Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior smijt Go Ahead in blessuretijd verrassend uit beker

Laatste update:

In de derde ronde van de KNVB Beker is Go Ahead Eagles donderdagavond ten onder gegaan bij Excelsior. De club uit Deventer had het betere van het spel in Rotterdam en creëerde ook voldoende kansen. Niet één ging er echter in. Net toen de blessuretijd aanbrak sloeg Moussa Kalisse toe namens de Kralingers en stuurde hij het overrompelde Go Ahead met een 1-0 nederlaag terug naar huis. Excelsior gaat naar de laatste zestien.

/

Beide teams kregen hun kansen op Woudestein, maar Go Ahead Eagles creëerde de meeste. Deniz Turuc, deze week opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor twee interlands, zag al vroeg een schot geblokt worden. Joey Godee probeerde het later eens uit de draai en zag hoe zijn poging naast het doel van Jordy Deckers ging. Jarchinio Antonia en Doke Schmidt probeerden het voor rust tenslotte met een stift en schot, maar waren net als Turuc en Godee niet succesvol.

Ook in de tweede helft wilde de bal er niet in, ondanks kansen over en weer. Excelsior kroop op eigen veld wat meer uit de schulp: de Rotterdammers hebben het net als vorig seizoen lastig, maar toonden wat lef en kwamen er een paar keer uit, maar serieuze kansen bleven tot teleurstelling van trainer Jon Dahl Tomasson uit. Go Ahead wist de weg naar het doel makkelijker te vinden, maar daadwerkelijk scoren bleek een tweede opgave.

Bart Vriends mikte rond het uur hard op de paal naast Deckers en diezelfde doelman dook goed naar de grond op een schot van Erik Falkenburg, vijf minuten later. Een poging van Marnix Kolder eindigde eveneens in de handen van Deckers. Terwijl iedereen erop rekende dat de wedstrijd zou afstevenen op 0-0 en een verlenging, sloeg Excelsior plotseling toe. Kalisse dook als een duveltje uit een doosje op over rechts, kreeg een meter teveel en haalde doeltreffend uit in de korte hoek naast Eloy Room.

Is Excelsior verdiend door naar de achtste finales?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben de Eagles aan zichzelf te wijten.
Nonchalant gespeeld, kansen verprutst (kolder!!).

Kan ik weer een keer naar de beker met Excelsior.!
Wellicht tegen Feyenoord

31 oktober 2013 om 22:38

Laten we hopen van niet zeg. Grote tegen kleine broer is totaal niet leuk en zit geen spanning aan.

31 oktober 2013 om 22:49

Agh het is niet meer zo dat je kunt zeggen dat Feyenoord er even overheen wandelt, evenals Ajax spelen ze niet top.
Hoop dat we Ijsselmeervogels loten.

Excelcior speelde niet slecht, en best aardig, dus onverdient is het niet.

Nou maar hopen op mooie lotingen!

31 oktober 2013 om 22:59

Dat ze nog winnen door de laatste goal evert#fifa

31 oktober 2013 om 23:46

Als je Evert citeert doe het dan juist: 'dat ze nog winnen zeg met dit late doelpunt!'

On: Tja, als je m zelf niet maakt, valt ie aan de andere kant. Dat blijkt maar weer....

Voetbal heeft vandaag verloren;

Hoe kan in godsnaam GAE dit weg geven? Exelsior verdiende op basis helemaal niks! hoop dat ze de volgende ronde Feyenoord loten, want dit doet mij echt de das om bij de Eagles-aanhang.

Echte cupfighters hoor kowet moet het echt van de thuiswedstrijden hebben dit jaar.

Had op go ahead ingezet, maar helaas. Het voetbal was overigens niet spectaculair van beide kanten.

Oeff, altijd zuur als je zo laat nog een doelpunt tegen krijgt!
Eagles kunnen zich nu mooi focussen op de competitie!

De Jinx God straft meteen.
Ik las vanochtend in het AD een stuk waarin Jarchinio Antonia verkondigde dat ze de finale wel zouden halen.
Als je met zo'n instelling het veld op Woudenstein oploopt ga je geheid het deksel op de neus krijgen.
Hoogmoed komt voor de val.

Wat een slechte wedstrijd zeg, vooral de eerste helft was niet om aan te zien. Tweede helft ging nog wel, maar je verbaasd je soms gewoon over het schandalige niveau. Een goeie corner nemen lijkt tegenwoordig al teveel gevraagd voor veel clubs. GAE verdiende overigens wel de overwinning vond ik.

Daan blij was heel blij

'Wij zijn cupfighters!' Of toch niet, Antonia?

31 oktober 2013 om 23:54

Heeft ie toch van '010' verloren, de praatjesmaker!

Zou het wel leuk vinden voor ze als ze een amateur club loten en dan bij de laatste 8 komen

31 oktober 2013 om 23:01

Haha cupfighters..

Heeft iemand op het veld gelet, man de bal stuiterde echt niet lekker. Meerdere keren gezien dat ze de bal ergens anders verwachte dan waar die uiteindelijk kwam.
Zijn er kunstgras kenners die dit veld slechter vinden dan bijvoorbeeld die van Heracles?

Jammer voor Gae, maar in de tweede helft tegen het einde aan werd Excelsior wel steeds sterker. GAE had in de eerste helft en begin tweede helft minimaal 1 keer moeten scoren. Jammer, maar de bal is rond en het gaat om de kansen afmaken en niet hoeveel kansen je hebt.

Benieuwd naar de loting zo! Hoop op feyenoord ajax!

Tja als je als GAE zijnde niet scoort dan kan je m weleens tegen krijgen. Dit soort resultaten zijn juist de charme van het bekervoetbal. 1 wedstrijd tot het gaatje. En het lijkt vaak wel dat de underdogs zich hiervoor vaak beter voor op kunnen laden.

Ik hoopte dat Daan blij had gescoord maar ja in de volgende ronde is er nog een kans

Het is misschien niet heel erg netjes van mezelf maar wat heb ik gelachen om die mascotte tijdens de minuut stilte in de rij met de Excelsior spelers. Weet iemand daar toevallig nog een foto of filmpje van te vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren