Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hattrickheld' Guidetti: 'Een geschenk van God om weer te voetballen'

Laatste update:

John Guidetti hoefde bij Manchester City niet op eens kans te rekenen, maar bewijst dat hij op een niveau lager een uitstekende spits kan zijn. De Zweed groeide bij Feyenoord al uit tot een publiekslieveling en ook bij zijn nieuwe club Celtic lopen de supporters met hem weg. Woensdagavond maakte Guidetti nog een hattrick in de bekerwedstrijd tegen Partick Thistle.

De aanvaller heeft na acht officiële wedstrijden al acht keer gescoord voor Celtic en de Schotse topclub heeft reeds aangegeven dat het de gehuurde Guidetti definitief wil overnemen van City. De hoofdrolspeler zelf staat daar ook wel voor open, zo lijkt het: "Ik ben heel, heel blij. Ik ben gezegend om hier te zijn", vertelde de goaltjesdief op de website van Celtic.

"Ik lag misschien wel tweeënhalf jaar in een ziekenhuisbed en mensen zeiden dat ik wellicht nooit meer zou spelen", vervolgde Guidetti, die sinds zijn vertrek bij Feyenoord te maken had met verschillende kwaaltjes en blessures. "Dus om hier vandaag de dag te staan en weer te voetballen is een geschenk van God. Ik wil Celtic bedanken dat ze mij deze kans gegeven hebben." Feyenoord had in de zomer ook interesse in Guidetti, maar de Rotterdammers durfden het vanwege het medische dossier van de Zweed niet aan om hem te halen.

Feyenoord had John Guidetti gewoon terug moeten halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me ook wel deprimerend om zo lang geblesseerd te zijn.

Ben benieuwd hoe goed hij wordt als hij de komende jaren blessurevrij blijft.

John ''goaldetti '' laat het toch maar weer zien. Feyenoord had de kans deze goalketter vast te leggen maar ik snap dat ze het niet durfde, maarja het leven bestaat uit risico's en deze man dlet waar het bij Feyenoord niet lekker gaat: namelijk goals maken.

Deze jongen gaat (mits hij blessure vrij blijft) het echt nog wel maken.

30 oktober 2014 om 12:55

Heeft zijn plekkie en club weer gevonden. Jammer dat mijn cluppie het nier aandurfde.
Zal in de toekomst wel weer te duur zijn.

30 oktober 2014 om 13:00

@binky,
Als Ajacied hoop voor jou dat hij ooit zal terug keren naar jou cluppie vooral vanwege de geschiedenis deze jongen was van grote waarde voor jullie.

Nu hebben jullie Collin ''Krijgt 'm er nie in'' Richards

Jammer dat hij niet speelgerechtigd is in de Europa League: Hij straalt zelfvertrouwen uit en brengt dat ook over op de rest van het team. Hopelijk dat hij wel om kan gaan met de lof die hij momenteel krijgt toegeworpen...

Aan de andere kant wellicht niet eens zo slecht: Speelt zich niet in de kijker op Europees niveau en zal daardoor hopelijk minder snel de aandacht trekken van andere (kapitaalkrachtigere) clubs.

als hij volgend jaar transfervrij is toch maar even bellen, maar ik vrees dat hij nu niet meer wilt en bij celtic gaat tekenen, zonde. ik vind dit best jammer, maar zo zijn dingen gegaan.
beetje tyisch feyenoord, over het algemeen ongelukkig in de aankopen

30 oktober 2014 om 13:06

Het halen van John was een risico, maar zeker het proberen waard. Ik denk dat ik de gok had gewaagd om Guidetti binnen te halen. Ontzettend jammer dat Marin dit niet aandurfde, hoewel ik het wel begrijpen kan.

30 oktober 2014 om 13:25

achteraf is het altijd makkelijk gokken.
Kan me nog een gok herinneren met o.a. een wereldspits "makaay" die ons naar de CL moest brengen.

30 oktober 2014 om 13:32

Ik benoem ook dat het een gok was en dat ik kan berijpen waarom Martin van geel hier niet voor heeft gekozen. Zeker voor een club die net uit de financiële zorgen was. Echter voordat de deadline van de transfermarkt was gesloten, hoopte ik al dat John naar Feyenoord kon komen. Daarom zeg ik dat ik die gok waarschijnlijk wel had genomen.

Het eerste jaar deed Makaay het redelijk. Vergeet niet dat hij een sluipschutter was en het daar ook altijd van moest hebben. Ruimte zoeken, bal aannemen en scoren. Ik ben het er mee eens dat zijn rendement te laag was, maar dat was niet alleen te wijten aan Makkaay.

30 oktober 2014 om 14:03

dat is geen vergelijking.op Roy kon je nooit geen winst meer maken.
en op John wel dus dat maakt het alleen maar makkelijker de gok te wagen

30 oktober 2014 om 14:05

men vergat dat makaay het moest hebben van aanvoer in het zestien meter gebied, dan was bij feyenoord slecht met spelers als biseswar. daar kan makaay niks aan doen

30 oktober 2014 om 13:37

Ach, over 3 weken is hij weer geblesseerd en ligt hij er weer een half jaar uit. En dan? Wat kom je dan hier verkondigen?

Makkelijk om te zeggen dat van Geel heeft gefaald omdat hij nu aan de lopende band scoort in de Schotse competitie. Ik snap waarom Feyenoord hem niet gehaald heeft met zijn blessure geschiedenis maar ik denk dat ze het risico wel hadden kunnen nemen. Maar voor hetzelfde geld raakt hij weer maanden geblesseerd en dan zit van Geel ook weer fout.

30 oktober 2014 om 13:10

Achteraf is het altijd makkelijk natuurlijk. Het zelfd emet die Kroaat die nu aan d elopende band doelpunten maakt. Had daar voor ook nog niemand van gehoord en koste maar 2 miljoen en deed het eerst ook niet geweldig. En nu is het ineens ene blunder van van Geel.

Mensen vergeten ook dood leuk nu even dat hij in Schotland speelt bij Celtic. Dat is net als je met een Ajax/feyenoor di de Jupiler gaat spelen. Dan weet een Te Vrede er ook wel 8 in te schieten in 8 wedstrijden.

Nu geloof ik zeker wel dat hij nu ook nog steeds beter is dan Te Vrede en Kazim. Maar dit jonge ventje vraagt wel dood leuk 2 miljoen salaris. Huur of koop dat moet je ophoesten. Dan is het gewoon een groot risico.

Spitsen zijn nu eenmaal helaas moeilijker te vinden dan verdedigers en middenvelders. Daarom zij ze ook duurder.

Van Geel zal zich wel achter zijn oren krabben. Misschien makkelijk praten, maar hij had de gok moeten nemen. Tuurlijk is het een gok, maar als je ziet wat Guidetti twee jaar geleden betekent heeft voor de club, had je hem het voordeel van de twijfel moeten geven.

30 oktober 2014 om 13:13

Of hij raakt over een week weer lang gebleseerd en zit je met een gok van 2 miljoen per jaar. (zonder hem kopen puur salaris)

Hij is getest bij Feyenoord en de medische staf vond het risico te groot. Feyenoord is nu eenmaal niet zo rijk dat ze wel even een risico kunnen nemen.

30 oktober 2014 om 13:27

Inderdaad.
En zijn "medespelers" zouden het allemaal niet erg vinden dat hij 2 mln krijgt en zelf voor een tonnetje of 4 moeten "houtje bijten"

ALs ze dit gedaan zouden hebben zouden ze bij iedere contract verlenging diep in de buidel moeten tasten.

30 oktober 2014 om 13:57

Hij zou rond zijn geweest om voor 1.2m te komen en niet zoals hier door vz mensen het verzonnen bedrag van 2m. Doet er verder niet toe maar wordt beetje moe van mensen die dat klakkeloos geloven.

30 oktober 2014 om 14:59

Hij zou rond zijn?

Er is nooit spraken geweest over een contract en ondehandelingen? Dus dan is dat ook nooit rond geweest.

Misschien mocht hij komen voor 1.2miljoen. Maar de beste jonge wilde gewoon 2 miljoen salaris.

En al was het 1,2 miljoen dat is meer dna Pelle verdiende. En dat na 2 jaar 0,0 te hebben gespeeld.

30 oktober 2014 om 15:32

Volgens Feyenoordnet verdiende Pellé 1,3 miljoen, volgens het AD en de Telegraaf zelfs 1,4 miljoen.

Volgens datzelfde AD en NU Sport kon Feyenoord Guidetti kopen voor 2,8 miljoen en eiste hij een salaris van 1,2 miljoen dat in 3 jaar op kom lopen tot 1,5 miljoen

Maar ja, achteraf is het natuurlijk makkelijk oordelen, denk niet dat er 1 Nederlandse club te vinden is die in deze situatie Guidetti zou hebben aangetrokken.

Allemaal glazen bol-werk. Lag twee jaar op een ziekenhuisbed. Speelde ook niet het seizoen uit voor Feyenoord en als hetzelfde gebeurt bij Celtic zeggen ze daar: "we hadden hem nooit moeten halen" zodra hij weer twee jaar in het ziekenhuis bivakkeert. Ongeacht zijn kwalen kostte hij ook 5 miljoen en 2/3 miljoen aan salaris. Als ie gehuurd was viel het misschien wel mee, maar wie weet met wat voor constructie je dan te maken krijgt. Schotse competitie is ook een hele matige competitie. Dan schat ik de Eredivisie hoger in. Uiteraard staan zijn persoonlijkheid en vroegere prestaties buiten kijf, maar na twee maanden in een inferieure competitie, het financiele risico, en de kwalen die nog kunnen komen, ben ik nog niet overtuigd. Aan het einde van het seizoen kunnen we pas oordelen.

En als het gaat om de "kansen" die Van Geel is misgelopen: hem zijn nog 50 spitsen aangeboden waarvan mss tien haalbaar. Die "kroaat" zat niet bij die tien evenals een Sakho die ook werd aangeboden, maar onhaalbaar was en uiteindelijk naar West Ham ging. Daarnaast: hoeveel van die 50 hebben daadwerkelijk furore gemaakt? Kramaric wisten we niks van tot ie op een slecht veld drie keer scoorde.

Kom op man. Niveau Schotse competitie is beroerder dan die van Nederland. Celtic werd al in de 1e voorronde Champions League weggespeeld. Laat het dan zien in de Premier League. Daarvoor komt Guidetti nog altijd veel tekort. en eerlijk de goals gisteren. 2 vrije trappen en een penalty. Veel te veel goals uit dode spelsituaties en te weinig uit open play.

was te verwachten dit. De schotse competitie is een niveautje of 2 lager dan de eredivisie en als je hier aan de lopende band scoort dan word je bij Celtic lachend topscoorder. Ben blij voor die jongen dat hij weer kan voetballen en in de smaakt valt bij zijn club en de supporters. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt.

30 oktober 2014 om 15:33

zal wel niet heel veel Hoger aankunnen deze man is ideaal voor zulke competities en teams alles er boven gaat veelste snel voor hem! En bij stoke was het ook al 10x niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren