Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hazard vreest landgenoot: ‘Geen goed teken dat hij heeft gescoord’

Laatste update:

België won vrijdagavond dankzij twee doelpunten van Romelu Lukaku in de Nations League van Zwitserland en voor de spits waren dit zijn eerste goals in een maand tijd. In het shirt van Manchester United slaagde Lukaku er zes wedstrijden op rij niet in om het net te vinden en de aanvaller zal hopen deze lijn nu ook in clubverband door te kunnen trekken. Voor Eden Hazard zou een hernieuwde scoringsdrift voor zijn landgenoot echter op een slecht moment komen.

“Het is geen goed teken dat Romelu gescoord heeft, aangezien ik heel snel met Chelsea tegen hem moet spelen. Het is prima als hij voor België scoort, maar het zou mooi zijn als hij dat niet doet bij Manchester United”, knipoogde de aanvaller na afloop van het duel bij RTL. Voor bondscoach Roberto Martínez komen de doelpunten van de 25-jarige spits, die met 45 doelpunten topscorer aller tijden van de Rode Duivels is, niet als een verrassing: “Romelu is een sensationele doelpuntenmaker. Zijn statistieken zijn die van een van de beste spitsen in de wereld”, vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

Lukaku wordt in België door zijn enorme productie, waaronder veertien interlandgoals in 2014, regelmatig al een legende genoemd. Zo ver wil Martínez echter nog niet gaan: “Dat moeten jullie bepalen. Maar hij scoort als een trein”, vervolgt de bondscoach. Lukaku zelf was na afloop opgetogen met zijn dubbelslag en vindt het niet vreemd dat hij al op 45 interlandgoals staat: “Er staan goede ploeggenoten om mij heen.”

De aanvaller kende in het verleden nog weleens een moeizame relatie met de Belgische fans, maar werd vrijdag door het hele Koning Boudewijnstadion toegezongen: “Ik heb het gehoord, ja. Het was fantastisch. Maar het draait niet om mij, hè. Dat de ploeg wint, is het belangrijkst. Het was geen goede wedstrijd van ons. We hebben weleens beter gespeeld. We moeten verbeteren in het druk zetten. Want als we het beter willen doen, moeten we ons blijven ontwikkelen.” Lukaku’s eerstvolgende wedstrijd is tegen het Nederlands elftal, dat dinsdagavond een vriendschappelijk duel afwerkt met de Rode Duivels.

Denk jij dat Romelu Lukaku ook gaat scoren tegen Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Mourinho moet hij eerst verdedigend denken en wanneer het kan dan mag hij een doelpoging proberen. Bij België is hij gewoon een spits dat moet scoren.

13 oktober 2018 om 10:18

En bij België wordt hij omringd door Hazard, De Bruyne en Mertens. Vergelijk dat even met een Rashford en Sanchez en je weet hoe laat het is. Gelijk heb je dat ie bij United meer moet verdedigen. Maar het ligt eerder aan de kwaliteit van de spelers rond hem.

13 oktober 2018 om 10:47

Lekker lopen doen alsof Rashord en Sanchez armoe zijn terwijl dat ook gewoon zeer goede spelers zijn. Dat Lukaku bij Man Utd. Minder goal maakt heeft gewoon met de speelstijl van Mou te maken.

13 oktober 2018 om 10:23

Hij heeft ook gewoon een veel betere aanvoer: Hazard, Mertens, De Bruyne, op de flank een Meunier die een perfecte voorzet kan trappen. Die creativiteit is er bij Man Utd niet.

45 goals op 25 jarige leeftijd is gewoon ronduit indrukwekkend. Die is op weg naar de 80 en de geschiedenisboeken

13 oktober 2018 om 13:44

Hij staat al in de geschiedenis boeken aangezien hij al het record op zijn naam heeft staan.

Ach dit wordt toch een ingecalculeerde nederlaag. Mourinho doet het altijd in z'n broek in topwedstrijden, al helemaal als het uit is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren