Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Fraser heeft nieuwe baan in de Eredivisie voor het oprapen

Laatste update:

Henk Fraser heeft de mogelijkheid om weer aan de slag te gaan in de Eredivisie. De eerder dit seizoen bij FC Utrecht ontslagen oefenmeester is de belangrijkste kandidaat om bij RKC Waalwijk aan de slag te gaan, weet Voetbal International. Fraser moet als opvolger dienen van Joseph Oosting, die deze zomer naar FC Twente vertrekt.

Fraser raakte in december vorig jaar betrokken bij een incident op de training met Amin Younes en greep de aanvaller daarbij bij de keel. De 56-jarige oefenmeester ging vervolgens nog wel op trainingskamp met de selectie, maar diende niet veel later zijn ontslag in. De club uit de Domstad was op dat moment aan een serie van vijf overwinningen bezig in alle competities, maar wist onder Fraser nooit echt een vuist te maken. Ook onder zijn opvolger Michael Silberbauer loopt het niet.

Bij RKC zien ze in Fraser de ideale man om de naar FC Twente vertrekkende Oosting te vervangen. De voormalig trainer van Utrecht zou in dat geval samen komen te werken met Mo Allach, die hij kent van zijn tijd bij Vitesse. Volgens bovengenoemd weekblad waren ook Danny Buijs, Dick Schreuder en Maarten Martens in beeld zijn om Oosting op te volgen. Laatstgenoemde heeft sinds zijn komst naar Waalwijk uitstekend werk geleverd en bezet momenteel de achtste plek in de Eredivisie.

Fraser was eerder hoofdtrainer van ADO Den Haag, Vitesse en Sparta Rotterdam. Als eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers won hij zelfs de TOTO KNVB Beker. Afgelopen seizoen was de voormalig verdediger werkzaam bij Sparta, waar hij vlak voor het einde van het seizoen opstapte. Fraser wilde solidair zijn richting assistent Aleksandar Rankovic, die eerder de wacht werd aangezegd door Sparta.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn ze lekker mee. Al het leuke aanvallende spel van RKC de laatste jaren zal tenniet gedaan worden door het anti/prestatie voetbal

20 april 2023 om 18:28

Ja, dat zijn de mensen in Arnhem met je eens. Wij dachten knok-voetbal te krijgen maar het werd afbreuk voetbal.

20 april 2023 om 19:18

Het geweldige voetbal van Grim werd echter wel hard afgestraft in de Eredivisie. Daarnaast leunt het voetbal van RKC (zeker sinds de komst van Seuntjens) wel heel erg op de uitbarstingen van de topspelers voorin.

20 april 2023 om 19:47

Ik pak de popcorn er weer bij... onder het bericht van Oosting naar Twente; lichtgewicht, niet geschikt, wordt niet wat etc etc.

Nu over diezelfde Oosting; opvolger gaat het moeilijk krijgen, was een top trainer, laat ze leuk voetballen etc etc.

Hoe de wind waait....

Ik ben blij met Oosting naar Twente, mooie kans voor hem zich te bewijzen. Tevens lijkt Fraser me een goede voor RKC. Toen hij van Sparta naar Utrecht ging was het nog een topper. Utrecht is gewoon niet zo goed als velen toedichten

Grijp die kans Henk! Het liefst met beide handen! Op dat contract moet een klap gegeven worden!

Hopelijk kunnen ze nog voor een andere kandidaat gaan. Heb helemaal niks met Fraser.

20 april 2023 om 18:16

@ajaxrkc33
Schreuder ??? 😉

20 april 2023 om 18:22

Zou kunnen hij heeft er tenslotte gevoetbald. Dat het bij Ajax boet gelukt is wil niet zeggen dat het overal mis gaat.

20 april 2023 om 19:16

Had je voor Oosting iets met Oosting?

20 april 2023 om 22:12

Die kende ik niet. Fraser wel

Rkc ga lekker voor Maduro of bosschaart

20 april 2023 om 18:17

Younes inmiddels ook gespot in waalwijk..

Oei oei, met Fraser krijg je heel ander voetbal dan dat RKC nu op de mat legt. Nu lekker aanvallen en met Fraser lekker met je komt in je eigen 16. Sparta kan er over meepraten.

Fraser is mijn inziens een van de meest overschatte trainers in het Nederlands voetbal. Destijds bij Ado borduurde hij redelijk voor op het werk van Steijn. Bij Vitesse vrij matig gepresteerd als je de selecties zo ziet, een beker gewonnen waar Ajax en PSV vroeg uit lagen. Bij Sparta een wanprestatie geleverd waar zijn ontslag de club van degradatie heeft gered. En ook bij Utrecht was het allemaal niet om aan te gluren. Nu vind ik de selectie van Utrecht over alle linies niet sterk genoeg. Maar ze hebben toch best wel wat spelers waar je leuk voetbal mee kan spelen.

Op basis waarvan zou je als club Fraser nog een kans geven? Ik zie het niet..

20 april 2023 om 21:57

Net als al die andere trainers die steeds opnieuw een kans krijgen verdiend Fraser dat ook

Ik op niet op zoon gek
Kan van de vaart zijn papieren haalen die heeft de zelvde ideeën als Oosting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren