Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hazard vraagt megasalaris en wil in rijtje met Van Persie belanden'

Laatste update:

Eden Hazard is een van de belangrijkste spelers van Chelsea en zijn werkgever wil met een nieuw contract een einde maken aan de geruchten over een mogelijke transfer naar Real Madrid of Paris Saint-Germain. De onderhandelingen verlopen echter moeizaam: volgens de Daily Express wenst Hazard een bijzonder hoog salaris. Chelsea wil vooralsnog niet aan zijn eisen voldoen.

/

Hazard krijgt momenteel 232.000 euro per week, terwijl Diego Costa en Cesc Fàbregas de grootverdieners in de selectie zouden zijn, met een weeksalaris van 266.000 euro. Hazard wil volgens de Daily Express niet op gelijke hoogte komen, maar zijn ploeggenoten zelfs voorbij gaan. Hij vraagt om een salaris waarmee hij een van de best betaalde spelers uit de Premier League moet worden.

Sergio Agüero, Robin van Persie en Wayne Rooney zijn op dit moment de topverdieners in de Engelse competitie en Hazard wil zich in dat rijtje voegen. De vraag is of Chelsea daar aan wil meewerken; zo niet, dan is een transfer in de zomer plotseling een mogelijkheid. De 24-jarige Hazard is bezig aan zijn derde seizoen bij Chelsea en heeft nu nog een contract dat tot medio 2017 doorloopt.

Eden Hazard verdient het om bij de topverdieners van de Premier League te horen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 februari 2015 om 00:26

hoezo is sport 'overrated' geworden? denk je dat er iemand een potje bijhoudt met al het geld in de wereld en dan prioriteiten stelt en dan het geld verdeelt afhankelijk van de prioriteiten? Nee voetbal is prima 'ge-rate'. Er gaat net zoveel geld in de voetbalwereld om als jij en ik er in steken. Koop jij niet af en toe een voetbal shirtje of sjaal van je favoriete team? Ga jij niet af en toe tegen betaling naar een wedstrijd kijken? Kijk jij niet naar wedstrijden op tv waar zenders clubs en competities voor betalen om te mogen uitzenden? Zit jij nou niet op een site die geld verdient door het voetbal op de voet te volgen en er dan artikels over te schrijven. Ik zie hier heel veel mensen klagen over de hoeveelheid geld die er omgaat in het voetbal... ipv te klagen zou je er ook wat aan kunnen veranderen? Bijvoorbeeld beginnen met stoppen elke dag naar vz te komen en de laatste nieuwtjes over het voetbal te lezen en dus onrechtstreeks weer belangstelling en geld aan het voetbal geven.

Ik ben het met je eens dat het onethisch is gezien de staat van de wereld en sommige landen/continenten/volkeren. Maar hoe onethisch het ook is, het is doodnormaal en logisch zolang jij en ik en de rest van de maatschappij zoveel belang hecht aan voetbal en er zoveel geld in steekt. Dus verander er wat aan door bij jezelf te beginnen of hou op met dat oneindige gezeur... dat komt heel hypocriet over op een voetbal site

2 februari 2015 om 10:55

@real8madrid halleluja, spread the word brother!

2 februari 2015 om 13:06

Goede comment. Spijker en kop

Ondanks dat dit natuurlijk absurde bedragen zijn ben ik wel van mening dat Hazard samen met Fabregas en Costa het belangrijkste zijn voor dit Chelsea. Een gelijkwaardig of zelfs hoger salaris is dan ook meer dan terecht.

1 februari 2015 om 21:42

De media doet dit gewoon om te stoken zoals gewoonlijk. Kijk als Hazard dit zelf zou zeggen dan geloof je het maar wanneer een krant dit zegt naah.

1 februari 2015 om 22:03

Hier moet je het echter wel van hebben, Hazard zal nooit in de media openlijk zeggen dat hij meer dan 266.000 per week wil verdienen!

232.000 per week en bedenk dat daarvan de helft naar de belasting gaat en meneer houdt nog maar 116.000 per week over. Hij moet een gezin onderhouden, dus ik begrijp dat hij meer vraagt...

Zonder grap ik snap wel dat hij meer vraagt hij hoort bij de beste spelers van de Bpl, dus hij wilt ook evenveel verdienen als de beste spelers.

1 februari 2015 om 21:48

Nee, in Engeland is de loonbelasting lager dan in NL, de hoogste schijf is 45 procent. Hij houdt 124.000 per week over (ongeveer).

1 februari 2015 om 21:48

Bij die bedragen zijn de belastingen er al af he, de clubs leggen het dubbele van dat bedrag neer elke week

1 februari 2015 om 22:01

dat de belastingen daar al af zijn daar ben ik niet zo zeker van hoor. het is echter wel zo dat topsporters in het UK heb beste af zijn qua fiscaliteit , geen enkel land kan zulk gunstig fiscaal regime voor leggen op gebied van top sporters , buiten Rusland maar dat is dan ook nog het enige land dat echt verder gaat met betalingen die niet aangegeven zijn aan de fiscus , hetgeen in onze westerse wereld vrijwel onmogelijk is geworden !
uiteraard gaan er belastingen af en dan nog blijven het enorme bedragen ...per week...!

1 februari 2015 om 22:08

Monaco niet vergeten.

En sowieso betaal je in de UK minder inkomstenbelasting dan in NL.

2 februari 2015 om 07:35

Werknemers belastingen zijn er nog niet vanaf de werkgevers wel. En die moet je niet onderschatten. Standaard kun je er vanuit gaan: brutoloon * 2 = totale kosten voor je werkgever. Hoe zich dit vertaald in prof voetbal + engeland weet ik niet. Misschien zal het * 1.5 zijn.

Als de Daily Mirror en de Daily Wc-papier dit bericht overnemen kun je stellen dat "diverse Engelse media" dit nieuws meldden, dan klinkt het nog waarheidsgetrouwer.

Al is het zo dat Hazard eerder bij Agüero en Rooney hoort dan van Persie. Maar dan nog zal hij onder Diego Costa en Fabregas blijven omdat hij jonger is, zo hoort het ook.

232k, wauw. Lopen wij moeilijk te doen om 130k voor Sterling..

1 februari 2015 om 21:45

Je weet dat Ozil en Alexis bij Arsenal 130.000 pond per week krijgen?

1 februari 2015 om 21:48

Nee joh?? Wow wat laag in vergelijking met United/city.....

1 februari 2015 om 22:06

En dat zijn dan onze topverdieners.

Bij United zit er wel een betere structuur in het salarishuis, de toppers verdienen meer dan de mindere spelers, bij Arsenal zitten bijvoorbeeld Gibbs en Diaby rond hetzelfde salaris.

1 februari 2015 om 21:48

Liverpool loopt dan ook niet over van de roebels.

Hoelang loopt het contract van Sterling nog? Las vandaag dat Chelsea ook wel geïnteresseerd was.

1 februari 2015 om 22:22

Hoelang die nu nog loopt geen idee, maar hij mag 'm snel verlengen, wordt een beetje eng nu haha.

1 februari 2015 om 22:34

@kopitered

Inderdaad eng waneer een 19-jarige de beste speler is in je selectie.

1 februari 2015 om 22:44

Hij is 20 jaar en samen met Sturridge.

1 februari 2015 om 23:00

Coutinho?

1 februari 2015 om 23:20

Die kort erachter vind ik. Ze vormen wel de top-3 in ieder geval!

1 februari 2015 om 23:23

Henderson niet?

2 februari 2015 om 00:23

Nee joh, prima speler maar niet bijzonder.

2 februari 2015 om 01:28

Beste is nog Johnson..

waar gaat het over zulke bedragen. Echt te gek voor woorden zulke salarissen

Ik vind het ook te gek voor woorden, maarja zo is voetbal tegenwoordig.

Een van de besten die er loopt. Verdient het wel om ook qua salarissen bij de top te gaan zitten. Klasse apart en ik hoop dat hij zijn hele carrière bij Chelsea blijft!

Het is wat de zot er wil voor geven zeker ? Hazard zit in een luxepositie. Hij is de absolute vedette van het team en interesse van andere clubs (vooral Psg) is nooit ver weg.

Misschien denkt Hazard wel "een neen heb je, een ja kun je krijgen".

Beetje dezelfde taktiek als deze van Rooney en uiteindelijk mag die dus 400.000 euro per week bijschrijven.

Beter een max bedrag van een half miljoen per jaar bruto instellen, die salarissen rijzen de pan uit en het is gewoon asociaal naar de normale fan toen die voor een weeksalaris van deze baltrappers jaren moet werken, echt ziek gewoon deze maatschappij ja ze kunnen iets wat jij en ik niet kunnen, ja en wat een balletje passen of schoppen wtf.

1 februari 2015 om 22:15

Het loon wat hier genoemd word is bruto. En juist door de fans is het voetbal zo groot geworden, de PL krijgt dik 2 miljard aan tv-gelden, per jaar!

2 februari 2015 om 07:48

Als de 'normale' fan het daar niet mee eens is, dan moet die toch gewoon thuis blijven, niet meer naar wedstrijden kijken (in het stadion of op televisie), geen shirts of sjaals meer kopen, geen voetbalnieuws meer lezen (online en offline) enz. Als de vraag daalt, dan zal de verloning in de sector vanzelf mee dalen. Maar ja, we willen het allemaal zien. De vraag is er nu eenmaal.

Slim van m, chelsea wil hem langer, als ze hem niet geven verdient hij zijn eis wel bij psg ofzo..

Onzin van jewelste, de Daily Express (metro, The Sun & Daily Mirror overigens ook) kramen wel vaker bullshit uit wanneer ze niets hebben om hun columns mee te vullen.

Ze verdienen al zoveel geld en dan willen ze nog meer... Triest.

2 februari 2015 om 00:42

Deze mannen moeten in een hele korte tijd zoveel mogelijk uit hun carriere halen, ook financieel. Vaak zijn het zaakwaarners die dit allemaal onderhandelen, en dan staat er iets als "hazard wil". Deze zaakwaarnemers weten wat de marktwaarde van hun clienten is. Ik vind het meer bizar dat nieuwe aankopen al meteen top salarissen krijgen zonder dat ze zich ook maar bewezen hebben bij hun nieuwe club.

2 februari 2015 om 07:51

Waarom zou je genoegen met minder als je marktwaarde hoger is? Als jij ergens 1500 euro per maand betaald krijgt, maar je kan bij een concurrent 2500 euro krijgen, zeg jij dan ook "laat maar, ik verdien al genoeg hoor"? Nee toch! Terwijl die 1500 euro per maand voor ontzettend veel mensen ter wereld ook ontzettend veel geld is.

2 februari 2015 om 15:53

Zo'n domme reactie zie je zelden. iq deurknop.

2 februari 2015 om 16:18

Heb je het nu op mij of op Trance83?

Wat verdiend falcao dan ?

2 februari 2015 om 00:49

300.000 pond per week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren