Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Helmond Sport verliest ongeslagen status en ziet kans op periodetitel slinken

Laatste update:

Helmond Sport heeft zichzelf maandagavond een slechte dienst bewezen. De ploeg van Erik Meijer raakte in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport de ongeslagen status kwijt (0-3) en blijft daardoor tweede staan op de ranglijst. MVV heeft een punt meer, staat daardoor bovenaan en kan aankomende vrijdag bij FC Emmen de eerste periodetitel binnenslepen.

/

Helmond Sport - FC Dordrecht 0-3
Helmond Sport zou bij een overwinning terugkeren op de eerste plek in de Jupiler League, maar ging dus verrassend hard onderuit bij FC Dordrecht, dat nu vierde staat. Moussa Kalisse opende na twintig minuten spelen de score en Helmond kreeg vervolgens wel kansen op de gelijkmaker, maar benutte die niet. Kort na rust verdubbelden de bezoekers de marge, toen Jeffrey Rijsdijk doorbrak op rechts en Lars Veldwijk bediende voor de 0-2. Het slotakkoord kwam vervolgens weer op naam van Kalisse.

SC Veendam - SC Cambuur 1-1
De Noordelijke derby tussen Veendam en Cambuur eindigde in een puntendeling. De thuisploeg kwam na een kleine twintig minuten spelen op voorsprong via Lars Hutten, maar Cambuur kwam nog voor rust weer langszij, dankzij een benutte penalty van Erik Bakker. In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord, maar Veendam-speler Arjen Wiegers kreeg in blessuretijd nog wel een rode kaart te zien. Veendam staat nu dertiende; Cambuur staat samen met Dordrecht vierde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jupiler League kan wel eens een spannende competitie worden, ik zou in godsnaam niet weten wie er kampioen gaat worden want iedereen heeft nu een kans en dat maakt het leuk..

FC Dordrecht doet het goed met de bekerwinst op Willem 2 en nu de koploper verslagen.

Moii, MVV nu boven aan. Ik hoop dat MVV of Cambuur promoveert, toch 2 'grote' clubs uit de Jupiler die we al een tijdje niet meer hebben gezien in de eredivisie.

Mooi, we staan gewoon weer bovenaan. Gisteren echt dikke prima wedstijd tegen excelsior, nauwelijks iets weggeven op die 2 momenten na waarvan 1 er eigenlijk al helemaal niet meer toe deed. Zelf nog 2x de paal geraakt en gefaald oog in oog met de keeper dus de score had nog wat hoger kunnen uitvallen maar goed. Zou mooi zijn als MVV weer richting de eredivisie kan maar de weg is nog lang en er zijn ook wedstrijden geweest waar we goed zijn weggekomen. Als we rond de winterstop nog bovenin meedoen mogen we misschien hopen, nu is het daar nog veel te vroeg voor.

Helmond Sport tegen Helmond Sport. Leuke wedstrijd VZ

Super mooi voor Mvv, als enige ongeslagen en nu de nieuwe koploper nu Helmond de punten heeft laten liggen.

MVV - Excelsior en Telstar - Volendam twee wedstrijden die gisteren gespeeld zijn voetbalzone, die hadden naar mijn mening ook wel een stukje verdiend.

Yes we staan eindelijk bovenaan met één punt meer dan de concurrentie, Emmen here we come; de periodetitel is voor 'us Mvv'ke' a.s vrijdag

1 oktober 2012 om 22:39

Dan hebben jullie je doel al bereikt .. bereiken van de nacompetitie.. en dat na 8 wedstrijden.
Ben benieuwd wat er voor MVV in het vat zit, gister naar Mvv-excelsior gekeken en MVV speelde meer dan een behoorlijke pot op 2 slordigheidjes na.

MVV en Helmond aankomende vrijdag gelijkspelletje, dan heeft mijn cluppie bij een thuisoverwinning op veendam de eerste periode titel

Voor ons een droomscenario :-)

Ik hoop natuurlijk dat de oudste BVO van Nederland terugkeert op het hoogste podium: Sparta.
Geweldige club, groot stadion, grote aanhang en een mooie historie met prijzenkast.

Zullen wij laten hooooooren!

lekker dordt nu nog trug naar de eredivisie

Hoppa en we staan bovenaan!

Vrydag massaal naar Emmen en dan de periode pakken! Kampioenen

1 oktober 2012 om 23:33

Heeft een periode acht of negen wedstrijden?

1 oktober 2012 om 23:38

Acht

2 oktober 2012 om 00:05

8 wedstrijden; kortom a.s vrijdag gaat het gebeuren, en ik denk dat Helmond Sport sowieso niet gaat winnen van Excelsior uit, want die zijn thuis wel een stukkie beter dan uit, dus periodetitel nummer 2 binnen 1.5 seizoen wordt voor ons

Echt ongeloofelijk eerst wint MVV 12 jaar lang géén periodetitel (of wat voor prijs dan ook in de JL) en dan opeens staan we op de drempel van een 2e periodetitel winst in 1.5 jaar/seizoen, echt waanzinnig goed wat MVV momenteel doormaakt als club.

2 oktober 2012 om 10:57

En waar bazeer jij op dat Helmond thuis beter is dan uit? Aangezien ze uit de volle 9 uit 3 hebben en huis "slechts" 7 uit 4?

2 oktober 2012 om 23:21

als je goed leest dan heb ik het over Excelsior en niet over Helmond Sport
Excelsior speelt namelijk thuis tegen Helmond en niet andersom, en daarom zei ik Excelsior is thuis wel een stukkie beter dan uit, aangezien Excelsior de meeste punten (bijna alles) thuis heeft gepakt, maar als jij zegt dat Helmond uit beter is dan zal het verschil klein zijn, gelijkspelletje misschien.
Hoe dan ook we hoeven helemaal op niemand te letten want wij staan één punt voor dus een overwinning voor ons en we hebben met niemand meer iets te maken

3 oktober 2012 om 15:38

Brammetje95

Ik denk dat hij bedoelt dat Excelsior thuis beter is dan uit.

4 oktober 2012 om 23:03

Juist, jij bent degene die kan lezen

us M.v.v. ke speelt leuk voetbal, de weg is nog heel lang voor te weten wie kampioen gaat worden.
Maar as vrijdag die periode pakken dan is al een wens in vervulling gegaan, Rene trost ga zo door en je gaat je standbeeld verdienen, kom op die Roeie !!!!

Ik geef mijn cluppie een goede kans om aanstaande vrijdag met de eerste periode ervandoor te gaan... Wij spelen thuis tegen Veendam.. wat normaal gesproken geen problemen mag opleveren..

MVV speelt uit bij het in vormzijnde FC Emmen, gelijkspel is zeker mogelijk en Helmond gaat naar Excelsior die zie ik daar zeker niet winnen..

Hansie The King (het geheim achter het succes van Volendam)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren