Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Here we go: transfer van Danjuma wordt op het allerlaatste moment gekaapt

Laatste update:

De transfer van Arnaut Danjuma naar Everton gaat niet door. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Tottenham Hotspur zich op het allerlaatste moment gemeld en hebben zij de deal gekaapt. Danjuma was al akkoord met the Toffees en onderging zelfs al een medische keuring, maar komt dus niet van een vertrek naar Goodison Park.

Danjuma leek geruime tijd op weg naar Everton. De transfer was al een tijdje op een haar na rond, maar een handtekening bleef uit en dus konden er nog kapers op de kust komen. Met Tottenham meldde zich dinsdag daadwerkelijk een club die roet in het eten wil gooien voor Everton. The Spurs pakten vervolgens meteen door, zorgden dat Danjuma op het vliegtuig naar Londen stapte en regelden een medische keuring voor de international van Oranje. Romano meldt dat de transfer al rond is.

De afgelopen week werd Danjuma ook in verband gebracht met Ajax en PSV. Het Eindhovens Dagblad meldde woensdag dat de vleugelaanvaller een optie was om Cody Gakpo te vervangen, waarna De Telegraaf toevoegde dat Ajax eveneens de optie bekeek om de aanvaller al dan niet tijdelijk binnen te halen. Danjuma mag vertrekken bij el Submarino Amarillo en kreeg dus ook toestemming om zijn uitgaande transfer af te ronden.

Danjuma vertrok in de zomer van 2021 voor 23,5 miljoen euro naar Villarreal en kwam afgelopen jaargang tot zestien treffers en zes assists in 34 duels over alle competities. Dit seizoen gaat het Danjuma een stuk lastiger af: in LaLiga-verband wist hij alleen twee doelpunten te maken tegen Osasuna. In de Copa del Rey was hij recent wel belangrijk voor Villarreal. Tweededivisionist FC Cartagena werd in de derde ronde van het bekertoernooi mede dankzij een goal van Danjuma met 5-1 aan de kant gezet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willen Everton en Spurs letterlijk altijd dezelfde spelers?

24 januari 2023 om 15:47

Denk dat t vooral ligt aan de agenten van danjuma die hem bijna overal in de premier League hebben aangeboden.

Zou ik toch jammer vinden.. weer een aanvaller van Oranje die op de bank gaat belanden.

24 januari 2023 om 16:29

Zo verschrikkelijk goed is die Kulusevski nou ook weer niet. Danjuma kan prima met hem concurreren. Zeker gezien het drukke speelschema van de PL clubs krijgt Danjuma 100% voldoende minuten.

24 januari 2023 om 16:33

Kulusevski speelt op rechts en Danjuma op links. Daarnaast is Kulusevski nog altijd stukken beter dan Danjuma. Danjuma mag gaan concurreren met Son, en hij zal zeker genoeg minuten krijgen, al zullen de meeste als invaller zijn.

24 januari 2023 om 16:39

Kulusevski is een geweldenaar.

24 januari 2023 om 16:45

Danjuma is een speler voor op de flanken. Wellicht iets sterker op links, maar kan ook zeker op rechts uit de voeten.

DialSquare, Kulusevski heeft dit seizoen voor Spurs tot dusver 2 goals gescoord en 5 assists gegeven. Dit vind ik toch ietwat karige cijfers voor een "geweldenaar".

24 januari 2023 om 16:54

Als je er geen rekening mee houdt dat hij het halve seizoen geblesseerd is geweest is het best karig ja. Een aanvaller die in meer dan 1 op de 2 wedstrijden een goal maakt of assist geeft is dan wel meer dan prima. Danjuma heeft tot dusver overigens 2 doelpunten gemaakt en 0 assists gegeven, hoe zullen we dat dan bestempelen?

24 januari 2023 om 17:05

Danjuma heeft dit seizoen tot dusver 6 goals gemaakt voor Villareal en is ook voor de helft geblesseerd geweest. Kulusevski is dus bij 7 goals betrokken geweest dit seizoen en Danjuma bij 6. Ik zeg ook helemaal niet dat Danjuma veel beter is, maar ze redelijk dichtbij elkaar liggen kwa niveau en het een prima concurrentiestrijd kan worden. Consy doet alsof Danjuma bij voorbaat al kansloos is.

24 januari 2023 om 17:11



@ spursfan96
zou danjuma niet voor de plek van perisic worden gehaald? als soort wingback - linkermiddevelder. lijkt me voor die positie eigenlijk best een goede toevoeging aan het elftal.

24 januari 2023 om 17:12

Ik heb hem überhaupt nooit op de rechterkant zien spelen. Wanneer was dit en welke statistieken haalde die op deze positie? Want deze 6 goals (die lekker makkelijk aantikken als je de goals van de Conference League meetelt, met een niveau van lik mijn vestje) waren allemaal vanaf de linkerkant.

24 januari 2023 om 17:22

Kijk is een wedstrijd van Spurs en dan zie je hoe goed Kulu is. Wat je nu doet is puur scorebord journalisitiek.

24 januari 2023 om 17:30

@Allez Paris
Hoeveel wedstrijden heb je van Kulu daadwerkelijk gezien of heb je alleen maar scorebordjournalistiek gevoerd?

Spurs met of zonder Kulu is een wereld van verschil en dit seizoen de gevaarlijkste aanvaller.

24 januari 2023 om 17:32

Hij heeft vorig seizoen heel veel van flank afgewisseld met Chuwueze en Pino, en vorig seizoen liep dat zeer voortreffelijk bij Villareal. En de Conference League is gewoon een Europees hoofdtoernooi. Van alle goals waar Kulusevski bij betrokken was dit seizoen, waren dat grotendeels tegen ploegen die niet eens capabel genoeg zijn om zich te plaatsen voor een Europees hoofdtoernooi.

24 januari 2023 om 17:34

Dat is toch waar het voetbal om draait? Dat is toch waar de voetballers op afgerekend worden? Als Messi of Ronaldo een paar wedstrijden geen doelpunten maken ontploft het hier op VZ. Maar 1 ding is zeker, als je Kulu gevaarlijker dan Son en Kane durft te noemen, heb je geen kijk op voetbal.

24 januari 2023 om 17:52

Volgens mij roep je maar wat want Danjuma heeft bij Vilarreal nog nooit rechtsbuiten gespeeld. Bron: Transfermarkt. Danjuma is dit seizoen gewoon bankzitter en Son speelt hij er sowieso niet uit... Hij is het beste in een twee spitsensysteem dus vreemde keuze.

24 januari 2023 om 17:55

Achter Perisic hebben we nog Sessegnon die het best aardig doet. Danjuma zal daar op zich wel kunnen spelen denk ik, maar hij zal worden gehaald als buitenspeler.

24 januari 2023 om 17:57

Zelfs de nummer laatst van de Premier League zou de tegenstanders van Villareal in de conference league met een fikse nederlaag naar huis sturen. Nummer 2 in de poule is Lech Poznan, met als hoofdtrainer de grote John vd Brom, laat me niet lachen.

24 januari 2023 om 17:59

Er is een verschil in op papier op links staan en in de praktijk. Heeft bij Villareal met spelers als Chukwueze en Pino heel veel afgewisseld in flanken.

24 januari 2023 om 18:00

Want het machtige Southampton is een ijzersterke ploeg? Dat waag ik te betwijfelen.

24 januari 2023 om 18:35

Dit seizoen is Kulu zeker gevaarlijker en effectiever als Son. Kane is Kane en kan altijd scoren en een wedstrijd beslissen maar hij heeft gelijk dat Spurs veel beter is met als zonder Kulu. En ik kijk elke wedstrijd van de Spurs.

24 januari 2023 om 21:06

Die hebben met Ward-Prowse in ieder geval de man met de beste traptechniek ter wereld in huis. Ik kan precies 0 spelers opnoemen van de teams die bij Villareal in de poule zitten. Had je nou bournemouth gezegd had je een punt gehad, maar het is wel duidelijk dat je de Premier League überhaupt niet volgt.

24 januari 2023 om 21:28

Kulusevskini is erg goed maar speelt toch op rechts. Son speelt het hele seizoen heel matig dus hij heeft zeker kans maar wij hebben verdedigers en wingbacks nodig 😂 Dit is weer zonder plan en zonder visie.

Was Eveton zo boven hun kunnen aan het vissen of is dit een waardeloze aankoop voor Tottenham? Ze zullen daar bij Spurs heel erg hun best moeten doen op de transfermarkt om zowel Conte als Kane te overtuigen om langer bij te tekenen, een huurdeal van 6 maanden voor Danjuma lijkt me niet de manier om dat te doen!Edit: Danjuma had dus zelf als zijn mediaverplichtingen vervuld bij Everton, een leuk filmpje ingesproken voor Twitter en al.. Ik vraag me af of het ontslag van Lampard hier misschien een rol gespeeld heeft? Lampard speelde in zijn periode als trainer een belangrijke overtuigende rol bij Chelsea. Hij en Cech trokken samen door Europa langs alle potentiële transfertargets! Als zo’n charismatische man de club verlaat is deze omslag misschien ook wat beter te verklaren.

24 januari 2023 om 15:57

Kane dan maar naar Chelsea komende zomer?

24 januari 2023 om 16:17

Hahaha zou een geweldige versterking zijn maar zal nooit gebeuren

24 januari 2023 om 16:19

Ik zie het niet gebeuren en om heel eerlijk te zijn ben ik wel even klaar met het idee om “topspitsen” naar Chelsea te halen.. Nee, liever een jonge gast die met het nieuwe team mee kan groeien

24 januari 2023 om 16:27

Topspits tussen haakjes is natuurlijk niet van toepassing als het om Kane gaat toch? Die schiet ze er bij Chelsea ook wel in.

24 januari 2023 om 16:35

Zit inderdaad wel een aardig verschil tussen Kane en Lukaku, Werner en Havertz. De een heeft al jarenlang bewezen doelpuntenmaker pur sang te zijn, en de anderen werden gehaald na één leuk seizoen (buiten Lukaku, al was zijn laatste goede seizoen voor Inter ook al een tijd geleden).

24 januari 2023 om 16:48

@Consy, oh nee Kane is een goede spits hoor maar zodra hij een blauw shirtje aan doet kan ik net zo goed op dat veld gaan lopen. Ik hoef de lijst hoop ik niet nog een keer op te lepelen met alle “topspitsen” die het niet gered hebben bij Chelsea? Ik twijfel absoluut niet aan Kane’s kwaliteiten.

24 januari 2023 om 17:14

Consy, dat zei men ook over Torres...

24 januari 2023 om 18:29

Torres was in dat laatste seizoen bij Liverpool al brandhout, dat zat er dus aan te komen. Waarom denk je anders dat Liverpool akkoord ging met een verkoop in de winter? @Yoeri Tja mee eens maar geen enkele spits was van het niveau van Kane natuurlijk, die man wordt topscorer aller tijden van de PL.

Wat moet Danjuma bij Spurs? Daar krijgt een Richarlison, aankoop van 50+ miljoen, niet eens de kans op een basisplek...

Kulusevski, Son en Kane mogen alles spelen, waarbij vooral Son dit jaar enorm tegenvalt...

Ik zou persoonlijk lekker naar Everton gaan. Die missen in de aanval echt wel aanvallende impulsen. Antohny Gordon, Gray en DLC hebben ze voorin...

24 januari 2023 om 16:21

Everton heeft ook redelijk wat mensen op linksbuiten. Anthony Gordon, Gray, Iwobi, Mcneil en daar dan nog Danjuma bij?

24 januari 2023 om 16:28

Mag hopen dat Danjuma een stuk beter is dan de namen die je noemt. Iwobi speelt trouwens vrij weinig op linksbuiten en McNeil staat volgens mij ook eerder als Linksmid/ wing back opgesteld.

24 januari 2023 om 16:43

Iwobi speelt voornamelijk als centrale middenvelder tegenwoordig.
Gray zwerft nogal voorin, maar is idd een concurrent. Gordon idem dito.

Mcneil is linksbenig, maar speelt volgens mij vaker op rechts als ik mij niet vergis (pin mij er niet op vast, zo veel kijk ik niet Everton).

Verder denk ik dat Danjuma wel beter moet zijn dan Gray & Mcneil, met alle respect. Gray heeft zo zijn leuke momenten/wedstrijden, maar Danjuma is in mijn ogen een constantere speler met meer dreiging dan Gray...

24 januari 2023 om 16:24

Danjuma gaat daar Bergwijn achterna, maak je borst maar nat speelt over 2 a 3 seizoenen bij Ajax.
Nee maar serieus, Danjuma kan beter naar Tottenham gaan dan Everton hoor, Everton bakt er echt kloot van, nu speelt Tottenham niet per definitie beter maar die vechten in ieder geval niet voor degradatie daar waar ik Danjuma wel goed genoeg vind voor een niet degradatie vechtende elftal.

24 januari 2023 om 16:29

Als Richarlison geen 2,5 maand geblesseerd was geweest was dat misschien niet het geval geweest. Weer onzin over Spurs aan het verspreiden hier. 🙄

24 januari 2023 om 16:47

Ik verspreid geen onzin gast.
Richarlison heeft na het WK 3 potten gemist met een hamstringblessure.

Vervolgens heeft hij 3 potten (arsenal, Man City en Fulham) bij de selectie gezeten. Hierin heeft hij welgeteld: 19, 12 en 14 minuten gespeeld.

Van Arsenal met 2-0 verloren, daar had je hem vast wel meer minuten kunnen geven.
Van City 4-2 verloren, had je hem vast ook meer minuten dan 12 kunnen geven.
Fulham win je moeilijk van met 1-0, met welgeteld 14 minuten voor Richarlison.

Ik snap best dat je hem na een hamstringblessure wat rustiger wilt brengen, maar dit slaat nergens op. De beste man is voor een bedrag van 58 miljoen euro overgekomen. Dan mag je hem wel wat meer minuten gunnen dan dit.

Over het hele seizoen ook: 18 potten: 839 minuten. Dat is ongeveer een helft per wedstrijd: voor een aankoop van dat bedrag en een gewaardeerd Braziliaans international (en momenteel 1e spits).

24 januari 2023 om 16:53

En daarvoor 4 potten gemist met een kuitblessure, in totaal grofweg 2,5 maand dit seizoen niet beschikbaar. Toen Kulu ook geblesseerd was. Dus toen had hij alles kunnen spelen, ware het niet dat hij niet beschikbaar was. En dat hij niet in de basis ging riep ik ook al van de zomer, Kulusevski had een geweldige start vorig seizoen en sluit veel beter aan bij Son & Kane dan dat Richarlison doet. De enigen die dachten dat Richarlison de basis in ging, waren fans van andere clubs. Dan kun je nog voorstellen om hem op links te zetten in plaats van Son, maar zo dramatisch als die is kan hij nog steeds betere cijfers overleggen. Wat hij gekost heeft maakt hierin ook totaal niet uit, want dan zou Maguire nog steeds basis moeten staan bij United ook. Het is een breedteaankoop. Misschien met het oog op de toekomst als Kane vertrekt. Maar dat is het dan ook, als iedereen fit is, is hij niet eerste keus.

24 januari 2023 om 17:07

Lachwekkend. Son mag dan betere ''stats'' hebben, maar haalt toch totaal geen niveau dit seizoen?
Zo'n man mag je dan ook wel eens op de bank zetten. Zeker tegen een Fulham...

En 50+ miljoen betalen voor een back-up, is belachelijk. Toont maar weer eens het waardeloze transferbeleid bij die club....

En ik dacht heus niet dat hij basisspeler zou worden, maar gezien de prestaties van een Son, zou Richarlison ook wel eens een basisplek mogen krijgen, desnoods op links.

24 januari 2023 om 17:26

Tja. Met jouw clubvoorkeur verwacht ik natuurlijk ook niet anders. Spurs haalt jarenlang geen back-up voor Kane. Is niet goed. Doen ze dat wel, is het ook niet goed.

Nu stellen we Son op. Gezeik over zijn prestaties. Stellen we Richarlison op, gegarandeerd gezeik over het opstellen van een aanvaller die nog helemaal niet gescoord heeft.

Hij is 2,5 maand niet beschikbaar geweest dit seizoen. Daarom heeft hij weinig gespeeld. Zo simpel is het.

Misschien gewoon geen essays meer over Spurs schrijven, want laatst sloeg je met dat stuk over de transfers ook al de plank mis.

25 januari 2023 om 13:47

Welk essay over de transfers?

Verder is het gewoon nonsens om een speler voor zoveel geld te kopen, om vervolgens een uit vorm zijnde Son op te blijven stellen.

Verder is een back-up geen speler van 50+ miljoen, dat slaat nergens op. Er zijn zat goedkopere back-ups voor Kane te verkrijgen...

25 januari 2023 om 13:47

Welk essay over de transfers?

Verder is het gewoon nonsens om een speler voor zoveel geld te kopen, om vervolgens een uit vorm zijnde Son op te blijven stellen.

Verder is een back-up geen speler van 50+ miljoen, dat slaat nergens op. Er zijn zat goedkopere back-ups voor Kane te verkrijgen...

24 januari 2023 om 17:02

Waarom zou je bij dit Everton willen spelen, ze gaan vechten tegen degradatie. Spurs is ook niet super natuurlijk, zeker vanwege de namen die er al zijn

24 januari 2023 om 17:08

Omdat het alleen maar beter kan gaan. En wellicht kan een Danjuma daar wel een ommekeer in zijn.

Verder gaat een Gordon misschien naar Newcastle. Newcastle & Chelsea hebben interesse.

25 januari 2023 om 05:34

Alleen maar beter kan gaan? Vertel Danjuma dat maar als hij zo Chanpionship voetbal moet gaan spelen. Gewoon een goede beslissing.

25 januari 2023 om 08:01

Het gaat bij beiden om een huurdeal hè. Als hij naar Everton gaat en ze degraderen, gaat hij gewoon terug naar Spanje.

24 januari 2023 om 21:21

Als hij dit bericht van jou eerder had gelezen dan had hij de transfer gecanceld. Denk niet dat hij op de hoogte was van het feit dat Kane, Son, Kulusevski en Richarlison onder contract staan bij de Spurs. Misschien kan ie alsnog onder zijn contract uit komen.

25 januari 2023 om 05:33

Richarlison? Die vent krijgt kansen maar faalt altijd. Waarom zou je die een basisplaats geven?

25 januari 2023 om 13:48

Zoals ik al aangaf: Son bakt er ook niks van e afgelopen potten.
Richarlison is geblesseerd geweest, maar je kan een aankoop van 50+ miljoen ook wel eens een basisplek geven ipv Son...

25 januari 2023 om 09:20

Everton heeft voetballend vermogen nodig op het middenveld; die spelen alleen maar met verdedigende middenvelders

Vaak dat de Spurs spelers op het laatste moment ergens willen weghalen...

Gaat die niet doen. Tottenham heeft al genoeg aanvallers. Het word een moeilijke situatie qua speektijd voor arnaut als die voor tottenham kiest. Everton kan hij tenminste basisspeler worden en the toffees helpen uit de degradatiezone te komen nu het toch alleen om een huurperiode gaat.

Bij Everton zal hij iig nog in de basis staan. Gaat 'm bij Spurs niet lukken ben ik bang.

Ik had gister het geluk om bij Fulham Spurs in het stadion te zijn. Genoten van Tete en het is vrij zichtbaar dat Tottenham wel wat kwaliteit kan gebruiken aan de zijkant. Het is echter wel een subtop speler en vanuit dat opzicht lijkt het niet een enorme stap voorwaarts voor de club.

Ik snap echt niet waarom Danjuma naar Everton of Spurs zou willen. Het enige argument dat je kan bedenken is dat je dan in de Premier League speelt, en hij zou natuurlijk meer kunnen verdienen daar. Maar bij Everton speel je degradatievoetbal en bij Spurs gaat het lastig worden om in de basis te komen met de concurrentie die je daar hebt,

24 januari 2023 om 16:26

Staat bij Villareal momenteel ook niet basis, dus wat dat betreft maakt het geen verschil.

Spelen bij Everton of banken bij Spurs, lijkt me een makkelijke keuze ondanks dat je tegen degradatie speelt, hij wil zichzelf toch zo graag bewijzen in de PL nou laat maar zien dan.

Lekker naar Everton gaan met een degradatie clausule in je contract. Wat moet ie bij de Spurs doen?
Everton is sowieso een mooiere club...

24 januari 2023 om 16:28

Clever Arnie...
Had m liever daadwerkelijk zien voetballen ipv af en toe eens 20 a 15 minuten zien invallen. Jammer man

Aardige transfer voor Spurs, ze hebben nu wat meer diepte op de aanvallende posities. Maar aangezien Kane, Son en Kulu zo’n beetje alles spelen zie ik niet zo snel kansen voor Danjuma om een basisplek te veroveren. Al was hij er in de chaos bij Everton denk ik ook niet veel beter uitgekomen.

Off topic,

Arsenal heeft gisteren de transfer van Jakub Kiwior afgerond van Spezia. Wordt hier nog een artikel over geplaatst?

Danjuma had echt een fantastisch seizoen bij Villarreal, iets van 6 goals in de Champions League volgens mij, ik snap niet dat hij zo weinig waardering krijgt in Nederland. En snap zijn stap naar een degradatiekandidaat naar de Premier League ook niet. Ook zo gehaast in de winterstop ineens. Niet echt bevredigend hoe alles loopt met zijn carriére sinds dat topseizoen bij Villarreal

25 januari 2023 om 05:37

Je ziet dat wel vaker dat sommige voetballers echt heel slecht begeleid worden. Zie bijv. Donny, waar letterlijk heel Nederland zei dat hij niet naar United moest gaan. Deed het desondanks toch. Die jongen werd dus gewoon gebruikt door zijn zaakwaarnemer. Idem. hier (al in mindere mate). Heeft het geluk dat Tottenham langs kwam, anders zat hij zo in de Championship te ballen.

Waarom wil Danjuma eigenlijk bij Vilalareal weg?! Wil de club hem verkopen, of kan hij elders meer verdienen?
Villarreal staat notabene 5e en hij was daar tot voor kort nog de belangrijkste speler.

24 januari 2023 om 16:28

Dit seizoen heeft de miskleun Yeremi Pino 17 wedstrijden gespeeld en Danjuma heeft er geloof ik 6, waarvan 4 als invaller. Als de trainer jou voor Pinoi laat banken dan moet je volgens mij echt wegwezen bij Villareal.

24 januari 2023 om 16:29

Danjuma heeft bij Villarreal geen basisplaats meer sinds zijn blessure.

iig geen degradatievoetbal

Wat een domme keuze van hem. Dan gaat hij gewoon Bergwijn 2.0 worden. Op de bank zitten en niet spelen.

24 januari 2023 om 17:36

Geen probleem dan. Dan betaalt Ajax straks 32,50 miljoen voor Danjuma.

Bergwijn vergelijken met Danjuma is ook nogal krom. Bergwijn had tot toen alleen bij PSV gespeeld. Danjuma heeft ook buiten Nederland gespeeld en meerdere wedstrijden in de Champions league.

Wederom een matige aankoop van Spurs. Je hebt een aanvaller van 70m op de bank zitten.. lijkt me nou niet het grootste probleem van Spurs. Beter investeren in een creatieve middenvelder en een goede CV naast Romero. Dan afstappen van dat park the bus systeem en je bent al een hoop verder. Daarnaast willen ze nog 40-45m in een rechtsback steken terwijl ze de afgelopen 1.5 jaar daar 3 spelers hebben gekocht. Is die Spence dan zo enorm slecht?

Wat een domme stap zeg. Zelfs een Richarlison speelt weinig daar bij Tottenham. Kerel had ff moeten informeren bij Bergwijn, dat je daar heel moeilijk aan spelen toe gaat komen. Helaas, zo verspilt die wel zijn kansen om in Oranje weer te komen. Vind het echt heel jammer dat deze jongen niet naar PSV is gekomen. Had daar de ploeg echt kunnen helpen, en zou ook meteen de man zijn.

Zonde van een tot nu toe leuke carriere, die nu verpest wordt door naar de spurs te gaan. Echt jammer.

Ons moeder zeej doe da nie

En nu gaat hij ook niet spelen, Kane en son spelen altijd en Richarlison staat achter die 2 om voor ze in te komen. je gat weg om te spelen ga je bij ploeg waar je ook niet aan spelen toekomt, begrijp de logica niet zo.

Danjuma is een zeer ingetogen en rustige praktiserende Moslim. Spurs is een joodse club gerund door een Joodse Zionist in en joodse buurt.

Hele vreemde keuze.

24 januari 2023 om 21:45

Gast, zo zit het niet in elkaar. Het is een voetbalclub en allerlei soorten mensen voetballen en werken daar of hebben daar gewerkt. Genoeg moslims hebben daar gevoetbald of gewerkt en ikzelf ben een islamitische man die Spurs support. Het is uiteindelijk maar een spelletje. Wij horen religies ook te respecteren.

Hoewel ik wel een hekel heb aan de eigenaren maar voor andere redenen 🤔

Waarom zou je naar Tottenham willen gaan. Die banken zelfs een 60 miljoen Richarlison. Son en Kane spelen altijd ook al is die eerstgenoemde erg zwak dit seizoen. Daarnaast kan die niet op rechts spelen want daar beperk je hem echt. Dan moet die dus concurreren met Richarlison en Son. Dat is toch wel pittig. Hij had beter een club kunnen kiezen waar die ook zou spelen…

24 januari 2023 om 21:39

Richarlison heeft blessure problemen gehad maar het is zeker tijd om Son te banken. De keer dat Son op de bank werd gezet maakte hij een heerlijke hattrick dus haal hem er gewoon uit, hij moet zijn zelfvertrouwen echt weer opbouwen want wij hebben hem nodig.

Onzinnige transfer, aardige speler die goed voor de breedte is (vooral met Son die totaal niet zichzelf is dit seizoen) maar totaal niet wat wij nodig hebben nu. Wij hebben verdedigers, wingbacks en een creatieve middenvelder nodig!!

Bij Spurs wel minder kans op speeltijd maar Everton is wel heel slecht dit seizoen. Snap ook niet waarom Everton hem wilde, die hebben al genoeg snelle aanvallers. Vind het middenveld vooral zwak en totaal niet creatief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren