Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick Ronaldo en heerlijke lob Seedorf in benefietduel

Laatste update:

Ronaldo Luis Nazário de Lima heeft een hoofdrol opgeëist in de twaalfde editie van de Match Against Poverty, die maandagavond werd afgewerkt in het Stade Geoffroy-Guichard. De Braziliaanse oud-aanvaller maakte een hattrick in de benefietwedstrijd waarvan de opbrengst naar de landen gaat die het hardst zijn getroffen door ebola.

/

Een elftal met All Stars van gastheer Saint-Étienne nam het op tegen Ronaldo, Zidane en Friends en de wedstrijd stond onder leiding van Pierluigi Collina. Ronaldo en het Franse voetbalicoon Zinédine Zidane zijn sinds 2003 als ambassadeurs aan het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties verbonden en stelden voor maandagavond dus een elftal met grote namen samen.

Onder anderen Clarence Seedorf, die met een fraaie boogbal scoorde, Cafú, Éric Abidal, Fabien Barthez, Karel Poborský, David Trézéguet, Edwin van der Sar en de gebroeders De Boer gaven acte de présence. De vriendschappelijke ontmoeting werd met 9-7 gewonnen door Saint-Étienne.

Clarence Seedorf is het niet verleerd! Wat een heerlijke goal zojuist in het benefietduel tussen St Étienne All Stars en Zidane & Ronaldo's Friends!

Posted by voetbalzone on maandag 20 april 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap trouwens niet dat Seedorf nog werkloos is. Die vent heeft een charisma van hier tot tokio. Bij Milan heeft hij het toch ook niet slecht gedaan..

20 april 2015 om 23:12

Geen ervaring..

20 april 2015 om 23:23

De meeste clubs in het buitenland willen een trainer met ervaring, hij kan het beste in Nederland beginnen.

20 april 2015 om 23:32

En rijkaard dan? Ook geen ervaring zeker?

20 april 2015 om 23:45

Die had eerst sparta (geen succes) getraind voordat hij naar barcelona (wel succes) ging op aanraden van cruyf

20 april 2015 om 23:45

Rijkaard heeft volgens mij ook een heleboel aanbiedingen afgewezen.

21 april 2015 om 07:06

Rijkaard heeft heel veel afgezegd omdat hij aan het wachten was voor iets beters. Seedorf heeft het zelf verkloot met zijn gedrag bij Milan.

21 april 2015 om 08:04

volgens mij provoceer je gewoon, rijkaard had er duidelijk zelf geen zin in.

21 april 2015 om 10:41

Rijkaard had er geen zin in omdat hij dan opnieuw moest beginnen met een suptopper ofzo? Die gast had de CL gewonnen hoeveel trainers is dat gelukt? Niks met proveceren te maken

20 april 2015 om 23:22

Dat komt omdat het contract met Milaan nog niet helemaal is afgewikkeld. Toevallig las ik dat vanmiddag ergens

is ronaldo al wat afgevallen?

20 april 2015 om 23:35

Moet wel als hij inVS zijn rentree wil maken (hopelijk)

21 april 2015 om 00:08

Juist niet, het is de VS.

20 april 2015 om 23:44

Hij heeft nog wel overgewicht, je ziet het vooral in zijn gezicht. Maar wel wat afgevallen ja. Gaat de goede kant op denk ik!

21 april 2015 om 01:03

Haha wat afgevallen... Die gozer was na deelname aan een gewichtsverlies-programma ontzettend afgevallen, maar heeft zich nu gewoon gewoon weer opgewerkt tot hetzelfde gewicht als voor dat programma, niks afgevallen dus

Gebroeders De Boer? Serieus? Voor zover ik weet stond Frank 's middags nog zijn team kapot te schreeuwen over hoe ze 20 minuten voor de training het veld op moeten komen als het mooi weer is.

21 april 2015 om 07:06

We leven niet meer in de middeleeuwen, Frank speelde gewoon en nog niet eens zo slecht.

Nu bewijs maar weer hoe groot Saint-ettiene is! Hele mooie actie dit! Hopelijk kan Saint-ettiene Uiteindelijk weer de aansluiting vinden met de Franse top en de Europese top. Want spelers als N-guemo Cohade Erding Perrin Ruffier Van-wolfswinkel Bayal-sall Tabanou Lemione Mollo Etc vind ik toch wel goed voor top 4 in Frankrijk maar dat is mijn mening. Overigens Saint-ettiene heeft ook goeie jeugdopleiding Kijk spelers als Zouma Saint-maxmin en diomande om er een paar te noemen. Hopelijk komt de Recordkampioen terug Naar de Echte Franse top!

21 april 2015 om 07:15

Maar het liefst van al nog een plaatsje onder Marseille waarschijnlijk

OT : Jammer van het verval van deze prachtige club. Gebeurt natuurlijk vaker , topploegen die degraderen of om diverse redenen de aansluiting met de top verliezen.
Hopelijk kan St-Etienne er nog iets aandoen , wat zoals je al vermeld hebben ze echt niet zo'n slechte spelers.
Mooi trouwens dat je als Marseille fan zo begaan bent met de concurrent.

21 april 2015 om 07:31

Ik ben het meest Fan van OM marseille natuurlijk. Ik vind het gewoon mooi en leuk om eigenlijk meer clubs te steunen. Ik vind bijvoorbeeld Toulouse Stade rennes Fc nantes Olympique Lyon Bordeaux en Saint-ettiene allemaal mooie clubs! Ik ben fan van Marseille maar daar blijft het bij mij nooit bij!! Allez France football!! Allez L'OM!! Ik hoop dat het franse voetbal nu eindelijk flink in de lift gaat!

21 april 2015 om 08:39

Zo inderdaad, ik ben om in ieder geval..

21 april 2015 om 11:18

Frankrijk staat wel met 2 ploegen in de kwartfinale van CL. Omfan50 ik vind het jammer dat Marseille het nu laat liggen in de Franse competitie. Omfan50 weet jij toevallig of OM Marseille nog een beetje budget hebt?

21 april 2015 om 16:01

Nou ja eigenlijk wel in principe ja. Marseille heeft een Eigenaresse genaamd Margarita-lious-dreyfus met een geschat vermogen van circa 8.6 miljard! Maar alleen pompt ze niet meer dan 25 miljoen euro er in. Omdat ze Shoppen belangrijker vind. Dus het is niet goed te vertellen of het ja of nee is. Want als ze wilt kan ze Marseille van alle Schuld verlossen maar nee ze Heeft de intentie niet om dat te doen. Maar ze heeft wel een aardig zak centjes Margarita-lious-dreyfus!

21 april 2015 om 16:49

Bedankt! Jammer dat ze er niet meer geld in pompt.

21 april 2015 om 21:02

Dat zijn inderdaad allemaal erg mooie clubs. En inderdaad allez France football!!!
Ik hoop dat Toulouse dit seizoen niet degradeert , maar ik denk dat ze het wel gaan redden. Voor Lorient zie ik het somberder in. Ondanks topprestaties van Lecomte en Ayew zullen zij er denk ik nietinblijven. Wat denk je omfan50?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren