Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Veerman verkiest Volendam definitief boven een buitenlands avontuur

Laatste update:

Henk Veerman keert na zeven jaar terug bij FC Volendam, zo meldt de club uit het vissersdorp. De 31-jarige spits komt over van FC Utrecht, waar hij nog een contract had tot de zomer van 2024. Volgens De Telegraaf kon Veerman onder meer naar Excelsior, KV Kortrijk, Saoedi-Arabië en Duitsland, maar gaf hij de voorkeur aan de club waar hij opgroeide..

Veerman was bij Utrecht niet verzekerd van zijn plek in de punt van de aanval. Afgelopen seizoen werd de spitspositie ingevuld door Anastasios Douvikas. Voor komend seizoen hebben de Domstedelingen zich verzekerd van de diensten van Bas Dost, die overkomt van Club Brugge, en Daishawn Redan. Bij Volendam moet Veerman een spitsenduo vormen met Robert Mühren. Laatstgenoemde kroonde zich afgelopen seizoen tot Speler van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Thijs Dallinga ging er met de topscorerstitel vandoor.

Door zijn vertrek blijft het verblijf van Veerman bij Utrecht beperkt tot een half jaar. Afgelopen winter loste hij een wens in van een overleden vriend met zijn overstap van sc Heerenveen. In de Domstad wist de aanvaller echter geen onuitwisbare indruk achter te laten. Mede door blessureleed kwam hij in de Eredivisie slechts tien keer in actie, waarvan vier keer als basisspeler. Daarin wist hij één keer het net te vinden. Bij Utrecht had Veerman nog een contract tot 2024, maar dat wordt afgekocht door Volendam. Het is niet bekend wat de promovendus betaalt voor de boomlange spits.

Bij Volendam keert Veerman terug op bekend terrein. De spits maakte in 2012 de overstap van RKAV Volendam naar de profs en debuteerde een jaar later in het betaalde voetbal. In totaal kwam hij tussen 2013 en 2015 tot 25 goals in 50 wedstrijden. Veerman speelde in het verleden tevens voor FC St. Pauli. In de zomer van 2020 keerde hij terug bij sc Heerenveen, waar hij eerder tussen 2015 en 2018 speelde. In 331 duels in het betaalde voetbal was hij tot dusver goed voor 133 treffers en 36 assists.

Gaat Henk Veerman het maken bij FC Volendam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 juli 2022 om 14:02

Eerste divisie niveau.

31 juli 2022 om 18:06

Je mocht willen dat Telstar eerste divisieniveau zou zijn😇

31 juli 2022 om 14:03

Ja wordt het toch steeds meer een familie-elftal zo

31 juli 2022 om 17:54

😁😁Henk is mijn achterneef

31 juli 2022 om 19:23

En tegelijk ook je schoonbroer?

1 augustus 2022 om 13:47

Inkoppertje...😆 Kan toch gewoon.😁

31 juli 2022 om 14:06

Niet kiezen voor het geld maar waar je je lekker bij voelt, knap.

31 juli 2022 om 17:16

En meer kans op speeltijd natuurlijk. Voor Utrecht komt hij gewoon tekort

Mooi koppel bij Volendam voorin nu haha

31 juli 2022 om 17:55

Toch prachtig: 2 Volendammers in de spits.

Dat was kort maar krachtig voor Utrecht. Mooie transfer voor Volendam. Krijg een Tuyp gevoel hierbij

31 juli 2022 om 14:21

Kort ja, maar krachtig.. ?

Veerman heeft echt een typische Volendam uitstraling denk dat dit de beste keuze is voor hem voor deze ras Volendammer. Al had ik Veerman ook wel in Saudi-Arabië willen zien met temperaturen van 45 graden leek me wel geinig om te zien.

31 juli 2022 om 14:12

Ik zie hem liever op de noordpool, lekker met -20 !

31 juli 2022 om 14:23

Veerman met -20 is geen uitdaging met die koele kop van hem. Veerman in extreem hete temperaturen dat is de uitdaging 😁

31 juli 2022 om 14:50

Maar als die een koele kop heeft, is dat misschien juist gunstig in de hitte? Als die al een heethoofd is, moet je juist niet naar SA gaan.

31 juli 2022 om 15:02

Veerman smelt letterlijk in Saudi-Arabië, het is met zijn ijskoude kop perfect overleven op de Noordpool.

31 juli 2022 om 14:34

Hoe omschrijf jij een typische Volendam uitstraling? Ik denk dat aan een lompe logge doelpuntrijke spits hahah

31 juli 2022 om 15:36

Bedoel meer dat ik Veerman ook zou kunnen tegenkomen op de markt in Volendam met een kraampie vol met haring. Echt een ras visserskop.

31 juli 2022 om 18:06

Ja, want als Veerman naar Saudi-Arabië was gegaan en het was daar 45 graden dan had jij natuurlijk met een chippie en een biertje voor de tv gezeten om te zien hoe Veerman het daar zou doen 😂😂😂

Kijk zo kan het ook!
Terugkeren op het oude nest!

Voor Volendam echt een hele goede spits.

31 juli 2022 om 14:09

Haha hou op man. Luier dan deze stinkerd ga je ze niet krijgen.

31 juli 2022 om 15:51

Ooh Pranjic, jij hebt al regelmatig aan Henkie mogen ruiken? Domme opmerking...

Veerman met een zwervende Mühren. Nieuw koningskoppel.

31 juli 2022 om 14:23

Volgend jaar in de Jupiler league ja.

31 juli 2022 om 17:56

Het zou zomaar heel anders kunnen lopen plekkie 12

31 juli 2022 om 14:26

Als de aanvoer naar voren goed is dan heb je 2 prima gasten staan.

Het waren hele mooie 10 wedstrijden.

Toen bekend was dat dost tekende bij Utrecht, hing het al in de lucht dat veerman ging tekenen bij volendam. Niet echt een verassing

Mooie stunt van Volendam. Prachtig om te zien wat voor spelers ze weten aan te trekken vergeleken met de status/grote van de club. Benieuwd wat Volendam komend seizoen sportief kan neerzetten.

Weer een leuke en verassende transfer in de eredivisie en mooie spits voor volendam

Zeer verrassend! Vooral omdat Utrecht toch zijn droomclub is en hij zelfs een toiletborstel heeft met het FC Utrecht logo erop. Zal het zeker verdienstelijk doen bij Volendam.

Na een veelbelovend debuut niet gebracht waar iedereen op hoopte. Veel succes bij het andere oranje en hopelijk kan hij zorgen dat ze zich kunnen handhaven.

Hahahaa meneer moest zo nodig naar zijn droom club Utrecht. En het lag allemaal aan de trainers bij Heerenveen en niks bij meneer veerman zelf. Hoeveel heeft hij gescoord? 1 in zijn eerste wedstrijd. Wat een verschrikkelijk dom.figuur is dit zeg.

Goed voor Utrecht denk ik, zal Dost spelen of toch Douvikas?

31 juli 2022 om 14:19

Ik gok dat het een duo Redan - Dost gaat worden. Redan heeft een hele sterke voorbereiding, gister ook weer een goal tegen Shakthar Donetsk. Die loopt nu 1 op 1 als ik mij niet vergis, Douvikas werkt hard maar heeft niet veel rendement. Nu doordat Veerman vertrekt krijgen die 3 sowieso genoeg minuten.

31 juli 2022 om 14:23

Gisteren speelde Utrecht 5-3-2 dus ze kunnen allebei spelen maar Redan maakte ook een goede indruk in de voorbereiding met 5 goals. Ik zal voor Dost en Redan kiezen en Douvikas wissel.

Butter en eek boven exotische hap. Benieuwd of Volendam een paar jaar Eredivisie kan volhouden.

31 juli 2022 om 14:15

Wat is eek eigenlijk?

31 juli 2022 om 17:58

Azijn. Butter en Eek is een soort jus van room boter, azijn en peper, het best gegeten bij vette vis. Mooi dat de buren uit Alkmaar het weten😄

Misschien wil veerman bij volendam wel zijn best doen, dit was bij heerenveen en utrecht niet het geval. Lekker samen met muhren in de spits

En dan is de cirkel rond voor Henk Veerman.
Gekozen voor levens kwaliteit en genot , in plaats van Arabische dollars.
Als hij een gezinnetje heeft is dit een verstandig besluit.
Als je voldoende geld hebt om fatsoenlijk te kunnen leven met je familie , is dat al mooi genoeg.
En ook nog een tijdje voetballen in vertrouwde omgeving lijkt mij fijn.

Die gaat gewoon banken en volgend jaar een droomtransfer maken naar RKAV Volendam.

Beste optie.. voor zowel Henk als mijn cluppie. Er is simpelweg veel te veel concurrentie in de aanval en Veerman gaat dit niet winnen! Het ga je goed Henk.

Zooo, op de foto lijkt hij op Maxime Hartman.

Hoezo verrassing? Iedereen in Heerenveen in Utrecht zag dit al lang aankomen, waarbij in Utrecht hier vurig op werd gehoopt. Henkie Henkie zal vast nog wel een paar keer scoren, maar meer wordt het niet. Samen met Joey liep hij in Heerenveen te muiten, wat waren zij goed en de rest zo slecht. Henk zijn vuur is gedoofd, die kan terug de schildersladder op. Volendam en Excelsior gaan degraderen, mark my words.

Nou, dan kan Utrecht in ieder geval tegen Ajax niet helzelfde trucje uithalen met Dost en Veerman als PSV gisteren met Luuk en Guus deed.

Clubliefde, mooi! Leuke aanval heeft Volendam, benieuwd of ze er in kunnen blijven aankomend jaar.

Verstandig. Goed dat hij zelf in ziet dat Utrecht te hoog gegrepen is. Nu al helemaal met Bas Dost erbij.
Leuk dat hij samen met Muhren en een goed Volendams duo kan vormen.

Henk Veerman...er zijn altijd wel spelers die je gewoon niet kunt hebben en zien. Die logge, lomp rondrennende Veerman met dat norse stereotype noord Nederlandse boerenhoofd is er bij mij één van. Zijn speelstijl heb ik niks mee, zijn uitstraling is 0 en dat oerlelijke shirt wat hij komend seizoen gaat aantrekken completeert dat plaatje perfect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren