Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry voert druk op: ‘Ik zou heel blij zijn als hij voor Arsenal tekent’

Laatste update:

Raheem Sterling kan een nieuw contract met Liverpool ondertekenen, maar hij kan ook bij tal van andere clubs aan de slag. Arsenal is een van die clubs, zo erkende Arsène Wenger afgelopen week. “Ik ga op dit moment op niemand bieden. Maar in de zomer gaan we dat wel doen, ja. En ik houd er niet van om te liegen. Als ik nu zeg dat ik iets doe en ik laat het vervolgens na, dan zeggen jullie dat ik gelogen heb”, zo stelde de manager van Arsenal.

/

“Liverpool mag beslissen wat zij willen, maar ze moeten het ook met de speler eens worden.” Clubicoon Thierry Henry zou Sterling, die nog een contract tot medio 2017 met Liverpool heeft, graag in het tenue van Arsenal zien. “We weten dat hij een Londenaar is. We weten nu ook dat Arsenal interesse heeft, na datgene wat Arsène heeft laten weten.” Chelsea, Manchester City en ook aartsrivaal Manchester United zitten echter ook achter Sterling aan.

Henry is van mening dat Sterling in zakelijk opzicht niet goed wordt bijgestaan. “Dat denk ik niet alleen, dat denkt iedereen. Hij wordt slecht geadviseerd. Je kan niet in de media over je contract praten. Je moet de club waarvoor je speelt en de supporters respecteren. Toen ik jong was, had ik een probleem met Real Madrid en AS Monaco”, memoreert Henry.

Some guys put stuff in my head en het beïnvloedde mijn spel", kan de Franse oud-aanvaller zich herinneren. "Je kan weliswaar met een beschuldigende vinger naar de zaakwaarnemer wijzen, maar je moet ook een man zijn en zeggen: ‘Genoeg, je maakt mijn leven en loopbaan kapot’. Hij is een geweldig product van Liverpool en Engeland. Ik zou heel blij zijn als hij voor Arsenal tekent.”

Arsenal is in Engeland de ideale club voor Raheem Sterling

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Wenger was zou ik eerder een nieuwe verdediger of spits halen. Was weer waardeloos vandaag.

21 mei 2015 om 08:05

Isco halen voor de bank, Cazorla als cm terwijl het nu wel duidelijk is geworden dat Ramsey beter is op die positie, Otamendi voor achterin terwijl je net Gabriel en Chambers gekocht hebt.... Dat er wat bij moet klopt, maar de suggesties die sommige mensen dan altijd doen zijn echt onverklaarbaar.

21 mei 2015 om 08:23

Isco halen voor de bank?! Hoe sterk was je koffie vanmorgen?

Sterling vind ik geweldig, zou hem dolgraag ruilen voor Walcott. We moeten aan de andere kant ook iemand hebben die verdedigingen open kan breken door vernuftig en rap voetenwerk.

Mensen praten over een gehypte speler.. maar dit ventje is pas 20 jaar en heeft al langere periodes ongekende dingen laten zien. Sterling is een wereldtalent en sowieso het grootste Engelse talent.

21 mei 2015 om 03:44

Gewoon vol voor Isco gaan hij past denk ik perfect bij Arsenal.

21 mei 2015 om 06:29

je hebt ozil en cazorla al als 10.. isco is een geweldenaar maar niet nodig bij dit arsenal. kan beter naar city of chelsea gaan want die kunnen een verfijnde 10 als isco wel gebruiken... city heeft silva maar hebben buiten hem niemand, na nasri dan maar die vind ik niet goed genoeg

21 mei 2015 om 09:00

Isco zal niet weggaan bij Real, heeft het er erg naar zijn zin en speelt ook veel wedstrijden

21 mei 2015 om 09:08

Isco kan maar ik zou eerder voor Kevin De Bruyne gaan Isco word te prijzig denk ik en dan nog een spits en een sloper op het middenveld met veel ervaring Khedira zijn contract loopt nog af dus gratis oppikken

21 mei 2015 om 08:07

Sterling is idd geweldig en zou een topversterking kunnen blijken te zijn, maar ik heb liever dat Wenger zijn huidige spelers eens vertelt dat het oke is om op doel te schieten en via de flanken te spelen. Het is de laatste weken/maanden 1 grote trechter voorin.

21 mei 2015 om 10:20

Een spits met diepgang ook, zag je Giroud gisteren als een hark daar in het strafschopgebied ballen staan afwachten? Bellerin bijvoorbeeld met een voorzet die een goal moest zijn als Giroud voor zijn man gekomen was (was mogelijk). Tegen Man United kon Özil zo 3 assists hebben en Giroud een hattrick alleen al door Özil. Daar miste hij 2 100 kansen en bleef hij staan toen er ruimte was in de 16 en Özil verwachtte dat hij zou lopen en dus de bal in de loop meegaf, maar Giroud bleef staan en verwachtte dat Özil voor de 1-2 zou gaan...

Er moet eens wat automatisme komen voorin. Özil en Alexis werken het beste met een type Welbeck als spits, niet met een statische Giroud.

1 winger en CAM lijkt me wel leuk.. Sterling/Pedro inc. Isco, maar Arsenal heeft een type Bender nodig. Een CV lijkt me ook handig want Mertesacker wordt echt oud en is zo super sloom..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren