Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is hier en daar wel een beetje interesse, maar nog niets concreet’

Laatste update:

Moussa Kalisse weet nog niet waar hij vanaf komend seizoen speelt. De dertigjarige aanvaller van Excelsior beschikt over een aflopend contract en het lijkt erop dat hij in de volgende voetbaljaargang niet meer voor de Kralingers zal uitkomen. “Je weet het nooit in de voetballerij, maar ik richt me op andere dingen”, vertelt Kalisse in gesprek met RTV Rijnmond.

/

Kalisse wacht voorlopig af. “Ik ben ambitieus en houd alle opties open”, vertelt de aanvaller, die het heeft over ‘hier en daar wel een beetje interesse, maar nog niets concreet’. “Ook het buitenland is goed, maar dan moet het wel goed voelen. Ik wil het liefst nog een aantal jaren betaald voetbal spelen. Maar als er niets komt dan is de topklasse natuurlijk ook gewoon een goed niveau.”

Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen kiest momenteel voor andere spelers. “Dat moet je respecteren”, zegt de buitenspeler. “Je moet gewoon elke dag keihard trainen en zorgen dat de trainer niet meer om je heen kunt. Dan komt die kans vanzelf.” Kalisse speelde eerder in zijn loopbaan voor Sparta, FC Dordrecht en FCM Targu Mures.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren