Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is moeilijk te geloven dat deze club in zo’n slechte staat verkeert’

Laatste update:

Petr Cech eindigde vorig seizoen met Chelsea op de eerste plaats in de Premier League en ziet nu toe hoe zijn ex-werkgever maar met moeite tot punten komt. De blauwhemden uit Londen wonnen slechts drie van de twaalf competitiewedstrijden en staan met elf punten op de zestiende plaats.

/

“Het verbaast mij. Het is een team dat zes maanden geleden nog kampioen werd. De spelers zijn gebleven, de coach heeft een en ander naar zijn eigen smaak aangepast. Het is moeilijk te geloven dat deze club momenteel in zo’n slechte staat verkeert”, aldus de 33-jarige doelman van Arsenal in een interview met Tyden.

“Ik was verrast toen ik hun zag ploeteren aan het begin van de competitie, maar ik was nog onthutster toen ik zag dat de crisis bleef aanhouden”, besluit de Tsjech. Chelsea neemt het zaterdagmiddag op Stamford Bridge op tegen Norwich City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

This gwn een mentale instellings probleem, plus het feit dat de belangrijkste spelers maar niet in vorm raken.. Zoals hazard, costa, en fabregas. Tot zover brengen alleen willian en een beetje pedro wat op het veld

15 november 2015 om 21:46

Pedro? Je maakt een grap zeker?

15 november 2015 om 21:59

pedro heeft niets. kan alleen maar op de goede plaats staan meer niet. kan niet passeren behalve hard rennen. pedro is geen speler voor de top.

15 november 2015 om 22:02

Pedro heeft een leuk begin gehad, maar daarna helemaal niets meer laten zien.

15 november 2015 om 22:10

Pedro is een overschatte speler is net niet speler ideale twaalfde man meer niet. Heeft niks speciaals die gast.

15 november 2015 om 22:34

Stuur m dan maar naar Arsenal!!

15 november 2015 om 23:15

Daar ga je geen plezier aan beleven, geloof me.

15 november 2015 om 23:26

Ik had Pedro toch echt graag gezien bij Arsenal. Hij heeft net als zoveel spelers tijd nodig in Engeland, zie Ozil.

Zo denk ik ook precies hetzelfde.








































Ik denk dat het komt omdat iedere club die tegen Chelsea speelt, denkt van:wij gaan die kampioenen

15 november 2015 om 21:43

Verslaan en chelsea denkt wij zijn toch kampioenen, wij kunnen rustig spelen, en zo komt het dat Chelsea niet vaak wint

15 november 2015 om 22:07

Als de spelers van Chelsea nou nog zo denken gaat er toch echt wat verkeerd. Zeker ook bij de technische staf.

chelsea heeft duidelijk dezelfde problemen als dortmund vorig seizoen
ze komen er wel weer boven op.

het zal wel belachelijk zijn als de coach hierdoor weg gestuurd word.
wat ik bovendien onverantwoord zou vinden aangezien dat een hoop geld zou kosten en geen coach het beter zou doen.

de spelers hebben duidelijk een motivatie probleem. en een giga vorm dip. maarja als ze niet een keer winnen krijgen de spelers ook geen zelfvertrouwen terug.

15 november 2015 om 22:00

Mwoah, Dortmund heeft nog wel een flink aantal wedstrijden gespeeld waar het echt met veel pech kampte. Er werd wel goed gevoetbald. Dit Chelsea is een potje drama op werkelijk alle fronten.

15 november 2015 om 22:13

De meest waardevolle capaciteiten van Mourinho zijn misschien wel zijn People management skills. Het opfokken van zijn spelers, een goed-kwaad situatie creëren tussen chelsea en de rest: Door een sfeer te veroorzaken waardoor zijn team alles voor elkaar over heeft en optimaal kan presteren.
Wanneer dit niet meer lukt is de magie tussen hem en zijn spelers misschien uitgewerkt.

15 november 2015 om 22:20

Na een paar jaar is dat uitgewerkt spelers raken erop uitgekeken dat gaat botsen. Niet voor niets krijgt hij het aan stokt met sleutel spelers. Ook bij Real kreeg hij ruzie met Ramos en Ronaldo. Nou met Hazard ook al.

Mourinho zijn plan is na 3 jaar uitgewerkt dan zijn spelers op hem uitgekeken dan werkt zijn strenge aanpak niet meer. Mourinho kan maar een ding als trainer dat is spelers opfokken en er bovenop zitten...

Cech gaat weg en Chelsea stort zo ongeveer in, toeval?

Maar even serieus: Chelsea is op papier geen belangrijke spelers kwijtgeraakt, enkel Felipe Luis, Cech en Drogba volgens mij, die laatste twee hebben wel veel invloed binnen de club, maar het kan niet alleen daaraan liggen. Ik heb het idee dat Mou vorig seizoen Chelsea als een sinaasappel heeft uitgeperst, en dat er dus niets meer uit gaat komen.

15 november 2015 om 22:08

Spelers raken uitgekeken op zijn radicale aanpak. Hij kan ook niet op een andere manier zoals voetbal systemen erin brengen. Enige wat hij kan is beton voetbal spelen.

15 november 2015 om 22:33

bij dortmund ging het ook een seizoen ruk...klopp ook een slechte coach nu?

Misschien missen ze gwn courtois, Begovic doet het niet slecht maar Courtois pakt punten. De verdediging is al matig tot slecht maar courtois kan misschien wel wat redden omdat het gwn een top 3 keeper is. Hoop voor chelsea dat hij snel terug is voor Belgie en chelsea

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren