Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Veerman bezorgt ADO met behendig stiftje overwinning op FC Groningen

Laatste update:

ADO Den Haag heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Darije Kalezic won met 0-1 op bezoek bij FC Groningen. Henk Veerman maakte met een behendig stiftje het enige doelpunt van de wedstrijd. Roda JC boekte in het eigen Parkstad Limburg Stadion een eenvoudige 3-0 zege op Telstar en blijft met 15 punten uit 6 duels koploper van de competitie.

FC Groningen - ADO Den Haag 0-1
Na een sterk begin van FC Groningen kwam ADO Den Haag verrassend op voorsprong. Jort van de Sande gaf een Messiaans balletje op Veerman, die de bal knap over de doelman stiftte: 0-1. Na de goal van Veerman liet ADO Groningen het balbezit, maar tot echt grote kansen kwam de thuisploeg niet meer in de eerste helft. In het tweede bedrijf kwam de eerste grote kans pas in de 72e minuut. De bezoekers uit Den Haag werden via een corner levensgevaarlijk. Een kopbal van Matteo Waem werd ternauwernood door Michael Verrips onder de lat weggetikt. In de slotfase kreeg Groningen nog een aantal kansen: Kevin van Veen raakte zelfs de paal. Tot scoren kwam de ploeg van Dick Lukkien echter niet.

Jong PSV - De Graafschap 1-3
Al in de eerste vijf minuten was Jong PSV dicht bij het openingsdoelpunt. Jason van Duiven ging alleen op de doelman af, die in eerste instantie wist te keren. De bal viel voor de voeten van Mohamed Nassoh, die de bal met de buitenkant het lege doel in probeerde draaien. Hij faalde echter hopeloos en schoot naast. Na 18 minuten spelen kwam de thuisploeg alsnog op voorsprong. Tai Abed knalde een harde lage voorzet in één keer in de onderhoek: 1-0. Tien minuten later trok Philip Brittijn de stand alweer gelijk. De middenvelder ontving de bal van Basar Onal en punterde raak: 1-1.

Na rust kwam De Graafschap al snel op voorsprong. David Bosilj knalde de bal via de onderkant van de lat in het doel, al valt er nog te betwisten of de bal de lijn volledig had gepasseerd. De grensrechter dacht in ieder geval van wel: 1-2. In de slotfase gaf Niek Schiks de bezoekers uit Doetinchem ook nog de 1-3 cadeau. De doelman van Jong PSV leverde de bal zo in bij Ezra van er Heiden, die koelbloedig afrondde en de eindstand bepaalde op 1-3.

Roda JC - Telstar 3-0
Al na acht minuten spelen kwam Roda JC op voorsprong. Walid Ould-Chikh rondde een prima uitgespeelde counter koelbloedig af en maakte zo alweer zijn vierde doelpunt van het seizoen. Naast het openingsdoelpunt gebeurde er bijzonder weinig in het eerste bedrijf. Na rust wisten beide ploegen ook niet echt tot grote kansen te komen, tot Roda in de 66e minuut een cadeautje van Telstar uitpakte. Mitch Apau liet zich aftroeven door Enrique Peña Zauner, die zo alleen op de doelman afging. Hij legde breed en liet Maximilian Schmid afronden: 2-0. Arjen van der Heide maakte er in de slotfase nog 3-0 van. Hij rondde een knappe steekpass van Rodney Kongolo koelbloedig af.


FC Den Bosch - MVV 3-2
Na een eerste helft met wat kansjes over en weer, kwam MVV vroeg in de tweede helft op voorsprong. Een aanval die begon bij doelman Romain Matthys werd door Ferre Slegers knap binnengekopt. Luttele minuten later kreeg Koen Kostons de kans om de score te verdubbelen, maar hij kopte de bal een metertje naast. Tegen de verhouding in wist FC Den Bosch na 67 minuten dan toch op gelijke hoogte te komen. Jaron Vicario werd niet aangevallen en mocht vrij uithalen vanaf twintig meter. Zijn poging verdween hard en laag het doel in: 1-1. Na de gelijkmaker werd er tijdelijk gestaakt vanwege 'vreugdebier' op het veld. Na de onderbreking kwam MVV via een laag schot van Nasib El Basrin op voorsprong, waarna er weer bier op het veld belandde. Het duel werd voor de tweede keer stilgelegd. De bal ging echter weer rollen en in de slotfase was Kacper Kostorz de held van Den Bosch met twee doelpunten binnen drie minuten.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Willem II3622954175
2Roda JC Kerkrade36201243572
3FC Groningen3621873971
4FC Dordrecht36181352367
5ADO Den Haag36171182362
6De Graafschap36195121062
7NAC Breda3615912754
8Jong AZ Alkmaar3615813-153
9FC Emmen3615615-351
10MVV Maastricht3614814150
11Helmond Sport3613815-547
12SC Cambuur3613716-146
13VVV-Venlo3612915-545
14Jong Ajax36101016-1040
15FC Eindhoven3681612-1240
16Telstar369720-2034
17Jong PSV369720-2234
18FC Den Bosch368919-2733
19TOP Oss3610323-3133
20Jong FC Utrecht365922-4224

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha dat Groningen man.. wat een drama. En die Kevin van Veen mag nog wel flink aan de bak om die beloofde 30 goals te gaan maken

15 september 2023 om 22:09

Ook een waardeloze speler toch. Maar welke speler met enige kwaliteiten gaat ook in de Keukenkampioendivisie spelen.

15 september 2023 om 23:03

Verheijdt maakte vorig seizoen ook een belofte. Als het team ruk is gaat hij never aan die goals komen. Sowieso overschat deze Van Veen zich. Is dit de Haaland van de KKD wil je zeggen? Nou dacht het ff niet.

15 september 2023 om 23:16

Heeft 1 seizoen veel doelpunten gemaakt in Schotland. Daarbuiten was het niet veel. Is gewoon 6 ton voor betaald door Groningen. Wat een wanbeleid!

15 september 2023 om 23:38

Dat zijn veel Groningen supporters met je eens js.

Gaat lekker in Groningen. Die beginnen even slecht aan de competitie zeg. Ze kunnen aan de bak daar in het hoge noorden.

Pas het begin maar Groningen lijkt niet bij het rijtje te horen die een kans maakt te promoveren.

16 september 2023 om 13:17

Mwa het is ook gewoon even een puzzel dat in elkaar moet vallen. Wij spelen nu net zo dominant als Ajax haar duels speelt in de eredivisie en die verliezen toch ook elk jaar wel een potje. PSV verloor vorig jaar hier in Groningen, maar ik dacht ook in Emmen en gelijk in Leeuwarden of iets in die richting. Tegenstanders komen gewoon niet voor het voetbal en in tegenstelling tot Ajax, PSV en Feyenoord, zijn wij dit niet gewend. Wij zijn gewend 50-50 duels te spelen en de ene keer win je per ongeluk en de andere keer verlies je per ongeluk.

En ik wil eens tegen het negatieve ingaan. We hebben verloren van Jong Utrecht en ADO. Jong Utrecht was heel slecht, weinig kansen. Maar die kwamen maar 3x over de middenlijn en scoort per ongeluk 1tje daar uit. Dit was tegen ADO niet anders, ook hier was Groningen veel sterker, ook gewoon aantal hele goede aanvallen. ADO komt er in de 1e helft slechts 2x echt over de middenlijn, de goal en een bal net over. Was het gisteren exact dezelfde wedstrijd, maar 3-0 geworden, was dit normaal geweest en was iedereen hier ook lovend geweest. Alsof voetbal op teletekst gespeeld wordt. Tegen Oss waren mensen namelijk wel positief, terwijl dat echt voetbal technisch gezien gewoon de zwakste pot was dit seizoen. Alleen ja dan valt die bal eens per ongeluk er in en mist een Oss kansen, die ADO en Utrecht uberhaupt niet gehad hebben.

Ook tegen Willem II was het wachten op de goal. En daar zit dan ook het enige probleem dat FC Groningen heeft en dat een directe promotie in de weg kan zitten. We hebben een omschakel spits, terwijl we juist een pure afmaker nodig hebben. Een Jan Vennegoor of Hesseling of een Luuk de Jong, spitsen waar je behalve wat duels eigenlijk hele wedstrijd niet zoveel aan hebt, maar in de 16 zo sterk zijn, dat ze altijd weten te scoren. En dat is van Veen niet. Hij wilt goals maken zoals Veerman gister scoorde. Eigenlijk horen wij Veerman te hebben (pure spits) en ADO, dat niet kwam om te voetballen, een counter spits ala van Veen. Dat zie je ook gewoon terug als je Top Oss uit terug krijgt. Beide goals waren pure spitsen goals. Op de goede plek staan en bam.

Overigens maak ik me heel weinig zorgen hoor, thuis ga je die duels straks ook gewoon winnen. Kijk je naar de concurrenten. Dan zit het er gewoon geen verschil. Lijkt vertekend he, 8 punten met Roda en 6 met VVV. Maar zij hebben al wel een duel meer gespeeld. Roda en VVV zie ik ook niet als de grote concurrenten. Cambuur, Willem II, NAC, Emmen en ADO wel. en die zitten allemaal op 1 duel van elkaar. Dus waar de stress vandaan komt geen idee. Als mensen denken dat wij 100 punten zouden halen, is voetbal wellicht niet de juiste sport om naar te kijken, kan je beter Formule 1 doen, waar de winnaar al vast staat.

Werkelijk een schande wat Fc Groningen hier laat gebeuren. Heeft niets met het moeras te maken waar we in zitten wat wel eens gezegd wordt. Wanbeleid wat spelers halen betreft en ook zeer zeker Lukkien aan te rekenen. Geen schwung of wat dan ook te bekennen in het elftal!

15 september 2023 om 22:13

Lukkien als goede coach zien die Groningen wel ff snel naar het hoogste niveau brengt is ook wat naïef. De man is een trainer voor ploegen als Groningen op het niveau als nu of max voor ploegen waarbij een wonder moet gebeuren willen ze in de eredivisie blijven. Anderzijds stonden ze vast niet in rijen te wachten om aan deze klus re beginnen.

15 september 2023 om 22:23

Of ze in de rij stonden zullen we nooit weten dat is het verrotte ervan. Het moest direct Lukkien worden. Velen zien/zagen hem als de verlosser. Jongen van de club en dat soort geneuzel. Ga eerst eens in de top opruimen. Gudde en Beuving eruit want die mogen maar blijven zitten ondanks het drama van vorig seizoen! Gudde heeft zich zelf tevens meerdere petten toe bedeeld waaronder die van Fledderus. We gaan gewoon door waar we gebleven zijn en dat is de hele club nog verder naar de gallemieze te helpen.

van der Heide doet t lekker bij Roda hoor. Ze moeten s wat meer lef hebben bij Heerenveen met eigen jeugd.. al is de helft weggekocht voordat ze uit de luiers zijn

16 september 2023 om 10:39

We hebben van der Heide echt enorm veel kansen gegeven, het zat er gewoon niet in. Veel te slap en geen rendement. Ik durf er wel geld op in te zetten dat zijn maximale niveau onderkant eredivisie is

FC Groningen vecht al jaren tegen zichzelf. Wat een wanbeleid.

Amateurteam zit niks in, waar blijft het gewenste lukkienvoetbal. Wat een drama

15 september 2023 om 22:26

Ik weet niet wat je met Lukkien voetbal bedoeld. Dat heb ik nooit gezien bij Emmen en heb ook nooit begrepen waarom hij het moest worden en dan ook nog voor 3 jaar vastleggen. Het Lukkien voetbal is voor mij een mythe en ben bang dat het ook zo zal blijven. Het is een drama wat die man tot nu toe presteert.

Het is echt een schande wat er in Groningen gebeurd. Als ze verstandig zijn trekken ze de stekker eruit en stoppen met betaald voetbal. Het is niets en wordt niets. Het mooie verleden is wat we dan nog over hebben.

Elke ploeg die op voorsprong komt tegen Groningen gaat net als ADO volledig de bus parkeren. Groningen moet daar echt iets op gaan vinden.

Heb de wedstrijd gezien maar zonder commentaar. Ik begreep namelijk de wissel van Komljenovic niet, of ja vond het jammer voor die jongen dat hij weer werd geslachtofferd nadat hij in de eerste helft was ingevallen.

Hoe dan ook, goed moment om Groningen te treffen denk ik, die komen dit nog wel te boven. Verder vooral een jubelstemming in Den Haag, gaan we toch weer dromen, terwijl we eigenlijk amper kansen hebben gecreëerd. Ach ja, een doelpuntje was genoeg. Wat een selectie ten opzichte van vorig seizoen.

15 september 2023 om 22:32

Komen het wel weer te boven? Hoe dan? Voorlopig zit er nul creativiteit en voetbal in dit elftal.

15 september 2023 om 22:42

Kletskoek. Allemaal jongens in de selectie dat wanneer het iets beter gaat draaien je in de KKD gewoon het overgrote deel zal winnen. Johan Hove vind ik een prachtig spelertje en met de routine van Bacuna, Rente, van Veen zie ik het wel 'goed' komen. Met goed bedoel ik wellicht geen kampioenschap maar wel minstens gewoon plaatsen voor play-offs.

15 september 2023 om 23:11

Dat is toch Groningen onwaardig momenteel? Met het budget wat zij hebben zijn ze verplicht op één van de eerste 2 plekken te eindigen. De selectie daarintegen vind ik bij hen niet in balans zoals die dat bij ons wel is.

15 september 2023 om 22:47

Tja dat te boven komen heb ik het vorige seizoen ook tomeloos vaak gehoord. Zie waar we nu staan. Met dit beleid en Gudde en super scout Beuving zie ik ook dit niet goedkomen.

15 september 2023 om 23:42

Je zit met een groot deel van de erfenis van Fledderus aangevuld met hopeloos gescoute, overjarige, nieuwelingen die, voor het gemak, meerjarige contracten hebben getekend. Waanzin!

15 september 2023 om 23:07

Goed gezien van Kalezic om Komljenovic er weer af te halen. Pakte een gele kaart en was niet gedisciplineerd aan het voetbal zoals de rest dat wel deed. Had hij blijven staan dan zag ik hem ook nog wel zijn 2e gele kaart pakken. Al met al een fijne overwinning. Spelers als van Mieghem, van Hintum, van der Sande en Sürmeli hebben deze wedstrijd over de streep getrokken met hum ervaring. Het belooft nog wat met deze selectie!

Heerlijke avond voor de regio Haaglanden en dat is toch al gauw 1 miljoen mensen!! Een hoop mensen die snakken naar promotie van onze ploeg. De 4e plek op dit moment ziet er in elk geval heel mooi uit! Fijne gedachte dat zowel de nummers 1 als 2 beide promoveren🟢🟡🟢🟡

15 september 2023 om 23:04

Als wij eerste mogen blijven en jullie als 2e mee promoveren zou ik daar meteen voor tekenen! Altijd een zwak voor ADO gehad. Vooral door de briljante humor in Den Haag!! En ja ik weet het seizoen is nog lang. Maar deze verassende start van de competitie nemen ze me niet meer af!!

15 september 2023 om 23:08

2 jaar geleden startte het ook zo. Ik krijg echt weer kriebels. 2e plek met een paar punten niet gehaald (ook nog -3 toen). Ben benieuwd. Ik denk dat het zomaar kan spoken in Den Haag

15 september 2023 om 23:14

Was geen -3 maar -6. Ik vind ons absoluut een zeer goede selectie hebben en zelfs vandaag waren wij niet op volle sterkte. We miste Klas, Granli en van Wolfgang. Ook zijn spelers als Hamdaoui en Vigen nog niet geheel fit. Plus de selectie is nog niet lang bij elkaar waar de meeste spelers pas aan het eind van de transferperiode zijn gekomen. Het kan naar mijn mening alleen nog maar beter gaan.

15 september 2023 om 23:30

Wij begonnen vorig seizoen ook met 3 overwinningen! Maar eindigende als 15e! Het grote verschil is. Dat we dit jaar de selectie klaar hadden voor de start van de competitie! In tegenstelling tot voorgaande seizoenen!!! Dus wie weet wat kan gebeuren! Ik gun het ADO in ieder geval van harte. Helemaal na die dramatische nacompetitie wedstrijd tegen Excelsior! Maar goed! NAC en Groningen horen ook niet in de kkd thuis! We gaan het zien

16 september 2023 om 07:42

ADO hoort er ook gewoon in de eredivisie. Vind het apart dat ze nog in KKD zijn, vorige jaar natuurlijk valse start.

Ado heeft een prima selectie staan zeg, na jaren van middelmaat staan er nu wel een prima spelers. Van der sande - Veerman is voor bijna alle KKD clubs een super tandem, met van Mieghem er achter in een vrije rol is dat wel 1 van de betere aanvallen denk ik. Van Hintum is voor de KKD wel prima, veel ervaring en stuurt de boel prima aan. Kan je niet meer mee aankomen in de eredivisie, maar voor de KKD wel een meerwaarde. Asante en Wentges wel 2 pareltjes denk ik, allebei nog jong maar speelden vandaag heel volwassen. Normaliter niet heel kapot van Asante, maar vandaag een prima pot gespeeld en is nog erg jong. Maar poeh Groningen, als Twente fan schrik ik er van. Los zand, geen vechtersmentaliteit en het lijkt sommige spelers te ontbreken aan de echte wil om te winnen. Aanvallend heel matig, van Veen en Valente echt matig, al was van Veen als aanspeelpunt zo nu en dan nuttig. Valente, Abraham en Emeran moet toch de creativiteit van komen, maar die waren bijzonder matig vandaag zeg, Abraham vrees ik het ergste voor. 8 punten verspeeld in 5 potjes, dat ziet er niet rooskleurig uit en dan druk ik me nog voorzichtig uit.. vind het toch jammer, vind Groningen altijd een leuke tegenstander met fanatiek publiek, maar er gaat toch iets structureel mis binnen de club vrees ik.

Ach bij Groningen valt het allemaal nét even de verkeerde kant op. Zo'n Emmen stond 2 seizoenen geleden na een paar potjes ook met 5 punten ergens verdwaald in het rechter rijtje en werd uiteindelijk kampioen. Er zijn nog geen blessures of schorsingen nu, dus het wil allemaal nog niet zoveel zeggen.

Als de velden dadelijk zwaar worden en het weer erbarmelijk komen de echte kampioenskandidaten vanzelf boven drijven en ik ben ervan overtuigd dat Groningen aan het einde van de rit top 2 gaat eindigen. Kan haast niet anders over een heel seizoen met deze selectie.

16 september 2023 om 10:23

We horen precies waar we moeten staan. Heb je de wedstrijden wel gezien..? Onze selectie kan niet beter. Het zal ergens eindigen in het linkerrijtje maar zeker niet bovenin.

16 september 2023 om 11:55

Dat zeiden ze bij Emmen ook twee jaar geleden. Als supporter is het soms lastig om realistisch te blijven. Dat geldt zowel in goede als minder goede tijden. Het zal zeker niet doodeenvoudig worden, maar Groningen heeft echt niet substantieel minder materiaal dan een ADO, NAC, Cambuur of Willem II. Clubs die uiteindelijk allemaal zullen meedingen voor de bovenste twee plaatsen.

Groningen gaat net als Willem 2 en NAC het KKD moeras in. Dat gaat denk ik nog wel even duren voor die weer terug zijn in de eredivisie. Wat een slecht elftal hebben die zeg.

16 september 2023 om 11:50

Dat weet ik wel zeker. Dit bestuur mikte, met grotendeels dezelfde selectie, vorig seizoen op een 8e plaats in de Eredivisie. Dit bestuur degradeert kansloos met 17 punten en wilde door met dit team in de Kkd.

We presteren naar behoren. De KKD is een niveau lager, en we staan nu dus ook een plek of 10 hoger. We hebben 6 goals ipv 3, etc. Meer zit hier echt niet in.

De realiteit is dat we ook nu alweer tot de minst scorende ploegen van de competitie behoren. Dan maakt het volgens mij niet uit waar je de club indeelt. Komt er een Derde divisionist langs voor de beker, dan gaat het waarschijnlijk ook moeizaam omdat er gewoon geen scorend vermogen en power inzit.

Je hebt met Balker, Rente en Blokzijl 3 prima cv's maar stelt Peersman op die positie op. Ik kom daar met mijn kop niet bij, man wat een matige speler is dat. Met Hove, Bacuna en Valente als middenveld zou je iedere wedstrijd moeten domineren, maar in de praktijk is dit tot nu toe de zwakste linie gebleken. Daarnaast ben ik voor het kansen geven aan jonge spelers. Maar van Bergen en vooral Schreuders zijn er nog niet klaar voor. Hun tijd komt nog wel, maar op dit moment komen ze te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren