Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het geld is voor Davinson Sánchez de enige binding met Ajax’

Laatste update:

Davinson Sánchez kon in de zomer de overstap maken naar Barcelona, maar had geen zin om in het tweede elftal te beginnen en vertrok naar Ajax. De kans is aanwezig dat de verdediger na één seizoen alweer vertrekt en dat zou voormalig teammanager David Endt niet eens zo vreemd vinden.

Endt is niet de enige die de Colombiaan dit seizoen een sterke indruk vindt maken bij Ajax en voegt eraan toe dat Sánchez heus niet uit clubliefde in Amsterdam zal blijven. “Hij heeft geen andere binding met Ajax dan het geld dat hij er verdient”, zei de 63-jarige Endt zondagavond in het programma Studio Voetbal.

“Dat is legitiem, maar er is ook een groep jongens die misschien wel zoiets heeft van: we kunnen nog een keer kampioen worden en iets laten zien in de Champions League”, aldus Endt. De twintigjarige Sánchez is al in verband gebracht met Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea en Bayern München.

De enkelvoudig international zei onlangs dat hij zelf rustig blijft onder alle geruchten: “Ik ben hier pas, wil nog van grote waarde zijn voor de club, alvorens de volgende stap te maken. Tja, Barcelona… Dat zo’n club met je in verband wordt gebracht, voelt als een grote eer. Toch hou ik me er verder totaal niet mee bezig.” Sánchez ligt nog tot medio 2021 vast.

Denk jij dat Davinson Sánchez volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach welke voetballer tegenwoordig niet, niks mis mee. Ik zou precies hetzelfde doen. Klinkt allemaal wel heel mooi, ja we blijven bij elkaar en gaan iets moois neerzetten in de CL volgend jaar. Dan word je daar na een slechte loting en een paar matige wedstrijden 4e in de poule. Weg interesse grote clubs. Nou dat risico ga je toch niet nemen als Barcelona dit jaar op de stoep zou staan, kom op zeg. Hij heeft ons mede naar de finale geloodst en brengt 30 miljoen op, dankbaarder kunnen we hem niet zijn

22 mei 2017 om 09:03

Nou, een jongen als Karsdorp of Kramer zijn ook echt Feyenoord supporter. Net zoals bijvoorbeeld Klaassen een echte Ajacied is. Er zijn zeker spelers met liefde voor de club waar ze spelen. Maar je moet wel zo reeel zijn dat spelers als Karsdorp en Klaassen wel de stap hogerop willen maken.

Het lijkt mij ook niet dat de interesse in een speler als Sanchez weg is als er wat matige wedstrijden in de CL worden gespeeld. Het kan wat effect hebben op de transfersom, maar het blijft een talent met veel potentie natuurlijk.

22 mei 2017 om 09:15

Ja het is niet meer zo dat spelers zoals Moulijn vroeger en of Swart dat die hun hele leven bij hun club blijven en dat is ook logisch als je die bedragen ziet want dat kunnen onze clubs nooit betalen en het is ook een soort clubliefde dat ze niet gratis de deur uit lopen en als je mazzel hebt komen ze over enkele jaren weer terug bij hun club zoals Kuyt of zoals Rijkaard toen , maar het is een illusie te denken dat spelers blijven uit clubliefde .

22 mei 2017 om 10:11

Dan maak je er een beenbreuk van, whatever. Kern van het verhaal is dat als Barcelona op de stoep staat, je niet vanuit sentimenten of een gezellige groep medespelers je toekomst gaat laten beã¯nvloeden. Dat zou erg onverstandig zijn en daarnaast heb je de kansen die je bij Ajax hebt op een goede CL-campagne in veelvoud in Barcelona. Als je ziet hoe die man zich nu al staande houdt kan die een stap hogerop aan. En leuk dat je Klaassen en Karsdorp noemt, maar binnen 1 of 2 seizoenen spelen die allebei niet meer bij hun club die ze zo liefhebben, dus hoezo noem je dat clubliefde? Suã¡rez en Ibra hebben ook liefde voor Ajax maar zijn wel vertrokken. Totti, Maldini, Messi, enz. zijn wã©l echte voorbeelden van clubliefde.

22 mei 2017 om 10:22

@jizzzy

Daarom zeg ik ook dat spelers als Karsdorp en Klaassen de stap hoger willen maken. Betekend niet dat ze geen clubliefde hebben oid.

22 mei 2017 om 09:09

Vroeger voetbalden er ook genoeg voor het geld hoor. Je verdiende altijd nog meer dan veel medemensen.

22 mei 2017 om 09:19

30 miljoen brengt hij volgende zomer ook nog wel op met matige CL duels tenzij hij zwaar geblesseerd raakt. Milik bracht ook 35 miljoen op terwijl we in de groepsfase EL er al uit lagen en Cillessen die blunder na blunder maakt in de vCL werd ook 2 weken later voor 14 verkocht aan Barcelona. Denk dat Ajax er goed aan doet om ze juist te behouden. Ziyech (als die Hervard weg gaat), Onana, Sanchez en Dolberg zullen allemaal naar het WK gaan als hun land zich kwalificeert en zijn normaliter ook basisspeler daar en bij 2 goede potjes op het WK gaan er gekke bedragen vallen. Ook heb je denk ik de grootste kans op de titel als je 8 van de 11 basisspelers behoud. Dus als je dan kampioen wordt maken de CL inkomsten veel goed tov een iets lagere transfersom deze zomer.

22 mei 2017 om 09:24

Het probleem is dat als een speler echt weg wel hij moeilijk te houden is.

22 mei 2017 om 09:34

Maar wie zegt dat Sanchez per se weg wil? Tekende 1 jaar geleden voor 5 jaar. Als hij maar 1 jaar wilde blijven had hij beter een 1 jarige contract kunnen tekenen toch? Sanchez heeft bewust voor Ajax gekozen voor zijn ontwikkeling en van de CL en/of EL ervaringen wordt hij niet veel slechter en het presteren onder titel druk. Die jongen is inderdaad veel te goed voor de Eredivisie, maar hij hoeft echt niet per se weg hoor. Anders was hij vorige zomer wel naar Barcelona gegaan.

22 mei 2017 om 09:49

3*ajax,

In principe klopt het allemaal wat je zegt, maar die vijf jaar betekende ook voor hem en zijn familie vijf jaar een vast en mooi inkomen.

Als hij dan ook nog eens een veelvoud van dat bedrag per jaar kan ontvangen, bij een heel mooie club maakt het wel iets moeilijker om te blijven.

Verwacht eigenlijk ook dat hij met Onana Ziyech nog een seizoen blijft.

22 mei 2017 om 09:51

Wijnaldum en Depay tekende ook een contract voor 4 jaar een half jaar voordat ze weggingen. Het hoeft echt niets te betekenen. Alleen de transferprijs zal hoger uitvallen.

22 mei 2017 om 09:41

Bij Barca of Real zit hij minstens 2 jaar op de bank. Uiteindelijk kun je er op die manier ook komen maar er zijn veel meer voorbeelden van spelers die te vroeg naar een topclub gaan en dan in de vergetelheid raken. Als hij gewoon nog 1 of 2 goede seizoenen speelt is de belangstelling alleen maat groter. Het geld van barce en real en Engeland is natuurlijk wek heel verleidelijk, dan hoef je oompje 20e nooit meer over geld na te denken.

22 mei 2017 om 10:18

Op zich heb je wel gelijk, maar slechte prestaties in de CL van het team zullen er echt niet zomaar voor zorgen dat Sánchez niet meer in de markt ligt. Daarbij denk ik zelf dat Sánchez nog niet goed genoeg is voor de basis van de meeste clubs die benoemd worden dus nog een jaartje Ajax zou prima zijn.

22 mei 2017 om 11:58

Je kunt het ook anders bekijken. Als hij nu gaat mag hij een jaartje banken en zich ontwikkelen op de training en met invalbeurten. Gaat hij een jaar later dan gebeurt hetzelfde en is hij een jaar langer kwijt. Het is een utopie om te denken dat een Barca een speler bij een nederlandse club haalt om gelijk basis te staan. Daarvoor hebben ze te weinig weerstand gehad.

22 mei 2017 om 14:01

Op de trainingen zullen ze snel genoeg zien hoe goed iemand is. Als iemand die dan pas net gekomen is goed genoeg blijkt dan wordt deze echt wel in de basis gezet, ook als hij uit de Nederlandse competitie komt.

22 mei 2017 om 18:30

Endt en jij hebben toch iets gemist, want Sanchez kon al naar Barcelona, maar koos bewust voor Ajax omdat hij bij het 2e van Barca zou aansluiten. Hij koos dus bewust voor zijn ontwikkeling.

Verbaast me overigens niets dat Endt ook hier geen verstand van heeft. Ik ben een paar jaar terug bij een voetbalpanel geweest hier in Amsterdam met Chris van Nijnatten(was toen hoofd sport Ad), Willem Vissers(hoofd sport Volkskrant en David Endt en die gasten konden alleen maar zwammen. Pure kroegpraat, zoals bij Studio Voetbal of VI, alleen zonder de humor van VI.

Er zijn genoeg spelers te noemen die uit eindelijk clubliefde "ontwikkelen". Maar spelers uit zuid Amerika hebben dat minder. Buiten het klimaat is een land als Spanje qua cultuur en taal erg aantrekkelijk. En geef ze eens ongelijk.

22 mei 2017 om 10:11

Geen idee of het zo is, maar ik heb juist het gevoel dat Zuid-Amerikaanse jongens juist wel eerder ontwikkelen. Niet dat ze dan ook daadwerkelijk terugkomen om hun carriere af te sluiten. Maar hoe hun liefde wel er altijd zal zijn. Kijk bijvoorbeeld naar een Romario, Ronaldo of een Suarez. Deze jongens hebben echt wel clubliefde voor PSV en Ajax.

Helaas geldt dat voor vele voetballers tegenwoordig. Hoeveel hebben er nou nog echt een binding met de club of de regio? Ik ben een groot fan van de Eredivisie, maar als ik zou mogen kiezen voor de oude 3 + 1 regeling (drie buitenlanders per team + de keeper), zou ik er meteen voor tekenen.

Maar goed, we leven in 2017, en de rijke competities leggen vele miljoenen neer voor jonge spelers die zich pas een jaartje bewezen hebben op Eredivisie-niveau, en ze betalen ook nog eens vorstelijke salarissen. Zowel Ajax als Sanchez hebben dan ook groot gelijk om in te gaan op een mooi bod van een grote club.

Maar jammer is het wel.

22 mei 2017 om 08:59

Het is nog erger, er worden miljoenen neergelegd voor spelers van 16 diw nog helemaal.niets bewezen hebben.

22 mei 2017 om 09:19

Straks als de Brexit wordt doorgevoerd zul je ook voor iedere EU speler een work permit moeten aanvragen, waarvan de regels onlangs ook nog verzwaard zijn. Dat zal er iig toe leiden dat Engeland wat minder snel spelers zomaar wegkoopt. Misschien een stapje in de goede richting

22 mei 2017 om 13:56

En daarom gaat Man City nu een "opleidingsverband" aan met Nac, en leggen ze daar een gloednieuw trainingscomplex neer. Alle spelers die te jong zijn om in Engeland vast te leggen worden nu eerst tot hun 18e bij NAC gestald, om ze vervolgens vanuit daar uit te lenen aan andere clubs. En dan na hun 18e gaan ze eventueel pas echt naar Man City.
Dus dat minder snel wegkopen zal wel mee gaan vallen, alleen moeten ze er nu wat meer moeite voor gaan doen.

Er zijn altijd mazen in de wet

22 mei 2017 om 20:03

Ja okee, maar dan moeten het wel uitzonderlijke talenten zijn allemaal, je krijgt zo'n work permit niet zomaar. Je moet tenminste x% van de afgelopen twee jaar aan interlands voor het hoofdelftal van je land hebben gespeeld (x varierend van 30 tot 75 ofzo, afhankelijk van je Fifa landen ranking) of echt een uitzonderlijk talent zijn. Volgens mij lukt het niet op een andere manier zomaar.

Tja, hoe dan ook een schot in de roos.blijft ie is het goed, gaat hij weg, dan is het ook prima.
Ze kunnen niet allemaal zoals bv. Klaassen of Kuijt echt begaan zijn met de club.

Ik denk (en vooral hoop) dat Sanchez een verstandige jongen en dat hij zelf ook wel weet dat hij nog niet klaar is voor de absolute top. Het is een geweldige verdediger maar moet ook nog genoeg leren om het te redden bij een Barca of Real Madrid.

22 mei 2017 om 12:56

Dat is correct, maar blijf je dan bij Ajax of ga je eerst naar een subtopper in Spanje? De stap van een Nederlandse club naar de absolute top blijft altijd groot. Die stap is bijna niet meer in één keer te zetten.

Allemaal leuk en aardig, maar noem eens jonge spelers die nu binding hebben met de club waar ze voor spelen. Als er een andere grotere club langskomt zijn ze nu ook al weg. Dan maakt het echt niet uit of iemand uit het buitenland komt of gewoon Nederland. Bij de Nederlandse top spelen is gewoon een springplank naar het buitenland en zo zien all spelers het.
Ik zie Sanchez wel vertrekken, mocht er een mooi club voor hem komen. Maar ook hij wil wel voetballen, dus hij wil wel zeker weten dat hij zal spelen. Ik hoor wel echt grote clubs, maar zou daar net iets onder gaan zitten, zoiets als Atletico Madrid.

Dit vind ik onzin van David Endt. Ja, er zijn spelers die geld boven alles zetten, maar ik denk niet dat Sanchez zo'n iemand is. Hij mag dan misschien geen binding hebben met Ajax, maar ik zie in hem wel een jongen die voor zijn persoonlijke ontwikkeling gaat. Wat heeft hij er nu aan om na een goed bij Ajax op de bank te gaan zitten bij een topclub?

Denk dat het bij Sanchez wel meevalt dat hij geen binding met de club heeft. Als ik zie hoe betrokken hij is met de teamprestatie door zijn inzet maar ook manier van juichen, denk ik dat hij toch wel wat voelt voor Ajax. Maar het kan natuurlijk ook Zuid-Amerikaanse passie zijn.

Ben toch bang dat als hij naar een topclub gaat, hij toch tegen gaat vallen. Tussenstap naar iets mindere ploeg als Sevilla ofzo zou denk ik beter zijn.

Ik ben benieuwd of hij bezwijkt onder de financiele geweldige aanbiedingen van de genoemde topclubs of dat hij toch een meerwaarde ziet in speeltijd, groei en de ambities bij Ajax.

Persoonlijk denk ik dat hij nog zeker wel 1 seizoen blijft. Niet voor niets sloeg hij vorig jaar een mooie aanbieding van Barca af. Kortom zijn missie is duidelijk !

Als je factor 5 kan gaan verdienen dan heeft dat niets met liefde te maken. iedereen zou dan direct overstappen. dat Kramer bij Feyenoord blijft is logisch. Feyenoord is hoger dan zijn plafond. Bij Sanchez is bij Ajax nog uitgeleerd maar zijn plafond ligt hoger dan het niveau Ajax.

Beetje kort door de bocht dit. Natuurlijk speelt geld een rol. Maar ik denk dat speeltijd een grotere rol heeft. Sanchez is niet voor niets van Barcelona naar Ajax overgestapt. En ik denk dat hij met die gedachte in het achterhoofd niet zo snel per se weg hoeft. Hij heeft al mogen ruiken bij de top van Europa, en weet dat speeltijd moeilijk zal worden omdat de concurrentie gewoon enorm hoog is. Hij speelt zelf nu eigenlijk 1 jaar in het eerste. Als hij wijs is zoals met zijn overstap dan blijft die nog minimaal 1 seizoen bij Ajax. Er zit nog enorm veel rek in, waar hij bij Ajax nog genoeg ruimte krijgt om te leren. Bij de top zullen ze minder gecharmeerd zijn als je er nog niet helemaal staat.

Nou volgens mij kon Sanchez ook naar Barca maar koos hij voor speelminuten ik neen aan dat hij bij Barca wel meer kon verdienen. Beetje makkelijk dit.

22 mei 2017 om 09:42

Natuurlijk is Sanchez geen fan van Ajax van geboorte of jeugd. Maar hoeveel echte Ajacieden, die vanaf de F-jes bij Ajax zitten kiezen er wel niet voor om op hun 16de al naar een Engelse club te trekken.

Wat in ieder geval voor Sanchez pleit is dat hij koos om naar Ajax te gaan om zich te ontwikkelen als speler, en niet direct ging nog meer geld ging verdienen op de bank in Barcelona. Kennelijk vind hij de lange termijn belangrijker dan de korte.

Het zou me niet verbazen wanneer hij vertrekt naar een grotere club, mits hij daar een reële kans op een basisplaats ziet. Maar dan houdt Ajax er een leuk bedrag aan over. Maar het zou me ook niet verbazen wanneer hij gewoon nog een jaar blijft, omdat hij nog niet uitgeleerd is bij Ajax, en hij de CL ervaring nog mee wil pakken komend seizoen.

Niks mis mee geld als drijfveer zien, zou het alleen maar toejuichen als bepaalde spelers dat gewoon toegeven.
In plaats van doodleuk gaan zitten verkondigen dat ze voor het avontuur naar de andere kant van de wereld, of ergens in de met alle respect Turkse middenmoot gaan voetballen.

En je denkt toch niet dat hij de enige is? Alle spelers (op een enkeling na) spelen bij een Nederlandse club voor:
A. Geld
B. Springplank voor een grotere club waar ze meer kunnen verdienen.
C. Meer aansprekende club als de andere keuze die A en B het zelfde hebben.

Dat wil niet zeggen dat ze geen binding krijgen met de club (werkgever) waar ze op dat moment spelen. Maar in eerste instantie kiezen ze bewust voor die club op basis van de eerde genoemde punten.

Tsja waardering en ontwikkelings mogelijkheden zijn redenen om te blijven ipv geld en of clubliefde..
Hij heeft zeker nog een jaar Ajax nodig om nog stabieler te worden en die toch af en toe zeer vreemde acties te verminderen.
Hij maakt nog genoeg fouten waar ik in zie dat hij er zeker nog niet aan toe is voor een stap naar de ultieme top .

.. En dus heeft Ajax er goed aan gedaan zich te profileren als ultieme springplank. Dat doe je enkel als je de jeugd en instromende spelers snel de mogelijkheid geeft zich te ontwikkelen en dus speeltijd geeft.

Daarmee is het 'geld issue' juist verdwenen. Spelers die zich op verstandige wijze naar de top willen spelen, weten dat daar geduld voor nodig is. Dan zijn er verschillende opties. Wil je snel naar een Europese grootmacht, om je daar jarenlang te bewijzen en het elftal in te vechten? Of kies je voor een club waar je snel speeltijd krijgt en je kan laten zien aan de Europese top?

Uit het verleden is wel gebleken dat die laatste optie het beste is in de meeste gevallen. Daarom zal Sanchez wellicht denken dat de stap nu te groot is, en zich eerst consistent wil bewijzen bij Ajax, om daarna direct voor die basisplaats te kunnen gaan bij een Topteam.

David van Endt gaat voorbij aan 1 ding: Sanchez kon bij Barcelona tekenen voor waarschijnlijk meer geld. Er is dus wel degelijk een extra binding met Ajax: grote kans/garantie op speeltijd. Krijgt ie dat bij een grotere club, dan zal ie wel gaan, maar anders blijft ie gewoon nog een jaartje.

Ach ja, dat is hetzelfde gelul als met die verering van 'clubspeler' Totti.

Die had ook nergens zoveel kunnen verdienen als bij Roma. Allicht dat ie daar dan 20 jaar blijft.

Hij is net nieuw in Europa, ik denk dat die in Amsterdam rustig aan de Europese cultuur gaat wennen.
Hij heb ook een landgenoot én maatje bij Ajax plus Ajax doet mee om de prijzen en volgend seizoen waarschijnlijk CL.

Ik denk dat die nog 1 seizoen blijft om met Ajax de CL in te gaan en zijn kunsten te tonen op het allerhoogste podium.

Feit is wel dat Ajax met Sanchèz een ware goudmijn in handen heeft...

Andersom geldt ook dat Ajax uiteindelijk Sanchez heeft gekocht om weer door te verkopen, maar verwacht niet dat Sanchez dit seizoen al vertrekt. 40 miljoen vragen plus nog een jaar huren bij interesse

En wat gebeurt er als een grootmacht bereidt is om 40 mil. voor die jongen neer te leggen?
Denk je dat Ajax zomaar "nee" gaat antwoorden? Die duwen hem dan ook op subtiele wijze de deur uit.
Hoe je het wendt of keert voetbal op dat niveau blijft keihard zaken doen en het woord clubliefde mag m.i. wat losser worden benadert...

Normaal gesproken zou ik zeggen.. Die zijn we kwijt. Toch heb ik in dit geval het gevoel niet. Sanchez heeft Barca al afgewezen omdat hij naar een club wil met meer speelminuten. Ik denk dat hij ook inziet dat hij zich nog kan ontwikkelen bij Ajax. Want foutloos is het echt allemaal nog niet.

Komt vooral nog bij dat ik het idee heb dat de teamspirit gewoon ontzettend goed is. Volgens mij heeft Sanchez een goede band met Onana en Casseira. Verder is er een goede sfeer in het team. Ik denk dat dit gigantisch helpt.

We hebben twee breekpunten. Als Klaassen weg gaat dan zullen andere spelers ook eerder neigen om weg te gaan. En als we direct CL halen dan zullen spelers ook geneigd zijn om te blijven omdat ze het dan op dit niveau kunnen gaan laten zien.

Goh blij dat hij geen team manager meer is, belangrijkste is volgens mij voor Sanchez ontwikkeling en dat kan hij ook volgend jaar bij Ajax nog net als hij dat dit jaar heeft gedaan. Verder helpt het denk ik dat Onana blijft.

Leuk en aardig maar hoe weet Endt dit? Heeft hij dat uit Sanchez zijn eigen mond gehoord? Of is het een aanname?

Ik heb de uitzending gezien en ik vond het een beetje ongelukkige opmerking van David

Maar, zoals zo vaak, klinkt deze opmerking anders als je hem in de context van het gesprek ziet

David bedoelde hiermee dat jongens zoals Klaassen, die zijn hele leven bij Ajax voetbalt, sneller geneigd zijn om een paar jaar langer bij Ajax te blijven, ook als ze de kans hebben om een vroege financiele klapper te maken. Zoals Napoli in het geval Klaassen

Dat wil niet zeggen dat Sanchez niet comitted is aan Ajax. Die jongen geeft zijn ziel en zaligheid voor Ajax en wil echt alles winnen

Als hij voor het geld zou kiezen zou hij in Barcelona B hebben gevoetbald, ik denk dat de salarissen daar al hoger liggen dan bij Ajax 1. Daar heeft hij bewust niet voor gekozen

Dus een beetje ongelukkig geformuleerd, natuurlijk heeft een jongen als Sanchez minder binding met Ajax dan de jongens die hier van jongs af aan spelen, maar in het jaartje dat hij hier speelt is hij wat mij betreft een echte Ajaxcied geworden

Als een club als Barca, Real, Manchester of Chelsea zich meldt denk ik dat Sanchez het helemaal niet erg vindt om een contract te tekenen waarbij hij het eerste jaar nog een seizoen bij Ajax speelt

Deze jongen is gemotiveerder om een mooie carriere op te bouwen dan alleen maar voor geld voetballen

Sanchez heeft gewoon gelijk. Ik weet wel dat hij Sanchez gewoon goed in de groep ligt. Iedereen respecteert hem zeer( of is gewoon bang voor hem)

Davind 'open deur' Endt. Een andere binding die Sanchez heeft is speeltijd, hij heeft heel bewust voor Ajax gekozen als springplank. Die jongen wist vantevoren ook wel dat hij beter kan dan de Nederlandse competitie, want dat is het mankement van Ajax. Een grote club maar de competitie is van een laag niveau.

Laten we hopen dat een eventuele CL-deelname en een gegarandeerde basisplek voldoende reden geven om te blijven. Ik zou zo 1,2,3 geen betaalbare verdediger weten die hem zou kunnen vervangen. Daarnaast heeft hij nog gewoon een lang lopend contract, dus alleen bij absurde bedragen laten gaan .

Het zou helpen als ze het toch voor elkaar weten te krijgen om Man U te verslaan en daardoor rechtstreeks plaatsen voor de CL. Ik denk dat deze groep dan toch iets heeft van en nu willen we het ook in de CL laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren