarom is de haat richting deze jongen altijd zo groot en de toon zo denigrerend? Hij mag toch zelf weten of hij naar de eredivisie wil of niet? Misschien staat hij wel open voor Italië, of zelfs Griekenland, maar gewoon nog even niet het koude Nederland. Weten jij en ik veel. Ik snap de haat echt niet want volgens mij is dit een prima gast die gewoon hard werkt en voor nagenoeg iedere eredivisie een topverdediger zou zijn, mits er een complementair iemand naast hem staat die andere facetten beheerst.

18 juli 2019 om 19:01

Interesseert mij vrij weinig waar hij voor open staat. Volgens mij is het een arrogante kwal die zichzelf heel wat meer vind dat een ander. Maar los daarvan vind ik het een dramatischer verdediger die in de jeugd beter dan de rest leek maar bij de senioren keer op keer aantoont het niveau niet te hebben.

Hij lijkt op deze foto wel dik. Vraag me af wie PsV als CV gaat vraag me ook af hoe Luckassen in de voorbereiding heeft gedaan.

Nooit slim om zoiets hardop te zeggen. Voor de PSV-supporters klinkt dit natuurlijk als "ik wil pas terug naar PSV zodra ik echt niet goed genoeg meer ben voor een betere club". Zo'n uitspraak ga je op je bordje krijgen als je eventueel over een paar jaar wél terugkeert.

18 juli 2019 om 10:25

Het komt op mij meer over dat hij het nog te vroeg vindt om terug te keren naar de eredivisie. Ik zou ook op zijn leeftijd liever in een top 5 competitie spelen, dan in de eredivisie. Maar ik ben dan ook geen psv-supporter, dus kan het anders interpreteren.

18 juli 2019 om 10:47

"het komt op mij meer over dat hij het nog te vroeg vindt om terug te keren naar de eredivisie."

Dat begrijp ik ook wel. En dat neem ik hem niet kwalijk. Maar het was voor hemzelf een stuk handiger geweest als hij gewoon zoiets gezegd had als “psv is een mooie club waar ik goede herinneringen aan heb. Maar ik ben nu speler van Wolfsburg en zolang ik dat ben, heeft het weinig zin om te praten over andere clubs.”

18 juli 2019 om 11:27

Hij zegt dat het te vroeg is om terug te keren ik vind dat als je in bij je club niet eens verzekerd bent van een basis plaats je blij mag zijn als een club als PSV je terug wil hebben , maar om dan te zeggen te vroeg dat is toch een beetje misplaatst want PSV is toch niet echt een kleine club ik zou zo iemand überhaupt niet eens terug willen wanneer is het dan wel de tijd om terug te keren als hij 35 is of zo laat hem daar lekker op de bank zitten als hij dat liever wil .

18 juli 2019 om 11:28

Dat vind ik subjectief en een persoonlijk dingetje, hoor. Hoe jij het opvat is ligt natuurlijk jezelf. Toen Alderweireld en Vertonghen een paar maanden geleden zeiden dat ook zei het nog te vroeg vinden voor een terug keer naar Ajax had ik daar geen problemen mee. Ik denk ook niet dat er supporters zijn die het hun kwalijk nemen als zij ooit nog eens voor Ajax komen te spelen.

Ik heb het zelfde gevoel bij Bruma. Hij wilt ook nog genieten en slagen in het buitenland en zegt dan ook eerlijk dat het nog te vroeg is voor een terugkeer. Het enige wat anders is met de situatie van Vertonghen/alderweireld is dat hij nog niet echt geslaagd is en vorig seizoen vooral bankzitter was. Hierdoor komt het misschien wat harder over op de supporters.

18 juli 2019 om 11:39

Maar verthongen en alderweireld zijn van een hoog niveau en bruma niet. Bruma heeft gefaald bij wolfsburg en schalke waarom zouden dan clubs uit een top 5competitie hem nog willen hebben. Ik denk dat hij blij mag zijn als een nederlandse topclub hem wil hebben

18 juli 2019 om 11:47

"hoe jij het opvat is ligt natuurlijk jezelf."

Is ook. En persoonlijk begrijp ik prima dat hij zich nog liever even richt op de grotere competities. Maar je weet hoe emotioneel en primitief supporters soms op zulke dingen kunnen reageren. Je maakt als voetballer je eigen leven toch wat eenvoudiger als je daar rekening mee houdt.

"toen Alderweireld en Vertonghen een paar maanden geleden zeiden dat ook zei het nog te vroeg vinden voor een terug keer naar Ajax had ik daar geen problemen mee."

Belangrijk verschil: Vertonghen en Alderweireld speelden een paar maanden geleden de Champions League-finale, terwijl Bruma op de bank zit bij de nummer zes van Duitsland. Dan klinkt "ik vind het te vroeg voor een terugkeer naar de eredivisie" toch iets anders.

Die jongen zou god op zijn blote knieen moeten bedanken als PSV hem terug wilt, beperkte verdediger a la Schwaab.

18 juli 2019 om 11:24

Inderdaad. De uitspraak van Bruma doet me denken aan die gênante vertoning tijdens de kampioenshuldiging, toen hij zelf het liedje 'wij zijn niet bang, want Bruma is erbij' omdat de fans dat niet deden en ook al een tijdje niet meer zongen. En niet zonder reden, want zo'n topper was het niet. Dat PSV nog niet op zijn terugkeer hoeft te rekenen, die gedachte, past bij het beeld wat hij van zichzelf heeft. Terwijl ik als PSV zou zeggen: Blijf. Vooral. Weg. Geef mij maar echte kwaliteit. Een nieuwe Alex, een creatieve vondst als Moreno of een - dan maar wat duurder - talent als Lyanco of Halter.

Sorry, maar vorig seizoen bij Schalke heeft Bruma geen enkele indruk gemaakt en geen potten kunnen breken. Geen enkele speler bij Schalke trouwens maar dat is een andere discussie.

Volgens mij is Bruma ook een paar killootjes te zwaar aan de foto te zien.. Toch opvallend, want Bruma heeft wel veel attributen voor een goede verdediger. Hij is groot en sterk, kan goed koppen en is relatief snel voor zijn fysiek. Ik had altijd wel verwacht dat hij 'meer' zou bereiken eerlijk gezegd.

18 juli 2019 om 16:23

Aan de andere kant is Bruma geen goede voetballer aan de bal en gaat bovendien regelmatig in de fout omdat hij mentaal niet sterk is (althans, mijn mening). Leuk voor de Eredivisie, maar in Europa heb je er naar mijn mening vrij weinig aan.

PSV is al zo goed als verzeker van de diensten van Boscagli die CVen LB kan spelen wat ideaal is. Ik zou er nog een CV bij halen en dan is PSV klaar voor de start.

Dit is natuurlijk nooit slim om te zeggen, niet alleen naar PSV toe maar heel de Eredivisie.
Dit is eigenlijk met een omweg zeggen ''ik voel me nog te goed om daar weer te ballen''.

Wat natuurlijk onzin is, Promes is een mooi voorbeeld hiervan. Die is eigenlijk gewoon te goed voor de eredivisie maar gaat er wel heen, want hij deed het echt niet slecht in Spanje. Het is natuurlijk vervelend dat je niet op je gewilde positie staat. Eredivisie is allang geen competitie meer waar je heen gaat als het even klote gaat.

Spelen een hoop spelers bij Ajax die gewoon een stap hoger op kunnen maar het niet doen. Ook bij PSV en Feyenoord overigens.

Naar dit soort spelers moet PSV ook helemaal niet meer kijken. Bruma is eigenlijk al een hele beperkte verdediger die hooguit van waarde zal zijn in de Eredivisie. Dan zie ik onze topclubs liever aankopen doen met het oog op Europees voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren