Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oplossing van geschil tussen Vertessen en PSV komt mogelijk uit Engeland

Laatste update:

Yorbe Vertessen en zijn advocaat en adviseur Wouter Janssens liggen op ramkoers met PSV, zo stelt Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De Belgische aanvaller is in Berlijn om zijn transfer naar Union Berlin af te ronden, maar krijgt nog geen groen licht. De oplossing voor PSV komt mogelijk uit Engeland.

Er liggen meerdere scenario's klaar in Eindhoven. De trotse koploper van de Eredivisie leek Vertessen onbezorgd te kunnen laten gaan richting de Bundesliga, maar kreeg plots te horen dat Noa Lang voorlopig niet inzetbaar is.

Het liefst trekt de club een vervanger aan voor Vertessen en zwaait het de Belgische aanvaller, die zelf dolgraag wil vertrekken, na veertien trouwe dienstjaren definitief uit. Maar dat is met de naderende deadline nog geen uitgemaakte zaak.

PSV heeft de afgelopen dagen geprobeerd om Couhaib Driouech los te weken bij Excelsior en zet nog altijd in op de komst van de aanvaller. De vraagprijs van vijf miljoen euro - PSV is bereid om twee miljoen te betalen - is men in Eindhoven echter te gortig.

Een andere optie ligt mogelijk in Engeland, zo schetst Elfrink. "Als een Engelse topclub nog wat dood hout van de boom snijdt, is het soms mogelijk iemand te huren. Lukt het PSV niet, dan is Vertessen waarschijnlijk het haasje."

PSV werd begin deze maand gelinkt aan Facundo Pellistri. De Uruguayaanse buitenspeler van Manchester United lijkt inmiddels op weg naar Granada. Ook de naam van Arnaut Danjuma, die door Everton wordt gehuurd van Villarreal, kwam voorbij.

"PSV wil Vertessen best tegemoetkomen met een extraatje of zijn contract wat opwaarderen, maar kijkt eerst of een vervanger op te pikken is", sluit Elfrink af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je een teleurgestelde, zwaar gedemotiveerde speler nog terug willen halen. Dit moet je als PSV zijnde Vertessen en jezelf niet aan willen doen.

31 januari 2024 om 08:36

100% mee eens. Daarnaast heeft Vertessen zich altijd goed ingezet ongeacht zijn rol.

Leg als PSV zijnde 3/4 miljoen voor Driouech dan heb je toch een prima vervanger.

31 januari 2024 om 08:40

Driouech is 1.3 miljoen waard volgens transfermarkt. Twee miljoen is dik betaald

31 januari 2024 om 08:44

Dan vergeet je voor het gemak wel even dat dit de beste speler van Excelsior is en dit het verschil kan zijn tussen degradatie en erin blijven, plus winterse transferperiode een dag voor het eind.

Excelsior zou wel gek zijn hem voor twee miljoen van de hand te doen.

31 januari 2024 om 08:47

Gelukkig bepaald transfermarkt wat een club wilt hebben voor een speler.
Als je 1 van je belangrijkste spelers moet verkopen een dag voor sluiting transfermarkt dan kan ik me voorstellen dat het voor een club veel meer waard is.

31 januari 2024 om 08:48

En je vergeet dat Excelsior weet dat PSV nu wat moet gaan doen. Het is achterover leunen, je wens uitspreken en wachten of ze accepteren of afwijzen je hoeft ze niet te overtuigen/handelen.

31 januari 2024 om 09:12

@Deenb,

Excelsior zal anders ook zo veel mogelijk aan hem willen verdienen. Dan kun je wel heel hoog in de boom gaan zitten maar ook zij nemen daarmee een risico. Raakt hij bijvoorbeeld morgen een jaar geblesseerd dan levert hij je geen euro meer op met zijn huidige contract.

PSV hoeft ook heus niet tot het gaatje voor hem te gaan, deze speler gaat niet veel invloed hebben daar ben ik wel van overtuigd. Als Excelsior dan aan 5 miljoen vast blijft houden dan zou ik lekker ergens anders gaan kijken of gewoon helemaal niets halen.

31 januari 2024 om 09:35

Dat is het spelletje. Heeft Feyenoord ooit met Jorgenson verloren haha, nee inderdaad. Ik snap Excelsior volledig. Moeten nog volle bak om te handhaven en zo'n jonge kan daar veel aan bijdrage. Hoog inzetten en uiteindelijk op 3,5-4 uitkomen is denk ik wat er gaat gebeuren. Jammer voor Excelsior dat van Duiven is uitgeleend dat was met 3 miljoen en een half jaar huren een mooie deal geweest.

31 januari 2024 om 09:36

Winterkoop is duurkoop. Kort voor transferdeadline-koop is duurkoop. Beide gevallen opgeteld is heel erg duurkoop. Dat weet PSV ook.

31 januari 2024 om 09:37

Vertessen moet toch nooit meer willen. Speelde niet, mocht weg, was al praktisch weg, maar nu moet ie terug, zelfs evt opwaardering contract, mag ie een maandje meer spelen en daarna weer banken. Amehoela.

31 januari 2024 om 10:25

Toch wel gek dat de algemene tendens hier is dat men vindt dat PSV Vertessen deze kans moet gunnen, maar dat Excelsior intussen wel bijna carte blanche mag vragen en Driouech een transfer naar PSV potentieel niet door ziet gaan.

31 januari 2024 om 10:28

Ene is een back-up waar PSV redelijk akkoord is over de transfersom, de ander is een sterkhouder waarvoor een club op het einde van de transferperiode aankomt zetten. Dus ja, nogal een verschil in situatie en daarmee logische tendens.

31 januari 2024 om 10:51

Van PSV mocht ie al weg hè.

31 januari 2024 om 13:31

Naast de redenen die The-Jump en Formus geven, zit er ook een fiks verschil in status bij de club. Driouch zit sinds 2.5 jaar bij Excelsior, Vertessen al 14 jaar bij Psv. Ook dat weegt m.i. zwaar mee hoe je met een speler om moet gaan bij een transferwens.

31 januari 2024 om 08:37

Idd Tinus dan gewoon je verlies pakken en het slechte beleid erkennen. Gun Vertessen deze stap en probeer er uit te komen met Excelsior.

31 januari 2024 om 08:44

Dit dus.
Nu ga je een speler die niet meer voor je wil spelen pesten? Denk je dat hij nog van meerwaarde is voor het team als hij zijn transfer niet maakt?
Als je hem nu behoud kan die alleen maar voor onrust in de groep zorgen iets wat je niet wilt.

31 januari 2024 om 08:47

Waarom slecht beleid? PSV doet het juist goed dat ze zon brede selectie hebben. Nadeel is alleen dat Vertessen geen enkel moment bassispeler is geweest en al meerdere jaren op de bank zit bij PSV. Daarnaast heeft Vertessen zelf het contract ondertekend toch?

31 januari 2024 om 08:53

@vitesse het stukje slecht beleid is denk ik genoemd op al akkoord gegeven te hebben en nu terug willen. Maar das een aanname

31 januari 2024 om 08:57

Dat verhaal van " hij heeft toch een contract ondertekend" vind ik ik zo'n kul argument. In de voetballerij zijn contracten er alleen maar met de reden om geld te kunnen verdienen door de club bij een transfer. Als vertessen zijn contract uit zou dienen en gratis zou vertrekken, dan is de wereld te klein.

31 januari 2024 om 09:32

Ja en als vertessen in de zomer weg had gewild had psv zich goed kunnen voorbereiden ipv in de winter waarin iedereen de.hoofdprijs vraagt... waarom moet hij nu ineens zo nodig weg terwijl hij allang wist dat hij geen basisspeler zou zijn? Daarnaast speelt hij best veel dit seizoen. Hij heeft niet zoveel te willen.

31 januari 2024 om 09:33

Waarom het een slecht beleid is? Je wilt een speler verkopen omdat hij 3e of 4e keus is.

En hij geeft al tijdje aan om meer te willen spelen, dan gaat PSV over en krijgen een goede bedrag voor terug. Wat PSV sterker zou maken, om eerst een eventuele opvolger vast te leggen en dan pas hem verkopen.

Nu was het verkopen maar we hebben hem toch niet zo hard nodig, ow wacht een speler is geblesseerd. Dit vind ik toch wel een beetje raar manier van werken.

Ze hebben hem toestemming gegeven, hij is medisch al gekeurd. PSV is het eens met het bedrag en dan zo.

31 januari 2024 om 09:42

Babelagtig, doel van contracten is natuurlijk puur beleid. Het geeft zekerheid dat een speler niet zomaar zonder toestemming weg kan gaan. Dat het geld oplevert speelt voor Nederlandse clubs natuurlijk ook een grote rol, maar is normaal gezien natuurlijk secundair. Maar wel helemaal met je eens dat de reden 'hij heeft zelf een contract getekend' een beetje een rare reden is, zeker in dit geval (omdat PSV hem wilde laten gaan). Het moment dat je een contract tekent kunnen de omstandigheden heel anders zijn dan een jaar later bv.

31 januari 2024 om 09:47

Hazardinho77, dat is natuurlijk niet waar. Hij wilde prima vechten voor zijn kans, het leek ook dat ie kansen zou krijgen, alleen haalde PSV ineens op de slotdag vd transfermarkt Lozano. Tja, daar gaan je ideeën. Geeft ook weinig vertrouwen vanuit de club. En dat blijkt ook achteraf. En nu gaf PSV toestemming, alleen is Lang ineens geblesseerd. En willen ze hem toch niet verkopen op t laatste moment. Tja. Ik snap hem prima.

31 januari 2024 om 09:53

Vechten voor zijn kans? Hij wist heel goed dat hij geen basisspeler ging worden.

31 januari 2024 om 09:57

Huh? Met Lozano erbij op de slotdag vd transferperiode zijn de perspectieven toch ineens heel erg veranderd voor hem? Dan ben je ipv 1e wissel ineens 2e. Dat begrijp je toch ook wel. En vechten voor je kans wil niet zeggen dat ie niet wist dat ie geen basisspeler ging worden. Maar wel dat ie bij een blessure 1e in de lijn was basisspeler te worden. En sowieso 1e wissel. En dat is een heel ander perspectief dan het geworden is op de slotdag vd transfermarkt. Dus dat ie dan weg wil (én mocht, vergeet dat niet), is helemaal niet zo gek.

31 januari 2024 om 10:35

Hij speelt toch genoeg als wissel? In welk opzicht is het perspectief veranderd dan? En wie zegt dat hij weg mocht, psv wil eerst een vervanger hebben. Bosz zei zelf dat hij niet weg mocht.

31 januari 2024 om 10:53

Als je een medische keuring mag doen bij een andere club, dan mag je weg hoor.
En zijn perspectief is veranderd na de komst van Lozano, dat begrijp je toch zelf ook wel? Er is een extra, betere concurrent bijgekomen.
Maar volgens mij wil je het niet begrijpen oid.

31 januari 2024 om 11:38

Lees Formus zijn reacties nou gewoon een keer echt. Veel duidelijker ga je niet uitgelegd krijgen waarom zijn perspectief is veranderd.Of je bent express aan het irriteren hier of je hebt moeite met begrijpend lezen, ik hoop voor jezelf het eerste.

31 januari 2024 om 20:36

Blessures van lang en lozano strepen die komst van lozano gewoon weg qua perspectief op speeltijd..

31 januari 2024 om 18:14

Omdat het onder aan de streep gewoon werk is.

Het is natuurlijk een trieste samenloop van omstandigheden, toch kan je PSV geen ongelijk geven en ook Vertessen niet. Een club als PSV kan de gok niet nemen vooral met de blessuregevoeligheid van Lozano en nu de lange afwezigheid van Lang, buiten deze jongens heb je alleen Bakayoko nog als buitenspeler. Je hoeft nog maar 4 van dat soort potten te spelen zoals tegen Utrecht en er is stront aan de knikker. De grootste fout die PSV natuurlijk heeft gemaakt is zo snel instemmen met z’n transfer. PSV gedraagt zich natuurlijk vaak als een veredelde filantropische instelling die alleen bezig is met spelers pleasen.

31 januari 2024 om 09:17

Wel een beetje vreemd dat je gezien die situatie in eerste instantie een buitenspeler bereid bent te verkopen.

Toch gewoon een vreemd verhaal. En wat als er iemand geblesseerd uitgevallen was na de transferdeadline?

Uiteindelijk is Vertessen geen object maar een mens, daar moeten ze bij PSV ook rekening mee houden.

31 januari 2024 om 08:39

Ik geef je helemaal gelijk wat betreft het handelen van PSV, het is echt werkelijk onbeschoft gedrag naar Vertessen toe. Wat betreft die ‘als’, daar koopt niemand wat van nu. Als het zo was dan was PSV nog meer de lul, maar dat is de situatie nu niet en kunnen ze deal nog steeds tegenhouden (hoe asociaal het ook is).

31 januari 2024 om 11:47

Wat ik bedoel met die als is vooral dat PSV dan toch gewoon slecht voorbereid was? Zo een gekke situatie is het namelijk niet.

31 januari 2024 om 09:34

Vertessen moet niet zo janken. In de zomer kan hij alsnog weg. Alsof het zo'n straf is nog een paar maanden bij psv te spelen voor een dik salaris. Hij had dit ook voor het seizoen kunnen aangeven ipv tijdens he.

31 januari 2024 om 09:50

En daarbij zijn de buitenspelers zo triest in de jeugd bij PSV dat ze geen optie zijn? Zwak gedoe van PSV. ik durf m’n hand in het vuur te steken dat een jeugdspeler best tijdelijk ff Lozano kan afwisselen en is alleen maar goed voor z’n ontwikkeling

31 januari 2024 om 09:55

Je speelt ook gewoon nog champions league he. Waarom moet psv hier zichzelf naaien als hij over 5 maanden alsnog weg kan? Het is niet alsof ze 30 miljoen krijgen ofzo.

31 januari 2024 om 11:07

Dan speelt Lozano toch gewoon? En je speelt 1x CL in 2 weken. Valt te overzien

31 januari 2024 om 15:36

De warme club die ze pretenderen te zijn is in dit verhaal ver te zoeken.
Idd heel vervelend voor psv maar dan hadden ze dat vantevoren moeten afspreken " je mag weg behalve als ...."
Hoop voor Vertessen dat ie gewoon naar Union kan.

Gewoon laten gaan. Je hebt er niks meer aan als hij blijft. Een gedemotiveerde speler gaat je niet vooruit helpen. Je hebt nog 24 uur dus ik zou zeggen zoek een degelijke vervanger koop of huur. En laat Vertessen lekker naar Berlijn gaan.

Nou weet ik echt niet alle ins en outs, maar wat is precies de verwachting van PSV als ze het "probleem" op de flanken niet opgelost krijgen? Zij zullen toch niet serieus denken dat Vertessen weer doodleuk mee komt ballen? Als ik het goed heb begrepen had hij groen licht van PSV, vervolgens ligt Lang er een tijd uit en dan denkt PSV de stekker uit Vertessen z'n transfer te kunnen trekken?

Ik snap dat het contractueel misschien anders in elkaar zit, maar stel dat jij net in het vliegtuig stapt om een week of 3 op welverdiende vakantie te gaan, maar 1 van je collega's wordt ziek. En dan belt je baas om te zeggen dat je vakantie niet door gaat. Ik weet in ieder geval dat ik mijn baas heel veel succes zal wensen in dat geval

31 januari 2024 om 09:35

Je hebt door dat je nu vakantie vergelijkt met een overstap?

Ik snap het nog steeds niet, na de wedstrijd wist je al dat Noa al geblesseerd was. Waarom laat je dan in godsnaam Vertessen afreizen naar Berlijn? Het is echt een raar verhaal zo bij elkaar waar Vertessen en Noa de grote verliezers zijn.

31 januari 2024 om 09:36

Misschien met de voorwaarde dat psv een vervanger haalt?

31 januari 2024 om 09:50

Ze moeten daar toch beter over nadenken? Het is een Topbclub daar mag je een beetje goed en doordacht beleid wel verwachten toch?

31 januari 2024 om 09:56

Jij weet toch niet wat ze intern hebben afgesproken? Bosz gaf laatst nog aan dat hij niet weg mocht in de winter.

31 januari 2024 om 15:15

Als dat zo is dan laat je hem toch niet alsnog naar Berlijn reizen??

Dit voelt net zo amateuristisch aan als de verkopen van Gakpo en Madueke. Wat dacht Stewart dan? Dat Lozano en Lang niet meer geblesseerd zouden raken? Je kijkt met de verkoop van een speler toch of je hem wel of niet nodig hebt? Vertessen is geen Sambo.
Goed nieuws is in ieder geval dat Marokko eruit ligt. Saibari werd gemist!

Vertessen kijkt later mer een heel vervelend gevoel terug op deze keuze. Die gaat weinig speeltijd krijgen bij een matig Bundesliga Club, PSV gaat een wonderjaar afmaken met kampieonschap en mooie CL run en hij is er geen deel van. Lekker blijven zitten Yorbe

Klap er gewoon wat geld tegen aan om een nieuwe speler te halen. Dat geld verdienen jullie zo terug. Vertessen mooi laten gaan. Er zijn wel betere aanvallers

Er is dus concreet helemaal geen optie, maar dit is gewoon een misschien mogelijk eventueel als opmerking van een journalist.

Couhaib Driouech moet gewoon richting Amsterdam! Echt een typische Ajax speler...

PSV moet Vertessen laten gaan want ik zou als Vertessen weigeren te spelen als PSV dit kleuterig onethische gedrag blijft tonen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren