Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry adviseert: ‘Ze moeten zorgen dat ze een back-up contracteren’

Laatste update:
/

Arsenal kan kampioen worden, maar daarvoor moet men in januari wel de transfermarkt op. Dat zegt Thierry Henry, die van 1999 tot 2007 voor the Gunners speelde en tegenwoordig analyticus is bij Sky Sports.

De Fransman vindt dat Arsène Wenger een controleur moet halen omdat Francis Coquelin geblesseerd is en Mathieu Flamini alléén in de ogen van Henry niet voldoende is. “Het is lastig, want ik denk dat de selectie van Arsenal op dit moment goed genoeg is om kampioen te worden. Ze moeten alleen zorgen dat ze een back-up hebben voor het geval Flamini geblesseerd raakt.”

“Ze hebben daarom een holding midfielder nodig. Als de jongens vervolgens terugkomen van blessures, dan kunnen dat ook weer jouw nieuwe aankopen zijn. Maar eigenlijk zeggen we dat al de hele tijd!”, besluit Henry. Arsenal staat na zestien speelronden op de tweede plaats en speelt maandag tegen Manchester City.

Ben jij het met Thierry Henry eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Kunnen ze niet een keer een wereldtopper halen voor de cm positie. En geen back up. Want laatste tijd speelt santi vaak op
Cm terwijl hij geen lichaam heeft ervoor. En helemaal geen cm is volgens mij.
Ik denk aan een verratti hij kan geweldig zorgen voor de balans in het elftal. En met hem in de basis denk ik zeker

16 december 2015 om 08:42

Kondigbia was deze zomer op te halen. Maarja mr Wenger was zoals gewoonlijk weer aan t treuzelen

16 december 2015 om 08:54

Het gaat hier om een vervanger van de CDM positie, he. Niet om een vervanger van Cazorla op cm. En daarnaast: Cazorla zou niet het lichaam ervoor hebben, maar Verratti dan wel? Haha. Beide hebben het nodig van hun lenigheid, snelle wegdraaiden en geweldige passing.

Daarnaast was Cazorla eerst een cam ja, maar Wenger heeft een cm van hem gemaakt en daar doet hij het geweldig.

16 december 2015 om 08:56

Santi cazorla is niet een man waarvan je verwacht dat hij heletijd druk zet op de tegenstander terwijl verratti uitstekend en misschien later wel de beste is op zijn positie omdat hij zowel verdedigend als aanvallend uitstekend is.

16 december 2015 om 12:37

Verratti is verassend sterk, heeft een geweldige positionering, leest het spelletje en kan daarnaast erg goed tackelen en zijn lichaam gebruiken. Waar Cazorla echt een aanvallende speler is, is Verratti ook verdedigend buitencategorie. Het enige nadeel in zijn spel is dat hij buitengewoon veel gele kaarten pakt.

16 december 2015 om 08:56

Haha mooie grap eerst noem je Cazorlas lichaam en dan kom je met Veratti? Zijn precies hetzelfde gebouwd die 4 cm maakt dan weinig verschil. En Santi doet het prima op cm ookal is hij een cam. Dus helemaal niet nodig, er moet alleen een waardige back up zijn voor Coquelin zoals Wanyama.

16 december 2015 om 08:58

Cazorla is verdedigend niet sterk iets wat verratti zeker wel is. Raakt zelden de bal kwijt en is aanvallend ook goed. Iets wat belangrijk is voor een cm
Positie.

16 december 2015 om 09:09

Je beschrijft nu alles wat Santi ook is: raakt zelden de bal kwijt en is aanvallend ook sterk. Santi heeft het lichaam helemaal niet nodig, daarvoor heeft hij Coquelin naast zich staan die het fysieke gedeelte oplost. Zelfs Santi verdedigd goed mee.

Nogmaals, er is een back up nodig voor Coquelin. Niet voor Santi Cazorla want hij presteert gewoon uitstekend op het centrale middenveld en een Santi in de vorm voor zijn blessure ga je voor niemand op de bank zetten.

16 december 2015 om 09:48

Back-up voor Cazorla zijn er al genoeg in de selectie, met op dit moment als eerste Ramsey.

Er moet idd verdedigende power bij op het middenveld. Wanyama, Carvalho of Krychowiak.

16 december 2015 om 10:43

Precies en dan heb je ook nog Wilshere zodra hij weer fit is en Ramsey die er al is

16 december 2015 om 13:25

santi cazorla verdedigend sterk? Ik weet niet of je naar psg kijkt, maar ik vind verratti veel beter op de cm positie dan santi cazorla gewoon omdat cazorla veel aanvallender is. Verratti kan geweldig het spel lezen zowel verdedigend als aanvallend. Tuurlijk is santi cazorla goed maar op de cm posite naast coquelin heb je een speler nodig die ook iets met een bal kan en ook kan verdedigen. Santi kan zeker wat met een bal maar het ligt er juist aan dat hij verdedigend niet goed is. Onderscheppingen, tackles en slidings bijvoorbeeld. En coquelin is ook een goede speler maar hij is niet iemand die wat met de bal kan.
Alles hier is mijn mening mensen dus niet gelijk boos reageren

16 december 2015 om 14:59

Waar staat dat Santi Cazorla verdedigend sterk is? Ik zeg dat hij verdedigend ook zijn steentje bijdraagt. Voor de slidings, onderscheppingen en tackles heeft hij de beste CVM in de BPL van de eerste helft van 2015 naast zich staan in de persoon van Coquelin. Als je zegt dat Coquelin niets met de bal kan, kijk je blijkbaar dus geen Arsenal.

Coquelin onderschept de bal en levert die vaker aan Santi of Özil in die de bal mee naar voren nemen of het spel controleren, Verratti is zeker goed, maar overbodig als back up voor Santi. Een Wanyama als back up voor Coquelin, daar heeft Arsenal meer aan.

Bovendien heeft Santi al zeer getalenteerde back ups.

Komende zomer gewoon leave it or take it bod geven aan southampton voor wanyama zou de perfecte vervanger zijn!! En dan liever een bod dat ze niet kunnen weigeren haha! Maar wat Henry zegt is inderdaad waar arsenal heeft geen waardige vervanger. En zeker straks tegen barcelona word je straks dan weggeblazen met zon speler als flamini op die positie daar weet msn echt wel raad mee samem met rakitic. Hoop toch echt dat ze zich nog gaan versterken anders is het weer einde verhaal straks in de CL

16 december 2015 om 08:35

Het maakt niet uit of ze een vervanger halen ze gaan er zeker uit in de cl.

16 december 2015 om 08:44

Laten we de wedstrijd dan maar niet spelen...

16 december 2015 om 10:06

Lekker arrogant weer.

16 december 2015 om 10:30

Het is gewoon realistisch. Jij mag het arrogant noemen.

16 december 2015 om 20:31

Realistisch is als je zegt dat Barcelona zwaar de favoriet is. In een voetbalwedstrijd kan nog altijd alles gebeuren, ook over twee wedstrijden. Juve werd tegen Real Madrid ook vooraf al afgeschreven. Arsenal heeft een goed team en doet boven aan de Premier League mee en ze zijn dus niet zeker al uit de CL.

Flamini zal een beste kerel zijn, maar dat hij nu weer als reden aangewend wordt om geen cvm te halen drijft de arsenal fans tot waanzin.
Hij kwam nota bene naar Londen omdat hij zonder club zat. Deze zomer was hij nergens te slijten, en nu zit hij weer bij de eerste 11 in het zwaarste deel van de competitie.
En dan te bedenken dat onze eerste keus , Coq, een absoluut wonder bleek te zijn nadat hij terug werd gehaald.
Wenger weigert op die positie gewoon geld uit te geven.

Krychowiak halen van Sevilla lijkt mij de beste optie, is alleen geen onbekende Fransman dus zal wel niet op de lijst van Wenger staan

16 december 2015 om 09:46

Is dat argument van onbekende Fransen niet een beetje achterhaald na de aankopen van de laatste jaren?

16 december 2015 om 09:49

Het was mij anders totaal onbekend dat Sanchez en Ozil Fransmannen zijn....

16 december 2015 om 10:01

Haha, dat is een goeie @schuumkes. 2005 belde net, ze willen hun clichés terug.

Ben het wel met je eens dat Krychowiak halen een goede optie is, maar volgens mij heeft hij net zijn contract verlengd.

16 december 2015 om 10:31

De minst bekende fransman is nu de beste CV van de PL. Wenger mag van mij zn lijstjes aanhouden.

Wanyama is perfect voor Arsenal. Zou een geweldige aankoop zijn. Niet alleen omdat hij goed is in verdedigen en zijn rol als DM serieus neemt maar ook omdat Arsenal met hem een grote beer heeft waarvan de tegenstander al bang wordt voordat ze zijn begonnen.

Een middenveld met Wanyama-Ramsey en Ozil heeft echt alles!

16 december 2015 om 10:57

Maar wat als Coquelin weer fit is, die komt heus niet op de bank terecht en ik denk niet dat Wanyama een transfer gaat maken om oop de bank terecht te komen

16 december 2015 om 11:09

Dat is precies het probleem bij Arsenal. Zo denkt Wenger waarschijnlijk ook. Het feit is dat je altijd met schorsingen en blessures te maken hebt en bij topclubs moet je altijd concurreren om een basisplaats te veroveren. Niemand heeft gegarandeerd een basisplaats.

Kijk bijvoorbeeld naar Bayern: Vidal, Alonso, Lahm, allemaal toppers voor de DM-positie.

Wenger moet in januari gewoon een back up halen voor het middenveld,iemand als Wanyama.
en in de zomer moet je gewoon is 2 wereldtoppers erbij halen ala John stones van Everton en een Griezmann.

Verkopen : Arteta Campbell,flamini,sanogo,podolski.

Dan heb je nog een sterk tweede team met

Ospina

Jenkinson Chambers Koss Gibbs

Wanyama Wilshere
Cazorla
Ox Rosicky
Welbeck

Cech
Bellerin
Koscielny
J.Stones
Monreal
Ramsey
Coquelin
A.Griezmann
Ozil
Alexis
Walcott
16 december 2015 om 18:37

Podolski is al een half jaar weg haha maar hij kwam inderdaad net te kort... Jammer genoeg.

Kunnen ze niet Matuidi halen? Als blok met Coquelin en Ozil daarvoor. Tegen grote ploegen speel je met dit middenveld. Als je tegen een kleine ploeg speelt kun je het doen met Coquelin, Cazorla en Ozil. Cazorla raakt op leeftijd en op deze manier kan je meer rouleren. Ook bouw je nog meer fysiek in een ploeg aangezien de echte top niet enkel op techniek wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren